Kirjoitettu

Kosmisessa tehopesulassa – Maya-päivitys

Valkoisen Maailmojen Sillanrakentajan aaltojakso 18.2. – 2.3.2021
Tzolkinin päivät / Kin 66 – 78

Muinaisille mayoille Maailmojen Sillanrakentaja, Cimi oli kuoleman jumaluus. Siihen liitetään myös tasa-arvo, oikeudenmukaisuus ja ykseystietoisuus.

Olemme Tzolkinissa nyt Valkoisen Linnan alueella ja Valkoisen Sillanrakentajan aaltojaksolla. Valkoinen on puhdistavaa ja selkeyttävää, myös mielen alueen energiaa. Tähän jaksoon kohdistuvatkin tuplaten kosmoksen tehopesuenergiat ja syvävalkaisu kaupanpäälle.

Tunnetason prosessit ovatkin nouseet monella pintaan liikutellen kehon vesiä kuumasta kylmään. Mieli on toiminut poikkeuksellisen tehokkaasti. Se on saanut aikaan käsittämättömiä ja järjenvastaisia turhia pelkoja. Kuoleman syvissä laaksoissa on saanut yksi jos toinen käydä hakemassa uudet elämään luottamisen asetukset. Melkoista likapyykkiä tai välienselvittelyä on tehty tavalla jos toisellakin.

Maya-kalenteri kertoo, millainen energiatila vallitsee galaksillamme Linnunradalla. Se viestittää siirtymisestämme takaisin galaktiseen yhteyteen, suoraan linjaukseen Hunab Kun, galaksin keskustan kanssa.

Sillanrakentaja avaa verhot näkyvän ja näkymättömän välille. Se antaa viitteitä siitä, millaisessa vaiheessa planeetta Maan linjaus ja telakoituminen ajattoman ajan keskukseen on nyt. Se saattaa avata sinulle jo hyvinkin poikkeuksellisia sielunmaisemia, kuin unitilan kokemuksia.

 

Tzolkin kertoo, miten galaktiset tapahtumat vaikuttavat normi-ihmiseen, hänen kehoonsa ja elämäänsä Maan arjessa. OmaMaya-jäsenpalvelussa saat työkaluja ymmärtääksesi, mitä oikein on käynnissä. Sen avulla olet seuraamassa galaktista rytmitystä ja maya-kalenteria luonnostaan.

 

Tällä jaksolla ne, joiden maya-merkki on Sillanrakentaja, ovat erityisen energian keskiössä. Keltaiset Soturit ovat tärkeällä kasvun tai haasteen alueella. Soturin energia haastaa meitä kaikkia nousemaan omaan voimaan ja ottamaan paikkamme tietoisessa sydänten ykseysverkostossa.

 

Punaiset Taivaanvaeltajat ovat edelleen esillä, nyt ehkä jo suotuisemmilla vesillä. Siniset Kotkat ovat erikoisella alueella: nyt jos koskaan on katsottava asioita laajemmasta perspektiivistä. Meidän kaikkien on ymmärrettävä, että jokainen ajatuksemme on kuin ukkosen jylinä. On otettava vastuu siitä, mitä sisällään kierrättää, koska sitä ukkosen lailla eteenpäin verkostossaan välittää.

 

Eipä siis ihme, että mieli ja ego on syväpuhdistuksessa siinä missä tunnekehokin. Puhdistautuneena olemme välittämässä entistä kirkkaampaa rakkauden energia.

 

Jakson syvin opetus lienee siinä, ettet voi uhrata itseäsi minkään epäaidon äärellä. Et voi enää antaa energiaasi muuhun kuin itsesi rakastamiseen ja omien rajojesi tunnistamiseen.

 

Sillanrakentajan uhrautuvaisuus, lempeys ja sovittelevaisuus on saatettava tasapainoon tietoisen, rohkean ja itsenäisen soturipuolesi kanssa.

 

Kun kirjoitan tätä viestiä, on ehkä jo pahin, tai alkutahdit, tältä kierrokselta takana. Viikonlopun (20.–22.2.) energiat taisivat nostaa pintaan useammalle jo syvimmät lukot tai oireet. Jaksollahan on ollut ihania kohtaamisia ja rakkaudellista tekemistä. Aivan kuin olisimme jo elämässä 5D-tietoisuutta. Välillä kuitenkin tulee syväluotaava humpsahdus tarkistamaan tunteiden syvimpiä puhdistuskohteita. Vielä kaksi galaktisen aktivaation porttipäivää on tiedossa tällä aaltojaksolla.

 

Elämä on välillä kuin trapetsitaiteilua vanhan ja uuden, valon ja varjon välimaastossa. Anna itsellesi kiitokset ja halaukset hyvintehdystä työstä. Luovu turhista vaatimuksista ja armottumuudesta itseäsi kohtaan. Hyväksy kaikki keskeneräinen, pelot ja vajavaisuudet. Sillanrakentajan lahja on armo.

