Kirjoitettu

Irti vanhasta – Maya-päivitys

Punaisen Maan aaltojakso
Tzolkinissa päivät / Kin 157 – 169
22.10. – 3.11.

Punaisen Maan jumaluus oli muinaisille mayoille nimeltään Caban. Keinuva tai ryskyvä liike planeetan syvissä kerroksissa, joka laittaa mannerlaatat liikkelle ja tulivuoret purkautumaan.

Samankaltaisia tunnetason rytinöitä saatat sinäkin kokea tällä jaksolla. Voimakas tieto kumpuaa sisältäsi määrittelemättömänä ja pakottaa toimimaan. Tiedät vaikka et tiedä miksi tiedät.

Caban on myös laatu joka testaa rajoja, omiasi tai muiden. Haluat venyä entistä pidemmälle tai paremmaksi. Sisäinen sykkeesi ohjailee ja suorastaan pakottaa toimimaan omalla tavallasi, vaikka se olisi normaalistasi hyvinkin poikkeavaa.

Tämän energian avulla pystyt tekemään sen, mitä olet haudutellut tai suunnitellut. Tunnistat, että suunnitelmasi toteutuvat kuin itsestään. Sinulla on kaikki siihen tarvittava voima ja rohkeus luonnostaan käytössäsi.

Jaksolla Sininen Käsi toimii haastajana ja vahvistajana. Kaikki, mikä ei ole synkassa sinun parhaasi kanssa, saa jäädä taakse. Irrotat otteesi omasta tahdostasi, tai universumi tekee sen puolestasi. Kaikki, mikä ei ole sinulle enää hyväksi, jää pois tai siirtyy myöhemmäksi.

Tilanteet saattavat tuntua takapakilta, epämiellyttäviltä tai todella haastavilta. Myöhemmin tulet kuitenkin huomaamaan, että haasteet sisälsivät huikean siunauksen ja menestyksen. Vain tyhjiin käsiin voi virrata uutta. Saat sen, mistä hetkellisesti luovut. Tyhjä tila täyttyy aina jollakin vielä paremmalla. Tuttu lause, mutta toisinaan niin kiperän kamalaa ensi silmäyksellä.

Ole joustava, salliva ja anna asioiden tapahtua luonnollisella painollaan. Elä vain tässä hetkessä miettimättä tulevaa tai mennyttä.

Älä tee liian hätäisiä johtopäätöksiä. Pysähdy, ota tilaa ja aikaa yksinäisyydessä pohdiskeluihin. Anna asioiden tekeytyä rauhassa. Seuraa universumin johtolankoja, joita se sirottelee tiellesi yllättävin ja synkronistisin tapahtumin. Sinulle näytetään hyvin selkeästi, mikä on nyt oikein ja parasta sinulle. Tie on hyvin selkeänä edessäsi. Luovu turhasta järkeilystä ja kontrollista. Kaiken keskellä tunnistat huikean rauhan ja ohjauksen.

Huomaat olevasi juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan, vaikka tilanteet ensin näyttäytyivätkin negatiivisessa valossa. Kosminen synkronismi jyllää voimalla ja laittaa kaiken entistä parempaan järjestykseen.

Kaikki, mihin mielesi on takertunut tai jäänyt jumiin, peittää jotain, jonka kohtaamista olet ehkä vältellyt. Nyt on aika antaa näiden salattujen ja herkkien puoliesi tulla pintaan ja antaa parantua.

Olet säätymässä aivan uuteen synkronismiin kaikkeuden kanssa. Näet asiat uudesta perspektiivistä. Olet valmis johonkin aivan uuteen, vaikka se juuri nyt tuntuisi hypyltä tuntemattomaan.

Jakso on erityisen tärkeä, kun Maya-syntymämerkkisi on:
Punainen Maa, Sininen Käsi, Keltainen Siemen tai Valkoinen Tuuli.
Mikäli merkkisi väri on punainen tai sininen, olet vahvalla alueella elämässäsi.

 

OmaMaya-jäsenpalvelu kertoo tarkasti,
mitä tämä jakso tarkoittaa sinulle.

 

LIITY OmaMaya-JÄSENEKSI TÄSTÄ OmaMaya-jäsenyys

 

 


NÄKIJÄ ja MAYA-ASTROLOGI
Puhelin- ja skype/zoom-katselmukset henkilökohtaisesti
Lue lisää ja varaa aika nettikalenterista tästä

 


9.11. ONLINE-ilta
TÄHTI-IHMISYYS JA MAYA-SIELUNMERKKISI, PsiKrono
Klo 18–20.30
Lue lisää ja ilmoittaudu tästä

 


19. – 20.11. QWANTTIMAYA – Helsinki
Matka muistamaan syvin olemuksesi.
Lue lisää ja ilmoittaudu tästä