Kirjoitettu

Käärmeen aaltojakso – Maya-päivitys

Punaisen Käärmeen aaltojakso 18.5. – 30.5.
Tunnelmat ovat olleet erityisen poikkeukselliset ja havahduttavat

Käärme on aktivoinut erityisesti kehon uinuvaa muistia. Se on energioillaan laittanut liikkeelle tukoksia niin tunnekerroksissa kuin pitkin kehoa erikoisilla oireillaan. Ei ihme, että siellä sun täällä on tuikkinut ja kipuillut tai ärsytyskynnys on ollut alhainen ja räjähdystilat herkillä.

Jaksolle sisältyy 10 galaktisen aktivaation porttipäivää, ajalla 19.5. – 28.5. Vahva energiatila valmistelee meitä tulevaan Keskuskanavan merkittävään kauteen. Kehotemppeli kantaa huikeaa potentiaalia, josta suuri osa on vielä uinumassa. Nyt seuraava kerros tuota DNA:si viisautta on avautumassa. Ei ihme, että väsyttää ja tuntuu muutenkin erikoiselta ja ailahtelevalta.

Käärme on planeettamme yksi vanhimmista ja tärkeimmistä symboleista. Sen alkuperäinen merkitys parantavana voimana on vielä nykyäänkin jäljellä apteekki-symboleissa.

Käärmeen symboliikka on äärimmäisen laaja.

Kaikkien planeettamme alkuperäiskansojen antamat merkitykset käärmeelle ovat yhteneväiset, vaikkakin kuvaukset ovat erilaisia kulttuurista johtuen.

Spiraalilla oleva käärme viittaa Linnunrata-galaksiimme, joka on muodoltaan sauvaspiraaligalaksi.

Syklisyys ja jatkuva muutos, nahkaluominen ja kehittyvä spiraalimainen kasvu liittyvät käärmeeseen sekä lukuun 13.

Kuu kiertää Maan noin 13 kertaa aurinkovuodessa (365 päivässä). Meillä on todellisuudessa 13 kuukautta. Yksi kuun kierto Maan ympäri on n. 28 päivää. Naisen keho ja kuukautisrytmi muistavat tämän luonnollisen rytmin, vaikka gregoriaanisesta kalenteristamme se onkin poistettu. Siinä on vain 12 kuukautta.

Käärmeenkantaja on 13. astrologinen aurinkomerkki. Jos syntymäaikasi on välillä 29. marraskuuta – 17. joulukuuta, todellinen astrologinen aurinkomerkkisi on Käärmeenkantaja.

Yksi Tzolkin-kalenterin aaltojakso on aina 13 päivää pitkä. Tätä aaltojaksoa seuraat OmaMaya-palvelussa juuri nyt, mikäli olet jo jäsen. Galaksista virtaava energia etenee syklisesti 13:n päivän rytmillä.

Tzolkin-kalenterissa luku 13 toistuu monin tavoin. Kolmentoista vedenjakaja ja keskikohta on luku 7.

Luku 7 viittaa Keskuskanavaan, Zuvuyaan. Tämä jakso kestää 3.6. – 22.6. tällä kalenterikierroksella.

Mystinen synnytyskanava, jolloin Maa-planeetta on suorassa linjauksessa Hunab Ku:n ja kaikkeuden luomisen Lähteelle, keskusaurinkoon. Hunab Ku symboloi kaiken tasapainoa. Valo ja varjo. Feminiini ja maskuliini. Yö ja päivä. Elämä ja kuolema. Jing ja jang.

Raamatussa Mooses asetti käärmeen pystyyn kuparisauvaan, ja kansa parani sitä katsoessaan. Käärme johdattelee meidät pystysuoraan linjaukseen Zuvuyaan ja muistuttaa henkilökohtaisesta paranemisestasi. Parantuminen tapahtuu, kun olet löytänyt eri olemuspuoliesi tasapainon, kehossa ja tietoisuudessa sykkivän ihmisyyden käsittämättömän potentiaalin ja aistiesi herkkyyden.

Tulevan jakson aikana sinua haastetaan ehkä äärimmäisissä tilanteissa löytämään sisäinen ja ulkoinen tasapainosi. Ulkoiset ja keholliset tuntemukset tai mielen hallinnan vaikeus voivat helposti järkyttää tasapainoasi Keskuskanavan tuulisella alueella.

Hinnalla millä hyvänsä on kuitenkin pyrittävä maadoittumaan ja pitämään oma keskus vakaana. Kaikki voi toisaalta sujua myös helposti.

Joka kerta Zuvuya näyttää erilaiset piirteensä ja sen ennustaminen on mahdotonta, kuinka jakso tällä kertaa tulee menemään. Se on varmaa, että ajan nopeutuminen kiihtyy ja tilanteet tiivistyvät synkronismin kiihtyessä.

Allaoleva symboli on Hunab Ku, kosminen perhonen, jossa kaikki on tasapainossa ja harmoniassa. Se voidaan piirtää yhdellä viivalla. Se esiintyy mayojen muinaisessa symboliikassa. Olkoon tämä symboli kanssasi, kun pidät tasapainoasi yllä ja lepäät omassa rauhan keskuksessasi.

Hunab Ku

Punaisen Käärmeen aaltojakso 18.5. – 30.5.
energian keskiössä ovat olleet Maya-merkit:
Punainen Käärme
Sininen Kotka, haastejakso
Valkoinen Taikuri, samankaltainen
Keltainen Soturi, alitajunta

Valkoisen Peilin aaltojakso ja Keskuskanavan alkupuolisko 31.5. – 12.6.
Energian keskiössä ovat Maya-merkit:
Valkoinen Peili
Keltainen Tähti, haastejakso
Punainen Lohikäärme, samankaltainen
Sininen Yö, alitajunta

 

 

GALAKTINEN SÄÄTIEDOTUS
Punaisen Käärmeen aaltojaksolla,
Valkoisen Peilin aaltojaksolla ja
Keskuskanavan erityisellä alueella

OmaMaya-palvelusta kunkin jakson merkitys henkilökohtaisesti sinulle.
Jokaisen päivän energia ja sen teemat.

Energiat vaikuttavat säännöllisesti ja syklisesti voimillaan jokaiseen Telluksen asukkaaseen.
Tietoisena ajanlaadusta on helpompi ymmärtää kehon tuntemuksia, tunnetiloja ja tapahtumia.

Liity nyt OmaMayaan

 


 

TAPAHTUMAKALENTERISSANI

 

14. – 15.6. SEINÄJOKI
– Henkilökohtaisia katselmuksia 14.6. ja 15.6.
– 14.6. Maya-astrologinen työpaja klo 18 – 20.30
Paikka: Seinäjoki, Steiner-koulu, Vuorenmaanrinne 33
Ajanvaraus: [email protected] tai 040 500 0050

 

16.6. ja 17.6. VAASA
– Henkilökohtaisia katselmuksia 16.6. ja 17.6.
– 16.6. Maya-astrologinen työpaja klo 18 – 20.30
Osoite: Villa Sydänmaa Palosaarentie 23, Vaasa
Ajanvaraus: [email protected] tai 040 500 0050

Lisätiedot tapahtumakalenterissa tästä

 

ATLANTIS SPA MEDITATION
21. – 28.9. MATKA HYVÄNOLON TASAPAINOON – Mallorca, Illetas
Ihana matkaryhmämme on koossa ja valmiina huikeisiin kokemuksiin syksyllä.
Saimme vielä muutaman lisäpaikan!
Jos jäit miettimään matkalle lähtöä niin lämpimästi tervetuloa mukaan.
Ilmoittautuminen: [email protected]

Lähde mukaan huikealle hyvinvoinin kokonaisvaltaiselle matkalle.
Lue esittelyt Matkat-sivuiltani tästä 

Kirjoitettu

Äärettömät mahdollisuutesi – Maya-päivitys

KELTAISEN IHMISEN AALTOJAKSO
5.5. – 17.5.
Tzolkinissa kin/päivät 92–104

Elämään on siunaantunut niin paljon positiivista runsautta, että pitkään aikaan en ole ehtinyt kirjoittaa sinulle ajatuksiani galaktisesta säätilasta. Toivottavasti olet kuitenkin muistanut katsoa päivittäiset vaikutukset ja aaltojakson merkityksen OmaMaya-palvelustasi?

Runsaus on tämän jakson kantava teema. Pitkä ja sitkeä työsi palkitaan säännöllisin välein, vaikka välillä olisi hyvinkin toivoton olo matkan varrella. Keltainen Ihminen tuo sen, mitä olet tilannut. Samalla se kyllä nostaa pintaan myös sen, missä tilaukset eivät ole menneet ihan nappiin, ja on aika tehdä tarvittavat korjausliikkeet. Sitä saa mitä tilaa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse alkaa syyttelemään itseäsi epäonnistumisista, sillä lopulta virheitä ei ole olemassa.

Kaikella on tarkoituksensa ja tärkeä merkityksensä. Ellemme tekisi niinsanottuja virheitä, emme voisi paljoakaan oppia. Inhimillisyys ja itsensä hyväksyntä ovatkin jakson tärkeitä opetuksia.

Valkoinen Tuuli on jakson haastevoima. Se näyttää, kuinka aika vain nopeuttaa nopeutumistaan. Kaikki on entistä enemmän vain tässä ja nyt. Synkronismi laittaa kaiken uuteen järjestykseen monta kertaa päivässä, ja ennustamaton kaaoksen tuntu on ilmoilla. Olet varmaankin kuitenkin jo huomannut, ettet enää hermostu tästä kaikesta, vaan annat asioiden mennä luonnollisella painollaan. Kaikki sujuu kuin tanssi.

