Päivi Kaskimäki

 

 

OmaMaya-jäsenyys

Työssäni toimin tietoisuuden herkimmillä taajuuksilla,
selvänäkijänä ja maya-astrologina.

Olen muistinvirkistäjä, näkymättömien maailmojen tulkki ja terapeuttinen kanssakulkija. Sanoitan herkät henkiset kokemukset käytännönläheiseen ja ymmärrettävään muotoon.

Pyrin voimaannuttamaan ja antamaan vahvistusta oman sisäisen tietosi tueksi.

Tapaamisella kanssani käsitellään usein parisuhteeseen, työhön, perheeseen sekä erityisherkkiin lapsiin ja nuoriin liittyviä kysymyksiä. Esille nousevat usein myös asiakkaan oma henkinen kehitys ja tietoisuuden polun suuntaviivat tai omien kykyjen ja lahjojen käyttöönotto.

Toisinaan tutkitaan poikkeuksellisia ja yliluonnollisia tapahtumia sekä selvennetään niiden merkitystä.

Minulta haetaan myös ratkaisuja elämän kriiseihin tai haasteellisiin tilanteisiin. Katselmukseeni voi tulla ilman mitään erityistä syytä saamaan inspiraatiota ja energisoivaa tietoa. Kohtaaminen on aina täysin luottamuksellinen.

Kasvutie näkijäksi ja auttajaksi on toisinaan yksinäinen ja rosoinenkin matka, jota opiskellaan erityisesti elämän koulussa.

Asun ja työskentelen Tampereella. Olen tutkinut Maya-kalenteria 2000-luvun alusta alkaen ja toiminut kokopäivätoimisena yrittäjänä alalla vuodesta 2008.

Käyn säännöllisesti eri kaupungeissa tekemässä henkilökohtaisia katselmuksia ja maya-astrologisia illanviettoja. Pidän kursseja ja käyn luennoimassa tietoisuudesta ja sisäisen kasvun teemoista. Olen mukana toteuttamassa erilaisia tapahtumia ja vedän teemamatkoja.

Kirjoitan blogiini ja postituslistalleni Maya-kalenterin ajanlaadusta ja omista havainnoistani uudistuvassa maailmassa.

In Lake´Ch — Olen toinen Sinä

”Tahdon vielä kiittää eilisestä, olen täynnä kiitollisuutta ja rakkautta.
Itkin — ilosta. Annoit minulle eilen juuri sen mitä eniten kaipasin.”
-H-