Kirjoitettu

Myrskyn merkeissä – Maya-päivitys

Hei ja hyvää Sinisen Myrskyn aaltojaksoa.
Sen kesto on 5.8. – 17.8.
Myrskyn planeetta on Pluto, ja sen kosminen arkkityyppi on maailman muuttaja.

Näillä aineksilla olet saattanut jo huomata, että jokin uudistumisen tarve on käynnistynyt. Kenties asiat ovat menneet uuteen järjestykseen isojen mylläköiden kautta tai alkaneet muuntautua pienesti.

Oli miten oli, nyt on parasta vain antautua muodonmuutoksen voimille, jotka eivät aina kysy lupaa, haluatko vai et. Sinut saatetaan repiä juuriltasi kohti tuntematonta kuten minut.

Nyt sitten vain luotetaan, että vielä parempaa ja upeampaa on tulossa vapautuneeseen tilaan. Myrsky on oma haaste-energiani Punaisena Kuuna, ja sen alkamisen päivänä allekirjoitin Sinikonnun myyntisopimuksen. Uudesta kodista ei ole vielä haisuakaan, ja unelmani siitä ovat jälleen kerran kuulemma vähän liian utopistiset. Luotan, että se ihana koti Orimattilan suunnalta tai läheltä sitä löytyy yhtä ihmeellisesti kuin Sinikontu aikoinaan.

Manifestaatiokykyäni siis jälleen testataan ja hetkessä elämisen taitoa. Yksi asia kerrallaan kosminen domino loksauttelee palaset eteenpäin ja oikeaan järjestykseen.

Myrsky vaikuttaa meihin kaikkiin syvien tunnetason puhdistusten kautta. Myrskyn haaste on Punainen Kuu, joka edustaa tunteiden syvyyksiä. Näitä energia pyrkii nyt saattamaan virtaavan raikkaiksi ja vapautuneiksi. Turhat asiat, ihmiset, addiktio, pysähtyneet rutiinit nousevat käsittelyyn reippain ottein. Fyysiset, psyykkiset tai hermostolliset oireet voivat nostaa päätään tällä sähköisen energian jaksolla.

Sähläystä ja hermostuneen keskittymätöntä energiaa saattaa löytyä itsestäsi tai ympäriltäsi.

Tiedätkö, mikä on Maya-syntymämerkkisi? Sen voi käydä laskemassa tästä, ja saat myös luonnekuvauksen. Mikäli merkkisi on Myrsky, Kuu, Tuuli tai Aurinko, onkin tämä jakso sinulle erittäin merkittävä.

Mikäli olet mukana OmaMaya-jäsenpalvelussa, oletkin jo saanut Myrskyn jäsenkirjeen, jossa kerron, mitkä ovat moninaiset vaikutukset yleisesti ja sinulle henkilökohtaisesti. OmaMaya-jäsenpalvelun esittely ja liittyminen tässä.

Alkavan syksyn kunniaksi on hyvä hetki lähteä seuraamaan Maya-kalenteri Tzolkinia oppimalla siitä lisää.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Online-kurssi-iltaan tai henkilökohtaiseen katselmukseeni.
Ajanvaraus katselmuksiini tässä

T Päivi 🙂

 

 

23.8. ALOITTELIJAN Online-Maya-kurssi
Maya-astrologia ja maya-kalenteri Tzolkinin käyttö.

Klo 17–21

Opit, mistä henkilökohtainen Maya-syntymämerkkisi koostuu, mistä se lasketaan, ja millaiset voimavarat se antaa käyttöösi.

Sinulla on mm. neljä erilaista voimaa, jotka kulkevat mukanasi ja ilmentyvät persoonallisuudessasi.

Saat erittäin hyvät perustiedot, miten kalenteria seurataan erityisesti oman maya-syntymämerkkisi myötä. Näin kalenterista tulee huikea elämänhallinnan ja oivalluksen työkalu, kun siitä tulee henkilökohtainen kalenterisi.

Saat käyttöösi huikean itsetuntemuksen välineen. Alat ymmärtää myös läheisiäsi ja heidän käytöstään entistä paremmin, kun tunnet myös heidän maya-merkkinsä.

Opit maya-kalenterin rakenteet kuten aaltojaksot tai linnajaksot ja mitä ne kulloinkin merkitsevät. Kun seuraat maya-kalenteria, olet säätymässä galaktiseen ajan tahtiin. Hallinnoit omaa luonnollista rytmiäsi.

Opit tunnistamaan ajan luonteen vaikutukset henkilökohtaisessa elämässäsi. Ymmärrät, miten eri päivinä ja jaksoina tietyt tunnetilat ja tapahtumat korostuvat.

Saat tietää, mikä on vuosienergiasi 13:n vuoden syklissä, joka vaihtuu aina gregoriaanisena syntymäpäivänä. Tämän tiedon avulla ymmärrät elämäsi tapahtumia nyt aivan uudesta perspektiivistä.

Meillä on niin levon kuin aktiivisuuden kausia sekä irtipäästämisen jaksoja syklisesti elämässämme.

52-vuotiaana on elämäsi tärkein syklin taite, kun tulet Maya-aikuiseksi. Opit, mitä tämä tarkoittaa ja miten se ilmentyy elämässäsi toisinaan rajuinakin muutoksina.

Sopii aloittelijalle tai asiaan perehtyneelle oman tiedon syventämiseen.

Kurssi toteutetaan Zoomilla; saat tarkat tiedot sen käytöstä, kun varaat paikkasi verkkokaupasta.

Hinta: 145 € kurssimateriaalin kanssa.
Materiaali postitetaan ennen kurssia
Hinta: 95 €, kun sinulla on jo aiemmin hankittuna kirjoittamani
Maya-astrologian opiskelumateriaali.

Klo 17–21

Ilmoittautuminen viimeistään 17.8.
ehtiäksesi saada opiskelumateriaalin postilla ennen kurssia.

Mikäli sinulla on jo opiskelumateriaali minulta aiemmin hankittuna, voit ilmoittautua 23.8. asti.

Jos ilmoittautuminen menee viimehetkeen, ota yhteyttä.
Toimitan materiaalin sähköisesti.
Saat nidotun version postilla myöhemmin, mutta voit osallistua jo nyt.
Ota tuolloin yhteyttä : [email protected]
Ilmoittautuminen tästä

 

Kirjoitettu

Uuden vuoden juhlat

Hyvää uutta vuotta 13:n kuun tähtimatkaajan kalenterin mukaan. Uusi vuosi alkaa aina 26.7. ja kestää seuraavan vuoden 24.7. asti. 25.7. on aina päivä ajan ulkopuolella eli Vihreä päivä.

13:n vuoden sykleissä planeettamme on ollut synnyttämässä uusia päämääriä ja tekemässä tärkeitä valintoja uudeksi syntymiseen kolme vuotta. Tämä 13:n vuoden sykli alkoi 26.7.2019.

Tänään 26.7.2022 Tzolkinissa on kin/pv 69. Se on nimeltään Punainen Itsevallitseva Kuu. Tuon energian Maa-planeettamme saa koko tulevaan vuoteensa 26.7.2023 asti. Alkaa neljäs vuosi.

Ensimmäiset kolme vuotta ovat olleet todella sekavia, pelottavia ja elämämme pakkaa reippaasti sekoittavia. Uutta suuntaa on haettu sekavien ja haastavien muutosvoimien keskellä heinäkuusta 2019 alkaen. Nyt vihdoin jonkinlainen muoto ja raamit alkavat hahmottua, kun pääsemme neljänteen vuoteen.

Missä muodossa uuden ajan rakenteet tulevat näkyviin, kysyy Itsevallitseva 4. sointu. Määrittele puitteet, joissa pääset toteuttamaan itseäsi ja elämäsi luomusta. Muotoa ja uutta rakennetta koko ihmiskunta tulee hakemaan tämän vuoden ajan. Millaisia vanhoja rakenteita uuden tieltä tullaankaan ensin purkamaan?

Toisille tämä on se vuosi, jota olet alitajuisesti odottanut kenties pitkäänkin, ja se mitä odotit, tulee vihdoin näkyväksi.

Punainen Kuu lataa kaikkeen vahvat energiansa. Se on universaalin veden muisti, ja tunteiden vedet tänä vuonna saattavatkin läikkyä ja virrata monin tavoin. Kuu herättää uinuvaa solumuistia kehon vesissä ja laittaa liikkeelle paranemisen prosessit. Kyyneleet ovat herkässä niin ilosta kuin surusta.

Kuun kosminen arkkityyppi on Parantaja.

Erityisen vahva ja hoitava vuosi on edessä koko ihmiskunnalla kuten myös sen yksilöillä.

Heräämme muistamaan, keitä oikein olemme ja mihin kaikkeen pystymme. Suomut putovat silmiltä, ja näet kaiken kirkkaan rehellisesti. Symbolit, signaalit ja ajan merkit ovat parhaita oppaitasi kohti uutta.

Monia puhdistuksia on jo käyty läpi, ja parhaimmillaan löydät uuden ja vapaana virtaavan tunteiden virran. Se kuljettaa sinut ennustamattomasti juuri sinne, missä valoasi juuri nyt eniten tarvitaan.

Riittää, että ole tällä kauniilla planetalla tässä ajassa, ankkuroimassa tietoisuutesi valon kaikkien hyväksi ja planeetan hyväksi. Elä sydämesi totuuden mukaan ja luota suureen suunnitelmaan. Antaudu elämän virtaan. Pyydä saada olla täydellisessä synkronismissa kaikkeuden kosmisen tahdon ja Äiti Maan tahdon kanssa.

Yllä olevan kuvan avulla voit visualisoida Maan ympärille nuo sateenkaarisillat navalta toiselle. Meditoi tuota kuvaa, ja olet meditoimassa Äiti Maan parantuneeseen ykseyden harmoniaan.

Rakkaudellista uutta vuotta sinulle <3
Päivi


Uuden vuoden juhlat!

 

20.8.
FLOW-PÄIVÄ – ELOKUINEN PÄIVÄRETRIITTI NAISILLE LEPOPARKISSA
Nokia/Tottijärvi

Tule viettämään taianomainen voimapäivä uuden syklin alkuun!
Päivä koostuu kolmesta erilaisesta setistä, joista voit valita itsellesi mieleiset tai osallistua kaikkin kolmeen:

SETTI 1: klo 10.00–13.00 Kohottava ja vapauttava kehon ja sielun matka

SETTI 2: klo 13.30–16.30 Ikiaikainen viisaus ja tasapaino tässä hetkessä

SETTI 3: klo 17.00–20.00 Näynhakumatka voimametsään

Settien välillä on 30 min. tauko, ja Lepoparkin ihana rantasauna on päivän mittaan lämpimänä,
mikäli haluat käydä uimassa ja saunomassa.
Ota mukaan omia eväitä tai lunasta pikkusuolaista paikan päällä kioskista.