Ole tarkkana havainnoimaan, mille annat voimasi ja mihin sen keskität. Yksi tärkeimmistä asioista on kiinnittää huomiota ajatuksiinsa, sanoihinsa ja tunteisiinsa, sillä ne toteuttavat itseään entistä voimallisemmin.

Vappupäivänä kadotin pankkikortin Tampereella laiturin alle. Hävisi sinne ihan piiloon ja näkymättömiin. Asialle ei voinut tehdä muuta kuin kuolettaa kortti. Sanoin ystävälleni lähinnä huumorilla, että varmaan joku kiva mies soittaa ja kertoo löytäneensä sen jostain Pyhäjärveltä ajelehtimasta. Meni viikko ja kiva mies, jolla oli lähes sama puhelinnumero kuin minulla, soitti ja kertoi löytäneensä kortin uintireissulla 🙂

Tämä on vain yksi niistä monista manifestoinnin kokeiluistani, välillä tosissaan, välillä huumorilla, joita olen nyt tehnyt jo pidemmän aikaa. Aivan käsittämättömiä suuria ja pieniä asioita tapahtuu, kun rohkenee venyttää mielensä rajoitteita ja uskaltaa vain tilata parasta, utopististakin.

Tällaisia kokeiluja suosittelen sinullekin saadaksesi tuntumaa kasvavista luomisvoimistasi. Kokeile aluksi jollain pienellä, kuten kimppu kukkia tai autonhuolto alehintaan. Mielikuvituksesi on tärkein työkalusi.

Jos menet niukkuus edellä ajatellen, että ei se voi toteutua, kun ei ole rahaa tai sitä ja tätä, jää luomus puolitiehen. Olet jäänyt mielen rajoitteisiin kiinni. Keskity siihen, mitä haluat, älä siihen, miten se tulee!

Ei tarvitse olla ensin isoa kasaa rahaa, ennenkuin voi alkaa unelmoida, ja tehdä tilauksia kosmiseen verkkokauppaan. Kaikki alkaa ajatuksesta ja sen vapaudesta. Tärkeä ainesosa on kiitollisuus. Kiitä kaikesta vähästäkin, mitä sinulla jo nyt on. Kiitollisuuden aiheet lisääntyvät ihmeellisin tavoin.

Annetaan siis sielulle ja mielikuvitukselle vapaat siivet, ja ihmeet vyöryvät luoksesi. Ei ole niin toivotonta asiaa, johon tämä ei toimisi.

Kiteytä päämäärä yhdellä lauseella: miten haluat, että asia menee? Kirjoita se ylös. Unohda se. Ylläty ja iloitse kiitollisena, kun vastaanotat vielä runsaammilla koristuksilla kuin olit ajatellut.

Sinulla on käsittämätön luomisvoima käytössäsi. Olet entistä enemmän vastuussa elämäsi luomuksesta ja siitä, mitä vedät tuulen nopeudella luoksesi. Kiitollisuus, positiivisuus ja salliva asenne ovat korvaamattomia luomistyökalujasi.

Koska aika nopeutuu, myös manifestoimisen kykysi voimistuu ja nopeutuu. Tämä mahdollistaa sen, että lähes kaikki alkaa olla mahdollista. Nyt jos koskaan on tunnistettava ihmisen kätkeytyneet voimat.

Kaiken perustuksena on vapaus ja vapaan tahtosi ilmaiseminen. Tämä jakso tulee näyttämään, oletko antanut voimasi ja vapautesi jollekin ulkopuoliselle taholle vai oletko vapaa luomaan elämääsi sen, minkä koet sydämessäsi tärkeäksi.

Huikeita manifestoimisen kokeiluja ja runsainta menestystä Sinulle.

– Päivi –

 

AJAN JA AVARUUDEN AVAIMET SUJUVAAN ELÄMÄÄN SINULLE

OmaMaya-palvelussa energia vaikutus henkilökohtaisesti sinulle Keltaisen Ihmisen aaltojaksolla.
Jokaisen päivän energia ja sen teemat.
Ymmärrät tuntemuksia, olotiloja ja tapahtumia.

Energiat vaikuttavat säännöllisesti ja syklisesti voimillaan juuri sinuun.
Tietoisena ajanlaadusta olet keräämässä suurimpia aarteita universum
ista.

Liity nyt OmaMayaan


 

TAPAHTUMAKALENTERISSA TOUKOKUUSSA

 

ATLANTIS SPA MEDITATION
21. – 28.9. MATKA HYVÄNOLON TASAPAINOON – Mallorca, Illetas

Ilmoittautuminen 16.5. mennessä: [email protected]

Lähde mukaan huikealle hyvinvoinnin kokonaisvaltaiselle matkalle.
Lue esittelyt Matkat-sivuiltani tästä 
Linkissä, esitteen lopussa tietoa myös Atlantis-mytologioista minun muistini mukaan.

Ihana ryhmä on alkanut kokoontua. Lämpimästi kutsun sinutkin mukaan.
Voit lähteä turvallisesti myös yksin ja jakaa huoneen toisen matkalaisemme kanssa, 2hh hinnalla.

 

 


17.5. ONLINE MAYA-ILTA
Maailmojen erkaneminen
– Keskuskanava ja PsiKrono eli sieluntehtäväsi uuden maailman kynnyksellä

19.5. Tzolkin-kalenterissa alkaa kymmenen porttipäivän voimallinen jakso. Sitä seuraa 3.6. alkava Keskuskanavan eli Zuvuyan suoralinjaus Lähteelle ja Linnunradan keskukseen.
Tämä on erittäin merkittävää aikaa, ja sen voimat saattavat tällä kertaa kohdistua poikkeuksellisin tavoin sinuun ja elämääsi. 

Kun olet tietoinen galaktisen ajan laadun vaikutuksesta, osaat kohdistaa luomisvoimasi oikein. Kerron illassa jakson merkityksistä ja vaikutuksista.

Sinun sieluntehtäväsi, Maya-astrologinen voimamerkki / PsiKrono
Olet synnyttänyt ja elänyt todeksi jo pitkään sydäntietoista 5D-maailmaa. Samaan aikaan vanha 3D-maailma on erkanemassa entistä kauemmaksi. Tietoisuutesi lipuu jo uuteen aikaan.

Nyt onkin hyvä hetki tarkastella, mikä on sinun sieluntehtäväsi eli PsiKrono merkkisi uudella aikakaudella, myös tässä murroskaudessa. Saat tietää, miten PsiKrono-merkkisi näkyy persoonallisuudessasi ja samalla saat tietoa sieluntehtäväsi ydinlaaduista.

Saat tarvittavan materiaalin ja laskentaohjeen, kun ilmoittaudut verkkokaupassa alempana olevan linkin kautta.

Kerron illassa tarkemmin, mitä tarkoittaa 21.12.2032 ja siihen kohdistuva tärkeä seuraava rajapyykki koko ihmiskunnalle. Mayojen LongCount-kalenterissa koko ihmiskunta on ollut lähtöruudussa 21.12.2012 asti. Tilanteet tiivistyvät. Se, mitä odotimme tuolloin, on nyt tulossa esiin. Maailman muutosmylläkät ovat näkyvillä selkeinä. Ihmiskunta on ollut kuin tuulikaapissa hakien uutta suuntaa. Mihin universumi ohjaileekaan sinua tänä äärimmäisen tärkeänä ajanjaksona touko-kesäkuussa?

Lämpimästi tervetuloa mukaan huikeita oivalluksia antavaan iltaamme, jonka lopuksi teemme tähtimeditaation. Käymme hakemassa sielulliset koordinaatit tähdistä ja olemme entistä valmiimpia tulevaan.

Klo 18:00 – 20.00
Hinta: 35 €
Toteutus: Zoom
( saat osallistumislinkin tilausvahvistuksessa ja Maya-materiaalin, kun olet ilmoittautunut verkkokaupassa )
Ilmoittaudu mukaan verkkokaupasta tästä:

 

26.5. KOTKA – HENKILÖKOHTAISIA KATSELMUKSIA
Teen henkilökohtaisia katselmuksia selvänäköisesti ja Maya-astrologisesti.

Tieto kanavoituu kauttani sinulle tärkeisiin kysymyksiin ja tähän hetkeesi kosmoksen tähtimaailmoista äärimmäisen tarkkana täsmätyönä.

Moni asia saa aivan uuden merkityksen parisuhteessa, työssä tai perheen välisissä kiemuroissa.

Tähtipersoonallisuutesi avautuu tapaamisella usein ja saatkin aivan uuden ymmärryksen henkisen polkusi merkityksestä, suunnasta tai persoonallistuutesi erityispiirteistä.
Voit tulla ilman erityistä syytä tai kysymystä saamaan inspiraatiota ja voimaantumista.
Hinnat: 30 min 70e / 60 min 115e

Osoite: Korkeavuorenkatu 4 D, as 110, 6 krs, Kotka, Elonvalo
Ajanvaraus: [email protected] tai 040 500 0050
Aikoja jäljellä klo:

10.30, 11.00, 14.00 ja 18.00

Kirjoitettu

Miten taivas tuodaan maan päälle? – Maya-päivitys

PUNAISEN TAIVAANVAELTAJAN AALTOJAKSO
27.3. – 8.4.2023
Tzolkinissa kin 53 – 65

Jostakin kanavoitui aika mahtipontinen otsikko tälle viestille. Mutta, kun tarkemmin ajattelen, niin kyllähän me tuomme taivasta maan päälle ihan joka hetki, jonka täällä Telluksella tepastelemme.

Halusimme syntyä tänne juuri nyt, kun planeettamme on tekemässä huikeaa tietoisuuden evoluutioharppausta vanhasta maailmasta uuteen maailmaan.

