Päivi Kaskimäki

 

 

OmaMaya-jäsenyys

Työssäni toimin tietoisuuden herkimmillä taajuuksilla,
selvänäkijänä ja maya-astrologina.

Olen muistinvirkistäjä, näkymättömien maailmojen tulkki ja terapeuttinen kanssakulkija. Sanoitan herkät henkiset kokemukset käytännönläheiseen ja ymmärrettävään muotoon.

Pyrin voimaannuttamaan ja antamaan vahvistusta oman sisäisen tietosi tueksi.

Tapaamisella kanssani käsitellään usein parisuhteeseen, työhön, perheeseen sekä erityisherkkiin lapsiin ja nuoriin liittyviä kysymyksiä. Esille nousevat usein myös asiakkaan oma henkinen kehitys ja tietoisuuden polun suuntaviivat tai omien kykyjen ja lahjojen käyttöönotto.

Toisinaan tutkitaan poikkeuksellisia ja yliluonnollisia tapahtumia sekä selvennetään niiden merkitystä.

Minulta haetaan myös ratkaisuja elämän kriiseihin tai haasteellisiin tilanteisiin. Katselmukseeni voi tulla ilman mitään erityistä syytä saamaan inspiraatiota ja energisoivaa tietoa. Kohtaaminen on aina täysin luottamuksellinen.

Kasvutie näkijäksi ja auttajaksi on toisinaan yksinäinen ja rosoinenkin matka, jota opiskellaan erityisesti elämän koulussa.

Olen tutkinut Maya-kalenteria 2000-luvun alusta alkaen ja toiminut kokopäivätoimisena yrittäjänä alalla vuodesta 2008.

Teen henkilökohtaisia katselmuksia puhelimessa ja Zoomilla. Pidän Online-kursseja ja käyn luennoimassa tietoisuudesta ja sisäisen kasvun teemoista. Olen mukana toteuttamassa erilaisia tapahtumia ja vedän teemamatkoja. Seuraavan matkan esittelyn löydät tästä.
Henkilökohtainen ajanvaraus katselmukseeni, tapahtumat ja online-kurssi-illat löydät tästä.
Matkat löydät tästä

Kirjoitan blogiini ja postituslistalleni Maya-kalenterin ajanlaadusta ja omista havainnoistani uudistuvassa maailmassa.

Olen synnyttänyt OmaMaya-palvelun joka on Maya-astrologinen kalenteripalvelu. Sen avulla saat henkilökohtaisen merkityksen kullekin ajanjaksolle ja päivittäiset energian kuvaukset. Lue esittely ja liity mukaan tästä
www.omamaya.fi

In Lake´Ch — Olen toinen Sinä

 

  • Kiitos vielä kerran ihanista ja lohduttavista sanoistasi.
    Autoit minua todella paljon prosessissani. Minulla on ihanan seesteinen ja lämmin olo, minua hymyilyttää koko ajan.
  • Voi että… sinä olet kyllä ihana ihminen, enkä pysty sinua kylliksi kiittämään, kuinka sait minut nykäistyä kokonaan tälle upealle tielleni kulkemaan suoraan. Ettei minun tarvitse enää horjua pientareen puolelle, vaan voin ottaa itsevarmoja ja kevyitä askeleita kohti selkeyttä, valoa ja rakkautta. Kiitos!!!  iloa ja valoa päivääsi – M –
  • Tahdon vielä kiittää eilisestä, olen täynnä kiitollisuutta ja rakkautta. Itkin — ilosta. Annoit minulle eilen juuri sen mitä eniten kaipasin.” – H –