Päivän aikana on myös mahdollisuus henkilökohtaisiin tulkintoihin ja hoitoihin.

KOHOTTAVA JA VAPAUTTAVA KEHON JA SIELUN MATKA (setti 1)

10.00–13.00 / Ohjaajina Johanna Hautasaari ja Katja Frange

Avaamme päivän hoitavalla ja koko kehossa väreilevällä rummutuksella, joka kuljettaa kohti lempeää ja syvää joogamatkaa, jonka aikana jokaiselle osallistujalle kirjoitetaan pieni henkilökohtainen, intuitiivinen näkijäviesti. Annamme kehon virrata ja koko olemuksemme vapautua vastaanottamaan uutta, ja lopuksi nostamme energiat korkealle nauttien omasta olosta ja elosta!

Tämä kehollinen ja sielullinen kolmituntinen vahvistaa yhteyttä itseesi sekä lataa ihmettä, ihanuutta ja elämänvoimaa koko tulevaan syksyyn! Jooga sopii kaikille. Ota mukaan oma joogamatto ja juomapullo.

IKIAIKAINEN VIISAUS JA TASAPAINO TÄSSÄ HETKESSÄ (setti 2)

13.30–16.30 / Ohjaajina Sonja Kaunismäki ja Tinka Sjögren.

Tämä tutkimusmatka vie sinut alkuperäisen tietäjänaiseutesi lähteelle. Sinne, mistä löytyy ikiaikaisen viisautesi ja luonnollisen ihmisyytesi tasapaino, joka heijastuu läsnäolevaan hetkeen konkreettisena elävänä elämänä. Kesto 3h, jonka aikana käännämme katseen kohti sisäistä viisauttasi. Koet mm. vapauttavan meditatiivisen matkan, ihania kehollisia harjoituksia, lyhyitä valmennuksellisia tarinoita sekä alustuksia ja luonnon elementtejä.

NÄYNHAKUMATKA VOIMAMETSÄÄN (setti 3)

17.00–20.00 / Ohjaajina Päivit Kaskimäki ja Honkala.

Viemme sinut voimametsään hakemaan tulevaisuusvision. Voimapolun työkaluja ovat mm. MAYA-astrologia, jonka avulla selviää, mikä on G-pistevoimasi. Lisäksi erilaiset äänimaailmaelementit, selvänäkökanavointi, toiminnalliset voimatehtävät, henkilökohtaisen opaskortin saaminen sekä energeettinen voimaloitsu. Kesto 3h, jonka aikana yhteistoimintaa ja henkilökohtainen hetkesi.

 

Yksittäisen setin hinta on 59€, ja koko päivä, kolme settiä yhteensä vain 129€.

HUOM! Tilan vuoksi osallistujamäärä on rajallinen — varaathan paikkasi ajoissa!

LUNASTA PAIKKASI TÄSTÄ

TEKIJÄRYHMÄ:

JOHANNA HAUTASAARI on joogaopettaja ja Life coach, jonka keholliset harjoitukset vievät sinut tunnelmasta toiseen vapauttaen vanhaa ja tehden tilaa uudelle.

KATJA FRANGE on henkinen valmentaja, näkijä, kirjailija ja modernin mysteerikoulu Shamarian perustaja, joka avaa ovia syvälle ihmisyyden ja elämän ihmeeseen.

SONJA KAUNISMÄKI on itsetuntemus- ja ihmissuhdevalmentaja, Oikea Nainen -valmennuskonseptin luoja, jonka valmennukset ovat tunnettuja intensiivisistä, syvällisistä ja tietoisuutta avaavista hetkistä. ”Ihmisen mielenkiintoisin matka on matka itseensä”.

TINKA SJÖGREN on transformatiivinen valmentaja, ”spiritual being having a temporary human experience” ja Ihmismielen Sirkus -konseptin luoja, joka ohjaa katsomaan kohti sisäistä viisautta ja ihmiskokemuksen värikästä neroutta.

PÄIVI KASKIMÄKI on selvänäkijä ja Maya-astrologi. Kanssakulkija ja psyykikko.

PÄIVI HONKALA on Co-Rento Voimavarakouluttaja, Energiahoitaja, intuitiivisten rumpu- ja äänihoitojen tekijä. Päivi on moniosaaja, joka tukee työtänsä sydämellä ja antaumuksella.

Lepoparkin emäntänäkin hän häärii, ja kaikissa tapahtumaan liittyvissä asioissa ota rohkeasti Päivi Honkalaan yhteyttä p. 050 5323 611.

LUNASTA PAIKKASI TÄSTÄ

Paikka: Lepoparkki, Niinimäentie 15, Tottijärvi/ Nokia

Kirjoitettu

Totuus esiin – Maya-päivitys

Punaisen Taivaanvaeltajan aaltojakso
Kin 53–65 Tzolkinissa
10.7. – 22.7. gregoriaanisessa

Heinäkuussa on hikoiltu muustakin syystä kuin helteiden vuoksi. Ainakin moni meistä tuntuu nyt Taivaanvaeltajan jakson energioissa tulleen sille viimeiselle portille.

Energia haastaa tavalla tai toisella kohtaamaan kipupisteensä ja puhdistautumaan lopullisesti vanhoista toimintamalleista. Syväluotauksessa on kaikki turha mitä olet mukanasi kantanut ehkä jo lapsuudesta asti.

Haitalliset, vaikkakin turvaa tuoneet toimintamekanismit paljastuvat persoonassasi ja käytöksessäsi. Saatat reagoida asioihin poikkeuksellisen herkästi jopa yliherkistyneesti. Tunnetason voimat nousevat pintaan ja et voi enää toimia kuten ennen, tai sinua ei saa enää kohdella kuten ennen.

Siinäpä tulee sitten puhuttua suunsa puhtaaksi tai tunteet valloilleen juuri niin aitoina kuin ne sisältäsi kumpuavat. Ympäristöä ei voi enää säästellä oman hyvinvointinsa tai sisäisen rehellisyytensä kustannuksella.

Taustalla vaikuttaa valkoisen linnajakson todella syväluotaavan puhdistavat energiat. Kaikki laitetaan tehopesuun ja valkaisuun, loppulinkousta unohtamatta. Täysikuu lataa 13.7. lisäksi paljastavat valovoimansa juuri näihin päiviin.

Seuraavaksi tiedossa kolme erityistä tähtiporttipäivää.

Tarkka ajankohta OmaMaya-jäsenpalvelussa jonne voit liittyä tästä.

Eipä siis ihme josko koet erityisiä tunnetason herätteitä, olet herkistynyt, räjähtelet poikkeuksellisesti, näytät tunteesi suoraan ja ketään säästelemättä, puhut sydämesi totuudesta voimalla jota et ehkä ennen tunnistanut. Toiset irrottautuvat työstä tai parisuhteesta. Toiset siivoavat ullakot ja kellarit symbolisesti tai konkreettisesti. Toiset oppivat vihdoin sanomaan EI! Nyt riittää. Minun rajani menee tässä, eikä sen yli enää tulla!

Tällä jaksolla todella kohdataan omat sydämen haavat ja kipukohdat. Antaudutaan niille ja katsotaan asioita rehellisesti omassa keskeneräisyydessä. Hyväksytään itsensä juuri sellaisena kuin ollaan. Täydellisinä luojan luomina yksilöinä joilla on tärkeä paikkansa kokonaisuudessa.

On käynnissä erittäin vahva omien rajojen vetämisen kausi ja todella puhdistava omaan voimaan ankkuroitumisen jakso. Tätä tarvitaan voidakseen toteuttaa omaa sieluntehtäväänsä tässä erityisessä ajassa, jossa kaikki on muuttumassa uudeksi pikakelauksella.

Toiset haluavat vetäytyä näissä energioissa yksinäisyyteen ja hiljentymiseen. Toiset lähtevät mieluummin pakoon erakkoluolaansa kuin kohtaavat itsensä ja omat heikkoutensa. Helpompi vetäytyä kuin työstää ristiriidat suoraan kasvoista kasvoihin.

Miten itse toimitkaan ole tietoinen että omien kasvukohtien ja kipupisteiden kohtaaminen on nyt todella tärkeää. Vasta sitten voit antautua itsellesi kokonaisvaltaisesti ja voit tehdä asioille jotain. Nyt ei siis kannata enää pidätellä sitä minkä on sisällään tunnistanut. Maton alle lakaistu tulee vyörynä entistä vahvemmin eteesi voidaksesi kohdata sen mikä on nyt kohdattava.

Huh, mitä aikaa elämme. Itse olen henkökohtaisesti ollut kyllä sellaisessa irtipäästämisen ja selkiyttämisen jaksossa että enpäs moista muista pitkään aikaan. Tunnetilat ovat nousseet niin vahvana että en voinut muuta kuin päästellä ne esiin juuri sellaisina kuin ne ovat tulleet.

Rajat on nyt näytetty sisaruksille jotka möyhivät lapsuudenkotini manipuloivassa draamanäytelmissä. Minut on aina pitänyt alistaa ja nujertaa jostain kumman syystä. Olenkin sitten päätynyt huomaamattani sietämään jos jonkinlaista, ihan vain omaa kiltteyttäni. Kaikissa ihmissuhteissani. Vihdoin sain tehtyä lopun ja sanottua että ei enää, minulle riitti lopullisesti. Uskon että jatkossa tunnistan erittäin helposti josko samaa energiaa vielä yritetään tarjoilla. Poistuminen perhedraaman roolipuvustani vei vetämään selketä rajat myös parisuhteessa. Parisuhdekin on nyt loppu.

Ja aivan kuin ihana ja rakas Sinikontuni olisi tarjoillut juuri näille näytelmille sen oikean näyttämön. Nyt kun näitä elämänkasvu näytelmiä ei enää tarvita, tuntuu siltä että voisin luopua Sinikonnustakin. Muuttaisin lähemmäs perhettäni ja lapsenlastani. Niin että jos sinulle tulee vastaan ihana talo Orimattilan suunnalta järvenrannalla, saa vinkata 🙂 ( Luultavasti väriltäään se on vihreä )

Minulla on menossa yhdeksäs vuosi 13:n vuoden sykleissä maya-astrologisella kartallani. Solaarinen yhdeksäs vuosi onkin kulminaatio vuosi jossa kaikki oppi, tieto ja taidot tulevat käytäntöön ja toteutukseen. Kutsun tätä valaistumisen vuodeksi ja hyvin ymmärrän näitä energioita ja tapahtumia. Nyt tiedän kuka olen tämän kasvusyklin ajalta, missä ja miten minun tulee toimia tuodakseni kaikki oppini käytäntöön.

Vuosinergia vaihtuu aina gregoriaanisessa syntymäpäivässäsi. Vuodet muodostavat 13:n vuoden syklejä. Jos olet käynyt kursseillani tai katselmuksissani olen usein juurikin tätä sinulle avannut.