Ihmisrodun nopeasti etenevän uudeksisyntymän voimme havaita tämän hetken lapsissa ja nuorissa. Heidän silmistään voit nähdä heijastuksen uudesta ja tietoisesta ihmisyydestä. He eivät ole tulleet pitämään yllä vanhan maailman rakenteita vaan kyseenalaistamaan ne sopeutumattomuudellaan vanhaan. Lisää heistä voit lukea sivuillani kohdassa tähteläiset.

Ehkä tunnistat itsessäsi samoja erityisherkän tähteläisen piirteitä. Olet esiversio nyt syntyvistä ja uutta maailmaa synnyttävistä lapsista. Tulit auraamaan heille tietä ja tekemään planeettamme uudeksisyntymän mahdolliseksi.

Olet tehnyt ankaran haastavaa matkaa ihmisyydessä ja samalla tuonut taivasta maahan. Olet ankkuroinut tähtiviisauttasi koko elämäsi ajan planeetallemme. Onko nyt aika antaa itsellesi kiitokset hyvin tehdystä työstä?

Tähtisiemen sykkii sinussa ja avautuu asteittain. Taivaanvaeltaja on tällä jaksollaan tullut suostuttelemaan sinut seuraavalle kasvun syklille. Se muistuttaa purkamaan ennakkoluulot ja asenteet, poistumaan reippaasti mukavuusalueeltasi ja tekemään tarvittaessa rohkeita ratkaisuja.

Hienovaraisesti se tuo tiellesi tapahtumia ja ihmisiä, jotka nostavat pintaan käsittelemättömät asiat. Lempeästi se tönäisee sinut eteenpäin ja ylöspäin vastaanottamaan myös menestystä ja vastuuta.

Taivaanvaeltaja on avaruuden lähettiläs, joka kuljettaa mukanaan tähtien viisautta. Jaksolla on poikkeuksellisen paljon erityisiä energiapäiviä ja tähtilinjauspäiviä. 31.3. – 3.4. on erityinen valotykitysjakso. Tarkat tiedot erityispäivistä OmaMaya-palvelussasi. Kosmisen luovan impulssin valo herkistelee kehoa ja availee intuitiivista kanavaasi.

On aika avautua muistamaan entistä herkemmin ja tietoisemmin oman tähtitehtävän koordinaatit. Kuulostaa ihanalta, mutta meissä vanhemmissa Telluksen asukkaissa tuntemukset voivat olla melkoisen syväluotaavia. Ensin on kohdattava kaikki käsittelemättömät kipupisteensä ja kehon oireilut. Tarkoituksemme on siirtyä entistä korkeammin värähtelevään olemukseen.

Planeettamme värähtelyn kohotessa tunnelukot, jotka ovat ennen pysyneet piilossa, nousevat nyt käsittelyyn ja kehon oireet ovat sitten sen mukaisia. Unet voivat olla poikkeuksellisia, ja nukkumisen kanssa voi olla niin ja näin.

Taivaanvaeltajan symbolissa näkyvät pilarit alhaalta ylös ovat kuin kultaiset taivaan pilarit. Ne ovat suora yhteytesi Lähteeseen, josta olet alunperin tullut. Yhteytesi ei koskaan ole ollut poikki.

Tällä jaksolla voit kokea, kuinka avaudut kuin kukka entistä herkemmäksi kanavaksi. Tuot taivaista viisauttasi ja elämänkokemustasi Maan päälle ja samalla ankkuroit valoasi koko planeetan avuksi.

Mikäli olet jäänyt jumiin mielen labyrinttiin, kapeakatseisuuteen tai liialliseen mukavuudenhaluun, olet luonut vankilan, josta on aika poistua. Purkaa ajatuksen ja mielen ehdollistumat ja lähteä vapaaseen, luottavaiseen liikkeeseen.

Tällä jaksolla unelmien kultaista kasvutietä avataan eteesi. Kaikki, mikä on vielä esteenä, nousee käsittelyyn voidaksesi edetä uuteen suuntaan. Tämä on jakso, jolloin kaikki on mahdollista. Saatat havaita, että olet entistä rohkeampi laittamaan kaiken uudeksi. Uskaltaudut sujuvasti luopumaan tärkeistä turvaa tuovista elementeistä tai tottumuksista. Olet vapaa.

Elämällä ihmisiksi, Maassa maan tavalla, ja kohtaamalla keskeneräistyytemme, silloin olemme tuomalla taivasta maan päälle.

Upea matkaa tähtipöllyisissä avaruusenergioissa Sinulle.
– Päivi –

 

 

AJAN JA AVARUUDEN AVAIMET SUJUVAAN ELÄMÄÄN JUURI SINULLE

Maya-kalenteri koostuu useista eripituisista jaksoista ja erityisistä voimapäivistä.
OmaMaya-jäsenpalvelussa näet, miltä nuo jaksot ja päivät näyttävät henkilökohtaisen Maya-syntymämerkkisi valossa.

Energiat ja tapahtumat vaikuttavat säännöllisesti juuri sinuun voimallisesti.
Tietoisena ajanlaadusta olet keräämässä suurimpia aarteita universum
ista.

Liity nyt OmaMayaan


TAPAHTUMAKALENTERISSA HUHTIKUUSSA


5.4. VALONKYLVÄJÄT – LIVE
Päivi Kaskimäki ja Amma Ventelä
Kaksi näkijää ja tekijää pohtii ihmisyyttä ja maailman tilaa avautuvassa ihmisyydessä.
Klo 18.00
Toteutus: Youtube kanavallani PäiviKaskimäkiOmaMaya


15.-16.4. VALONPÄIVÄT – hyvinvointitapahtuma, HELSINKI
Paikka: Hotelli Rantapuisto, Furuborginkatu 3, 00980 Hki
Osastoni: No 47, alakerta.
Teen henkilökohtaisia katselmuksia kumpanakin päivänä messuilla.
Aikoja voit varata ennakkoon: [email protected] tai 040 500 0050
www.valonpaivat.fi


22. – 23.4. MIKKELI – Pyhä jyssäys -messut

Kokonaisvaltainen hyvinvoinnin viikonloppu ensimäistä kertaa Mikkelissä.
Laaja kattaus eri alojen tekijöitä ja osaajia jakamassa tietoaan.
Minä teen katselmuksia henkilökohtaisesti kumpanakin päivänä selvänäköisesti ja maya-astrologisesti.

Luentoni la
Maailma ja me, mullistavien muutoksien keskiössä -luento.
LA 16.00–17.00. Kesto 1 h. AUDITORIO 1.krs. Hinta 15 €/hlö.

Työpaja su
Maya-astrologinen työpaja persoonallisuutesi syvyyksiin
SU 15.30–17.00. Kesto 1½ h. AUDITORIO 1.krs. Hinta 25 €/hlö.

Liput ennakkoon luennolle ja työpajaan.
Osallistu kumpaankin ja saat yhteishinnasta alennuksen.

Pyhäjyssäys -sivustolta tästä linkistä
https://voipyhajyssays.wufoo.com/forms/ilmoittaudu-mikkelin-vpj-2023-luennoille/

Paikka: Xamk, Mikkelin kampus, A-rakennus, Patteristonkatu 3, 50100 Mikkeli
http://voipyhajyssays.omasivu.fi/

Ajanvaraus katselmukseeni ennakkoon:
[email protected] / 040 500 0050

Kirjoitettu

Auringon aaltojakso ja kevätpäiväntasauksen live

Hei ja valoisaa viikon aloitusta.
Keltaisen Auringon aaltojaksoa eletään. Sen kestohan on 14.3. – 26.3. Itse olen saanut työstää tällä rakkauden syväluotauskaudella erityisesti itsen rakastamista. Syvistä tunteen ja kehon kerroksista on noussut jotain, jollaista en muista ennen kokeneeni.

Anteeksiantamista ja vanhasta irtipäästämistä on harjoitettu ääriolosuhteissa välillä, että sydän on voinut avautua erityisiin valon energioihin uudella herkkyydellä.

Kuinka sinulla on mennyt tämä energia-alue? Onko ollut helppoa rakastaa pyyteettömästi ja ehtoja asettamatta kuin aurinko, joka loistaa taivaalla hyville ja pahoille tasapuolisesti?

Koen, että nyt vapautetaan syvimpiä lapsuuden, kenties jo sikiöajalta kumpuavia rakkaudettomuuden teemoja ja traumoja.

Olemme entistä korkeammin värähtelevän galaktisen energian sisällä. Se virtaa galaksimme Linnunradan keskustasta kuin läpivalaiseva valolaserin säde, eikä se jätä ketään kylmäksi.

Kehon pyrkiessä värähtelemään sen korkeammalla oktaavilla se aiheuttaa oireita niin fyysisessä kehossa kuin tunnekehossa. Näitä saadaan sitten kokea ulos ja vapauttaa voidaksemme värähdellä yhä herkemmällä aistimisen taajuudella.

Unet ja uniaika voivat olla erityistä kokemista ja aistimista. Syvää väsymystä tai ylivireyttä keskellä yötä, kun heräät esim 3:33 tai 4:44. Rinnakkaiset todellisuudet avautuvat entistä vapaammiksi aistittavaksemme. Tarkkaile intuitiotasi myös päivätajunnassa, kuinka se yhdessä telepatian kanssa on entistä suorempaa tietämistä. Aistisi toimivat entistä kirkkaammin ja näkevät yhä syvemmälle totuuteen.

Olemme poikkeuksellisen valoaallon äärellä, ja samaan aikaan meillä on myös kevätpäivän tasaus 20.3. Luonnonkansojen kuten Druidien vuodenaikaympyrässä tasaus- ja seisauspäivät ovat aina kuitenkin kunkin kolmanneksen 21. päivä.
( 21.3., 21.6., 21.9. ja 21.12. )
Pidämme Valonkylväjät LIVEn Amman kanssa juurikin 21.3., jolloin on myös uudenkuun päivä.

