Kirjoitettu

Esirippu avautuu – Maya-päivitys

Sinisen Käden aaltojakso
27.9. – 9.10.

Tzolkinissa kin 27 – 39

Keltaisen Auringon aaltojakso
10.10. – 22.10.
Tzolkinissa kin 40 – 52

 

Sinisen Käden aaltojakso on lopuillaan. Pian on alkamassa Keltaisen Auringon jakso. Käsi laittaa näyttämön kuntoon voidaksesi Auringon jaksolla ilmentää täydellistä rakkaustietoisuutta ja elää sydämesi arvojen mukaista elämää.

Torstai 7.10. saattaa olla tämän jo muutenkin myllertävän ja väsyttävän jakson erityinen irtiottopäivä. Spektraali Maa siellä järisyttelee elämäsi mannerlaattoja ehkä hyvinkin uuteen uskoon. Se on puskenut tunteita ja rajoja äärimmilleen koko kuluneen Käden jakson ajan jo muutenkin.

Vanhaa jää pois vauhdikkaasti, kun käsi irrottaa otteesi halusit tai et. Vain tyhjiin käsiin voi virrata uutta. Toisaalta joudut tarkistamaan, mistä haluat pitää erityisen tukevasti kiinni näissä myllerryksissä.

Joudut myös tarkistamaan, missä olet ollut liian jääräpäinen ja tavoitellut täydellisyyttä. Nyt joudutaan luopumaan liiallisesta voimasta, joka estää herkkyyden ilmentämistä. Pääset opiskelemaan myös inhimillisyyden ja keskeneräisyytesi hyväksyntää. Olet täydellinen juuri silloinkin, kun epäonnistuit tai et osannut. Hyväksy ja armahda itsesi.

Käsi on reippain ottein avannut verhoja näkemään totuuden itsestämme ja ympäröivästä maailmastamme. Paljastus toisensa jälkeen on tullut esiin niin maallisissa kuin kirkollisissa instituutioissa. Maailma, kuten olemme sen oppineet tuntemaan, ei olekaan enää totta. Ajan nopeutuva ja tiivistyvä tahti näyttää todellisen luonteensa ladaten tapahtumiin erityisen intensiteetin. Tutut rakennelmat ja järjestelmät romuttuvat, ja vanhaa jää pois railakkaasti. Kaaokselliset ja sekavat energiat värittävät tunnelmia.

Ulkoisen maailman pyöritys ja tiivistyvät tilanteet heijastuvat yksilöiden arkeen ja sisäisiin tuntemuksiin. Se mitään käydään ulkona, vaikkakin meiltä piilossa, tuntuu tapahtuvan myös meissä yksilöissä ja sisäisissä olotiloissamme.

Tilanteet kärjistyvät, ja maailma paljastaa todellisen luonteensa voidaksesi nähdä selkeästi. On aika herätä ruususen unesta ja katsoa itseään ja ympäröivää maailmaansa rehellisen totuudellisesti. Energiat ja tapahtumat koskettavat niin yksilöiden henkilökohtaista elämää kuin yhteiskuntaamme ja koko planettaamme.

Varjo ja valo käyvät tiukentuvaa kamppailua kulisseissa, ja me näemme siitä vain pienen jäävuoren huipun. Energeettisesti olet kuitenkin mukana aistimassa käynnissä olevaa taistelua, ja sen aallot vaikuttavat kehollisesti tai psyykkisesti myös sinuun. Tämä on se, mitä olemme odottaneet.

Hengen kanssaluojana pääset tositoimeen käsi kädessä Luojasi kanssa. Saattaa kuulostaa mahtipontiselta. Totuus on, että elämällä elämääsi todeksi sydämesi totuuden kanssa toteutat tähtisieluntehtäväsi aivan arkisissa tilanteissa ladaten oivalluksesi ja rohkeutesi kollektiiviin kaikkien käytettäväksi.

Tervetuloa Maya-iltaan ja tähtimeditaatioon Malmilla 13.10. voimaantumaan ja saamaan lisävalaistusta tapahtumiin. Viestin lopussa tarkemmat tiedot myös henkilökohtaisista katselmuksistani siellä.

Käden energia haastaa erityisesti niitä, joiden Maya-syntymämerkki on Sininen Käsi tai Punainen Maa. Myös Keltaiset Ihmiset ja Valkoiset Taikurit ovat nyt elämänsä valokeilassa.