Näillä vapautuneilla energioilla ja tunnelmilla on ihanaa lähteä viettämään loppukesää. On se hyvä että välillä pitää lomaa, että on aikaa tehdä näitä tunnetyöpajoja ihan omassa kodissa.

22.7. ja 23.7. onkin sitten ihanaa lähteä tekemään Mäntyharjuun Juurikkalan Kaijan kanssa 13:n kuun henkilökohtaista maya-kalenteria. Tunnetakki on niin vapautunut ihanaan uuteen.

Kun piirtää, maalaa ja kirjoittaa kansilehtiä tulevaan vuoteen heinäkuusta 2022 heinäkuuhun 2023, tulee manifestoineeksi jotain upeaa tulevaan vuoteen itselleen. Sielusi tietää jo tulevaan ja ohjaa kätesi liikettä manifestoimaan itsellesi ihan super parasta!

Tässä ajassa meidän olisi oltava hyvin tietoisia siitä, millaiset luomisvoimat meillä on käytössä. Se toteutuu nopeutuvaan tahtiin mille annat ajatuksesi, luomisvoimasi ja tunteesi.

Mäntyharjussa pysähdymme kuuntelemaan sielusi viestiä ja tuomaan sen esiin henkilökohtaisessa kalenterissa, jossa ovat yhdistyneenä myös kaikki tärkeät maya-astrologiset ajanjaksosi voimaeläimineen.

Sujuvaa eheytymisen heinäkuuta ja lämpimästi tervetuloa Atejee valoon 🙂

 

 

Mäntyharju – Ateljee Valo
13:n kuun henkilökohtainen Maya-astrologinen kalenteri

22.7. pe
23.7. la

Sama työpaja sisältö kumpanakin päivänä, valitse itsellesi sopivin päivä.

Teemme henkilökohtaisen kalenterin jossa yhdistyvät:

– 13 kuun kiertoa (á 28 pv)
– Kuun voimaeläin
– Auringon kierto ( 365 pv)
– Henkilökohtaiset Maya-astrologiset tärkeimmät syklisi
(Maya-syntymämerkkisi ja PsiKronon, voimamerkin jaksot sekä näiden kasvujaksot)
– Sielusi luova ohjaus kalenterin kuvissa.

Käytössäsi on upea ja henkilökohtainen
voimakalenteri
koko tulevaan vuoteesi heinäkuusta 2022 heinäkuuhun 2023.

Käymme läpi Maya-merkkiesi sisältöjä, värejä ja merkityksiä.
Valmistaudumme intuitiiviseen piirtämiseen ja maalailuun meditatiivisesti.
Vapautamme sielusi ja annamme sen ohjata kätesi liikettä kun
luot 13 voimakuvaa ja voimalausetta tuleville 13 kuukaudellesi.

Käy jo ennakkoon tutustumassa merkkiisi.
Sivuiltani www.paivikaskimaki.com löydät maya-merkkilaskurin.
Saat maya-syntymämerkkisi nimen ja luonnekuvauksen.
Työpajassa saat tietää mikä on Voimamerkkisi (PsiKrono) maya-astrologisesti.

Aiempaa kokemusta mayasta tai piirtämisestä et tarvitse
tai voit olla jo pitkälle asiaan perehtynyt.

Tämä kurssi soveltuu niin aloittelijoille, kun konkareille.

Opaskalenteri auttaa elämään tietoista ja henkilökohtaista Aikaasi täysillä!
Kun katsot vuoden kuluessa kalenterikuviesi viestejä,
pysyt hereillä, näet ja koet syvemmin arkesi.

On ollut hyvin yllättävää huomata miten viime kesänä tehdyn kalenterin kuvat ja tekstit
ovat tulleet todeksi, antaneet ymmärrystä oman elämän tapahtumiin!

Klo 11–18

Paikka: ATELJEE VALO, Pertunmaantie 725, Mäntyharju

Hinta: 185 € Maksu käteisellä, pankkisiirrolla, pankki- ja luottokorteilla paikanpäällä
Hintaan sisältyy kasviskeitto lounas, teet ja kahvit, maya-astrologinen materiaali
Halutessasi tuo pieni herkku tai ruoka yhteiseen juhlapöytään

Ilmoittautuminen 19.7. mennessä:
[email protected]
( Tiedustelut 040 500 0050 )
Verkkokaupassa tästä

Ota mukaan:
-13 kpl valkoisia kartonkiarkkeja. Koko A5 tai A4,
tai sen mukaan minkä kokoisen kalenterin haluat tehdä.
Yksi arkki on valmiissa kalenterissa yksi kuukausi.
-Vesivärit, värikyniä, aqua värikyniä, tusseja oman mieltymyksesi mukaan.

Majoituspaikkoja Mäntyharjussa (b&b):
Villa Aurora, Pinus, Linkkumylly
( Kysy alennusta nimellä Kaija Juurikkala / Ateljee Valo )

 

Taustatietoa
Kuu kiertää Maan noin 13 kertaa aurinkovuodessa eli 365 päivässä.
Kuukausia on todellisuudessa siis 13 kappaletta.
Jokainen kuukausi on 28 päivää pitkä.

Gregoriaaninen kalenterimme on vain aurinkokalenteri, sen pituuden ollessa 365 päivää.

Tämä kurssi perustuu Jose Argüellesin käynnistämään Dreamspell eli Uniloitsukalenteriin.

Uniloitsukalenteri sisältää 13 kuun kiertoa eli kuukautta,
aurinkovuoden 365 päivää,
sekä muinaisen Tzolkin kalenterin 260 pv.

Uniloitsukalenterin vuosi loppuu aina 25.7. ja tämä on nimeltään Vihreä päivä, päivä ajan ulkopuolella.
Uusi vuosi alkaa aina 26.7.
Uuden vuoden aloituskohta pohjautuu Siriuksen nousemiseen aamutähtenä
ennen aurinkoa Egyptissä.

Mikä upea ja erilainen kalenteri sinulla kurssin jälkeen onkaan tulevaan vuoteesi!
Ymmärrät luonnollisen ajanlaadun merkityksen itsellesi aivan uudella tavalla.

Tervetuloa viettämään pirskahtelevan upea päivä luovuutesi virtauksessa.
Kaija & Päivi

Kirjoitettu

Kosminen väliintulo! – Maya-päivitys

Sinisen Käden aaltojakso
14.6. – 26.6.

Tzolkinissa kin / päivät 27 – 39

Käden aaltojakso alkoi supertäysikuun voimakkaasti tietoisuutta avaavilla tunnelmilla. Millaisia asioita tai tunteita nousikaan pintaan ja kirkkaaseen tarkasteluun sinulla?

Jakson ytimessä on Käden opastaman tilan tekeminen ja vanhojen asioiden loppuunsaattaminen. Mistä pidät kiinni ja mistä on aika irrottaa otteensa. Kukaan ei saisi takertua sinuun etkä sinä keneenkään voidaksesi virrata vapaana kuin vesi.

Toisille tämä jakso on alkanut todella reippain ottein. Vaikka mitä on saanut aikaiseksi, kun kätevä Käsi on buustannut touhuamista. Vastaavasti olo on saattanut tuntua rättiväsyneeltä ja tukahtuneelta ”hanskat tiskiin” -meiningiltä.

Toisilla on käynnissä parantumisen aika. Monia on nyt haastettu irrottamaan otteensa kaikesta, mikä estää oman vapaan energian kierron. Eheytyminen, parantuminen ja vapautuminen vanhasta on käsittelyssä mitä erityisimmin tavoin.

Välillä tuntuu, että kosminen väliintulo pistää pasmat aivan sekaisin. Se, mitä oli luullut itselleen tärkeäksi tai jo varmaksi, meneekin aivan eri tavoin.

Universumi tietää paremmin kuin sinä. Se ei enää odottele, että oivaltaisit kaiken itse, se vain tulee ja toimii. Sinua muistutetaan, että olet kanssaluoja. Jumalallinen olento, jolla on kaikki tarvittava itsessään luodakseen itselleen kaiken, minkä tarvitsee. Lakkaa kysymästä ulkopuolelta, kysy sisäiseltä viisaudelta, sydämeltä.

Synkronismi jyllää todella vauhdikkaasti ja sähköisen ennustamattomasti. Kaikki nopeutuu, ja ohjakset elämän kontrollista otetaan käsistä, halusit tai et.

Punaisen Maan energia jaksolla muistuttaa meitä kaikkia elämään hetkessä, reagointikykyisinä. Kuuntele sydämen navigaattorin ohjausta, ja huomaat, että kaaoksessa on täydellinen järjestys, vaikka sitä ei vielä pysty käsittämään.

Keltainen Ihminen tämän kaiken keskellä muistuttaa vapauden ja vapaan tahdon merkityksestä.

Älä kiinny liikaa ulkoisiin työkaluihin, kuten tarotteihin, riimuihin tai maallisiin tottumuksiin. Valkoisen Taikurin opastamana meitä kaikkia kehotetaan luottamaan itseemme, sisäiseen näkijään, vaistoihin ja aistimuksiin.

Käden aaltojakso on erittäin merkittävä sinulle, kun Maya-syntymämerkkisi on:

Sininen Käsi – Huikeaa parhautta tai vähemmän huikeaa, kaikki on mahdollista.
Punainen Maa / Haastejakso! – Elämäsi loistokkain jakso tai tunteiden railakasta järisyttämistä.
Keltainen Ihminen – Oletko oikeasti vapaa toteuttamaan omintakeista itseäsi?
Valkoinen Taikuri – Olisiko aika sanoa ääneen se, mitä sisällään prosessoi?

Jakso kohdistaa tiukimman energian sinuun, kun Maya-syntymämerkkisi väri on punainen tai sininen. Huikeita mahdollisuuksia tai kipeitä puhdistuksia ja irtipäästöjä.

Valkoisille ja keltaisille Maya-syntymämerkeille jakso voi olla helpompi, mutta hetkittäin erittäin syvältä kouhiva. Yksityiskohtaisempaa tietoa saat OmaMayassa.

Ihanaa kesäpäivänseisauksen juhlaa 21.6. Tule viettämään sitä kanssani Sinikonnussa Lempäälässä.
Lue lisää tästä

Ihanaa juhannuksen valojuhlaa Sinisen Käden energioissa. Juhannusaattona on Kin 37 Punainen Spetraali Maan päivä (24.6.) Tunnelmat saattavat olla hivenen rätisevät, tinkimättömät tai suorapuheiset. Kärsivällisyyttä ja elämänkokenutta sallivuutta tarvitaan kenties normia enemmän. Loppujuhannus meneekin sitten sujuvammin ja lempeissä energioissa.

Nautitaan läheisyydestä ja kosketuksen parantavasta voimasta, käsi kädessä.

