Kirjoitettu

Ihmiskunnan siirtymäriitti vanhasta uuteen maailmaan

6.2.2023
Päivi Kaskimäki

21.12.2012 oli merkittävä syklin taite koko ihmiskunnan evoluutiossa. Mayojen Long Count, eli pitkä lasku -kalenterissa päättyi 5125 vuoden sykli.

Samalla nähtiin päättyneen myös 5 x 5125 vuotta, joka vastaa noin 26 000 vuotta pitkää Maan prekessiokiertoa.

Vanha sykli päättyi ja seuraavana päivänä alkoi uusi. 22.12.2012 aloitimme aivan uuden 5125 vuoden jakson. Koko ihmiskunta on ollut lähtöruudussa tuosta hetkestä alkaen. Seuraavaan vaiheeseen siirrymme 21.12.2032. Olemme siis todella pitkän ja erityisen aikajanan taitteessa.

2012 vuoden tienoilla odotettiin monenlaisia maailmanlopun myllerryksiä, jotka jäivät suurelta osin toteutumatta. Kun katselet tämän hetken maailmaa tai itseäsi, voit huomata, että sehän onkin parhaillaan käynnissä.

Kuluneet kymmenen vuotta ihmiskunta on ollut tuulikaapissa tai tuulitunnelissa hakemassa uutta suuntaa, uusia päämääriä ja itseämme. Planeettamme tilanteet ovat tiivistyneet pandemian, sotien ja luonnonilmiöiden myötä.

Haastavien tapahtumien keskiössä meidän on pitänyt löytää entistä vahvemmin oman voiman keskuksemme. Meidät on karaistu, jopa äärimmäisissäkin olosuhteissa, löytämään luottamus itseemme ja intuition kuunteluun. Olemme joutuneet tekemään rohkeutta vaativia päätöksiä vain luottaen, että elämä kantaa läpi synnytyskipujen. Meidät on kirkastettu valitsemaan leiri, johon kuulumme, valon luottamus vai varjon pelko.

Käymme läpi uudeksisyntymän prosessia vanhasta ihmisyydestä uuteen tietoisuuteen. Keholliset oireet, aistien aktivoituminen ja psyykkinen herkistyminen ovat merkkejä prosessin etenemisestä juuri sinun olemuksessasi.

Kaiken taustalla pakkaa sekoittaa ennen kaikkea aika ja sen luonteessa tapahtuvat muutokset. Aika nopeutuu ja tiivistyy. Se reagoi jokaiseen ajatukseesi välillä hidastaen ja välillä kiihdyttäen. Pystyt entistä enemmän elämään vain tässä yhdessä hetkessä läsnäollen.

Olet varmasti huomannut, miten ajantaju on hävinnyt: tunti vaikuttaa vartilta. Muisti ei toimi kuten ennen, turha pyyhkiytyy pois, ja et vain enää muista kaikkea. Et pysty enää sitoutumaan liian pitkälle tulevaisuuteen, kun kaikki tapahtuu viime hetkellä. Nämä ovat merkkejä ajan luonteen muutoksista sinun kehossasi ja tietoisuudessasi.

Luonto on tärkein opastajamme usvaisella Neptunus-matkallamme. Eläimet, linnut ja luonnon merkit ovat voimallisia viestintuojia. Symbolit ja signaalit, jotka tunnistat itsellesi merkittävinä, ovat kosmoksen johtolankoja tielläsi.

Tässä ajassa lepakko on hyvä voimaeläin käyttöösi. Pimeässä se suunnistaa kaikuluotaimensa avulla erehtymättömästi ja törmäilemättä. Sinäkin voit aktivoida sydämesi kaikuluotaimen ja seurata sen erehtymätöntä opastusta siihen suuntaan, joka resonoi. Sydämellä tiedät, vaikka et aina tiedä, miksi tai miten tiedät. Olet juuri oikeassa paikassa, juuri oikeaan aikaan ja täydellisessä synkronismissä kaikkeuden tahdon kanssa.

Luottavaista ja valoisaa uudeksisyntymän matkaa sinulle. Päivi

Juttelemme videolla Seppo Tanhuan kanssa tunnelmista, joita tämä siirtymäriitti voi aiheuttaa. Käyhän kuuntelemassa ajatuksiamme Valon kynnyksellä.

https://youtu.be/adGrrUoWNJU