OmaMaya-jäsenpalvelussa on kerrottu tarkasti, miten energia vaikuttaa henkilökohtaisesti ja yleisesti. Siellä kerrotaan myös esimerkiksi, kuinka sinä, jonka Maya-syntymämerkki on väriltään Sininen tai Punainen, olet nyt jonkinlaisen kasvun eli vahvistumisen alueella.

Auringon aaltojaksolla puuronsilmään pääsevät Valkoiset Koirat ja Keltaiset Auringot. Siniset Myrskyt ja Punaiset Lohikäärmeet ovat tilanteiden keskiössä myös.

 

Liity OmaMaya-jäsenpalveluun.

Tilanteet alkavat kärjistyä, ja tapahtumat näyttävät luonteensa.
Mitä Sininen Käsi ja seuraava Keltaisen Auringon jakso tarkoittavat Sinulle?

Osaat suhtautua jakson tapahtumiin oikealla asenteella.
Saat käyttöösi ennennäkemättömän työkalun itsetuntemukseen ja elämänhallintaan.
Ymmärrät tuntemuksia ja energian muutoksia.

 

LIITY OmaMaya-JÄSENEKSI TÄSTÄ
OmaMaya-jasenyys

 

 

 

 

13.10. MALMILLA katselmuspäiväni ja
Maya-astrologinen tähtimeditaatioilta

Henkilökohtaisia katselmuksiani selvänäköisesti ja maya-astrologisesti.
Tervetuloa saamaan inspiraatiota, vastauksia ja kanavoitua tietoa tähän elämäsi tärkeään hetkeen.

Voit miettiä kysymyksiä valmiiksi, tai voit tulla ilman erityistä syytä.
Ajanvaraus: info@paivikaskimaki.com tai 040 500 0050
Paikka molemmille: Malminkaari 23 B, 2 KRS 00700 Helsinki
30 min 70€ / 60 min 110€ / 90 min 155€

 

13.10.  Sieluntehtäväsi aktivoituu nyt!
Maya-astrologinen tähtimeditaatioilta Malmilla

Klo 18–20.30 
Tutkimme sieluntehtäväsi laatuja ja tähtitehtäväsi ydintä tällä poikkeuksellisella ajalla. Mihin tai miten sinua nyt ohjataan ottamaan tehtäväsi vastaan? Millaisia muutoksia ja suunnan tarkistuksia saattaa olla käynnissä? Elämme maailmassa, jossa on entistä tiukemmin pysyttävä keskuksessaan ja seurattava sielunsa ohjausta tinkimättömästi. Illan teemoissa onkin voimaannuttaa ja vahvistaa luottamusta itseesi.

Saat tietää, milloin ovat tärkeät ajanjaksot juuri sinulle loppuvuoden aikana maya-astrologisen sielumerkkisi eli PsiKronon myötä.

Kerron ajanlaadun yleisistä vaikutuksista maya-kalenterin valossa, kun olemme erityisellä pyyteettömän rakkauden energia-alueella ja itsensä vääränlainen uhraaminen ei enää toimi. On säädyttävä entistä tarkempaan tasapainoon valonsa ja varjonsa kanssa.

Iltamme 13.10. on Galaktisen aktivaation portaalipäivä maya-kalenterissa ja se on myös tarkka puolenkuun hetki. Tiina avaa Kuun vaikutusta meille kaikille.

Illan päätteeksi teemme rauhan tähtimeditaation ja sisäisen pelottoman voiman ankkuroimisen itseemme ja planeettaamme. Säädymme entistä herkempään linjaukseen kosmisen olemuksemme ja tähtiyhteyksiemme kanssa. Olemme entistä tietoisemmin maan ja galaksin kansalaisina, tukevasti omaan voimaan maadoittuneina. Tiina Pitkänen saattelee meditaatiomme äänimaljojen myötä kosmokseen ja tähtimaailmoihin.

Ilmoittautumiset voimalliseen ja mieltä avartavaan iltaan:
https://nettiaika.fi/Sielunkuu

Hinta: 55€
(kortti-, käteis- tai MobilePay-maksu, paikanpäällä)

 

Lämpimästi tervetuloa voimaantumaan kanssamme.
– Päivi ja Tiina –