OmaMaya-jäsenpalvelussa olen vuodattanut kaiken tietoni jokaisesta Maya-astrologisesta ajanjaksosta henkilökohtaisesti tulkittuna. Ellet ole jo jäsen, voit käydä lukemassa esittelyn
ja liittyä tässä tai klikkaamalla allaolevaa kuvaa.


 

 

21.3.  LIVE – VALONKYLVÄJÄT
Klo 18.00

Kevätpäiväntasaus ja uudenkuun energiat saattelevat meidä tämän illan liveen Amman kanssa.
Keskustelussa Maya-astrologisen ajan laatuja ja millä teemoilla lähdemme valon kauteen.

Tutkaillaan, mitä eri Maya-symbolit sisältävät henkilökohtaisella kartalla.

Uusi kuu nostaa pintaan salatut laadut, sielun syvyydet.
Vastaavasti kevätpäiväntasauksen energiat tuovat valoon kaiken tarpeellisen ja
valaisevat tietämme kohti aurinkoa ja sen aikakautta, kesää.
Maya-kalenteri Tzolkinissa on myös menossa Keltaisen Auringon aaltojakso,
kuin ladaten kaiken täyteen voimaansa.
Tiedossa jotain huikeaa ja energioivan inspiroivaa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan.

Liven toteutus on Youtube-kanavallani:

@paivikaskimakiOmaMaya

TAPAHTUMAKALENTERISSA

25. – 26.3. LAPPEENRANTA – FESTIVA MAGICA -MESSUT

Teen  henkilökohtaisia messukatselmuksia selvänäköisesti ja maya-astrologiaa sopivasti yhdistellen.

Tieto kanavoituu kauttani sinulle tärkeisiin kysymyksiin ja tähän hetkeesi kosmoksen tähtimaailmoista äärimmäisen tarkkana täsmätyönä.

Moni asia saa aivan uuden merkityksen parisuhteessa, työssä tai perheen välisissä kiemuroissa.

Tähtipersoonallisuutesi avautuu tapaamisella usein ja saatkin aivan uuden ymmärryksen henkisen polkusi merkityksestä, suunnasta tai persoonallistuutesi erityispiirteistä.
Voit tulla ilman erityistä syytä tai kysymystä saamaan inspiraatiota ja voimaantumista.
http://www.magicafest.com

La 25.3.2023: klo 11-20
Su 26.3.2023: klo 10-17

Pidän Magica Festivassa luennon Maya-astrologiasta ja tähtijuuristasi.

Paikka: Kehruuhuone, Lappeenrannan vanha linnoitus
Ajanvaraus messukatselmukseen ennakkoon: [email protected]
tai 040 500 0050

 


30.3. ja 1.4. JOENSUU – Henkilökohtaisia katselmuksiani.

Teen henkilökohtaisia katselmuksia molempana päivänä.

Tieto kanavoituu kauttani sinulle tärkeisiin kysymyksiin ja tähän hetkeesi kosmoksen
tähtimaailmoista äärimmäisen tarkkana täsmätyönä.

Moni asia saa aivan uuden merkistyksen parisuhteessa, työssä tai perheen välisissä kiemuroissa.

Tähtipersoonallisuutesi avautuu tapaamisella usein ja saatkin aivan uuden ymmärryksen henkisen polkusi merkityksestä, suunnasta tai persoonallistuutesi erityispiirteistä.
Voit tulla ilman erityistä syytä tai kysymystä saamaan inspiraatiota ja voimaantumista.

To 30.3. aikoja koko päivän ja la 1.4. aamupäivästä.
Osoite: ilmoittautumisen yhteydessä.

Ajanvaraus: [email protected] tai 040 500 0050

 

15.-16.4. VALONPÄIVÄT – hyvinvointitapahtuma HELSINKI
Paikka: Hotelli Rantapuisto, Furuborginkatu 3, 00980 Hki
Osastoni: No 47, alakerta.
Teen henkilökohtaisia katselmuksia kumpanakin päivänä messuilla.
Aikoja voit varata ennakkoon: [email protected] tai 040 500 0050
www.valonpaivat.fi

Kirjoitettu

OmaMayan maailma

Täysin uudistunut OmaMaya-jäsenpalvelu

– Käsissäsi ovat luomisvoiman koordinaatit –

Kiitollisena olen vastaanottanut huikeaa palautettanne uudistuneesta OmaMaya-jäsenpalvelusta.
Niin huikeaa kuulla, että sen seuraaminen on helppoa ja antaa vastauksia tuntemuksiin ja tapahtumiin päivittäisessä arjessa.
Hienoa, että uudistukset ovat todella toimineet.
Ja pikkuhiljaa uusia toimintoja tulee lisää palvelun valikkoosi.

Tuhannet kiitokset teille kaikille, jotka olette lähettäneet kiitoksia ja kokemuksianne minulle.

Ellet ole vielä jäsen, niin lämpimästi tervetuloa mukaan koukuttavan kutkuttavalle matkalle.
Maya-maailmasta ja oman ajan tarkkailusta ei halua enää koskaan palata takaisin.

Jose Argûelles on todennut, että muinaiset mayat osasivat aktivoida valokehonsa Tzolkin-kalenterin kautta.
Samaa kalenteria seuraamme OmaMaya-jäsenpalvelussa. Henkilökohtaisesti ja päivittäin.

Se aktivoi jollain mystisellä tavalla tietoisuutta ja herkistää aisteja kohti selvätietoisuuden kokemusta.
Siinä on jotain erityistä, jonka minä kuten monet sen seuraajat ovat havainneet, kuin tietoisuuden laajentumisen kokemus.

Nauttimista matkasta meille kaikille 🙂

T Päivi
 

 

 

 

OMAMAYA KERTOO SINULLE:

 • Henkilökohtaisesti tärkeät maya-kalenterin jaksot, niiden kestot ja vaikutukset.
 • Päivittäisen Maya-kalenterin energian ja sen vaikutuksen
 • Erityiset voimapäivät, jolloin on tärkeää olla ajan hermolla omien päätösten kanssa.
 • Galaktisen aktivaation porttipäivät, voimapäivät ja erityiset tähtiporttipäivät.
 • Viikon muutosvoimapäivät.
 • Linnajaksojen kestot ja niiden vaikutuksen.
 • Vuodenajat Tzolkinissa ja näiden erityispäivät.
 • Milloin on aika toimia ja milloin levätä, tai milloin on uuden aloittamisen aika.
 • Onko aika sinulle suotuisaa, tai tarjoaako se kasvun, jopa haasteen hetkiä.

KÄSISSÄSI OVAT LUOMISVOIMAN KOORDINAATIT:

 • OmaMayan kanssa olet aina synkassa kaikkeuden kanssa.
 • Ymmärrät itseäsi ja elämäsi tapahtumia.
 • Osaat ennakoida tekemisesi päivittäin sujuvaan toimintaan.
 • Saat huikeaa inspiraation voimaa.
 • Opit ymmärtämään, miksi joskus on flow’ssa ja toisinaan takkuaa.

 

Liity nyt OmaMayaan

 

AJAN JA AVARUUDEN AVAIMET SUJUVAAN ELÄMÄÄN JUURI SINULLE

Voit olla vasta-alkaja tai pitkälle perehtynyt Maya-kalenterin seuraaja.
OmaMaya soveltuu kaikille.

Tarjoan käyttöösi erityisesti syvennettyä Maya-tietoa, jonka avulla pääset rytmittämään arkesi ja elämäsi luonnolliseen, galaktisen energian tahtiin. Kasvat tietoisesti aina korkeammalle ymmärryksen taajuudelle itsestäsi, potentiaalistasi ja mahdollisuuksistasi.

Maya-kalenteri koostuu useista eripituisista jaksoista ja erityisistä voimapäivistä.
OmaMaya-jäsenpalvelussa näet, miltä nuo jaksot ja päivät näyttävät henkilökohtaisen Maya-syntymämerkkisi valossa.

Energiat ja tapahtumat vaikuttavat säännöllisesti juuri sinuun voimallisesti.
Tietoisena ajanlaadusta olet keräämässä suurimpia aarteita universumista.

 

 

OMAMAYA-JÄSENPALVELUUN LIITTYMINEN ON HELPPOA

Saat OmaMaya-jäsenkirjeesi 13 päivän välein sähköpostiisi.
Sähköpostin linkin kautta pääset tutkimaan palvelua.
Tiedät jo aina pari päivää ennakkoon, millainen energia tulevassa 13 päivän aaltojaksossa sinulle on.

 1. Liityt jäseneksi Vello-palvelussa. Klikkaa tästä
 2. OmaMaya-jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Jäsenmaksun maksuvälin voit valita kahdesta vaihtoehdosta:

  1 kk   9,90 €
  3 kk 27,90 €

 3. Odota sähköpostia 1 – 2 vrk liittymisen jälkeen, jolloin saat tervetuloa-kirjeen ohjeineen sekä ensimmäisen OmaMaya-jäsenkirjeen, joka sisältää linkin palveluun.
 4. Voit hallinnoida itse jäsenyyttäsi ja peruuttaa sen halutessasi.
  Säilytä tilausvahvistusviesti,
  jonka saat Vellolta liittyessäsi jäseneksi.
  VAIN sen sisältämän linkin kautta voit hallinnoida OmaMaya-jäsenyyttäsi.

Mikäli tulee ongelmia tai kysyttävää, lähetä sähköpostia: [email protected]

 

Liity nyt OmaMayaan

KOKEMUKSIA OMAMAYASTA

Hei Päivi!

Nämä Oma Maya-postaukset on kyllä niin huikeita tietopaketteja ja jollakin tavalla myös antaa suuntaa ja rohkeutta toteuttaa ja etsiä sitä omaa polkua. Päivien energioiden seuraamisesta on myös tullut jotenkin jo tapa, joskus illalla toteaa että no niin, näinhän sen piti mennäkin.

