Kirjoitettu

Ilmestyksen aika on NYT – Maya-päivitykset

Punaisen Maan aaltojakso 20.5. – 1.6.
Kin/pv 157 – 169 Tzolkinissa

Aika on synkronismia, jossa kaikki tapahtuu nyt

 

Tällä jaksolla kaikki henkisyyden ja ihmisyyden hienoudet ja opinnot testataan käytännössä! Erityisesti jos Maya-merkkisi on Punainen Maa, Sininen Käsi, Keltainen Siemen tai Valkoinen Tuuli. Nyt olet elämän sykkeen huikeimmalla valtimolla ja tapahtumat voivat olla aivan mitä vain.

Mikäli Maya-merkkisi on sininen tai punainen, on menoa varmasti kaikilla rintamilla. Kasvun ja haasteenkin hetket näyttäytyvät. Valkoiset ja keltaiset Maya-merkit saattavat päästä himpun helpommalla…

Käy laskemassa Maya-syntymämerkkisi tässä, ellet vielä tiedä sitä. Saat myös luonnekuvauksen.

 

Tämä jakso on meille kaikille tietoisuuden alkuräjähdyksen hetki. Universumi tulee näyttämään ihmeensä. Saat todella kokemuksen, miten aika näyttää voimansa. Me emme ole ymmärtäneet ajan luonnetta tieteellisesti vieläkään. Tällä jaksolla tulet saamaan kokemuksen konkreettisen henkilökohtaisesti sen poikkeuksellisista voimista.

 

Aika kondensoituu, hidastaa, nopeuttaa ja liikkuu eriskummallisin tavoin. Sen näkymätön liike heiluttaa planeetan mannerlaattoja ja siirtää tunteiden tulivuoria. Se tulee nappaamaan sinut mukaan ennakoimattomaan virtaansa. Se sekoittaa elämäsi pakan ja laittaa kaiken tukahtuneen liikkeelle.

 

Lainaus OmaMaya-jäsenpalvelun tekstistä tälle jaksolle:
Mikäli olet pyrkinyt kontrolloimaan elämääsi tiukoin ottein, tulee jakso vapauttamaan sinut turhasta kontrollista. Ehkä kipeinäkin kokemuksina. Uskalla irrottaa otteesi kaikesta, mikä ei virtaa enää tai tue omaa kasvuasi.

Mikäli olet pystynyt heittäytymään elämän virtaan, nyt-hetken luottavaiseen spontaaniuteen, tulet yllättymään moninkertaisesti vastaanottamistasi ihmeistä.

Tällä jaksolla kaikessa tekemisessä korostuvat vapauden ja itsenäisyyden teemat. Sinun on saatava toteuttaa itseäsi vapaan tahdon mukaan. Tunteesi nousevat esiin valtavana paineena, mikäli jokin rajoittaa tekemistäsi.

Raja-aitoja kaatuu, ja ihmissuhteita selvitellään. Illuusiot näyttäytyvät karussa todellisuudessaan. On paljastusten aika niin yksilöiden kuin yhteisöjen ja kansakuntien tasolla.

Sininen Käsi haastaa pitämään energiasi virtaavan takertumattomana. Älä anna kenenkään tarrata tai olla riippuvainen sinusta. Älä itse takerru keneenkään. Et voi olla riippuvainen edes kumppanistasi tai lapsistasi. Vain sinä voit tuoda onnen, tasapainon ja rauhan itsellesi.

 

Kosmos tulee näyttämään, millaiset voimat sillä ja ajattomalla ajalla on. Maapallo liukuu entistä syvemmin ajan ja avaruuden ikuiseen nyt-hetkeen. Tästä on tulossa poikkeuksellinen aaltojakso kaikessa ennustamattomuudessaan.

 

Tilatkaamme siis sujuvuutta ja manifestoikaamme parhautta. Ihmeiden aika tulee todelliseksi, oletko valmis?

 

OTA AIKA HALTUUN HENKILÖKOHTAISESTI
Liity OmaMaya-jäsenpalveluun tästä

 

Tuhannesti kiitos upeasta palautteestanne Omamaya-jäsenpalvelusta.
Tässä muutamia:

Päivin Maya-jäsenpalvelu on ollut minulle kuin luotsi, joka näyttää väylän eteenpäin. Sen avulla olen ymmärtänyt ajan ilmiöitä, energioita ja niiden vaikutuksia elämääni. Yhdenmukaisuus on joskus jopa hämmentävää. Tekstit ovat helposti ymmärrettäviä, värikkäitä ja elämänmakuisia sävyltään.

Kiitos, että loit tämän palvelun arkielämisen ja olemisen avuksi, siitä on ollut paljon iloa ja tukea.
KKK T. Katja

Hei Päivi,
haluan kiittää sinua ihanista teksteistä — ja niin osuvista! Toisinaan haukon henkeä, sillä kuvaukset ja ennusteet ovat hämmentävän osuvia.
T. Heidi

 

Lue OmaMaya-esittely ja hyppää mukaan tästä

 

Huikeaa liitoa elämän tanssissa sinulle tällä poikkeuksellisella jaksolla. Upeita kokemuksia OmaMaya-matkallasi. Sen avulla saat lisäselvennystä, miten sinäkin voit säätyä ajattoman ajan aallolle arjessasi.

– Päivi –

 


 

TULEVIA TAPAHTUMIA

 

29.5. FLOW-PÄIVÄ SINIKONNUSSA
Vietämme virtaavan lauantain, jonka ohjelman annamme päivän aikana muotoutua lempeästi ja pakottamatta. Luovuutta, äänimaljojen rentoutusta, maya-astrologiaa, hyvää ruokaa ja parasta seuraa. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä
Ilmoittautuminen: info@paivikaskimaki.com

 

1. – 2.6. LAPPEENRANTA
Henkilökohtaisia katselmuksia 1. – 2.6.
1.6. Maya-työpaja Jooga Siralissa 18.30 – 21.00
Maya-astrologinen sielunmerkkisi / Psi Krono
Lue lisää tästä

Ilmoittautuminen henkilökohtaisiin katselmuksiin: info@paivikaskimaki.com
Iltaan: www.vello.fi/joogasirali 

 

3. – 4.6. KOUVOLA
Henkilökohtaisia katselmuksiani  3. – 4.6.
Maya-astrologinen ilta 3.6.
Lue lisää tapahtumakalenteristani tästä

Ilmoittautuminen iltaan ja ajanvaraus henkilökohtaiseen katselmukseen:
mintunmindia@gmail.com tai txt: 050 5790596

 

 

10. – 11.6. OULU
Henkilökohtaisia katselmuksia
10.6. TÄHTELÄISILTA Oulussa ja Zoomilla

Lue lisää tapahtumakalenteristani tästä
Ilmoittautuminen henkilökohtaisiin katselmuksiin: info@paivikaskimaki.com
Iltaan Oulussa paikanpäällä tästä
Iltaan etänä Zoomilla tästä