Kirjoitettu

Kaaosvoimat kiihtyvät ja elämä yllättää – Maya-päivitys

Maya-kalenteri Tzolkinissa on menossa sen tärkein alue, Keskuskanavan jakso. Zuvuya, mystinen synnytyskanava, jossa taivaat aukeavat ja ihmeet paljastuvat. Aika nopeutuu, ja suuret asiakokonaisuudet valmistuvat käden käänteessä. Kaaosvoimat jylläävät, ja kaikki kiihtyy. Myös fyysinen kehosi voi kokea keventyneisyyttä tai ylikierroksia. Hyrrämäinen olo meinaa huiskauttaa uudelle ja tuntemattomalle kiertoradalle.

Keskuskanavan kesto:
Kin/Pvm 121 – 140
14.4. – 3.5.

 

Sininen Apina

 

Nyt eletään keskuskanavan toista puoliskoa. Aaltojakson vartijana on kukapas muukaan kuin tajunnan räjäyttävä, yllättävä, kaaosta aiheuttava ja ilkikurinen Apina!

Sinisen Apinan aaltojakso
Kin/Pvm 131 – 143
24.4. – 6.5.

 

Tällä jaksolla KAIKKI maya-syntymämerkit ovat erittäin tärkeällä alueella.

Sininen Apina ei päästä ketään helpolla. Se tulee nostamaan pintaan kaikki heikkoutesi siinä missä kyvykkyytesi. Se räväyttää totuuden päin näköä. Et voi piiloutua siltä ja sen maagisilta voimilta. Se järjestelee elämäsi näyttämön niin, että voit vain antautua totuudelle. Se haastaa nousemaan omaan voimaan. Synny uudeksi tai itke ja synny.

Se punnitsee sydämesi aitouden elämän ja kuoleman puntarissa mellastaen tunteidesi herkissä ytimissä. Se poksauttaa illuusion kuplat toimimattomissa suunnitelmissa tai ihmissuhteissa. Se kiepauttaa sinut tilanteisiin, joissa et tiedä, itkeäkö vai nauraa.

Se nykäisee maton suunnitelmiesi alta ja testaa luottamuksesi. Se paljastaa salatuimman ja ravisuttelee yhteiskunnan rakenteita.

Se puhaltaa sokeuttavaa savua silmiin, ja hävität kontrollin. Se avaa näkemään sen, miltä olit ennen yrittänyt ummistaa silmäsi.

Mitään ei voi ennustaa, eikä mikään ole vakaalla maalla. Mieli ja järki ovat isojen haasteiden äärellä. Voit vain hypätä tuntemattomaan ja luottaa, että putoat tassuillesi. Nauti yllättävistä hetkistä, joita Apina taikoo tiellesi. Luovu ennakkosuunnitelmista tai liian tarkasta kontrollista.

Elämän pelin mestari ja sen käynnistäjä, triksteri, vanha viisas paviaani Chuen, on magian mestari.

Hyppää leikkiin mukaan ja ota rennosti huumorilla. Aamulla et tiedä, missä tai miten painat pääsi tyynyyn, mutta siinä välillä kaikki voi olla upeaa iloa ja lennokasta nauttimista. Ellei ole, niin ota vastaan Apinan kasvukoulu, ja olet elämäsi ohjaksissa tästä eteenpäin.

Mikäli pelkäät yllätyksiä tai että hyvin suunniteltu elämäsi menee sekaisin, voi olla, että tämä on aikas vaikeaa aikaa.

Nopeutuva aika heittää omat kaaosvoimansa hallinnan menettämisen keitokseen. Ennakoimattomuus ja synkronismin kiihtyminen ovat jo näyttäneet, että kaikki voi mennä hetkessä ylösalaisin. Mitään ei voi enää ennustaa tai suunnitella. Heittäydy flow:hun mukaan, ja olet keräämässä parasta menestystä, siltä missä luulit, että sitä ei voisi koskaan olla.

Tämä on se maailman loppu, josta 2012 puhuttiin. Nyt se näyttäytyy konkreettisesti. Vanhaa kuolee ennätystahtia pois tehdäkseen tilaa uudelle.

Nopeutuva aika tai ajan luonteen muutos on se, joka järkyttää koko planeetan tajuntaa. Aika on ulottuvuus, jota emme hahmota aisteilla tai jota tiede ei pysty määrittämään tarkasti. Se on uusi ulottuvuus, joka tulee entistä näkyvämmin esiin. Se kiepsauttaa vanhan maailman uudeksi.

Mayat ymmärsivät ajan ydinluonteen ja jättivät kalenterinsa, että mekin voisimme säätyä muutosajan aalloille.

 

OTA AIKA HALTUUN HENKILÖKOHTAISESTI
Liity OmaMaya-jäsenpalveluun

Lue esittely ja hyppää mukaan tästä

Lennokasta ilottelua ja kaaoksen hallintaa 🙂

– Päivi –

 

Käy liittymässä suljettuun Facebook-ryhmääni:
-Ajatuksia ajasta, maya-ryhmä Päivi Kaskimäki-
Osallistu keskusteluun.


 

TULEVIA TAPAHTUMIA

3. – 4.6. KOUVOLA
Henkilökohtaisia katselmuksiani  3. – 4.6.
Maya-astrologinen ilta 3.6.
Lue lisää tapahtumakalenteristani tästä

 

10. – 11.6. OULU
Henkilökohtaisia katselmuksia
10.6. TÄHTELÄISILTA Oulussa ja Zoomilla
Lue lisää tapahtumakalenteristani tästä

 

TAPAAMINEN, PUHELIN- JA SKYPE-AJANVARAUS
tässä