Ja oppii jotenkin päästämään irti siitä pakonomaisesta elämän hallitsemismentaliteetista ja antautumaan vaan virran vietäväksi. Ja joutuu tarkistamaan omia ihmeellisesti päässä jumittavia ajatuksia ja asenteita. Se on ihmeellistä!

Niin että suuret kiitokset Päivi sulle näistä OmaMaya-teksteistä joista saamme elämään eväitä matkallemme kun jaat tätä mayojen ikiaikaista viisautta.

Hyvää alkanutta viikkoa sulle ja kaikkea hyvää elämääsi. – Helena R

 

Palautteet OmaMaya-palvelusta heti uudistuksen jälkeen

Kiitos kiitos kiitos, tämä uusi OmaMaya on ihan loistava!!!! Huikeeta  –Terkuin Minna
 
Tykkäsin kovasti, tää on nyt selkeä – Sirpa

Tosi selkeää luettavaa – Ulla

 

Lähde seuraamaan OmaMayaa sen uusilla sivuilla Instagramissa ja Facebookissa.
Instagramissa on käynnissä kilpailu, jossa voit voittaa ilmaisen Maya/selvänäkö-katselmukseni.


Facebook: OmaMaya
Instagram: OmaMaya_palvelu

 

OmaMaya-nettisivu, liittyminen ja laajempi esittely linkissä

 

Lämpimästi tervetuloa matkalle kanssani OmaMayan maailmaan.
– Päivi –

 

Kirjoitettu

Kun outo muuttuu kauneudeksi – Maya-päivitys

Punaisen Lohikäärmeen aaltojakso 3.2. – 15.2. Tzolkinissa kin 1 – 13
Valkoisen Taikurin aaltojakso 16.2. – 28.2. Tzolkinissa kin 14 – 26

Luottamus itseesi ja elämään on testissä, kun rumasta ankanpoikasesta on syntymässä joutsen

Olemme juuri aloittaneet uuden synnytyskierroksen Maya-kalenteri Tzolkinissa. Sen aloittaa ensi Punainen Lohikäärme, joka edustaa aivan uuden syntymää ja luottamusta, sen syvimmässä merkityksessä. Uudet alut ja monenkirjavat ideat saattavat pulputa kuin suihkulähteestä. Luovuus virtaa ja keksinnöt syntyvät kuin itsestään.

Toinen aaltojakso Taikurin teemoilla punnitsee, kuinka luotat itseesi. Oletko oman onnesi seppä ja elämäsi ohjaksissa itsetuntoisesti edeten. Taikuri opastaa luottamaan ennenkaikkea sisäiseen näkijääsi, sydämesi erehtymättömään viisauteen.

Kun nämä laadut ovat hallussa, voit olla niin erikoinen ja yksilöllisen ekstriimin outo kuin vain itse haluat! Kunhan vain koet itsellesi oikeaksi, tee se, mikä itsestäsi tuntuu hyvältä. Muiden mielipiteitä tai toppuuttelua ei tarvitse enää kuunnella. Se, joka todella olet, on syntymässä voimalla. Olet purkamassa esteitä niin ympäriltäsi kuin sisältäsi syntyäksesi siksi, joksi sinut alunperin luotiin.

Taikuri on ajattomuutta ja sisäänpäin kääntävä, hidastava ja pysäyttelevä energia. Lohikäärme on usvaista ja ennustamatonta fiilistelyä, ajattomuudessa suuntien kuulostelua.

Näillä laaduilla helmikuu onkin melkoisen tunteikasta aikaa. Tunnetilat voivat nousta ilman minkäälaista ennakkovaroitusta. Ärsytyskynnys on alhainen, ja erilaisia räjähdyksiä on aistittavissa itsessä sekä ympäristössä. Koko helmikuun energiakatsauksen löydät kuukausivideollani viestin lopussa olevasta linkistä.

Jokin täysin uusi on syntymässä sinussa ja persoonassasi. Se, mitä pidit virheellisenä ja outona, onkin sinun suurin lahjasi. Aiemmin et itsekään tiennyt, eikä ympäristösikään ymmärtänyt todellista olemustasi. Nyt tuo koko kauneus pyrkii pintaan herättäen sinut muistamaan, kuka todella olet.

Sininen Apina on Lohikäärmeen jakson haastaja, ja se liittyy erityisesti sisäisen lapsen teemoihin. Apina on leikkisää ja luottavaista iloa. Mutta jos sisäinen lapsi ei voi hyvin, ei myöskään luottamusta löydy, puhumattakaan ilosta.

Jakso on heti kättelyssä nostanut pintaan kaiken negatiivisen, mitä olet kokenut tai kantanut lapsuudestasi asti. Moni jo käsitelty asia on noussut esille uudestaan. Syvimmätkin tunnelukot otetaan parannettaviksi. Näennäisesti ilman mitään syytä viha, kiukku, raivo, pettymys, hylätyksitulemisen pelko, epäoikeudenmukaisuus, yksinjäämisen tunne ja suru ovat nostaneet päätään.

Olet saattanut kokea kaipuuta jonnekin, jota ei löydy mistään tästä maailmasta. Se on koti-ikävää tähtiin, sinne, missä kaikki on ”oikein”. Tunne on voinut olla poikkeuksellisen syvä ja järisyttävä kokemus. Meidät kaikki on tehty tähtien aineksista: olemme inkarnoituneet monille tähdille ja meillä kaikilla on uinuva muisti tähtikodista. Monilla tuo tähtimuisti on aktivoitunut tai vahvistunut entisestään viime aikoina.

Itselläni on ollut ajatuksissa satu rumasta ankanpoikasesta. Se syntyi erilaisena ja erikoisena, eikä sen oma emokaan oikein pitänyt siitä. Se jäi vaille oikeanlaista emon rakkautta ja sitä syrjittiin jopa sen omassa sisarusparvessa. Vasta, kun se oli kasvanut täyteen kokoonsa, sen todellinen olemus tuli esiin.

Se olikin huikean kaunis ja jalo joutsen. Turhaan se oli yrittänyt sovittaa itseään ankan muottiin. Kukaan, ei edes sen oma emo, ollut tiennyt, kuka se oikeasti oli. Ei ihme, että emokaan ei osannut hoivata sitä oikein. Sisarukset tai muu parvi tienneet, mitä sen kanssa pitäisi tehdä, tai miten sen kanssa olla.

Moni meistä on syntynyt erityisherkällä tähtiolemuksella ja erilaisella tietoisuudella. Moni meistä edustaa aivan uutta ihmisrotua, joka liittyy planeettamme suuren syklin taitteeseen. Kaikki uusi on ensin outoa ja vierasta, sitä karsastetaan ja haastetaan.

Jo ennen 2012 vuotta puhutiin, että olemme käymässä evoluution kvanttihyppyä. Synnymme vanhasta ihmisyydestä aivan uuteen tietoisuuteen. Et olisi lukemassa tekstiäni, ellet edustaisi tätä uutta rotua tai sen esi-indigovaihetta. Synnyit erilaisena, muttamaan maailmaan, et sopeutumaan sen vanhoihin raameihin.

Ehkä sinäkin olit syrjitty ja hyljeksitty. Ehkä vanhempasi eivät oikein tienneet, miten kasvattaa ja hoivata sinua. Koit kenties erilaisuutesi vuoksi yksinjäämistä ja kiusaamista.

Moni tähtisielu, jota sinäkin edustat, on kokenut olevansa outo ja aivan eri planeetalta kuin muut ihmiset.

Kaikki lapsuudessa koettu on jättänyt sydämellesi haavoja, itsetunnon puutetta, yksinäisyyttä ja erillisyyden kokemuksen. Nyt nämä tunnesuojat ja lukot ovat parantumassa ja vapautumassa. Voit jättää ne taaksesi kuin vanhan ja raskaan turkin täynnä tunnesuojauksia ja turhia kiloja. Heitä se tuleen vapautumaan. Pidä sille irtipäästämisen rituaali omalla tavallasi.

Sinä avaudut täyteen mittaasi, ja nyt vasta muutkin voivat nähdä, kuka sinä todella olet. Erilaisuutesi ja outoutesi on muuttunut erityisyydeksi ja jaloudeksi.

Rumasta ankanpoikasesta on kuoriutunut valkosiipinen, kaunis joutsen.

Vapautunutta sielun liitoa valkoisin siivin sinulle.

– Päivi –

 

Henkilökohtaiset koordinaatit jakson energioihin
ja niiden kanssa toimimiseen
saat aivan uudeksi syntyneestä OmaMaya-jäsenpalvelusta.

