Kirjoitettu

Magiaa kosmoksen täydeltä – Maya-päivitys

Keskuskanava 30.12.21 – 18.1.22
Tzolkinissa kin 121 – 140 

Sinisen Apinan aaltojakso 9.1. – 21.1.
Tzolkinissa kin 131 – 143

Elämänpelin hallitsija ja perfomanssitaiteilija Apina on astunut näyttämölle heti vuoden alkuun. Apinan teemoissa ilmoilla pitäisi olla iloista ja sosiaalista vuorovaikutusta, rentoutta ja luovaa hulluttelua huumorilla täydennettynä. Yllättäviä onnenkantamoisia ja mukaansa tempaavaa yhdessä puuhailua unohtamatta. Ajanjaksoon liittyy myös valtoimenaan virtaava luovuus ja utelias kokeilunhalu.

Kaikille tämä jakso ei näyttäydy ilotteluna vaan ennemminkin masentuneena omissa oloissa jurottamisena. Toisaalta ympäröivä maailmakin näyttää kieltävän apinalle ominaisen yhdessä riehakoinnin.

Apina on sisäinen näkijäsi, vilpitön ja luottavainen lapsi, joka asuu sydämessäsi. Hän tietää kristallinkirkkaasti, kuinka asiat todella ovat sinun kannaltasi. Häntä ei voi huijata eikä yrittää ylipuhua. Hänen erehtymätöntä tietoaan sinun ei tulisi koskaan alistaa järkeilyn ja analysoinnin alttarille hyviin järkisyihin vedoten.

Maailma näyttää todellisen luonteensa, ja sisäinen näkijäsi on entistä valppaampi. Epäkypsä tai vääriin vaatteisiin puettu tieto herättää intuitiivisen tietäjän, ja
sydämesi viisari värähtää vahvistamaan asian todellisen laadun.

Apinan kosminen arkkityyppi on maagi. Taikuus syntyy rohkeudesta elää sisäisen totuutensa mukaan. Kun astut sydämesi saliin, viattoman aitoutesi lähteelle, olet taikuuden valtakunnassa. Täällä olet täysin vapaa toteuttamaan villeimmänkin idean tai näkemään asiat rehellisen kirkkaasti. Mikään ei ole mahdotonta, ja kaiken voi kääntää positiiviseksi.

Sen sijaan, että mietit, kuinka kaikki voi mennä mynkään, mieti, kuinka upeasti kaikki voikaan onnistua! Tämä on arjen magiaa kaikessa yksinkertaisuudessaan. Mustan voi aina kääntää valkoiseksi, jos niin vain haluat.

Sinisen Apinan haastajana on Punainen Lohikäärme. Ilo syntyy luottamuksesta, jota Lohikäärme edustaa. Kaikkien kimuranteinkin tilanne ratkeaa, kun aika on oikea. Voit täydellisesti luottaa, että kaikki tarvittava on saatavillasi juuri silloin, kun sitä tarvitset. Sinun ei tarvitse kantaa myöskään kaikkia taakkoja yksin. Saat pyytää apua.

Tässä ajassa tarvitaan samanhenkisiä ja samoin ajattelevia ihmisiä ja yhteisöjä. 18.1. Maya-Zoom-illassa onkin tarjolla vertaistukea ja Maya-koodeja henkilökohtaisen elämäsi vahvistukseksi. Esittely illasta ja henkilökohtaisista katselmuksistani viestin lopussa.

Jakson energiat kohdistavat voimansa erityisesti maya-syntymämerkiltään Sinisiin Apinoihin, Punaisiin Lohikäärmeisiin, Keltaisiin Tähtiin ja Valkoisiin Koiriin.

Ilo, luottamus, arjen rauha ja omassa keskuksessa pysyminen ovat näiden laatujen yleinen opetus meille kaikille.

Keskuskanavan erityiset energiat huuhtelevat meitä vielä 18.1. asti. Maailmat linjautuvat ja todellisuudet limittyvät. Tietoisuutesi saattaa liukua erikoisiin maailmoihin unessa tai hereillä ollessasi.

Alut ja loput yhtyvät. Se, mitä olet synnytellyt tai tilannut viime syyskuusta asti, tarjoillaan erikoisin koristein viimeisteltynä.

Synkronismi ja ennustamattomuus lisääntyvät. Ajan luonne muuttuu kiihtyvällä tahdilla. Nopeutuminen tuntuu jo hyvin konkreettisesti arjesssa. Olemme planetaarisen sisääntulon alueella, jossa yhdymme entistä tiiviimmin galaktiseen aikakäsitteeseen, ajattomuuteen, jossa kaikki on nyt.

