Kirjoitettu

Erityinen vuodenvaihde 2022 / Maya-astrologinen vuosikalenteri – Maya-päivitys

Hei ja hyvää loppuvuotta.

Toivottavasti joulun aika on mennyt nautinnollisesti, vaikka taustalla on kiehnännyt tuo syviä tunteita pintaan nostava Punaisen Käärmeen energia?
Itsellänikin olisi ollut aihetta melkoisiin draamoihin, ellei olisi osannut kääntää asiat positiviiseen ja luottavaiseen suuntaan. Samalla tuli punnittua, että ne oman sydämeni syvimmät haavat on siis parannettu ja työstetty lopullisesti. Sinikonnussa vietettiin todella erilaista ja ennenkokematonta joulua. Rakkaus virtasi vapaana ja nauruntäyteisenä.

Vanhat tunnelukot nousevat esiin ja parannettaviksi erityisesti jouluna, jolloin olemme sisäisen lapsemme äärellä. Toivon, että sinäkin pystyit sammuttamaan tunteiden tulipalot ennen kuin ne roihahtivat.

Kymmenen galaktisen aktivaation porttipäivää on nyt myös taputeltu ja koettu. On pieni hengähdystauko ennen kuin aloitamme Keskuskanavan, Zuvuyan merkittävän jakson 30.12.2021. Se on paikka, jossa alut ja loput yhtyvät. Virtaus, joka tiivistyy ja nopeuttaa ajan luonnetta avaten rinnakkaiset todellisuudet käyttöösi. Kaikki on mahdollista! Jännityksellä odotan, mitä se saa tällä kertaa aikaan yksilöiden, maamme tai koko planeettamme tietoisuudessa.

On hyvä hetki tilata Maya-astrologinen vuosikalenteri, johon pääset tekemään omia merkintöjä tapahtumista ja tunnelmista.

Elämme erittäin merkittävää syklin taitetta ja aloitamme vuoden 2022 poikkeuksellisen voimallisilla energioilla. Se, mitä olemme synnytelleet 21.12.2012 asti, tulee nyt varmasti päivänkirkkaaseen tarkasteluun. Tuosta hetkestä tuli kuluneeksi tasan yhdeksän vuotta talvipäivänseisauksessa 21.12.2021. On ilmentymisen ja toiminnan aika. Perustukset on luotu, ja nyt kaikki tuodaan Peilin rehellisesti näkyville.

Mitähän kaikkea tämä sitten tarkoittaakaan tässä eriskummallisessa maailmassa, jossa juuri nyt elämme…

Valkoisen Peilin aaltojaksokin alkaa juuri parahiksi nostamaan kaikki selvitettäväksi. Sen kesto on 27.12.2021 – 8.1.2022. Peili porautuu asioiden ytimeen, eikä näissä tunnelmissa mikään epäkypsä tai väärä enää selviä piilossa.
Peili myös saattelee meidät tärkeälle keskuskanavan jaksolle.

Kaikkein tarkimmat koordinaatit saat sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti OmaMaya-jäsenpalvelusta, jonne voit liittyä sivuillani tai tästä linkistä:
Esittely ja liittyminen OmaMaya-jäsenpalveluun.

 

Maya-astrologinen vuosikalenteri 2022

 

Maya-astrologinen vuosikalenteri 2022
Käytännöllinen kalenterifuusio ajanhallintaan

Kalenterissa yhdistyvät gregoriaaninen vuosi 1.1. – 31.12.2022 sekä Maya-kalenteri Tzolkinin 260 päivän kiertosyklit. Seuraat helposti kumpaakin kalenteria ja saat päivän energiat käyttöösi kätevästi yhdestä paikasta.

Yhdellä silmäyksellä näet:
– mikä päivä on gregoriaanisessa
– mikä PV/KIN Tzolkinissa
– mikä on päivän PsiKrono ( Maapallon kollektiivinen muistikenttä )

Lisäksi näet, milloin ovat:
– Galaktisen aktivaation porttipäivät
– Tähtilinjauspäivät
– Keskuskanava
– Kuun vaiheet

Jokaisen päivän kohdalla tilaa omille havainnoille päivän tunnelmista. Kalenterin lopussa on runsaasti tilaa tärkeimmille muistiinpanoillesi koko vuoden aikamatkalta.

Takasivulla Maya-symbolien ja -sointujen merkitykset. Selitykset muille kalenterissa käytetyille symboleille.

Kuvat: Kaija Juurikkalan tekemiä sielunmaalauksia yksityishenkilöiden kokoelmista.
Maya-symboliikka: Päivi Kaskimäki
Grafiikka ja taitto: Kati Kanniainen
Koko: A4
Rei’itetty seinäkalenteri

Hinta 35 € sisältää postimaksun.

Tilaa tästä tai verkkokaupastani


 

Erinomaisen valoisaa ja luottavaista uutta vuotta meille kaikille. Kiitos upeasta, vaikkakin välillä haastavasta vuodesta 2021! Olemme jo pitkällä siirtymisessä 4D-kamppailuista 5D:hen! Jaksetaan vielä hetki. Pidetään rohkean luottavaista ja tietoista sydänvaloamme palamassa. Lopulta synnytystuskat ovat ohi.

– Päivi –