 

 

Liity nyt OmaMayaan


 

TAPAHTUMAKALENTERISSA
17. – 18.2. PORI
22. – 23.2. KUOPIO
24.2. – 25.2. OULU
PUHELIN-, ZOOM- JA SKYPE-KATSELMUKSET

Kaikki tiedot tapahtumakalenterissa tässä linkissä

 

Kuukausivideo helmikuulle

 

17. – 18.2. PORI
Henkilökohtaisia katselmuksia ja MaaginenMaya-työpaja

17.2. Pe
Henkilökohtaisia katselmuksia
Selvänäköisesti ja/tai Maya-astrologisesti yhdistellen tilanteen ja toiveidesi mukaan.
Etukäteen ei tarvitse päättää, kuinka mennään.
Paikka: Feeniks Voimalähde, Mäntykatu 20, Pori
Ajanvaraus: [email protected] / 040 500 0050

18.2. La
MaaginenMaya-työpaja – Pori
Klo 11–17.30
Päivä rakentuu osallistujien taitojen mukaan.
Koostan sinulle Maya-astrologisten merkkiesi pohjalta syvennetyn kokonaisuuden.
Toteutamme aarrekarttalistauksen tulevaan vuoteesi.
Tiedossa erityisen huikea päivä oman luomisvoimasi buustaukseen ja itsetuntemuksen syventämiseen.
Tarkempi esittely tässä
Hinta: 125 €
Paikka: Feeniks Voimalähde, Mäntykatu 20, Pori
Ilmoittautuminen työpajaan:
[email protected]
tai [email protected]

 

22.–23.2. KUOPIO
HENKILÖKOHTAISIA KATSELMUKSIA  22.2. JA 23.2.
MAYA JA HYVINVOINTI ILTA 22.2.
Teen kumpanakin päivänä henkilökohtaisia katselmuksia, selvänäköisesti ja Maya-astrologiaa yhdistellen.
Aiempaa kokemusta et tarvitse kummastakaan.
Voit miettiä kysymyksiä tai tulla ilman niitä. Kanavoinnissani saat henkilökohtaista tietoa elämäsi voimavaraksi ja inspiraatioksi. Ihmissuhteet, tähtipersoonallisuutesi, elämäntehtäväsi koordinaatit tässä hetkessä, menneiden inkarnaatioiden vaikutukset ja kaikki esiin nouseva.
Paikka: BeneOne/ Tarja Tirkkonen,
Kuopion uusi matkakeskus/Kuopion portti, Puutarhakatu 9 B, 3. kerros
Ajanvaraus katselmukseen: [email protected] tai 040 500 0050


22.2. KUOPIO MAYA-HYVINVOINTI-ILTA
KLO 18–21

Illassa syvennetään persoonakuvaustasi maya-merkkisi tuntemuksen myötä.
Saat tietää tämän kevään tärkeät ajankohdat henkilökohtaisesti.

Käythän laskemassa oman syntymämerkin ja luonnekuvauksen valmiiksi. Tästä pääset laskemaan syntymämerkkisi
https://www.paivikaskimaki.com/maya/maya-merkki-laskuri/
Illan päätteeksi on erityinen hoitava osuus. Saat kiinalaisen lääketieteen osaaja Kristiinalta Nada-hoidon, joka alkaa välittömästi purkamaan stressiä ja tasapainottamaan kehoa.

Arja soittaa äänimaljoja ja muita soittimia, tämä tukee rentoutumista triljoonassa solussasi värähdellen.

Päivi ohjaa tähtimeditaation.

Varaa paikkasi tähän opettavaan, hoitavaan ja rentouttavaan iltaan.

Nähdään Maya- ja hyvinvointi-illassa.
Päivi, Tarja, Kristiina ja Arja
Hinta: 75 euroa/hlö Varaa mukaan rennot vaatteet ja villasukat. Huolehdi myös ruokailusta ennen iltaa.

Ilmoittautuminen iltaan: Tarja Tirkkonen
050 4650509 tai
[email protected]
Paikka: BeneOne/ Tarja Tirkkonen,
Kuopion uusi matkakeskus/Kuopion portti, Puutarhakatu 9 B, 3. kerros
Voit tulla kahta reittiä:
-Matkaajanpolku: ovi B 1/1 ( Ovisummeri )
-Autolla parkkihalliin ( Ovisummeri )
Tarkempi esittely tässä

 

24.2. OULU – Henkilökohtaisia katselmuksiani

Teen henkilökohtaisia katselmuksia selvänäköisesti ja maya-astrologiaa sopivasti yhdistellen. Tieto kanavoituu kauttani sinulle tärkeisiin kysymyksiin ja tähän hetkeesi kosmoksen tähtimaailmoista äärimmäisen tarkkana täsmätyönä. Moni asia saa aivan uuden merkistyksen parisuhteessa, työssä tai perheen välisissä kiemuroissa.

Tähtipersoonallisuutesi avautuu tapaamisella usein, ja saatkin aivan uuden ymmärryksen henkisen polkusi merkityksestä, suunnasta tai persoonallituutesi erityispiirteistä. Voit tulla ilman erityistä syytä tai kysymystä saamaan inspiraatiota ja voimaantumista.

Paikka: Valonvintti, Ketokatu 8,
2. krs päädystä sisäänkäynti
Ajanvaraus: [email protected] tai 040 500 0050

25.2.OULU – ILONVALKEAT HYVINVOINTIMESSUT
Upeat hyvinvointimessut, jotka jälleen kokoavat alan osaajat ja näytteilleasettajat yhteen.
Luentoja, näytetuokioita ja työpajoja jokaiseen tarpeeseen.
Messusivut ja ohjelma
Teen henkilökohtaisia katselmuksia molempina päivinä.
Ajanvaraus ennakkoon messuille: [email protected] tai 040 500 0050

Kirjoitettu

Ihmiskunnan siirtymäriitti vanhasta uuteen maailmaan

6.2.2023
Päivi Kaskimäki

21.12.2012 oli merkittävä syklin taite koko ihmiskunnan evoluutiossa. Mayojen Long Count, eli pitkä lasku -kalenterissa päättyi 5125 vuoden sykli.

Samalla nähtiin päättyneen myös 5 x 5125 vuotta, joka vastaa noin 26 000 vuotta pitkää Maan prekessiokiertoa.

Vanha sykli päättyi ja seuraavana päivänä alkoi uusi. 22.12.2012 aloitimme aivan uuden 5125 vuoden jakson. Koko ihmiskunta on ollut lähtöruudussa tuosta hetkestä alkaen. Seuraavaan vaiheeseen siirrymme 21.12.2032. Olemme siis todella pitkän ja erityisen aikajanan taitteessa.

2012 vuoden tienoilla odotettiin monenlaisia maailmanlopun myllerryksiä, jotka jäivät suurelta osin toteutumatta. Kun katselet tämän hetken maailmaa tai itseäsi, voit huomata, että sehän onkin parhaillaan käynnissä.

Kuluneet kymmenen vuotta ihmiskunta on ollut tuulikaapissa tai tuulitunnelissa hakemassa uutta suuntaa, uusia päämääriä ja itseämme. Planeettamme tilanteet ovat tiivistyneet pandemian, sotien ja luonnonilmiöiden myötä.

Haastavien tapahtumien keskiössä meidän on pitänyt löytää entistä vahvemmin oman voiman keskuksemme. Meidät on karaistu, jopa äärimmäisissäkin olosuhteissa, löytämään luottamus itseemme ja intuition kuunteluun. Olemme joutuneet tekemään rohkeutta vaativia päätöksiä vain luottaen, että elämä kantaa läpi synnytyskipujen. Meidät on kirkastettu valitsemaan leiri, johon kuulumme, valon luottamus vai varjon pelko.

Käymme läpi uudeksisyntymän prosessia vanhasta ihmisyydestä uuteen tietoisuuteen. Keholliset oireet, aistien aktivoituminen ja psyykkinen herkistyminen ovat merkkejä prosessin etenemisestä juuri sinun olemuksessasi.

Kaiken taustalla pakkaa sekoittaa ennen kaikkea aika ja sen luonteessa tapahtuvat muutokset. Aika nopeutuu ja tiivistyy. Se reagoi jokaiseen ajatukseesi välillä hidastaen ja välillä kiihdyttäen. Pystyt entistä enemmän elämään vain tässä yhdessä hetkessä läsnäollen.

Olet varmasti huomannut, miten ajantaju on hävinnyt: tunti vaikuttaa vartilta. Muisti ei toimi kuten ennen, turha pyyhkiytyy pois, ja et vain enää muista kaikkea. Et pysty enää sitoutumaan liian pitkälle tulevaisuuteen, kun kaikki tapahtuu viime hetkellä. Nämä ovat merkkejä ajan luonteen muutoksista sinun kehossasi ja tietoisuudessasi.

Luonto on tärkein opastajamme usvaisella Neptunus-matkallamme. Eläimet, linnut ja luonnon merkit ovat voimallisia viestintuojia. Symbolit ja signaalit, jotka tunnistat itsellesi merkittävinä, ovat kosmoksen johtolankoja tielläsi.

Tässä ajassa lepakko on hyvä voimaeläin käyttöösi. Pimeässä se suunnistaa kaikuluotaimensa avulla erehtymättömästi ja törmäilemättä. Sinäkin voit aktivoida sydämesi kaikuluotaimen ja seurata sen erehtymätöntä opastusta siihen suuntaan, joka resonoi. Sydämellä tiedät, vaikka et aina tiedä, miksi tai miten tiedät. Olet juuri oikeassa paikassa, juuri oikeaan aikaan ja täydellisessä synkronismissä kaikkeuden tahdon kanssa.

Luottavaista ja valoisaa uudeksisyntymän matkaa sinulle. Päivi

Juttelemme videolla Seppo Tanhuan kanssa tunnelmista, joita tämä siirtymäriitti voi aiheuttaa. Käyhän kuuntelemassa ajatuksiamme Valon kynnyksellä.

https://youtu.be/adGrrUoWNJU

 

Kirjoitettu

Uudeksisyntynyt OmaMaya-palvelu

Täysin uudistunut OmaMaya-jäsenpalvelu

– Käsissäsi ovat luomisvoiman koordinaatit –

Ilolla voin ilmoittaa, että uudistunut OmaMaya-palvelu on julkaistu.
Tältä se näyttää, kun avaat sähköpostiisi tulleen jäsenlinkin.