Armahda itsesi ja armahdat muut.

– Rakkaudella Päivi –

OmaMaya-jäsenpalvelu

Kosmoksen koordinaatit menestykseen
SYNKASSA UNIVERSUMIN TAHDIN KANSSA

  • Henkilökohtaisesti tärkeät maya-kalenterin jaksot ja niiden kestot.
  • Fyysiset ja psyykkiset tuntemukset
  • Erityiset voimapäivät
  • Galaktiset aktivaatio- ja tähtiporttipäivät
  • Tiedät, milloin on aika toimia ja milloin levätä
  • Tiedät, milloin sinulle suotuisat jaksot ovat ja milloin kasvun aika

 

LIITY OmaMaya-JÄSENEKSI TÄSTÄ

 


 

PUHELIN- JA SKYPE-KATSELMUKSET
Selvänäköisesti ja maya-astrologisesti.
Voin yhdistellä näitä tarpeen mukaan.
Erityisesti syntymäpäivän aikoihin on hyvä tarkastella alkavaa vuosienergiaasi
13:n vuoden syklissä ja sen opasteita.
Aiempaa kokemusta et tarvitse kummastakaan.
Kanavoitua tietoa intuitiosi tai päätöstesi tueksi.
Inspiraatiota ja viestejä kosmokselta maanläheisesti sanoitettuna.
30 min 65 €
60 min 100 €
60 min sähköisesti tallennettuna 115 €

esittely ja ajanvaraus tästä

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

27.2. Lauantaina MAYA-ILTAPÄIVÄ KODASSA
Täydenkuun tunnelmissa
Klo 15 – 18

Vietämme tunnelmallisen iltapäivän kodassa avotulilla Lempäälässä. Hämärässä hämyssä nautimme lempeästä energiasta turvallisesti.

Tutkailemme maya-astrologisia merkkejäsi tai vuosienergiaasi sen mukaan, mistä nyt saat tähän hetkeen tärkeimmän henkilökohtaisen opastuksen. Kaikki mikä on tarpeellista syntyy juuri tuossa hetkessä ja impulsiivisesti.

Keskustelemme pienen ryhmän kanssa kaikesta, mikä esiin nousee ja mistä voit ammentaa vertaistukea, oivalluksia ja syvyyttä alkavaan vuoteen. Jokainen saa myös henkilökohtaisen selvänäköhöysteisen maya-katsauksen.

Nämä kohtaamiset ovat olleet aivan poikkeuksellisen upeita ja hätkähdyttävän voimallisia, joten hyvin lämpimästi voin taata sitä tälläkin kertaa. Lämpimästi tervetuloa virkistymään, aistimaan ja uudistumaan.

Voit olla täysin vasta-alkaja tai jo pitkälle ehtinyt maya-astrologian taitaja. Tämä on vapaamuotoinen ja spontaaniudella ladattu kokoontuminen, jossa tyyli on vapaa.
Käy laskemassa maya-merkkisi valmiiksi täällä

 

Hinta: 95 €, sisältäen tarjottavat/teet/kahvin/tarvittavan maya-materiaalin
Ilmoittautuminen: info@paivikaskimaki.com tai 040 500 0050 txt
Paikka: Lempäälä/Kulju, noin 15 min Tampereelta. Tarkka osoite ilmoittautumisen yhteydessä.

 

MAYA-GAYA-VIIKONLOPPU
MAYAA JA MAALAUSTA ATELJEE VALOSSA 13. – 14.3.2021

La 13.3. klo 11–18
Su 14.3. klo 11–17

Kaija Juurikkalan ATELJEE VALO, Pertunmaantie 725, Mäntyharju

HENKILÖKOHTAINEN SIELUNMAALAUKSESI

Kaija Juurikkala on paikalla, vointinsa mukaan, inspiroimassa iloisella läsnäolollaan
Vietämme viikonlopun sisäisen lapsesi ja luovuutesi äärellä vapaamuotoisissa tunnelmissa.
Tule ja vapauta inspiraatiosi maalaamalla ja maya-astrologian aalloilla, olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari.
Perehdytän maya-astrologisiin merkkeihisi, värien merkitykseen ja esoteeriseen muinaiseen tietoon.

Voit tutkailla Maya-syntymämerkkiäsi, sielunmerkkiäsi,
vuosienergiaasi ja näiden vuorovaikutusta.

Maya-merkkien symbolikieli on äärimmäisen kiehtova ja värien merkitys voimallinen.
Teen jokaiselle lyhyen kanavoinnin maalauksesi pohjalta.

Voit osallistua koko viikonloppuun tai vain toiseen päivään. Päivät ovat itsenäiset kokonaisuudet.
Maksu paikanpäällä käteisellä, korteilla tai pankkisiirrolla.

Ilmoittautuminen 6.3. mennessä: info@paivikaskimaki.com
Esittely tässä