Eipä siis ihme, että Apinainen painelee kaikkein herkimpiä tunteiden nappuloita näissä paljastavissa energioissa.

Apina on viattomuus ja samalla viisaus. Herkkä lapsi sisälläsi on myös viisas tietäjä.

Valoa tammikuuhun ja luottamusta elämää ylläpitäviin planeetta Maan voimiin.
-Päivi-

 

Liity OmaMaya-jäsenpalveluun.
Pääset ottamaan jakson merkittävät energiat haltuun ja voimavaraksesi.

 

LIITY OmaMaya-JÄSENEKSI TÄSTÄ
OmaMaya-jasenyys

 


 

Puhelin- ja Skype-katselmukset
Selvänäköinen kanavointini.
Usein saan tiedon jo ennen puheluasi, millaiset voimat tai tekijät elämääsi nyt vaikuttavat.
Tarvittaessa yhdistelen Maya-astrologiaa selvänäkökatselmukseen.
Tulevaisuuden suuntaviivat selviävät esim. vuosienergiasi kautta.

Voit miettiä kysymyksiä valmiiksi.
Voit tulla ilman mitään erityistä syytä saamaan voimaannuttavaa tietoa
henkisen kasvusi tueksi ja elämän hallintaan.
Ajanvaraus: Nettikalenterissa tästä linkistä sivuillani

 

 

 

18.1.2022. MALMI – Henkilökohtaisia katselmuksia päivällä ja Maya-ilta klo 18.00

Henkilökohtaisia katselmuksiani selvänäköisesti ja maya-astrologisesti.
Tervetuloa saamaan inspiraatiota, vastauksia ja kanavoitua tietoa tähän elämäsi tärkeään hetkeen. Voit miettiä kysymyksiä valmiiksi, tai voit tulla ilman erityistä syytä.
Ajanvaraus: info@paivikaskimaki.com tai 040 500 0050
Paikka: Sielunkuun sointukylpylä.
Malminkaari 23 B, 2. KRS 00700 Helsinki
30 min 70€ / 60 min 110€ / 90 min 155€
Voit tallentaa omaan puhelimeen.
Käteinen tai kortit.

Maya-astrologinen ZOOM-ilta ja tähtimeditaatiomatka
Klo 18–20.30
Erittäin tärkeä ja erityinen Keskuskanavan jakso on juuri menossa, ja tunnelmat voivat olla hyvinkin aaltoilevat. Maa on linjautuneena suoraan yhteyteen Linnunradan keskuksen kanssa.

Päivi kertoo vallitsevan ajan laadusta maya-kalenterin valossa ja omia Maya-merkkejäsi tutkaillen. Tiedossa henkilökohtainen katsaus maya-karttasi myötä siihen, mikä on nyt sinulle kaikkein tärkeintä ja mistä on oltava todella tietoinen. Saat myös tietää, milloin ovat sinulle voimakkaimmat ajanjaksot tänä keväänä.

Näissä tunnelmissa on upeaa tehdä tähtimeditaatiomatka Linnunradalle ja aina Kaikkeuden lähteelle hakemaan tähtikoordinaatit käyttöösi. Niitä tullaan tarvitsemaan alkavan vuoden voimavaranasi ja sisäisen tiedon vahvistajana! Teemme meditaatiomatkan Tiinan äänimaljojen huikeissa ja värähtelyjämme nostattavissa energioissa.

Lisäksi täysikuu lataa energiansa juuri tähän päivään täydellä teholla.

Tiina kertoo kuun vaiheista ja merkityksestä meille kaikille. Käsittelyyn nousee kaikki se, millaisena maailmamme tällä hetkellä näyttäytyy. Hengen ravintoa, voimaantumista ja vertaistukea yhteisöllisissä tunnelmissa sylin täydeltä tiedossa kaikille.

Lämpimästi tervetuloa mukaan iltaan.

Käy laskemassa maya-syntymämerkkisi tästä linkistä ennen iltaa.

Hinta: 55€
Paikka: Sielunkuu, Malminkaari 23 B, 2. KRS 00700 Helsinki
Ilmoittautuminen 16.1. mennessä: https://nettiaika.fi/Sielunkuu

Saat osallistumislinkin Maya-Zoomiin ilmoittautumisen yhteydessä.