-Päivi-


Kesäkuun kunniaksi minulla on seuraavat alennukset käynnissä:

Puhelin- ja Skype-katselmukset –20%
1.6. – 22.6.
Varaa aika nettikalenterissa ja maksa verkkokaupassa.
Alennus tulee automaattisesti kassalla.
30 min. (65 € norm.) 52 €
60 min. (100 € norm.) 80 €
Ajanvaraus tässä

 

Ajan virta on näkymätön ja äänetön, mutta sillä on luonne.
OmaMaya-jäsenpalvelu kertoo, mitä se saa aikaan sinun elämässäsi.

Tule OmaMaya-jäsenpalveluun

Käytössäsi ovat muinaisten mayojen kalenteriinsa koodaamat ajan ja avaruuden avaimet.

Liity kesäkuussa ja saat ilmaisen jäsenkuukauden.
Kun liityt jäseneksi 1.6. – 30.6.,
saat liittymislahjaksi yhden ilmaisen jäsenkuukauden.
Alennus annetaan liittymisen jälkeen toisen kk-veloituksen yhteydessä.

LIITY OmaMaya-JÄSENEKSI TÄSTÄ OmaMaya-jäsenyys

Ale koskee sekä 1kk että 3kk maksuväliä.
Ale koskee kaikkia uusia jäsenyyksiä,
myös aiemmin mukana ollutta, kun liityt uudestaan.
(Ei koske määräaikaisia jäsenyyksiä)


TAPAHTUMAKALENTERISSA

21.6. Kesäpäivänseisaus –juhlat Sinikonnussa.
28.6. Kuopio – katselmuspäiväni
29.6.–30.6. Lapinlahti – katselmuspäivänä ja Maya-ilta 29.6. klo 18.00
3.7. Kuusankoski – Maalausta ja Mayaa

Kirjoitettu

Taikurin aika – Maya-päivitys

Valkoisen Taikurin aaltojakso
1.6. – 13.6.

Tzolkinissa kin / päivät 14 – 26

Olemme eläneet ensimmäisen aaltojakson eli Lohikäärmeen jakson nyt läpi. Uutta on synnytelty ja ennenkaikkea luottamusta on harjoiteltu. En itse muista koskaan käyneeni tällaista syväpuhdistavaa prosessia läpi, vaikka ainahan tämä kierroksen alku on tuntunut pysäyttävältä tai erikoiselta haasteineen. Aivan kuin kaikki vanha olisi asetettu uudelleen arvioitavaksi ja uudestaan määriteltäväksi tai kokonaan pois jätettäväksi.

Nyt Taikuri astuu tähän hyvinkin tyhjentyneeseen tilaan. Se muistuttaa ja haastaa itsesi tutkailuun. Kuka olet nyt, ja millaisia toiveita tai tarpeita sydämestäsi nyt kumpuaa?

Tunnetilat aaltoilevat erikoisessa tyhjyydessä, jossa tuntuu samaan aikaan olevan myös valtava runsaus ja täyteys.

Välillä olo on kuin kissanpennulla heikoilla jäillä avuttomana. Seuraavassa hetkessä tunnistat sisälläsi karjuvan voimatiikerin. Kaaoksen ja kuuhailun keskellä syntyykin huikeita uusia suuntia.

Välähdyksenomaisesti näet suuren suunnitelman hienouden ja täydellisyyden. Sitten taas sukelletaan usvaisaan uuden synnyttämiseen.

Energia on nyt haeskelevaa ja ajattomuudessa aaltoilevaa. Parhaimmillaan Taikuri tuo käyttöösi mielen selkeyttä ja lempeää asennetta itseäsi kohtaan. Riittää, että tiedät sen, minkä juuri nyt tiedät, ja tuleva pitää huolen itsestään.

Energia saattaa myös kehottaa itsesi hoivaamiseen ja lepoon.

Tällä jaksolla on parantava vaikutus sen ohjatessa hyväksymään itsesi juuri sellaisena kuin olet. On aika löytää omat eheät rajat ja tunnistaa oman voiman keskus.

Siirry kuuntelemaan sydämen ja intuition opastusta. Havaitse, kuinka herkästi aistisi toimivat ja sisäinen tietoisuutesi vahvistuu entistä herkemmälle aistimisen taajuudelle.

Taikuri tuo käyttöösi koko magian aarrearkkunsa. Ole tietoinen, mille annat welho-valovoimasi, sillä se toteutuu pikakelauksella.

Kehosi on erittäin tärkeä opastajasi. Kuuntele sen viestejä ja tarpeita.

Salli ja anna kaiken olla juuri kuten se nyt on. Hyväksy ja luovu vastustamisesta. Huomaat, että kaikki vapautuu ja kevenee. Vastukset häviävät tieltäsi, ja kaikki soljuu kauniin armollisesti.

Taikurin aaltojakso on erittäin merkittävä sinulle, kun Maya-syntymämerkkisi on:
Valkoinen Taikuri
Keltainen Siemen (haastejaksosi)
Sininen Käsi
Punainen Käärme

Jakso kohdistaa tiukimman energian sinuun, kun Maya-syntymämerkkisi väri on keltainen tai valkoinen. Punaiset ja siniset merkit saattavat päästä himpun helpommalla.

-Päivi-


Kesäkuun kunniaksi minulla on seuraavat alennukset käynnissä:

Puhelin- ja Skype-katselmukset –20%
1.6. – 22.6.
Varaa aika nettikalenterissa ja maksa verkkokaupassa.
Alennus tulee automaattisesti kassalla.
30 min. (65 € norm.) 52 €
60 min. (100 € norm.) 80 €
Ajanvaraus tässä

 

Ajan virta on näkymätön ja äänetön, mutta sillä on luonne!
Tzolkin-kalenteri kertoo, miten ja millä tavalla ajan luova virtaus toimii.

Muinaiset mayat ymmärsivät ajan luonteen, vaikka nykytieteilijät eivät vieläkään ole voineet määritellä sitä tarkkaan. Tzolkin kertoo, millainen sen luonne on!

Tämän syklisen virran voimat olen sanoittanut Maan ihmiselle Maan arkeen OmaMayassa.

Liity OmaMaya-jäsenpalveluun

Käytössäsi ovat muinaisten mayojen kalenteriinsa koodaamat ajan ja avaruuden avaimet.

Liity kesäkuussa, ja saat ilmaisen jäsenkuukauden.
Kun liityt jäseneksi 1.6. – 30.6.,
saat liittymislahjaksi yhden ilmaisen jäsenkuukauden.
Alennus annetaan liittymisen jälkeen toisen kk-veloituksen yhteydessä.

Ale koskee sekä 1kk että 3kk maksuväliä.
Ale koskee kaikkia uusia jäsenyyksiä,
myös aiemmin mukana ollutta, kun liityt uudestaan.
(Ei koske määräaikaisia jäsenyyksiä)

 

LIITY OmaMaya-JÄSENEKSI TÄSTÄ OmaMaya-jasenyys

Kirjoitettu

Hyppy tuntemattomaan – Maya-päivitys

Punaisen Lohikäärmeen aaltojakso 19.5. – 31.5.
Tzolkinissa Kin 1 – 13

Valmistaudu heittäytymiseen!

19.5. aloitamme täysin uuden synnytyskierroksen Maya-kalenteri Tzolkinissa. Yksi kierros on 260 päivää, noin 9 kk. Jokaisella kierroksella synnytämme itseämme ja elämäämme spiraalimaisesti yhä korkeammin värähteleväksi ja hienojakoisemmaksi tietoisuudeksi.

Kuluneet viikot ovat näyttäneet, kuinka ajan virta nopeuttaa tahtiaan ja tapahtumat ovat tulleet entistä intensiivisemmiksi. Mitään ei oikein pysty enää ennustamaan, ja kaikki suunnitelmat vaihtuvat lennosta uuteen. Kaaosta, paniikkia ja väsymystä tämän kaiken keskellä on saanut kokea itsekukin oikein roppakaupalla.

Tapahtumat voivat ensin näyttäytyä haastavan pelottavina. Kaikki tukahtunut ja toimimaton on hierottu päin naamaa, niin että ymmärtää luopua siitä tai tehdä asialle jotain. Jokainen tunnelukkosi on noussut pintaan lopullisesti puhdistettavaksi. Vanhasta vapautumista on tehty oikein urakalla ja kaikilla tasoilla, psyykkisesti ja fyysisesti, varsinkin ihmissuhteissasi ja elämäsi ympäristöissä. Kahleet on katkottu ja sopimukset purettu, vaikket olisi sitä halunnutkaan.

Olet saanut kokemuksen, miten kipeästi tai ihanasti universumi on puuttunut elämääsi ja laittanut rakennuspalikat ihan käsittämättömän hienoon uuteen järjestykseen. Tehdäkseen tilaa jollekin, jota ei vielä ihan pysty edes hahmottamaan.

Käynnissä on ollut kosminen interventio, joka tulee ja laittaa asiat uuteen uskoon sinulta lupaa kysymättä. Sinulle halutaan näyttää jotain uutta, joka vie sinut sielunsuunnitelmasi seuraavalle kasvun tasolle. Eteesi levitetään uutta punaista mattoa, mutta kaikki, mikä ei tue tulevaisuudessasi kajastavaa upeutta, puretaan ja selvitellään ensin tieltä pois.

Kaaoksen keskellä on todella konkreettisesti nähtävissä ihmeellistä ja upeaa synkronismia, vaikka ensi alkuun tuntuu, että maa sortuu alta, turvarakenteet pettävät ja vajoat pelon pimeään syöveriin.

Hengästyttävää menoa! Ohjakset eivät ole enää sinulla.

Voit kuitenkin turvallisesti luottaa, että ne ovat entistä korkeampien voimien käsissä. Sinua ohjataan entistä vahvemmin ja entistä huikeampiin maailmoihin ja kokemuksiin.

Mutta mitä tällä uudella lähdetäänkään sitten luomaan alkavan kalenterisyklin myötä?

Se voi olla selkeänä mielessäsi, mutta et ole vielä tehnyt päätöstä, ja nyt kosmos tuuppaa lempeän määrätietoisesti toimimaan unelmasi tai suunnitelman toteuttamiseen. Se voi olla jotain hahmotonta ja määrittelemätöntä. Luota, ja päämäärä alkaa kyllä aikanaan selkiytyä.

Olemme kaikki palanneet luomisen alkumereen hahmottelemaan uusia suuntia ja ideoita. Käynnistelemään uuden syntymää. Lohikäärmeen teemoissa tärkeimmät luomisvoimat ovat ideointi, visualisointi, ilo, huumori ja keveä asenne.

Lohikäärme sisältää valtavan paljon erilaisia luomisvoimia ja haasteenkin laatuja, joita pääse tällä jaksolla opiskelemaan. Se vaikuttaa sinuun myös henkilökohtaisesti riippuen siitä, mikä Maya-syntymämerkki sinulla on.

