Kirjoitettu

Kuuletko tuntemattoman kutsun? – Maya-päivitys

PUNAISEN TAIVAANVAELTAJAN AALTOJAKSO
12.12. – 24.12.2023
TZOLKINISSA KIN 53 – 65

Muinaisille mayoille Taivaanvaeltajan jumaluus Cimi oli laatu, joka suostuttelee maissin eli ihmisen kasvuun. Heidän luomistarinassaan jumalat loivat ihmisen maissin tähkästä.

Kun Taivaanvaeltajan energiat virtaavat suoraan galaksin keskustasta planeetallemme, kun taajuuksien väliset verhot ovat äärimmäisen avoinna, voit kuulla tuntemattoman kutsun sydämessäsi.

Olet tähtisielu, joka syntyi kaksoistehtävällä. Ikuinen sielusi haluaa kasvaa ja kokea uutta. Olet myös syntynyt ihmisbiologiaan ankkuroidaksesi huikean jumalallisen luomisen valosi Maa-planeetan värähtelyn kohottamiseksi.

Kuuletko, kuinka sinua kutsutaan astumaan esiin. Tunnetko, kuinka energia työntää lempeästi tekemään sen, mitä olit ennen pelännyt tai väistellyt. Taivaanvaeltaja on kosmoksen seikkailija, joka koskettaa kaikkiin niihin kohtiin, joissa olit jäänyt jumiin sääntöihin, rutiineihin tai normeihin. Se kehottaa astumaan esiin ja sanomaan suoraan. Se kehottaa lähtemään liikkeelle ja toteuttamaan sen, mitä olit sisälläsi muhitellut. Sen energia sysää nousemaan näyttämölle ja rikkomaan turvaa tuovat rakenteet.

Voidaksesi kehittyä, saada kokemuksia ja kasvaa, on säännöllisesti uudistettava ja uusiuduttava. Ellei meillä ole sopivan kokoista haastetta, ei meillä ole kasvua.

Astu portaalista, jota eteesi avataan. Kuuntele kutsua ja ota rohkea ensimmäinen pienikin askel. Jakson voimalliset tähtiportaalipäivät avaavat intuitiivisen kanavasi täydelle teholle.

Tällä jaksolla rohkeat toimet ja riskinotto palkitaan sujuvalla joustavuudella.

JAKSON VAIKUTUS SINULLE MAYA-SYNTYMÄMERKKISI MYÖTÄ

Energia tuikkii herkimpään hermoon erityisesti Siniselle Yölle, joka on haastealueellaan. On aika tulla ulos omasta mökistä ja kokeilla jotain uutta. Kaikki joiden maya-merkki on väriltään sininen, tulevat olemaan kasvun ja haasteen jaksolla.

Punaisille Taivaanvaeltajille jakso voi olla monin tavoin vahvasti vaikuttava: huikeutta tai syvien tunnelukkojen kipeää puhdistamista. Kaikki joiden maya-merkki on väriltäään punainen, ovat samankaltaisella tunteiden syvyyksien alueella.

Valkoiset Maailmojen Sillanrakentajat ovat lähtökohtaisesti sujuvalla alueella. Mutta liiallinen muiden miellyttäminen nousee varmasti käsittelyyn: on aika vetää omat rajat. Kaikki, joiden maya-merkki on väriltään valkoinen, ovat samankaltaisella alueelle. Toki liiallinen järkeily on jätettävä vähemmälle, että tunne on tasapainossa älyn kanssa.

Keltaiset Tähdet ovat alitajuntaa aktivoivalla alueella. Energisyys ja puuhakkuus säätyvät tasapainoon tunteen punaisella alueella ja täydentyminen tuo harmoniaa. Kaikki, joiden maya-merkki on väriltään keltainen, ovat alitajuntaa möyhivällä alueella. Tasapainoa haetaan ehkä äärimmäisissä olosuhteissa.

Tämä jakso on kaikkein voimakkaimpien kaksoisporttipäivien ja tähtilinjauspäivien alue Tzolkin-kalenterissa. Avaruuden lähettiläs Taivaanvaeltaja tulee energioillaan avaamaan pienimmänkin tukoksen, joka estää sinua värähtelemästä korkeammalla oktaavilla kosmoksen kanssa.

 

Mikä on jakson henkilökohtainen vaikutus sinulle?
Milloin ovat tähtiporttipäivät?
Mitkä ovat jakson haasteteemat?
Millaisia ovat fyysiset ja psyykkiset tuntemukset?
Mitä kaikkea tähän jaksoon sisältyy yleisesti työstettäväksi?

VASTAUKSET LÖYDÄT OMAMAYA-KALENTERIPALVELUSTA
Käytössäsi ovat laskurit, joilla selvität Tzolkin-päivien merkityksen tai vuosienergiasi tulkinnan. PsiKrono, sielun merkkisi laskuri ja tulkintasi on tulossa tammikuun alussa.

Lämpimästi tervetuloa Maya-matkalle, jolta et halua koskaan palata.

 

Liity nyt OmaMayaan

MAYA-ASTROLOGINEN GALAKTINEN SÄÄTIEDOTUS
JA KALENTERIPALVELU
OMAMAYA


22.12. JOULUN TÄHTIMEDITAATIO

Klo: 20–21.30
Hinta: 14,90€

Talvipäivänseisauksen iltana laskeudumme tähtikimalteiseen joulun rauhaan.
Sytytämme sisäisen Betlehemin tähtemme.
Vuoden pimeimpänä hetkenä annamme tähtilapsen valaista sydämemme rakkausvalollaan.
Esittely linkissä alla:

Varaa paikkasi tästä

Mikäli et pääse mukaan livenä iltaan, eipä hätää, saat tallenteen:
Jokainen illan lunastanut saa automaattisesti tallenteen sähköpostilla illan jälkeen.

SÄKENÖIVÄ LÄHTÖ RAILAKKAITA ENERGIOITA TARJOILEVAAN UUTEEN VUOTEEN

Aika: 29.12.
Klo: 18 (kesto n. 2h)
Hinta: 14,90€

Millaisilla energioilla lähdemme tulevaan vuoteen 2024, se selviää tässä online-illassa. Heti vuoden alussa Sininen Myrsky tuulettaa asenteita ja tunteita oikein kunnolla. Monet ennen niin tutut rakenteet natisevat. Keltainen Ihminen nostaa pintaan rohkean vapaustaistelijan, joka ei enää kuvia kumartele.

Uuden vuoden alkuhetkillä tulemme Keskuskanavan erittäin voimalliselle alueelle. Tämä vuosi alkaa todella railakkaan uudistusmielisesti. Se, mitä on synnytelty jo muutaman kuukauden ajan, tuodaan nyt selkeän toiminnan keskiöön. Unelmat kypsyvät, ja sisäinen tieto vahvistuu johdatellen mitä huikeimpiin uusiin suuntiin.

Oletko valmis hätkähdyttäville muutoksille?

Tarkastelemme, miten alkuvuoden energiat vaikuttavat henkilökohtaisesti sinun Maya-syntymämerkkisi kautta ja milloin ovat sinulle tärkeät ajanjaksot.

Varaa paikkasi tästä

Mikäli et pääse mukaan livenä iltaan, eipä hätää, saat tallenteen:
Jokainen illan lunastanut saa automaattisesti tallenteen sähköpostilla illan jälkeen.