Kirjoitettu

Lopullinen antautuminen muodonmuutokselle – Maya-päivitys

Sinisen Myrskyn aaltojakso
18.11. – 30.11.

Tzolkinissa päivät / Kin 79 – 91

Askel muodonmuutoksen portista tuntemattomaan

Olemme pian siirtymässä Valkoisen Linnajakson kolmanteen aaltojaksoon, jota hallitsee Sininen Myrsky. Toisille Myrsky on puhdistava sade, joka lempeästi huutelee sydämen sopukoita ja avaa tunteiden kerroksia. Herkistyneet tunteet näytetään avoimesti. Rakkaus täyttää sydämen suorastaan pakahduttavan huikeana.

Toisille Myrsky on raju tornado, joka järisyttää elämäsi syvimpiä perustuksia. Se pyyhkäisee radikaalisti kaiken tukahtuneen pois tieltään.

Myrskyn tunnelmissa meidät kaikki kutsutaan uudistumaan, puhdistumaan ja parantumaan. Se haastaa ottamaan rohkean askeleen kohti tuntematonta, ensi askeleen kohti muodonmuutosta. Parasta siis antautua elämälle ja hyväksyä sen tiellesi tuomat mylläkät. Niihin on kätketty unelmiesi päämäärät, vaikka myrskyn silmässä niitä on vaikea nähdä.

Energia tarjoilee käyttöösi mahdollisuuden toteuttaa sen, mitä olet pitkään suunnitellut. Nyt on tie selvä, ja vaikka tuntematon tulevaisuus jännittää, tee se, mitä olet sydämessäsi ja ajatuksissa kehitellyt. Kaikki on mahdollista!

Olet henkilökohtaisen vallankumouksen äärellä. On egon lopullinen antautuminen sydämen ja sielusi ohjaukselle. Päästä irti kaikesta, mikä haluaa lähteä tai mikä ei enää palvele sinua. Pura vanhat toimintamallit, menneisyyden pettymystaakat, tuomitsevaisuus, negatiiviset tunnemuistot ja tulevaisuuden odotukset.

Toiset ovat suurten muutosten äärellä, ja pelot jylläävät täysillä. Toiset lipuvat lempeillä laineilla uudistuksista nauttien, riippuen henkilökohtaisesta elämänpolun vaiheestasi.

Luota täydelliseen suunnitelmaan kohdallasi. Luota intuition ohjaukseen ja kuuntele tunteidesi opastusta. Lopulta kaikki menee täydellisen hyvin. Uudeksi syntynyneenä pääset rauhassa lipumaan ansaitsemaasi turvasatamaan.

Myrskyn jälkeen on aina poutasää.

Jaksolla erityisesti Siniset Myrskyt ja Punaiset Kuut ovat energian keskiössä. Keltaiset Auringot ja Valkoiset Tuulet saavat tunnelmista aimo annoksen myös.

Jutellaan tästäkin kodassa avotulilla 20.11. täällä Sinikonnussa. Näinä aikoina tarvitaan vertaistukea ja samoin ajattelevien ihmisten valojen yhdistämistä. Se voimaannuttaa ja ravitsee parhaalla tavalla. Huomaat, että synkin myrsky pilvi saa kultareunukset yhteisessä energiassa. Kotaesittely viestin lopussa.
Lämpimästi tervetuloa.

-Päivi-

 

 


Henkilökohtaisen täsmätiedon saat Maya-kalenteri Tzolkinista
ja sen ihmeellisestä opastuksesta.

Liity OmaMaya-jäsenpalveluun.
Ymmärrät elämässäsi vaikuttavien voimallisten energioiden merkityksen perinpohjin.

Käytössäsi on ennennäkemätön työkalu itsetuntemukseen ja elämänhallintaan.

 

LIITY OmaMaya-JÄSENEKSI TÄSTÄ
OmaMaya-jasenyys

 


 

Puhelin- ja Skype-katselmukset
Selvänäköinen kanavointini.
Usein saan tiedon jo ennen puheluasi, millaiset voimat tai tekijät elämääsi nyt vaikuttavat.
Tarvittaessa yhdistelen Maya-astrologiaa selvänäkökatselmukseen.
Tulevaisuuden suuntaviivat selviävät esim. vuosienergiasi kautta.

Voit miettiä kysymyksiä valmiiksi.
Voit tulla ilman mitään erityistä syytä saamaan voimaannuttavaa tietoa
henkisen kasvusi tueksi ja elämän hallintaan.
Ajanvaraus: Nettikalenterissa tästä linkistä sivuillani

Tapaaminen Lempäälässä
Ajanvaraus:
info@paivikaskimaki.com
Tekstiviestillä: 040 500 0050

Esittelyt katselmuksiin: www.paivikaskimaki.com

 

TAPAHTUMIA TIEDOSSA

 

20.11. Lauantaina MAYA-ILTAPÄIVÄ KODASSA SINIKONNUSSA LEMPÄÄLÄSSÄ
Klo 15 – 18

Perjantaina  19.11. on täysikuu. Sen syväluotaavissa energioissa pääsemme tarkastelemaan asioita kirkkaassa ja selkeässä valossa. Valkoisen Linnan syväpuhdistavat energiat ovat kyllä jo nostaneet pintaa sen, mistä nyt on oltava tietoinen.