Parhaat kosmoksen avaimet saat käyttöösi OmaMaya-jäsenpalvelussa. Jos olet jo sen jäsen, harkitset liittymistä tai seuraat Tzolkinia muuten; tässä sinulle selvennystä aaltojakson rakenteesta, joka toistuu aina kolmentoista päivän sykleissä.

Tummennetut kulminaatiopäivät kuvassa ovat ne, joita erityisesti avaan OmaMaya-jäsenpalvelussa ”jakson voimapäivät” -kohdassa. Tarkat greg. päivämäärät lisättynä myös.

Esimerkiksi:

Lohikäärmeen aaltojakson
1. pv/kin = 19.5.
5. pv/kin = 24.5.
9. pv/kin = 27.5.
13. pv/kin = 31.5.

Ajan virta on näkymätön ja äänetön, mutta sillä on luonne! Ajan luonne vaihtuu päivittäin, ja se vaikuttaa hyvin eri tavoin eri päivinä. Tzolkin-kalenteri kertoo, miten ja millä tavalla ajan luova virtaus toimii.

Muinaiset mayat ymmärsivät ajan luonteen, mutta nykytieteilijät eivät vieläkään ole voineet määritellä sitä tarkkaan.

Tämän syklisen virran voimat olen sanoittanut Maan ihmiselle Maan arkeen.

 

Liity OmaMaya-jäsenpalveluun

Säädy samaan tahtiin kosmoksen rytmin kanssa. Olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
Käytössäsi ovat muinaisten mayojen kalenteriinsa koodaamat ajan ja avaruuden avaimet.
Käytössäsi ovat tärkeimmät muistin herättäjät.
Universumin aarrearkku käsissäsi

 

LIITY OmaMaya-JÄSENEKSI TÄSTÄ OmaMaya-jasenyys

 

Haluan kiittää sinua ihanista teksteistä – ja niin osuvista! Toisinaan haukon henkeä,
sillä kuvaukset ja ennusteet ovat hämmentävän osuvia.
– Heidi –

Hei Päivi!
Kiitos huikeasta OmaMaya-paketista.
Suurella mielenkiinnolla olen sitä tutkistellut. Vuosia olen näitä maya-asioita seuraillut.
-Helena-

 

Mayasta löytyy myös selityksiä näille välillä oudoille väsymyksille ja sitten taas toisinaan oleville energiapiikeille.
Asiat rullaa myös paremmin, kun voi keskittyä johonkin tällaiseen itseä kiinnostavaan aiheeseen ja oppia koko ajan lisää. 
Se vie myös huomion tästä turhanpäiväisestä hömpötyksestä, mitä media ym. tahot lietsoo,
kun keskittyy omia energioita nostattavaan Maya-aiheeseen.
Innolla luen näitä Oma Maya-jäsenkirjeitä ja palailen niihin tämän tästä. OmaMayaa on myös helppo käyttää.
Kiitos Sinulle
– Marjut –

 


Lähde seuraamaan Tzolkinia päivästä no 1,
joka on 19.5.2022

Punainen Magneettinen Lohikäärme kin 1
Yksi ruutu on yksi päivä, ja päiviä seurataan numerojärjestyksessä ylhäältä alas.

Tulosta itsellesi Tzolkin-kalenteri tästä
Tulosta maya-symbolien ja sointujen peruslaadut tästä

Mikä päivä Tzolkinissa on tänään?
Käy katsomassa se sivuillani tästä

Kirjoitettu

Äärimmäisyyksien välillä taiteilua – Maya-päivitys

Keltaisen Tähden aaltojakso 6.5. – 18.5.
Tzolkinissa kin/pv 248 – 260

Tzolkin-kalenterissa alkaa viimeinen aaltojakso, joka saattelee rauhan ja energian keräämisen tilaan. Kuitenkin jo samaan aikaan valmistaudutaan merkittävään syklintaitteeseen, kun uusi kalenterikierros alkaa 19.5. jälleen aivan alusta. Tunnelmat voivat olla mitä äärimmäisimmät näissä alkujen ja loppujen rajapinnoissa. Tiedossa näyttää olevan erittäin tärkeät uuteen suuntaan kehottavat energiat meille koko planeetalle ja sen yksilöille.

Muinaisille mayoille Tähden jumaluuden nimi oli Lamat, sama nimitys, jota he käyttivät myös planeetta Venuksesta. He kokivat, että Venus on Maan kaksoissisar. Maya-tutkija Jose Argüelles on nimennyt Venuksen taiteen ja rakkauden planeetaksi, jollainen myös Maa-planeettamme tulisi kaksosensa mukaisesti olla. Sitä kohti lähdemme entistä intensiivisemmin uudella kalenterin synnytyskierroksella 19.5. päivästä numero 1!

Pystymmekö säätymään rakkaudellisuuteen ja harmoniaan, kun käynnissä on kuitenkin äärimmilleen venyttävä energia-alue? Toisaalta energia virtaa hyvin vilkkaasti, ja toisaalta taas jokin tuntuu hidastavan taustalla tahtia. Mennäkö vai eikö mennä, ja jos menee, niin miten? Siinäpä pähkinää purtavaksi yhdelle jos toiselle.

Tilanteet voivat virittyä ylikierroksille erityisesti mielen hallinnan kanssa. Herkän mielen äärimmäisyydet voivat viedä todella tulenarkoihin tilanteisiin. Pienistä asioista kasvaa nopeasti valtavia pelkopeikkoja, kun ylivirittynyt mieli säntäilee hallitsemattomasti. Mikäli hallitset mielesi voimat, voit löytää tällä jaksolla mitä ihaninta rauhaa ja taiteellista harmoniaa yllättävistäkin paikoista.

Jaksolla koetaan äärimmäisyyksien erilaisuutta monin tavoin. Toisaalta olet virkeä ja energinen, mutta toisessa ääripäässä on saamattomuutta ja lamaantumista. Välillä haluat olla puuhakkaasti sosiaalisessa vuorovaikutuksessa ja seuraavassa hetkessä sukellat yksinäiseen kaninkoloon omiin oloihisi.

Koet rakkautta ja kiitollisuutta elämäsi täydellisyydestä, ja vastapainona kaikki tuntuukin menettävän merkityksensä. Tunteet vellovat ilon korkeuksista masennuksen syväsukellukseen. Poikkeukselliset suunnitelmien muutokset ja ennustamattomuus kiristää pinnaa äärimmilleen, kun mikään ei tunnu olevan enää hallinnassa.

Tunteiden aallokko velloo laidasta toiseen, ja sotaisuutta voi olla ilmoilla monin tavoin. Kaiken tämän vastapainona meidän olisi tarkoitus löytää arjen harmonia ja mielenrauhan tasapaino.

Taustalla on Valkoisen Koiran vuodenajan vaikutus ja sitä edeltävät muutosvoimien päivät. Koiran teemoissa kollektiviinen ja yhteisön tai oman lauman vaikutus vie tutkimaan sitä, kenelle antaa energiansa. Ketkä ovat niitä todellisia omia sielunkumppaneita ja tärkeitä opastajia näillä vellovilla maailman merillä? Kuka seisoo rinnallasi, vaikka tilanne olisi kuinka vaativa?

Parhaimmillaan jakso on ihanaa luovuuden ja uteliaan taiteellisuuden virtausta. Ilo ja huumori kyllä vievät yli haasteiden. Ne ovat myös tämän jakson erityisyys. Kepposet, jotka sekoittavat elämän pakan ovat täydellisiä lahjoja universumilta voidaksesi kokea jotain yllättävää mutta täydellistä.

Tähden kosminen arkkityyppi on ”Taiteilija”. Sisäistä elämäntaitajaa tarvitaan ja ehkä sitä myös punnitaan ääriolosuhteissa. Uskon, että lopulta kirkkain timanttisi pääsee loistamaan juuri oikeaan paikkaan juuri oikeaan aikaan.

Erityisesti kosmoksen valokeilassa ovat tällä jaksolla Maya-syntymämerkiltään
Keltaiset Tähdet, Valkoiset Peilit, Siniset Apinat ja Punaiset Taivaanvaeltajat.

– Päivi –

 

Mitä Keltaisen Tähden energia ja tärkeä syklin taite tarkoittavat sinulle?

Liity OmaMaya-jäsenpalveluun.
Huikea hetki aloittaa kalenterin ja energioiden seuraaminen
heti uuden syklin alusta.

Olet ajan hermolla
henkilökohtaisesti ja yleisesti.

 

LIITY OmaMaya-JÄSENEKSI TÄSTÄ
OmaMaya-jasenyys

 

 

 


Puhelinkatselmuksia mm.

6.5. ja 11.5.
Ajanvaraus
nettikalenterista tästä
tai
[email protected] / 040 500 0050

 

 

 


5.5. Oulu –
Katselmuspäivä ja  Maya-astrologinen tähtimeditaatio-ilta.
Teen päivällä henkilökohtaisia katselmuksia selvänäköisesti ja
maya-astrologiaa sopivasti yhdistellen.

Klo 18–20 Tähtimeditaatio ja Maya-astrologinen ilta.
19.5. alkava merkittävä syklin taite ja sen vaikutus sinulle henkilökohtaisesti.

Vapaat ajat henkilökohtaiseen katselmukseeni 5.5.
klo 12.00, 13.00, 15.30 ja 16.30

Ajanvaraus katselmukseen ja ilmoittautuminen iltaan:
[email protected]
040 500 0050 (txt)
Paikka: Valonvintti, Ketokatu 8,
2. krs, päädystä sisäänkäynti

 

 

Ilonvalkeat-hyvinvointimessut Oulussa 7. – 8.5.
Teen messukatselmuksia ja 2 työpajaa
La: Tähtimatka meditatiivisesti klo 16.15 – 17
Su: Sieluntehtäväsi 12–13
Messuajanvaraus ennakkoon: [email protected] / 040 500 0050
tai messuosastollani ajanvarauslista.
Lisätiedot ja esittelyt tästä

 

 

 


12.5.

Maya-astrologinen ONLINE-ilta ja tähtimeditaatio
Merkittävä syklin taite.
Maya-kalenteri Tzolkinissa on uuden syklin alku 19.5.
Se vaikuttaa radikaalisti jokaiseen planeettamme yksilöön.
Klo 18–20
Toteutus: Zoom
Ilmoittautuminen ja esittely:
Verkkokaupassa tästä

 

 


14. – 15.5. PORI – 
Maya-työpaja Feeniksissä
Kaikki sinusta ja Maya-astrologisesta kartastasi.

Paikka: Hyvinvointikeskus Feeniks, Sepänpellontie 2, Pori
Ilmoittautuminen: Pia 0465962344 / viesti / whatsapp
Esittelyt tästä

 

 

19.5. ROVANIEMI – Katselmuspäivä
Teen henkilökohtaisia katselmuksia selvänäköisesti ja maya-astrologiaa tarvittaessa yhdistellen.

