Kirjoitettu

Hyppy tuntemattomaan – Maya-päivitys

Punaisen Lohikäärmeen aaltojakso 19.5. – 31.5.
Tzolkinissa Kin 1 – 13

Valmistaudu heittäytymiseen!

19.5. aloitamme täysin uuden synnytyskierroksen Maya-kalenteri Tzolkinissa. Yksi kierros on 260 päivää, noin 9 kk. Jokaisella kierroksella synnytämme itseämme ja elämäämme spiraalimaisesti yhä korkeammin värähteleväksi ja hienojakoisemmaksi tietoisuudeksi.

Kuluneet viikot ovat näyttäneet, kuinka ajan virta nopeuttaa tahtiaan ja tapahtumat ovat tulleet entistä intensiivisemmiksi. Mitään ei oikein pysty enää ennustamaan, ja kaikki suunnitelmat vaihtuvat lennosta uuteen. Kaaosta, paniikkia ja väsymystä tämän kaiken keskellä on saanut kokea itsekukin oikein roppakaupalla.

Tapahtumat voivat ensin näyttäytyä haastavan pelottavina. Kaikki tukahtunut ja toimimaton on hierottu päin naamaa, niin että ymmärtää luopua siitä tai tehdä asialle jotain. Jokainen tunnelukkosi on noussut pintaan lopullisesti puhdistettavaksi. Vanhasta vapautumista on tehty oikein urakalla ja kaikilla tasoilla, psyykkisesti ja fyysisesti, varsinkin ihmissuhteissasi ja elämäsi ympäristöissä. Kahleet on katkottu ja sopimukset purettu, vaikket olisi sitä halunnutkaan.

Olet saanut kokemuksen, miten kipeästi tai ihanasti universumi on puuttunut elämääsi ja laittanut rakennuspalikat ihan käsittämättömän hienoon uuteen järjestykseen. Tehdäkseen tilaa jollekin, jota ei vielä ihan pysty edes hahmottamaan.

Käynnissä on ollut kosminen interventio, joka tulee ja laittaa asiat uuteen uskoon sinulta lupaa kysymättä. Sinulle halutaan näyttää jotain uutta, joka vie sinut sielunsuunnitelmasi seuraavalle kasvun tasolle. Eteesi levitetään uutta punaista mattoa, mutta kaikki, mikä ei tue tulevaisuudessasi kajastavaa upeutta, puretaan ja selvitellään ensin tieltä pois.

Kaaoksen keskellä on todella konkreettisesti nähtävissä ihmeellistä ja upeaa synkronismia, vaikka ensi alkuun tuntuu, että maa sortuu alta, turvarakenteet pettävät ja vajoat pelon pimeään syöveriin.

Hengästyttävää menoa! Ohjakset eivät ole enää sinulla.

Voit kuitenkin turvallisesti luottaa, että ne ovat entistä korkeampien voimien käsissä. Sinua ohjataan entistä vahvemmin ja entistä huikeampiin maailmoihin ja kokemuksiin.

Mutta mitä tällä uudella lähdetäänkään sitten luomaan alkavan kalenterisyklin myötä?

Se voi olla selkeänä mielessäsi, mutta et ole vielä tehnyt päätöstä, ja nyt kosmos tuuppaa lempeän määrätietoisesti toimimaan unelmasi tai suunnitelman toteuttamiseen. Se voi olla jotain hahmotonta ja määrittelemätöntä. Luota, ja päämäärä alkaa kyllä aikanaan selkiytyä.

Olemme kaikki palanneet luomisen alkumereen hahmottelemaan uusia suuntia ja ideoita. Käynnistelemään uuden syntymää. Lohikäärmeen teemoissa tärkeimmät luomisvoimat ovat ideointi, visualisointi, ilo, huumori ja keveä asenne.

Lohikäärme sisältää valtavan paljon erilaisia luomisvoimia ja haasteenkin laatuja, joita pääse tällä jaksolla opiskelemaan. Se vaikuttaa sinuun myös henkilökohtaisesti riippuen siitä, mikä Maya-syntymämerkki sinulla on.

Parhaat kosmoksen avaimet saat käyttöösi OmaMaya-jäsenpalvelussa. Jos olet jo sen jäsen, harkitset liittymistä tai seuraat Tzolkinia muuten; tässä sinulle selvennystä aaltojakson rakenteesta, joka toistuu aina kolmentoista päivän sykleissä.

Tummennetut kulminaatiopäivät kuvassa ovat ne, joita erityisesti avaan OmaMaya-jäsenpalvelussa ”jakson voimapäivät” -kohdassa. Tarkat greg. päivämäärät lisättynä myös.

Esimerkiksi:

Lohikäärmeen aaltojakson
1. pv/kin = 19.5.
5. pv/kin = 24.5.
9. pv/kin = 27.5.
13. pv/kin = 31.5.

Ajan virta on näkymätön ja äänetön, mutta sillä on luonne! Ajan luonne vaihtuu päivittäin, ja se vaikuttaa hyvin eri tavoin eri päivinä. Tzolkin-kalenteri kertoo, miten ja millä tavalla ajan luova virtaus toimii.

Muinaiset mayat ymmärsivät ajan luonteen, mutta nykytieteilijät eivät vieläkään ole voineet määritellä sitä tarkkaan.

Tämän syklisen virran voimat olen sanoittanut Maan ihmiselle Maan arkeen.

 

Liity OmaMaya-jäsenpalveluun

Säädy samaan tahtiin kosmoksen rytmin kanssa. Olet oikeassa paikassa oikeaan aikaan.
Käytössäsi ovat muinaisten mayojen kalenteriinsa koodaamat ajan ja avaruuden avaimet.
Käytössäsi ovat tärkeimmät muistin herättäjät.
Universumin aarrearkku käsissäsi

 

LIITY OmaMaya-JÄSENEKSI TÄSTÄ OmaMaya-jasenyys

 

Haluan kiittää sinua ihanista teksteistä – ja niin osuvista! Toisinaan haukon henkeä,
sillä kuvaukset ja ennusteet ovat hämmentävän osuvia.
– Heidi –

Hei Päivi!
Kiitos huikeasta OmaMaya-paketista.
Suurella mielenkiinnolla olen sitä tutkistellut. Vuosia olen näitä maya-asioita seuraillut.
-Helena-

 

Mayasta löytyy myös selityksiä näille välillä oudoille väsymyksille ja sitten taas toisinaan oleville energiapiikeille.
Asiat rullaa myös paremmin, kun voi keskittyä johonkin tällaiseen itseä kiinnostavaan aiheeseen ja oppia koko ajan lisää. 
Se vie myös huomion tästä turhanpäiväisestä hömpötyksestä, mitä media ym. tahot lietsoo,
kun keskittyy omia energioita nostattavaan Maya-aiheeseen.
Innolla luen näitä Oma Maya-jäsenkirjeitä ja palailen niihin tämän tästä. OmaMayaa on myös helppo käyttää.
Kiitos Sinulle
– Marjut –

 


Lähde seuraamaan Tzolkinia päivästä no 1,
joka on 19.5.2022

Punainen Magneettinen Lohikäärme kin 1
Yksi ruutu on yksi päivä, ja päiviä seurataan numerojärjestyksessä ylhäältä alas.

Tulosta itsellesi Tzolkin-kalenteri tästä
Tulosta maya-symbolien ja sointujen peruslaadut tästä

Mikä päivä Tzolkinissa on tänään?
Käy katsomassa se sivuillani tästä