Kirjoitettu

Maailman myrskyt eivät yllä luottavaiseen sydämeen. Kirjoitettu 24.2.2022.

Hei.
Halusin kirjoittaa sinulle muutaman sanan viimeöisten tapahtumien kärjistyttyä Euroopassa.

Vallitseva maailmantilanne on varmasti herättänyt sekavia tunteita ja kysymyksiä. Juuri nyt meitä erityisesti haastetaan nousemaan omaan voimaan ja luottamaan sisäiseen ohjaukseemme. Löytäkäämme luottamus sisältämme siihen, että kaikki menee lopulta korkeimman tahdon ja rakkauden suunnitelman mukaisesti.

Valkoisen Koiran aaltojaksolla mennään. Koira edustaa omaa voimaa, sydämen kutsumusta ja sydäntietoisuutta. Varjo on ensin puhdistettava, että sydän voi nähdä ja tuntea avoimen selkeästi.

Kaikki on hyvin, vaikka maailman merillä myrskyt käyvät yhä pelottavammiksi. Tämä kaikki on osa sitä vanhan maailman kuolemista, maailmanloppua, joka alkoi vuonna 2012. Olemme nähneet erityisesti kuluneet kaksi vuotta tilanteiden tiivistymisen ja raaistumisen, joka liittyy aina tällaisten suurten syklien taitteeseen. Asiat menevät äärimmäisyyksiin ja lopulta kärjistyvät vapautuakseen kuin paine höyrykattilassa. Nyt se höyry on purkautunut erittäin merkittävältä osaltaan.

Intuitiivisesti itse koen, että tämän näytelmän juuret ovat saaneet alkunsa Atlantiksen ja sen tuhon ajoilta. Nyt ne näytellään loppuun ja moni historiamme synkkä varjo puhdistetaan, varsinkin Euroopan alueella näiden tilanteiden myötä. Karman oppiläksyt on saatettava loppuun ja tilit tasattava tuhansien sukupolvien ajalta. Onko nyt käynnissä se viimeinen näytös, että uusi pääsee syntymään puhdistuneeseen ja vapautuneeseen tilaan?

Ennen aamunkoittoa on pimeintä.

Pinnan alla kasvaa nopeutuvaan tahtiin valtaisa ja kristallinkirkas voima, joka haastaa varjoa. Se käy nyt viimeisiä taisteluitaan ja on tullut yhä röyhkeämmäksi joutuessaan puolustautumaan sydäntietoisuuden hyökyaaltoa vastaan.

Planeetta Maalla on myös oma voimallinen tahto, joka yhdistyy sen asukkauiden sydämissä voimistuviin tietoisuuden valovoimiin. Maan tahto voi olla poikkeuksellisen ennustamaton ja arvaamaton. Tekijä, jota moni ei osaa ottaa lainkaan huomioon.

Tämän rehellisyysenergian äärellä varjo näyttää olevan hätää kärsimässä. Se on jo paljastettu, joten sen vanhat konstit eivät enää tehoa. Se tempoilee entistä näyttävämmin. Tätä röyhkeyttä me nyt saamme seurata varjon paljastaessa itsensä entistä räikeämmin.

Haluasin lainata Sauli Niinistön puhetta tänään 24.2. aamupäivällä. Hän on Keltainen Spektraali Tähti, ( kin 128 ) Keskuskanavassa erityisellä energialla syntynyt huippustrategikko ja elämän pelin todellinen hallitsija.

Hän sanoi: ”Eiköhän nyt ole naamiot riisuttu ja todelliset kasvot paljastettu”.

Itse koen, että viimeöiset tapahtumat olivat juurikin sitä, että jokin paljastui ja näytti todellisen luonteensa. Jokin on nyt näyteltävä loppuun, että tilit on lopulta tasattu ja varjo paljastanut todellisen itsensä koko maailman edessä. Naapurimaamme johtaja näyttelee tärkeää rooliaan täydellisellä tavalla sielunsuunnitelmansa mukaan. Melkoisen sielupestin onkin itselleen ottanut. Aistin, että hän teki jotain, josta erittäin tärkeä lähtölaskenta alkoi.

Haluaisin vielä tähän loppuun tarkentaa, että minä en ole ottamassa kantaan siihen, kuka teki väärin tai kuka oikein. Halusin vain jakaa ajatukseni ja näkyni taustalla vaikuttavista voimista samalla tuoden perspektiiviä siihen, että kaikki ei ole sitä, miltä se näyttää. Kaiken sotaisen taistelun taustalla on äärimmäisen suuri valotehtävä ja rakkauden suunnitelma planeettamme siirtymiseksi sydäntietoisuuden värähtelytaajuudelle.

Jokainen on sielusuunnitelmansa mukaan juuri oikeassa roolissa ja oikeassa paikassa toteuttamassa valotehtäväänsä. Valitettavasti täällä Maa-planeetalla valon ja varjon äärimmäisyydet ovat niin raakoja, että niiden tasapainottaminenkin näyttää tapahtuvan melkoisella raakuudella. Kestetään siis vielä hetki. Lähetetään valorukouksemme sydämesi ohjauksessa juuri sinne, missä sitä tarvitaan nyt eniten.

Sydämen luottavaisuutta ja syvintä rakkautta sinulle tänään.
– Päivi –