Paikka: Hoitohuone Kyläkrouvin tiloissa.
Sinetänkentäntie 2, Rovaniemi
Ajanvaraus: [email protected] tai 040 500 0050
Lisätiedot tästä

 

 

 

Luonnollista voimaa – ”Kaikkeuden lähteillä”

Voidaan hyvin to 26.5.– su 29.5.

Rentouttava hyvinvointiviikonloppu luonnon energiaa ammentaen Spa Hotel Runnilla.
Viikolopun vetäjinä Maya-astrologi Päivi Kaskimäki ja joogaohjaaja Hannah Weisenberg.

Majoitukset kylpylähotellin viihtyisissä Superior-huoneissa tai Kartanohotellin idyllisessä miljöössä.
Viikonlopun ohjelma, hotelliaamiaiset, spa- ja saunaosaston käyttö, savusaunavuorot sekä tanssiliput sisältyvät pakettiin.

Tule koko viikonloppuun tai yksittäiseen päivään.

Ilmoittaudu viikonloppuun ja kysy lisää myyntipalvelusta:
[email protected]
040 667 1846
Hinnat määräytyvät paikallaolon vuorokausien sekä valitsemasi huonetyypin mukaan.
Saat hinnat kysymällä myyntipalvelusta.

Ajanvaraus Päivin henkilökohtaiseen katselmukseen: [email protected]
( nämä ovat vapaavalintaisia eivätkä sisälly viikonlopun ohjelman pakettihintaan)

Koko Runnin viikonlopun ohjelma tässä

https://spahotelrunni.fi/


Kaikki tapahtumat ja tarkat esittelyt
tapahtumakalenteristani tästä

Kirjoitettu

Mielen voima – Maya-päivitys

Sinisen Kotkan aaltojakso 23.4. – 5.5.
Tzolkinissa päivät / Kinit 235 – 247

 

On aika vaihtaa perspektiiviä ja
siirtyä uudelle luomisen värähtelytaajuudelle

Tzolkin-kalenterissa häämöttää yhdeksän kuukauden mittaisen synnytyssyklin päättyminen. 19.5. palataan lähtöruutuun ja luomisen usvaiseen alkumereen. Sinisen Kotkan energioissa tulevat pari viikkoa saattavatkin sisältää vanhasta luopumista, inventaariota ja puhdistamista. Kaikki, mikä ei ole enää tarpeellista, saa jäädä pois, että uusi voisi virrata tyhjään tilaan.

Kotka kehottaa nousemaan omille siiville ja vaihtamaan vaihdetta, näkökulmaa ja asenteita. Tämä saattaa vaatia sinulta melkoisen uskaliaita toimia kuten pelkojen kohtaamista, hyppyä tuntemattomaan tai radikaalia ajattelutavan muutosta.

Jakso tulee myös punnitsemaan, miten hyvin hallitset mielesi voimat ja kuinka hyvin käännät negatiivisuuden positiivisuuteen.

Galaktisten energioiden vaikutukset ovat juuri nyt olleet erityiset. Olemme siirtymäriitissä vanhasta värähtelytaajuudesta aivan uuteen! Koen, että kierros kierrokselta asiat ovat tiivistyneet ja tuoneet entistä intensiivisemmin esiin, kuinka siirrymme 3D- ja 4D-tietoisuudesta 5D-maailmaan.

Synnytyskivuilta ei ole varmaan kukaan voinut välttyä.

Tämän syklin loppu huhtikuussa on ollut erityisen voimallinen ja ajan virta on kiihdyttänyt tahtiaan poikkeuksellisin tavoin. Olet varmasti huomannut, kuinka ennustamattomuus ja synkronismi vain kiihtyvät. Muisti ei toimi, ja keho oireilee, tai mihinkään ei voi sitoutua vasta kuin viimehetkellä.

 

Mitä kaikkea muuta tämä siirtymävaihe tarkoittaa, siitä
kerron henkilökohtaisesti ja yleisesti:
5.5. Oulu – Maya-ilta Valovintillä / esittely ja ilmoittautuminen tässä
12.5. Online-Maya-ilta ( Zoom) / esittely ja ilmoittautuminen tästä

 

 

Tämäkin jakso tarkoittaa meille kaikille niin monia asioita, että päätin jakaa muutaman tekstin OmaMaya-jäsenpalvelusta käyttöösi.

 

IHMISEN MIELI ON IHMEELLINEN VOIMAVARA OIKEIN KÄYTETTYNÄ
Muinaisille mayoille Kotkan jumaluus Men symboloi kuun jumalatarta ja äitiyttä sekä äidillistä uhrautuvaisuutta. Sana Men tarkoitti toimintaa, tekemistä.
Azteekeille päivän jumaluus oli Cuauhtli, joka tarkoitti kotkaa. Symboli viittasi inhimilliseen uhrautuvaisuuteen ja tästä syntyvään elämän tuskaan.

Jaksolla käsitelläänkin korostuneesti oman rajan vetämistä ja omassa voimassa pysymistä. Jos tunnistat itsessäsi maailmanpelastajan uhrautuvaisia laatuja, saatat joutua käsittelemään aihetta perin pohjin, kun marttyyrin tunteet nousevat pintaan.

Onko nyt aika oivaltaa, että lastesi ja läheistesi on käytävä omat mutkansa ja haasteensa hetket läpi itse voidakseen kasvaa viisauteensa ja elämänkokemukseensa?

Päästä vapaaksi, omille siivilleen, kaikki ne ihmiset, joista olet kantanut suurta huolta tai vastuuta. Luota, että elämä kantaa. Kun parannat itsesi, parannat kaikki sukupolvet menneeseen ja tulevaan.

Kotka opettaa monin tavoin, mitä tarkoittaa kollektiivinen kenttä, maailman mieli ja sen kautta virtaava telepaattisuus. Nämä ovat kaikki yhteydessä toisiinsa, ja niiden merkitys korostuu uudella tietoisuuden aikakaudella.

Maailman mieli on kuin pilvi, kollektiivinen tajunta, jonne me kaikki olemme koko ajan yhteydessä. Jokainen ajatus, sana, toive, oivallus, teko, tunne tai toimesi siirtyy tuohon pilveen. Se on samantien kaikkien käytettävissä kaikkialla Maa-planeetalla. Oma mieli yhtyy kaikkien planeetan asukkaiden mieliin.

Kun saat oivalluksen tai keksit jotain mielestäsi uniikkia, on inspiraatiosi lähde kollektiivinen kenttä. Jonain päivänä tuo sama keksintösi tai kirjoituksesi tulee sinua vastaan, aivan kuin olisit itse laatinut sen. Ajattelet, että ehkä joku kopioi sinua.

Oivalluksesi on sinun, mutta se on kaikkien käytössä. Lopulta et voi tietää, oliko joku keksinyt sen jossain päin maailmaa jo ennen sinua. Olet saanut kokemuksen maailman kollektiivisesta kentästä. Se virtaa sinusta muille ja muista sinulle.

Telepatia on kuin ottaisit puhelun jollekin paitsi, että voit kertoa asian usein paljon avoimemmin kuin konkreettisessa keskustelussa. Voit lähettää vaaleanpunaista rakkausvaloa tai kannustavia viestejä ihmiselle, jota rakastat tai joka ei suostu fyysisesti puhumaan kanssasi.

Telepatian taajuudella puhutaan sydämen taajuudella.

Ota vastuu siitä, mitä sinä pumppaat kollektiiviseen tietoisuuskenttään toimillasi ja tunteillasi: valoa vai pimeyttä, itsen arvostusta vai vähättelyä, kannustusta vai tuomitsevaisuutta.

Keskity täyttämään omat tarpeesi muiden pelastamisen ja itsesi uhraamisen sijaan. Näin olet auttamassa kaikkia muita kollektiivisen kentän kautta, vaikka et tekisi kenellekään fyysisesti mitään. Pelasta itsesi ja pelastat koko maailman!

Mieli on yksi tärkeimmistä luomisvoimistasi. Sinulla on kymmeniä tuhansia ajatuksia päivässä, ja ne herättävät tunteita, joista suurin osa on aivan turhia aiheuttaen jopa fyysisiä oireita. Valjasta mielesi toimimaan omaksi parhaaksesi. Anna vääristyneiden ja pelottavien mielikuvien mennä menojaan.

Käytä mielen voimaa visualisointiin ja haaveiden kehittelyyn. Luo positiivisia päämääriä. Kaiken, minkä voit mielikuvituksessasi nähdä, voit myös toteuttaa.

Toivo ja toiveikkuus ovat jakson kantavia voimia. Usko itseesi ja villeimpiinkin unelmiisi. Älä menetä uskoa itseesi heikoimmallakaan hetkellä. Kotka tuo käyttöösi toivoa. Niin pitkään kuin on toivoa on myös uskoa.

Sulje silmäsi ja nouse mielikuvien siivin korkealle. Näe Maa-planeetta allasi. Huomaat, että mielen kehittelemät ongelmat ovatkin melkoisen pieniä suuressa mittakaavassa.

Jaksolla käsittelyyn nousee perfektionismi ja täydellisen maailman tavoittelu. Tämä voi näkyä ihmissuhteissa tai muissa elämäsi ympäristöissä. Mikäli olet jäänyt oman mielesi kehittelemään jääräpäisen kangistuneeseen käsitykseen itsestäsi tai toisista, olisiko aika katsoa asioita ja itseäsi aivan uudesta perspektiivistä.

Erityisesti, jos olet antanut kaikki energiasi muiden auttamistyössä, saattaa pettynyt marttyyri jurottaa luolassaan nuolemassa haavojaan. Jos näin käy, on aika herätä itsensä hoivaamiseen muiden sijasta.

Jakso tarjoilee vahvaa itsetuntemuksen oppia. Näe itsessäsi se, minkä muut jo näkevät. Astu itsesi ulkopuolelle ja katsele aivan kuin jonkun muun silmin.

Venytä rajojasi. Riko turvaa tuovia rajoitteita. Kyseenalaista normit. Katso asioita, itseäsi uudesta, laajemmasta perspektiivistä. Keskity olennaiseen, itseesi. Näe rajattomat mahdollisuutesi.

Oma mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Mielen avulla voit visualisoida mahdottomasta mahdollista. Haasta itsesi. Luo selkeä elämän visio, jossa positiiviset lopputulokset näyttäytyvät. Tällä visiolla olet pian lähdössä uuteen kalenterikierrokseen. Visualisoinnille kannattaakin antaa jo nyt riittävästi aikaa.

Usko unelmiisi ja mielesi maiseman näkyihin. Tutki tuntematonta.

Heittäydy kuin kotkan poika ensi lennolleen korkealta pesästään luottaen siipiinsä, jotka kyllä kantavat.

– Päivi-

Mitä Sinisen Kotkan energia tulee merkitsemään sinulle,
olipa Maya-merkkisi mikä tahansa?

Liity OmaMaya-jäsenpalveluun.