OMAMAYA KERTOO SINULLE:

 • Henkilökohtaisesti tärkeät maya-kalenterin jaksot, niiden kestot ja vaikutukset.
 • Päivittäisen Maya-kalenterin energian ja sen vaikutuksen
 • Erityiset voimapäivät, jolloin on tärkeää olla ajan hermolla omien päätösten kanssa.
 • Galaktisen aktivaation porttipäivät, voimapäivät ja erityiset tähtiporttipäivät.
 • Viikon muutosvoimapäivät.
 • Linnajaksojen kestot ja niiden vaikutuksen.
 • Vuodenajat Tzolkinissa ja näiden erityispäivät.
 • Milloin on aika toimia ja milloin levätä, tai milloin on uuden aloittamisen aika.
 • Onko aika sinulle suotuisaa, tai tarjoaako se kasvun, jopa haasteen hetkiä.

KÄSISSÄSI OVAT LUOMISVOIMAN KOORDINAATIT:

 • OmaMayan kanssa olet aina synkassa kaikkeuden kanssa.
 • Ymmärrät itseäsi ja elämäsi tapahtumia.
 • Osaat ennakoida tekemisesi päivittäin sujuvaan toimintaan.
 • Saat huikeaa inspiraation voimaa.
 • Opit ymmärtämään, miksi joskus on flow’ssa ja toisinaan takkuaa.

Liity nyt OmaMayaan

AJAN JA AVARUUDEN AVAIMET SUJUVAAN ELÄMÄÄN JUURI SINULLE

Voit olla vasta-alkaja tai pitkälle perehtynyt Maya-kalenterin seuraaja.
OmaMaya soveltuu kaikille.

Tarjoan käyttöösi erityisesti syvennettyä Maya-tietoa, jonka avulla pääset rytmittämään arkesi ja elämäsi luonnolliseen, galaktisen energian tahtiin. Kasvat tietoisesti aina korkeammalle ymmärryksen taajuudelle itsestäsi, potentiaalistasi ja mahdollisuuksistasi.

Maya-kalenteri koostuu useista eripituisista jaksoista ja erityisistä voimapäivistä.
OmaMaya-jäsenpalvelussa näet, miltä nuo jaksot ja päivät näyttävät henkilökohtaisen Maya-syntymämerkkisi valossa.

Energiat ja tapahtumat vaikuttavat säännöllisesti juuri sinuun voimallisesti.
Tietoisena ajanlaadusta olet keräämässä suurimpia aarteita universumista.

OMAMAYA-JÄSENPALVELUUN LIITTYMINEN ON HELPPOA

Saat OmaMaya-jäsenkirjeesi 13 päivän välein sähköpostiisi.
Sähköpostin linkin kautta pääset tutkimaan palvelua.
Tiedät jo aina pari päivää ennakkoon, millainen energia tulevassa 13 päivän aaltojaksossa sinulle on.

 1. Liityt jäseneksi Vello-palvelussa. Klikkaa tästä
 2. OmaMaya-jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Jäsenmaksun maksuvälin voit valita kahdesta vaihtoehdosta:

  1 kk   9,90 €
  3 kk 27,90 €

 3. Odota sähköpostia 1 – 2 vrk liittymisen jälkeen, jolloin saat tervetuloa-kirjeen ohjeineen sekä ensimmäisen OmaMaya-jäsenkirjeen, joka sisältää linkin palveluun.
 4. Voit hallinnoida itse jäsenyyttäsi ja peruuttaa sen halutessasi.
  Säilytä tilausvahvistusviesti,
  jonka saat Vellolta liittyessäsi jäseneksi.
  VAIN sen sisältämän linkin kautta voit hallinnoida OmaMaya-jäsenyyttäsi.

Mikäli tulee ongelmia tai kysyttävää, lähetä sähköpostia: [email protected]

Liity nyt OmaMayaan

KOKEMUKSIA OMAMAYASTA

Hei Päivi!

Nämä Oma Maya-postaukset on kyllä niin huikeita tietopaketteja ja jollakin tavalla myös antaa suuntaa ja rohkeutta toteuttaa ja etsiä sitä omaa polkua. Päivien energioiden seuraamisesta on myös tullut jotenkin jo tapa, joskus illalla toteaa että no niin, näinhän sen piti mennäkin.

Ja oppii jotenkin päästämään irti siitä pakonomaisesta elämän hallitsemismentaliteetista ja antautumaan vaan virran vietäväksi. Ja joutuu tarkistamaan omia ihmeellisesti päässä jumittavia ajatuksia ja asenteita. Se on ihmeellistä!

Niin että suuret kiitokset Päivi sulle näistä OmaMaya-teksteistä joista saamme elämään eväitä matkallemme kun jaat tätä mayojen ikiaikaista viisautta.

Hyvää alkanutta viikkoa sulle ja kaikkea hyvää elämääsi. – Helena R

Palautteet OmaMaya-palvelusta heti uudistuksen jälkeen

Kiitos kiitos kiitos, tämä uusi OmaMaya on ihan loistava!!!! Huikeeta  –Terkuin Minna

Tykkäsin kovasti, tää on nyt selkeä – Sirpa

Tosi selkeää luettavaa – Ulla

Lähde seuraamaan OmaMayaa sen uusilla sivuilla Instagramissa ja Facebookissa.
Instagramissa on käynnissä kilpailu, jossa voit voittaa ilmaisen Maya-/selvänäkö-katselmukseni.


Facebook: OmaMaya
Instagram: OmaMaya_palvelu

OmaMaya-nettisivu, liittyminen ja laajempi esittely linkissä

Lämpimästi tervetuloa matkalle kanssani OmaMayan maailmaan.
– Päivi –

Kirjoitettu

Mieli vai kuvitus – Maya-päivitys

Sinisen Kotkan aaltojakso
8.1. – 20.1.
Tzolkinissa 235 – 247

Sinulla on varmaan ollut tilanne, jossa koit jotain poikkeuksellista tai sait huikean idean. Oma mieli tai toinen ihminen kuitenkin pian torppasi sen ajatuksella: tuohan on vain mielikuvitusta! Siihen romahti sielun liito mitätöitynä maahan.

Sillä hetkellä, kun suljet silmäsi, olet toisessa todellisuudessa, jossa kaikki on mahdollista.

Mielikuvituksesi on yksi tärkeimmistä luomisvoimistasi. Kaikki, minkä voit visioida sielusi maisemissa, sen voit myös vastaanottaa todellisuudessa. Tällä jaksolla ei todellakaan saisi katsoa sielulta siipiä, päinvastoin antaa sen lentää ja luoda vapaasti ja muiden mielipiteistä välittämättä.

Taivaskaan ei ole rajana, kun annat mielikuvituksen kiitää!

Kannattaakin olla tarkkana, missä viettää aikaansa, ahtaassa mielen vankilassa vai vapaassa sielunkuvituksessa.

Kotka edustaa maailman mieltä, kollektiivikenttää. Sen vuoksi telepaattisuus vain vahvistuu tällä jaksolla. Tiedät jo, ennenkuin tiedät. Kotka avaa käyttöömme maailman mielen, jossa kaikki on jo keksitty, koko tällä planeetalla. Yhteys kollektiiviin aktivoituu, ja ideat virtaavat luoden uusia visioita tulevaan.

Nyt ei kannata torpata mitään ajatelmaa, oivallusta tai ideaa, se ei tule eteesi vahingossa. Kotka saattaakin työntää sinut pois mukavuusalueeltasi avautumaan aivan uudenlaisille mahdollisuuksille. Avaa siis sydämesi ja ole utelias katsomaan asioita uudesta perspektiivistä.

Ajantaju taitaa olla kohta kokonaan mennyttä! Olemme vasta tammikuun 13. päivässä, joka sattuu iloisesti olemaan muuten perjantai, kuitenkin tuntuu, että olisi elänyt tätä vuotta jo monta kuukautta. Ajan luonne ja syklinen virtaus vain voimistuvat, joten nopeutuminen nopeutuu. Sen, mitä visioit tai tilaat, se tulee nyt entistä nopeammin todeksi.

Sekä gregoriaanisessa että Tzolkin-kalenterissa on uusien alkujen kausi. Synnyttelyä ja visiointia tulevaan tehdään. Mitä sinä haluat luoda tulevaisuuskenttääsi? Millaisena näet itsesi, ja miltä se tuntuu?

Lämpimästi tervetuloa la 21.1. Mayaa ja Magiaa – luomistyöpajaan kiteyttämään ja luomaan visioita tulevaan.
(Esittely viestin lopussa.)

tai

pe 20.1. henkilökohtaiseen katselmukseeni Helsingissä.
(Esittely viestin lopussa.)

Puhelin/Zoom/Skype -katselmuksissa voimme tutkia näitä tulevaisuuden suuntaviivojasi myös.
Ajanvaraus tässä

Sinisen Kotkan energia vaikuttaa erityisesti seuraaviin Maya-syntymämerkkeihin:
Siniset Kotkat, erityisen tärkeää aikaa, mitä sitten tapahtuukaan.
Punaiset Käärmeet, haaste- ja kasvujakso, kaikki on mahdollista.
Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja, alitajuntaa aktivoiva, tarpeellinen nousee käsittelyyn.
Keltainen Siemen, energisoiva ja samankaltainen laatu.

 

20.1.2023 HELSINKI – KATSELMUSPÄIVÄ
Teen selvänäköisiä ja Maya-astrologisia katselmuksia henkilökohtaisesti.
Katselmukseen voin tarvittaessa yhdistellä näitä kumpaakin.
Katselmuksessa edetään kysymystesi tai elämäntilanteesi mukaan.
Voit tulla myös ilman mitää erityistä syytä saamana voimaannuttavaa ja inspiroivaa tietoa kanavointini kautta.
Katselmuksieni esittelyn löydät myös  täällä sivuillani
Hinnat: 60 min 115€ / 30 min 70€
Voit tallentaa omaan puhelimeesi tms.
Kortit tai käteinen
Paikka: Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43, 4 krs.
Ajanvaraus: [email protected] tai 040 500 0050

21.1. MAYAA JA MAGIAA – HELSINKI
-Vuosienergiasi Maya-astrologisesti ja persoonasi syvyydet –
Tähtisymboli aarrekartta

Maya-astrologisen karttasi myötä tutkimme tärkeimmät persoonallisuutesi aspektit.
Saat tulevan vuoden merkittävät ajankohdat käyttöösi,
tämän vuoden G-voimasi ja luonnekuvauksesi syventämisen.
Aarrekartta tähtisymboleilla ladattuna.