Muinaiset mayathan olivat ajan mestareita, ja he tiesivät, että ajalla on luonne! Olet varmasti huomannut ajan nopeutumisen ja ennustamattomuuden lisääntymisen? Ajan luonteessa on käynnissä jotain erityistä, ja sen vaikutukset ovat poikkeuksellisen voimalliset.

Vietetään tunnelmallinen iltapäivä kodassa avotulilla. Hämärässä hämyssä nautimme lempeästä energiasta. Voit ottaa vaikka rumpusi mukaan halutessasi. Tarjolla pikkupurtavaa ja teetä.

Tutkailemme maya-astrologisia merkkejäsi tai vuosienergiaasi sen mukaan, mistä nyt saat tähän hetkeen tärkeimmän henkilökohtaisen opastuksen. Kaikki, mikä on tarpeellista, syntyy juuri tuossa hetkessä ja impulsiivisesti.

Jokainen saa myös henkilökohtaisen selvänäköhöysteisen maya-katsauksen.

Nämä kohtaamiset ovat olleet aivan poikkeuksellisen upeita ja hätkähdyttävän voimallisia, joten hyvin lämpimästi voin taata sitä tälläkin kertaa. Lämpimästi tervetuloa virkistymään, uudistumaan ja saamaan vertaistukea.

Voit olla täysin vasta-alkaja tai jo pitkälle ehtinyt maya-astrologian taitaja. Tämä on vapaamuotoinen ja spontaaniudella ladattu kokoontuminen, jossa tyyli on vapaa.
Käy laskemassa maya-merkkisi valmiiksi täällä

Katsotaan, mikä on vuosienergiasi, joka vaihtuu aina syntymäpäivänäsi tai tutkitaan voimamerkkiäsi/psikronoa. Tämä kaikki sen mukaan, mikä on tässä hetkessä tärkeintä sinulle.

Hinta: 95 €, sisältäen tarjottavat/teet/tarvittavan maya-materiaalin
Ilmoittautuminen: info@paivikaskimaki.com tai 040 500 0050 txt
Paikka: Lempäälä/Kulju, noin 15 min Tampereelta. Tarkka osoite ilmoittautumisen yhteydessä.

 

27. – 28.11. MAALAUSTA JA MAYAA – RETRIITTI MÄNTYHARJUSSA
Päivi Kaskimäki ja Kaija Juurikkala inspiraattorina vointinsa mukaan.
Jooga ja äänimaljat Hannah Weisenberg

Tutkimme tärkeitä maya-astrologisia voimavaroja ja tämän hetken voimavärejä maya-kartallasi henkilökohtaisesti.  Vuosi-energia, sielunmerkki ja Maya-syntymämerkkisi avaavat koordinaatit ja symbolikielen käyttöösi pidemmäksikin aikaa.

Tule ja vapauta inspiraatiosi maalaamalla ja maya-astrologian aalloilla, olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari. Selvänäköinen katsaus jokaisen halukkaan työstä/töistä.

Avaamme kehon muistia lempeällä joogalla, joka sopii aloittelijallekin. Kohotamme värähtelyämme äänimaljojen soinnuilla.

Maalaamme sielunkuvasi saamamme tiedon avautuessa ja ohjatessa käden liikettä, sielusi jatketta. Teemme tähtimeditaatiomatkan ja ammennamme energiaa luonnosta.

Juhlistamme retriitin kautta Kaijan syntymäpäivää, joka on 20.11.

Tiedossa upean luovasti rönsyilevä ja voimaannuttava työpajaviikonloppu.
Voit osallistua koko viikonloppuun tai toiseen päivään.
Päivät ovat itsenäiset kokonaisuudet.

Lämpimästi tervetuloa. Päivi, Kaija ja Hannah

Paikka: Kaija Juurikkalan ATELJEE VALO, Pertunmaantie 725, Mäntyharju

Aika:
La 27.11. klo 11–18
Su 28.11. klo 10–17

Ota mukaan: Omat maalaus- tai piirtämisvälineet.
Kaijan varastoissa on myynnissä taulun pohjia ja valikoima akryylivärejä, joita voi lunastaa paikanpäällä.

Majoituspaikkoja Mäntyharjussa (b&b):
Villa Aurora ( kysy alennusta Ateljee Valo koodinimellä)
Pinus, Linkkumylly

Hinta: Sisältää kasvislounaan/kahvit/teet/maya-astrologisen materiaalin.
Tuo halutessasi jotain yhteiseen juhlapöytään.
Koko viikonloppu 285€
La tai su, 1 vrk 165€

Ilmoittautuminen 22.11. mennessä: info@paivikaskimaki.com
tai
Verkkokaupassa tässä linkissä