Vaikutukset ja merkitys
henkilökohtaisesti ja yleisesti.

 

LIITY OmaMaya-JÄSENEKSI TÄSTÄ
OmaMaya-jasenyys

 

Toukokuussa minullakin on kotkan siivet ja liitelen Rovaniemeltä Poriin,
unohtamatta Oulua ja Tamperetta.
Lue alta lisää tai tapahtumakalenteristani tästä

27.4. TAMPERE Katselmuksia tapaamisella
Teen henkilökohtaisia selvänäkökanavointeja ja maya-astrologisia katselmuksia.
Paikka: Ekokampaamo Oranssi, Palomäentie 30, Tampere.
Ajanvaraus: [email protected] tai 040 500 0050
Lisätiedot tästä

 


5.5. Oulu –
Katselmuspäivä – Tähtimeditaatio ja Maya-astrologinen ilta.
Teen päivällä henkilökohtaisia katselmuksia selvänäköisesti ja
maya-astrologiaa sopivasti yhdistellen.

Klo 18–20 Tähtimeditaatio ja Maya-astrologinen ilta.

Ajanvaraus katselmukseen ja ilmoittautuminen iltaan:
[email protected]
040 500 0050 (txt)
Paikka: Valonvintti, Ketokatu 8,
2. krs, päädystä sisäänkäynti

Ilonvalkeat-hyvinvointimessut Oulussa 7. – 8.5.
Teen messukatselmuksia ja 2 työpajaa
Lisätiedot ja esittelyt tästä

 


12.5.
Merkittävä syklin taite.
Maya-astrologinen ONLINE-ilta ja tähtimeditaatio
Maya-kalenteri Tzolkinissa on uuden syklin alku 19.5.
Se vaikuttaa radikaalisti jokaiseen planeettamme yksilöön.
Klo 18–20
Toteutus: Zoom
Ilmoittautuminen ja esittely:
Verkkokaupassa tästä
 


14. – 15.5. PORI – 
Maya-työpaja Feeniksissä
Kaikki sinusta ja Maya-astrologisesta kartastasi.

Paikka: Hyvinvointikeskus Feeniks, Sepänpellontie 2, Pori
Ilmoittautuminen: Pia 0465962344 / viesti / whatsapp
Esittelyt tästä

 

19.5. ROVANIEMI – Katselmuspäivä
Teen henkilökohtaisia katselmuksia selvänäköisesti ja maya-astrologiaa tarvittaessa yhdistellen.

Paikka: Hoitohuone Kyläkrouvin tiloissa.
Sinetänkentäntie 2, Rovaniemi
Ajanvaraus: [email protected] tai 040 500 0050
Lisätiedot tästä

 

Kirjoitettu

Parantava jakso alkaa – Maya-päivitys

Punaisen Kuun aaltojakso 28.3. – 9.4.
Tzolkinissa Kin 209 – 221

Olemme lähdössä erittäin voimalliselle energia-alueelle Punaisen Kuun myötä. Jakso nostaa pintaan tunteita ja sellaisia syvyyksiä, joita et tiennyt olevan olemassakaan. Tämä on vahvaa parantavaa aikaa. Parantuminen tapahtuu ennenkaikkea tunnetason lukkojen vapautumisen kautta. Kyyneleet virtaavat niin naurusta kuin surusta. Oivalluksia ja valaistumisen hetkiä, kun ymmärrät elämäsi syklistä virtaa ja aiempia tapahtumia nyt aivan uudessa valossa.

Aha- ja oho-hetket korostuvat. Tunnet, että olet elänyt tämän saman joskus aiemminkin. Nämä ovat merkkejä siitä, kuinka tietoisuutesi liukuu entistä herkemmin rinnakkaisiin todellisuuksiin. Alat muistaa entistä herkemmin, vaikka et tiedä, miksi muistat.

Kuu on kehon solumuistin herättäjä. Laatu, joka avaa DNA:n kerroksissa uinuvaa mystistä tietoa. Jaksolle sisältyvät voimalliset tähtiporttipäivät, jotka entisestään avaavat kanavaasi siitä, miksi olet täällä ja mikä on tehtäväsi. Mysteerit paljastuvat Punaisen Kuun toimiessa kosmisena operaattorina. Se ohjailee toimiasi alitajunnassa kuiskaillen.

Tämä voi olla todella ennustamaton jakso. Sininen Myrsky haastajalaatuna tuulettaa asenteita ja kaikkea, mikä on jumissa, pysähtynyt tai tukahtunut. Kaikki toimimaton kyseenalaistetaan, erityisesti läheisissä ihmissuhteissa. Samaan aikaa addiktiot ja takertuminen vanhaan nostavat päätään rajuinkin tunnetiloin.

Tällä jaksolla universumi haastaa ja pysäyttää sinut antautumaan lopullisesti. Luovu kontrollista. Hyväksy ja salli. Tunteet läiskyvät ja aaltoilevat, mutta niiden ei pitäisi enää viedä sinua pois keskuksestasi. Parantuminen ja avautuminen todellisille ja puhtaille tunteille on käynnissä. Heittäydy ja luota. Elämä kantaa. Nauti matkasta, jonka korkein rakkaus on sinulle suunnitellut tähän elämäsi vaiheeseen.

Punaisen Kuun energiat ja erityiset energiapäivät otat haltuun perehtymällä Maya-astrologiaan. 31.3. Online-kurssi aloittelijalle on todella huikea hetki aloittaa muistisi herättelyä. Käsittämättömiä oivalluksia tiedossa, kuinka aika todellakin ohjaa jokaista päivääsi voimillaan. Online-Maya-kurssin esittely lopussa.

Punaisen Kuun jakso vaikuttaa erityisellä voimalla sinuun mikäli Maya-syntymämerkkisi on jokin seuraavista:
Punainen Kuu
Sininen Myrsky
Valkoinen Koira
Keltainen Ihminen

 

Mitä Punaisen Kuun energia tulee merkitsemään sinulle,
olipa Maya-merkkisi mikä tahansa?

Liity OmaMaya-jäsenpalveluun.
Saat tiedon vaikutuksista ja merkityksistä
henkilökohtaisesti ja yleisesti.

 

LIITY OmaMaya-JÄSENEKSI TÄSTÄ
OmaMaya-jasenyys

 

9. – 10.4.2022 MAALAUSTA JA MAYAA – RETRIITTI MÄNTYHARJUSSA

INTUITIO, tiesitkö, että se on aisti?

Päivi Kaskimäki.
Inspiraattori Kaija Juurikkala
Hannah Weisenberg Jooga, luonto ja äänimaljat

KÄDET ovat sielun jatke.

KEHO on täynnä uinuvaa muistia.

 

Tule herättämään aistit, sielun viisaus ja kehon opastus.
Keväinen luonto herää kanssasi Mäntyharjun upeissa rantamaisemissa.

Lempeä jooga ja äänimaljat avaavat kehon viisauden.
Lähellä Mikkeliä, helppojen kulkuyhteyksien päässä.

Istahda jakamisen ja luovan virtauksen pöytään.
Yhteisiin kohtaamisiin ja oivalluksiin sielunsiskojen
ja -veljien kanssa.

Osallistu yhteen tai kahteen päivään.

Aiempaa kokemusta ei tarvita mayasta, joogasta tai maalauksesta.
Tule sellaisena kuin olet.

Avoin sydän vastaanottaa kaiken, mikä hetkessä syntyy.

 

 

Maya-symboliikka inspiroi kätesi liikettä ja
avaa soluvesissä uinuvaa muistia.

Kerron muinaisista maya-jumaluuksista ja esoteerisesta tiedosta,
jotka vaikuttavat persoonallisuudessa.

Tutkimme tärkeitä maya-astrologisia voimavaroja ja tämän hetken voimavärejä
maya-kartallasi henkilökohtaisesti.

Vuosi-energia, sielunmerkki ja Maya-syntymämerkkisi avaavat koordinaatit ja
symbolikielen käyttöösi pidemmäksikin aikaa.

Tule ja vapauta inspiraatiosi maalaamalla ja maya-astrologian aalloilla,
olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari.

Selvänäköinen katsaus jokaisen halukkaan työstä/töistä.

Avaamme kehon muistia lempeällä joogalla, joka sopii aloittelijallekin.
Kohotamme värähtelyämme äänimaljojen soinnuilla.

Maalaamme sielunkuvasi saamamme tiedon avautuessa,
ohjatessa käden liikettä, sielusi jatketta.

Teemme tähtimeditaatiomatkan ja ammennamme energiaa luonnosta.
Tiedossa upean luovasti rönsyilevä ja voimaannuttava työpajaviikonloppu.
Voit osallistua koko viikonloppuun tai toiseen päivään.
Päivät ovat itsenäiset kokonaisuudet.

Paikka: Kaija Juurikkalan ATELJEE VALO, Pertunmaantie 725, Mäntyharju

Aika:
La 9.4. klo 11–18
Su 10.4. klo 10–17

Ota mukaan: omat maalaus- tai piirtämisvälineet.
Puukynät, akryylit, sormivärit, liidut, vesivärit tai juuri omin luovuuden välineesi.
Kaijan varastoissa on myynnissä taulun pohjia ja valikoima akryylivärejä, joita voi lunastaa paikanpäällä.

Majoituspaikkoja Mäntyharjussa (b&b):
Villa Aurora ( kysy alennusta Ateljee Valo koodinimellä)
Pinus, Linkkumylly

Hinta: sisältää kasvislounaan/kahvit/teet/maya-astrologisen materiaalin.
Tuo halutessasi jotain yhteiseen juhlapöytään.
Koko viikonloppu 285€
La tai su, 1 vrk 165€

Ilmoittautuminen 1.4. mennessä:

Sähköpostilla: [email protected]

Verkkokaupassa tässä linkissä

( Käytössäsi useita maksuvaihtoehtoja mm. erämaksu)

Maksu paikanpäällä: käteinen, kortit tai pankkisiirto

Toivotamme sinut luovasti, ilolla ja keveydellä tervetulleeksi.
Kaija, Hannah ja Päivi

Kirjoitettu

Sydämet lyövät samaan tahtiin – Maya-päivitys

Olemme juuri lopettamassa Valkoisen Koiran aaltojaksoa kun tätä viestiä kirjoittelen.
Koiran aaltojakson kesto oli 17.2. – 1.3.

Koira haastoi meitä kaikkia avautumaan sydämen viesteille ja
luottamaan vaistonvaraiseen tietoon sisällämme.
Se edustaa myös johtajuuden ottamista ja omassa voimassa pysymistä.
Sen läheisiä laatuja ovat perhe, lauma, yhteisö ja läheiset.