Klo: 11 – 18

Paikka: Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43, 4. krs.
Esittely / Ilmoittautuminen: Verkkokaupassa tästä
Tai [email protected]
Tiedustelut: 040 500 0050


Tähtimatkaajan
Maya-astrologinen vuosikalenteri 2023


Käytännöllinen kalenteri-fuusio ajanhallintaan

Kalenterissa yhdistyvät gregoriaaninen vuosi 1.1. – 31.12.2023
sekä Maya-kalenteri Tzolkinin 260 päivän kiertosyklit.
Seuraat helposti kumpaakin kalenteria ja
saat päivän energiat käyttöösi kätevästi yhdestä paikasta.

Hinta 39 €
sisältää postimaksun.

Lue esittely ja tilaa tästä

Kirjoitettu

Murroskauden ajatelmia – Maya-päivitys

Valkoisen Tuulen aaltojakso 26.12.2022 – 7.1.2023
Tzolkinissa Kin 222 – 234

Uusi vuosi on alkanut lennokkaissa ja impulsiivisissa Tuulen energioissa. Siksipä tästä viestistänikin näyttää tulevan jonkinsortin spontaani ”hajatelma”.

Tuulen ydinteemoja ovat läsnäolo hetkessä syntyville mahdollisuuksille ja ideoille. Se on ennenkaikkea vapautta ja vapaata itseilmaisua. Se on myös vapauteen sisältyvän vastuunsa tiedostamista.

Tuulen symboli on numero 2. Kaksinaisuus ja vastakkainasettelut saattavat näyttäytyä. Saatat löytää itsesi jopa paradoksaaleissa tilanteissa miettimässä, miten selvität tiesi ulos.

Valkoisen symbolin alueella mieli ja rationaalinen ajattelu ovat vahvasti läsnä. Et voi kuitenkaan ratkaista asioita vain mielellä ja järkevyydellä. Synkronismi on saattanut sinut tilanteeseen, jossa voit tehdä lopullisen ratkaisun kysymällä, mitä sydän haluaa?

Helposti tuomitsevaisuus erilaisuutta kohtaan on noussut esille. Annammeko jokaisen elää tavallaan tuomitsematta hänen uskontoaan, elämäntapaansa tai erityisyyttään?

Tuuli edustaa punnittua puhetta. Harkittua kommunikointia.

Valitettavasti toiset puhuvat, mitä sylki suuhun tuo harkitsematta, mitä sanoillaan saavat aikaan. Tai sitten vain paljastavat todellisen olemuksensa nurjat puolet.

Jos päädyt syytöksen tai haasteen kohteeksi, ole tarkkana kuuntelemaan, mitä toinen puhuu tai mistä sinua arvostellaan. Jokainen näet puhuu sisäisen totuutensa mukaan.

Se, mistä muita syytetään, sitä ollaankin itse. Jokainen meistä siis paljastaa todellisen sisimpänsä siinä, kuinka kommunikoimme. Se mitä on sisältä, sitä ilmentää ulospäin.

Tällä ymmärryksellä voimme ymmärtää toistemme motiivit aivan uudessa valossa. Haastavissa tilanteissa ei siis tarvitsekaan ottaa heti syytä itselleen ja alkaa miettiä, mitä teki väärin. Voi hahmotella, että onkohan toisella miten paha olla, kun tuollaista päästelee. Mahdollisuus aivan uudenlaiseen kommunikointiin saattaa saada alkunsa.

Olemme aloittaneet tinkimättömän ja käänteentekevän vuoden. On aika tulla tietoiseksi siitä, millaiset luomisvoimat sinulla on ja mitä tarkoittaa niiden vastuullinen käyttäminen.

Kuvittele vesipisara, joka putoaan järveen. Se saa aikaan laajenevat renkaat, jotka leviävät ja leviävät koko vesistöön. Kuvittele valtavan kokoinen kivenmurikka, joka putoaa mereen. Se saa aikaa valtavat aallot, jotka leviävät voimalla laajemmalle ja laajemmalle, kaikkiin meriin.

Sinä olet tuo vesipisara ja kivenmurikka. Jokainen sanasi, tekosi, ajatuksesi ja oivalluksesi laajenee ja laajenee ykseysverkostoon, kollektiivikenttään ja kaikkeuteen. Olet mikrouniversumi, joka vaikuttaa makrouniversumeihin tsunamin lailla.

Tinkimättömyytesi ja sisäinen kypsyytesi punnitaan siinä, kuinka käytät elämältä saamaasi leiviskää ja huikeita lahjojasi.

Olemme entistä enemmän itse vastuussa siitä, millaista energiaa buustaamme kollektiivikenttään, maailmankaikkeuteen ja fyysiseen lähiympäristöömme.

Miksi emme siis keskitä tsunamivoimiamme luomaan itsellemme parhautta. Keskitytään siihen, miten hyvin kaikki sujuu sen sijaan, että mietimme, miten mynkään homma voi mennä. Aletaan ”pelkäämään” parasta!

Luot ja synnytät voimillasi joko kypsää tai epäkypsää. Saat luomuksesi ja tulokset entistä nopeammin näytille ja koettavaksesi. Olet varmasti huomannut, että se mitä toivot, toteutuu entistä nopeammin ja yllättävin tavoin.

On selvää, että olemme inhimillisiä ja erehtyväisiä ihmisiä, joten välillä tulee taiottua sammakoita 🙂
Nekin tärkeitä opettajia omalla kasvutiellä. Antaa sammakoiden loikkia, ja yritetään uudestaan.

Sitkeä työ itsensä kehittämisen kanssa palkitaan, kun on sen aika.

Mikäli jokin vaatii vielä tarkistusta ja uuden suunnan määrittelyä, se tulee varmasti käsittelyysi.

Tämä vuosi saattaa olla tiukkojen valintojen vuosi voidaksesi elää näköistäsi elämää. Olet saattanut tehdä rohkeita valintoja jo aiemmin ja nyt alat nähdä niiden vaikutukset käytännössä.

SUOMEN MAYA-KARTTA 2023

Suomen ja meidän suomalaisten kannalta tämä on mielenkiintoinen vuosi. Suomen vuosienergia ajalla 6.12.22 -6.12.23 on Valkoinen Resonoiva Tuuli. Suomi on samassa energiassa, johon se tuli itsenäisyytensä 1-vuotissyntymäpäivillään 6.12.1918.

Resonoiva 7. vuosi on vedenjakaja vuosi 13:n vuoden syklissä. Kaikki punnitaan tiukalla seulalla ja laitetaan testiin, kuin suurennuslasin alle. Asiat voivat mennä äärimmäisyyksiin ennenkuin tasapaino löytyy, mitä tänä vuonna erityisesti haetaan.

Valkoisen Resonoivan Tuulen haaste on Keltainen Resonoiva Ihminen. Tämä sattuu olemaan myös itäisen naapurimme päämiehen Maya-syntymämerkki. Eivät ole valtionpäämiehemme viime aikoina tainneet paljon soitella toisilleen. Tiukkaa rajanvetoa käynnissä monilla tasoilla tässäkin, kuten vuoden yleisessä teemassakin.

Uusi vuosi starttasi Suomen omissa Valkoisen Tuulen energioissa. Tuulen jälkeen alkaa Sinisen Kotkan aaltojakso, ja Suomen Psi eli voimamerkki on Sininen Itsevalliseva Kotka.

Heti vuoden alussa ovat kotomaamme tärkeät laadut peräkkäin! Jännä seurata, millaiset alkutahdit tähän vuoteen lataantuvat. Joko suomalaiset löytävät rohkean ja vapaan äänensä Tuulen kommunikatiivisissa tunnelmissa?

Se kuuluisa sisu, käytetäänkö sitä tukahduttamaan omat mielipiteet vai tuomaan ne reilusti esille?

Suomen Maya-energioita yhdistävä tekijä on ehdoton vapaus ja itsenäisyys. Vapaana kuin tuuli ja kotka, omia ennustamattomia reittejään kuljeskellen ja liidellen. Kuinka vapaus sitten pääsee esille suomalaisessa päätöksenteossa, sitä voimme vuoden mittaan seurailla.

 

Tervetuloa katselmukseeni ja
tutustumaan henkilökohtaiseen vuosienergiaasi,
joka vaihtuu aina syntymäpäivänäsi.

Vuodet muodostavat 13:n vuoden syklejä.
Sinulla on myös elämäntehtäväperhe ja sen neljä erilaista Maya-symbolia,
joita käyt läpi aina vuoden pätkän kerrallaan.

Näitä tutkitaan selvänäköisesti ja Maya-kartallasi:
( Esittelyt linkeissä )

Puhelin/Zoom/ Skype-katselmuksissani.

20.1. pe Helsingissä henkilökohtaisella tapaamisella

21.1. la Helsingissä Mayaa ja Magiaa -työpajapäivässä.


 

 

Tähtimatkaajan
Maya-astrologinen vuosikalenteri 2023


Käytännöllinen kalenteri-fuusio ajanhallintaan

Kalenterissa yhdistyvät gregoriaaninen vuosi 1.1. – 31.12.2023
sekä Maya-kalenteri Tzolkinin 260 päivän kiertosyklit.
Seuraat helposti kumpaakin kalenteria ja
saat päivän energiat käyttöösi kätevästi yhdestä paikasta.

Hinta 39 €
sisältää postimaksun.

Lue esittely ja tilaa tästä