Kirjoitettu

Kesäpäivän seisauksen Maya-tunnelmia – Maya-päivitys

21.6. on kesäpäivän seisauksen päivä. Valo on pisimmillään pohjoisella pallonpuoliskolla. Taitavat olla myös helteiset lämpötilat äärimmillään näin Suomen mittapuussa.

Tähän päivään kohdistuvat hätkähdyttävät voimat!

Kesäpäivän seisausta vietetään erityisissä tunnelmissa, kun olemme vielä Keskuskanavassa, Zuvuyassa 22.6. asti. Päivän energia on Sininen Solaarinen Myrsky kin/pv 139. Taustalla vaikuttaa Sinisen Apinan aaltojakso, 13. – 25.6.

Myrsky on parantaja ja puhdistaja. Se edustaa uudeksisyntymää ja metamorfoosia, kun toukasta tulee perhonen. Eheytynyt olemus nousee siivilleen muodonmuutoksen läpikäytyään.

Solaarinen 9. sointu värähtelee taajudella, johon liitetään teemat: toimeliaisuus, täyttymys, laajennus, valaistuminen, mestarius ja suuri suunnitelma.

Apina edustaa aaltojakson aloittajana sisäisen lapsen viattomuutta, aitoutta ja iloa. Apina on laatu, joka on porautunut jokaisen sydämeen paljastaen sen sulkijat ja lapsuuden haavat. Se on toiminut hätkähdyttävin tavoin toimien myös parantajana.

Monilahjakkuus, taiteellisuus ja uudistusmielisyys ovat sen energioita myös. Se on yllättävä havahduttaja, joka pystyy kääntämään mustan valkoiseksi. Näennäiset virheet muuttuvatkin menestykseksi ja siunaukseksi.

Keskuskanava on mystinen uudeksisyntymän alue. Se on paikka, missä kaikki jossain aikakehyksessä alulle laitettu palaa itseensä. Toisille tämä jakso on ollut haastavaa aikaa, aivan kuin sielu olisi jo menossa, mutta keho ei pysy perässä. Toisille jakso on ollut hyvin rauhallinen ja tasapainoinen. Vaikka ympärillä olisi millaista mylläkkää, kaaosta ja takapakkeja, sisäinen olotila on pysynyt rauhan tilassa.

Ensimmäiset 130 päivää Tzolkinissa on uloshengitystä ja loput 130 päivää sisäänhengitystä. Yksi kalenterikierros on 260 päivää. Olimme kalenterin keskimmäisissä päivissä 12.– 13.6. ( Kin/pv 130 ja 131)

Moni havaitsi, että tuolloin oli kuin erikoinen hiljaisuus ja pysähtyneisyys. Aivan kuin tauko sisään- ja uloshengityksen välissä.

Zuvuya, Keskuskanava on planetaarisen valon sisääntulon kohta. Aikakehykset limittyvät, ja avaudutaan kosmiseen aikakäsitteeseen, jossa kaikki on ajattomuutta. Kaikki on nyt.

Kesäpäivänseisaus sisältää valtavat valon voimat käyttöömme. Jokainen varmasti on kokenut tämän päivän ja kuluneen jakson omalla tavallaan. Itse koen, että tämä on poikkeuksellisen vahvaa parantumisen aikaa edellä mainittujen laatujen ansiosta.

Uusiudumme ja eheydymme tavoilla, joita ei juuri nyt vielä pysty tarkkaan määrittelemään. Aivan kuin muutos tapahtuisi valokehossamme, DNA:ssa ja uinuvassa muistissa kehon soluvesissä. Olet voinut toki kokea myös fyysisiä tai tunnetason oireita.

Eheytynyt olemus pääsee vaihtamaan värähtelytaajuutta helpommin, ja prosessi voi mennä jo yllättävän kivuttomasti. Se, mitä olet työstänyt henkisellä polullasi, näyttäytyy harmonisessa olemisessa. Rauha laskeutuu, kun tasapaino on saavutettu.

Liity tästä OmaMayaan

HENKILÖKOHTAINEN MAYA-ASTROLOGINEN KALENTERIPALVELU

Pian alkavat Keltaisen Siemenen huippuenergia-alue ja 10 galaktisen aktivaation porttipäivää!
Mitä ne tarkoittavat ja kuinka vaikuttavat sinulle?

OmaMaya-palvelusta syvempi merkitys henkilökohtaisesti. Jokaisen päivän energia ja sen ydinlaadut.

Energiat vaikuttavat säännöllisesti ja syklisesti voimillaan jokaiseen Äiti Maan, Gaian asukkaaseen. Tietoisena ajanlaadusta on helpompi ymmärtää kehon tuntemuksia, tunnetiloja ja tapahtumia.

Kun liityt 23.6. mennessä, saat käyttöösi myös:
Keskuskanavan jakson merkitykset ja

Sinisen Apinan aaltojakson päivittäiset vaikutukset.

Liity tästä OmaMayaan


TAPAHTUMAKALENTERISSANI

Selvänäkijän ja Maya-astrologin katselmuksia

5.7. KUOPIOKatselmuksiani henkilökohtaisesti
Kuopion uusi matkakeskus / BeneOne Tarja Tirkkonen

6.–7.7. LAPINLAHTIKatselmuksiani henkilökohtaisesti
Ateljee Galleria Luova Puu, Pajuharjuntie 14 B, 73100 Lapinlahti

HINNAT JA TARKAT TIEDOT TAPAHTUMAKALENTERISSANI TÄSTÄ

8.7. LUOVAPUU – LAPINLAHTI – Luovuuden ja hyvinvoinnin päivä
– mayaa, maalausta ja rentoutusta 
Klo 10–16.30

Päivi Kaskimäki ja Kaija Juurikkala inspiraattorina vointinsa mukaan.
Jooga ja sointukylpy Hannah Weisenberg

Lämpimästi tervetuloa upealle intuitiivisen taiteen, Maya-astrologian ja lempeän joogan hyvinvointipäivälle mukaan!

Päivän aikana tutkimme tärkeitä maya-astrologisia voimavaroja ja tämän hetken voimavärejä maya-kartallasi henkilökohtaisesti. Voimavärit auttavat sinua ohjaamaan luovuutesi oman sielunkuvasi maalauksessa.

Vuosi-energia, sielu-merkki ja Maya-syntymämerkkisi avaavat koordinaatit ja symbolikielen käyttöösi pidemmäksikin aikaa.

Tule ja vapauta inspiraatiosi maalaamalla ja maya-astrologian aalloilla, olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari.

Jokainen saa halutessaan myös selvänäköisen katsauksen työstään.
Ateljee Galleria Luova Puu, Pajuharjuntie 14 B, 73100 Lapinlahti
Hinta 185 €

Ilmoittautuminen 3.7. mennessä: luovapuu@gmail.com

Lue lisää ja ilmoittaudu tästä