Koiran energiat testasivat uskollisuuttasi itseäsi ja läheisiä kohtaan.
Energia kysyi tavalla tai toisella millaisia sydämen arvoja ilmennät.
Tunnelmat ovat olleet siis hyvin samankaltaisia kuin mitä koira eläimenäkin ilmentää.
Luotettavuutta, uskollisuutta ja iloista sosiaalisuutta.
Aina yhtä spontaanina ja riehakkaana eletään vain yhdessä hetkessä.
Nuppu koirani toivottaa minut iloisesti kuin pitkästä aikaa kotiin, vaikka olisin ollut vain hetken poissa.

Omien rinnalla kuljetaan vaikka pimeimpään manalaan, mutta omia ei jätetä.
Heistä pidetään aina erittäin hyvää huolta.
Ukrainan kansa on todellakin toiminut juuri tuolla tavalla,
vaikkakin erittäin haastavassa tilanteessaan joka Koiran jaksolla käynnistyi.

Venäjän maan Maya-syntymämerkki on yllättäen Valkoinen Resonoiva Koira.
Näitä laatuja onkin sitten venäläisten sydämissä testattu ääriolosuhteissa viime päivien ajan
heidän omalla energia-alueellaan.
Heidän johtajansa näyttää lähteneen henkilökohtaiseen ja egoistiseen sotaan,
jota venäläiset itse eivät toivo eivätkä kannata.

Sydämen ja egon vastakkainasettelu on saanut äärimmäisiä ilmentymismuotoja.
Myös me jotka tilannetta seuraamme ulkopuolelta olemme joutuneet tulikasteeseen tilanteen myötä,
luotammeko sydämen viisaaseen rauhaan vai egon pelotteluun.
Olet varmasti joutunut terävöittämään kuluneella jaksolla oman sydämesi päämäärät ja arvot
joiden varassa jatkaa tästä eteenpäin.

Venäläiset ovat perhekeskeisiä ja lähimmäisistään huoltapitäviä ihmisiä,
kuten Valkoisen Koiran laatu yleensäkin.
Viestinnällä onkin valtava rooli siinä mihin suuntaan yksilöiden sydämet saadaan sykkimään.
Löysikö Venäjän kansa rohkeuden alkaa kuunnella omaa sydäntään ja
tehdä sen vaatimia tinkinkimättömiä valintoja?
Ainakin monia kymmeniä mielenosoituksia sotaa vastaan on pidetty,
vaikka kaikki niihin osallistuvat näyttävät joutuvan pidätetyiksi.
Pidätystenkin uhalla näitä rohkeita toimia tullaan varmasti näkemään jatkossakin.
Sydämen tuli on syttynyt uudella leimauksella venäläisten sydämissä.
Miljoonat venäläiset sydämet lyövät samaan tahtiin muun maailman sydänverkoston kanssa.

Koiran teemoissa sydänten verkosto näyttäytyy ja sieluperheet kokoontuvat.
Milloinkaan ei muun maailma ole vetänyt niin täysillä yhtäköyttä kuin nyt!
Miljardit sydämet sykkivät tukea, voimaa, rauhaa ja rakkautta ukrainalaisille kaikkialla maailmassa.
Kollektiivi kenttä on äärimmillään valoa.

Mitä se voikaan saada aikaiseksi, se saattaakin olla ihmeellistä katsottavaa.
Kenties tämä on uusi vaihe kriittisen valonmäärän lisääntymiseksi planeettamme kollektiiviin.
Se voi keikauttaa monen asian näkymättömällä voimallaan aivan uuteen uskoon.

Toisinaan tarvitaan rajuja ja järjenvastaisia keinoja täällä
vastakkain asettelun planeetalla.
Vasta sitten heräämme toimimaan ja
sydämemme yhdistyvät yhteiseen sydänvaloverkkoon.
Lopulta viesti menikin perille
meille jääräpäisille mielenmaailmassa tönöttäville Maan asukeille.

 

Jos olet OmaMaya-jäsenpalvelussa oletkin jo saanut viimeisimmän linkin
Sinisen Yön aaltojaksolle joka alkaa 2.3. kestäen 14.3. asti.

Jos olet OmaMaya-jäsenpalvelussa oletkin jo saanut viimeisimmän linkin
Sinisen Yön aaltojaksolle joka alkaa 2.3. kestäen 14.3. asti.

Jakso on tärkeä Maya-merkiltään
Siniselle Yölle, Punaiselle Taivaanvaeltajalle,
Keltaiselle Soturille ja Valkoiselle Peilille.

Nyt kannattaakin seurata OmaMaya-tekstejä erityisen tarkasti myös maailman tapahtumien myötä.

Ukrainan Maya-syntymämerkki on juurikin myös Sininen Yö!
Lunaarinen soinnultaa eli toimintatavaltaan.
Punnitsee, valitsee ja harkitsee että tasapaino syntyy kaksinaisuuden maailmassa.
Jing-Jang harmonia.

Kun energia kääntyy Venäjän Maya-merkistä Ukrainan Maya-merkkiin voivat tilanteet
muuttaa monin tavoin luonnettaan.
Ne voivat mennä myös äärimmäisyyksiin joita emme osaa vielä edes ennakoida.
Varmaa on ainakin se että Ukrainan kirkastetut sydämet ovat entistä tiukemmin yhtä,
sitoutuneena yhteiseen päämäärään maansa puolesta.

Sinisen Yön laaduissa ollaan myös aina jättämässä vahvat jäljet historian kirjoihin.
Mielenkiinnolla odotan millaiset merkinnät Ukraina jättää toimillaan maailman aikakirjoihin.
Yön jättämät jäljet merkitsevät aina uusien rakenteiden syntymistä kohti jotakin parempaa.

Sinisen Yön teemoissa äärettömät rikkaudet ja ihmeet virtaavat
kosmoksen runsaudensarvesta sille joka unelmoi rohkeasti.
Utopistisektin mahdollisuudet ovat saavutettavissa kun antaa sielulle siivet ja
luottaa sisäisen näkijänsä intuitiiviseen voimaan.

Sininen Yö on sitkeyttä saavuttaa asetetut päämäärät, vaikka siihen menisi verta, hikeä ja aikaa.
Kun johonkin on lähdetty, periksi ei anneta.
Sinä, jonka Maya-syntymämerkki on Sininen Yö tai sen haastaja Punainen Taivaanvaeltaja,
tiedät tämän myös henkilökohtaisesti, eikös vain?

Sitkeys palkitaan ja lopulta voitto tuodaan kotiin.
Matka voi sisältää suunnattomia haasteita, mutta erityiset onnenkantamoiset ja ”hannuhanhi”
meininki mahdollistavat upeimman lopputuloksen.
Ympärillä olevat haukkovat henkeään, mutta kaikki menee lopulta hyvin.

Näillä aineksilla lähdemme tulevaan Sinisen Yön aaltojaksoon.
Sen teemoissa me joudumme kohtaamaan elämämme rikkaudet tai haasteet niiden saavuttamiseen.
Pidä unelmien päämäärät kirkkaina sielunmaisemissa ja sydämessäsi.

Uskon että Ukrainalaiset tietävät tismalleen mitä he haluavat ja taistelevat sen saavuttamiseen.
He joutuvat tekemään suurimman työn yksin,
mutta saaden apua ja taustatukea
monista taajuuksista näkyvän ja näkymättömän maailmoista.
Heillä on myös Sinisen Yön laaduissaan mukana Keltainen Soturi tasapainottajana.
Tuo hengen soturi voima on nyt kytkeytynyt selvästi päälle ja sitä ei mikään pysäytä, ainakaan helpolla.

Näinhän se manifestaatio aina toteutuu.
Heillä on kristallin kirkas päämäärä!
Se mitä tilataan se tulee näkyväksi ajallaan.
Lopputulos voi olla ihmeellinen ja hätkähdyttävä.

Näillä erikoisilla elämän näyttämöillä toivotan sinulle samaa rohkeutta tilata vain parasta mahdollista.
Itsellesi, Ukrainalle ja Venäjälle.

Työ on tehtävä yksin, mutta matka sisältää ihmeellisiä auttajia päämääräsi toteutumiseksi.

Sydämen luottavaisuutta ja intuitiivista ohjausta sinulle matkallasi kohti uutta maailmaa.

– Päivi-

 

Liity OmaMaya-jäsenpalveluun.
Tiedät, miten tämä erityinen jakso vaikuttaa sinulle
henkilökohtaisesti ja yleisesti.

 

LIITY OmaMaya-JÄSENEKSI TÄSTÄ
OmaMaya-jasenyys

 

 


 

Puhelin- ja Skype-katselmukset
Selvätietoinen kanavointi.
Usein saan tiedon jo ennen puheluasi, millaiset voimat tai tekijät elämääsi nyt vaikuttavat.
Symboliset kuvat ja tieto kertovat, mihin on tärkeä keskittyä nyt.
Melkoisen yllättävää tietoa kosmos välillä lähettää.
Jos tunnet intuitiivisen ohjauksen, kannattaa kuunnella sitä.

Tarvittaessa yhdistelen Maya-astrologiaa selvänäkökatselmukseen.
Tulevaisuuden suuntaviivat selviävät esim. vuosienergiasi kautta.
Vuosienergiasi vaihtuu aina gregoriaanisena syntymäpäivänäsi.
Ne muodostavat 13:n vuoden syklejä elämäsi spiraalimaisessa luomuksessa.

Voit miettiä kysymyksiä valmiiksi.
Voit tulla ilman mitään erityistä syytä saamaan voimaannuttavaa tietoa
henkisen kasvusi tueksi ja elämän hallintaan.
Ajanvaraus: Nettikalenterissa tästä linkistä sivuillani

8.3. TAMPERE KATSELMUKSIANI – MAYA-TUOKSU-ILTA
Klo 18.00 Maya-astrologinen ilta Naistenpäivän kunniaksi.

Lämpimästi tervetuloa myös katselmukseeni samana päivänä.
Teen henkilökohtaisia selvänäkö- ja Maya-astrologisia katselmuksia
Ekokampaamo Oranssissa  8.3. päivällä.
Aikoja on klo 10.00 – 17.30 välillä.

Ajanvaraus henkilökohtaiseen katselmukseen:
[email protected] tai p. 040 500 0050

Hinnat: 30 min 65e / 60 min 100e / 90 min 150e
Käteinen tai kortit käyvät maksuun.
Katselmus voi olla selvänäköä tai maya-astrologiaa tai näiden yhdistelmä.
 
Illassa klo 18-20.30
Saat tehdä itsellesi eteerisillä öljyillä ikioman uniikin tuoksun Tiina Heinosen opastuksella.
Tuoksun teon lomassa pääset pulahtamaan Maya-astrologi Päivi Kaskimäen avulla mayakalenterin maailmoihin.
Saat lyhyen henkilökohtaisen katsauksen Päiviltä mayaa ja selvännäkemistä yhdistellen.
Illan hinta 55,-

Ilmoittaudu iltaan: Oranssiin p. 0505931721
Osoite: Ekokampaamo Oranssi, Palomäentie 30, 33230 Tampere