Kirjoitettu

Mielen voima – Maya-päivitys

Sinisen Kotkan aaltojakso 23.4. – 5.5.
Tzolkinissa päivät / Kinit 235 – 247

 

On aika vaihtaa perspektiiviä ja
siirtyä uudelle luomisen värähtelytaajuudelle

Tzolkin-kalenterissa häämöttää yhdeksän kuukauden mittaisen synnytyssyklin päättyminen. 19.5. palataan lähtöruutuun ja luomisen usvaiseen alkumereen. Sinisen Kotkan energioissa tulevat pari viikkoa saattavatkin sisältää vanhasta luopumista, inventaariota ja puhdistamista. Kaikki, mikä ei ole enää tarpeellista, saa jäädä pois, että uusi voisi virrata tyhjään tilaan.

Kotka kehottaa nousemaan omille siiville ja vaihtamaan vaihdetta, näkökulmaa ja asenteita. Tämä saattaa vaatia sinulta melkoisen uskaliaita toimia kuten pelkojen kohtaamista, hyppyä tuntemattomaan tai radikaalia ajattelutavan muutosta.

Jakso tulee myös punnitsemaan, miten hyvin hallitset mielesi voimat ja kuinka hyvin käännät negatiivisuuden positiivisuuteen.

Galaktisten energioiden vaikutukset ovat juuri nyt olleet erityiset. Olemme siirtymäriitissä vanhasta värähtelytaajuudesta aivan uuteen! Koen, että kierros kierrokselta asiat ovat tiivistyneet ja tuoneet entistä intensiivisemmin esiin, kuinka siirrymme 3D- ja 4D-tietoisuudesta 5D-maailmaan.

Synnytyskivuilta ei ole varmaan kukaan voinut välttyä.

Tämän syklin loppu huhtikuussa on ollut erityisen voimallinen ja ajan virta on kiihdyttänyt tahtiaan poikkeuksellisin tavoin. Olet varmasti huomannut, kuinka ennustamattomuus ja synkronismi vain kiihtyvät. Muisti ei toimi, ja keho oireilee, tai mihinkään ei voi sitoutua vasta kuin viimehetkellä.

 

Mitä kaikkea muuta tämä siirtymävaihe tarkoittaa, siitä
kerron henkilökohtaisesti ja yleisesti:
5.5. Oulu – Maya-ilta Valovintillä / esittely ja ilmoittautuminen tässä
12.5. Online-Maya-ilta ( Zoom) / esittely ja ilmoittautuminen tästä

 

 

Tämäkin jakso tarkoittaa meille kaikille niin monia asioita, että päätin jakaa muutaman tekstin OmaMaya-jäsenpalvelusta käyttöösi.

 

IHMISEN MIELI ON IHMEELLINEN VOIMAVARA OIKEIN KÄYTETTYNÄ
Muinaisille mayoille Kotkan jumaluus Men symboloi kuun jumalatarta ja äitiyttä sekä äidillistä uhrautuvaisuutta. Sana Men tarkoitti toimintaa, tekemistä.
Azteekeille päivän jumaluus oli Cuauhtli, joka tarkoitti kotkaa. Symboli viittasi inhimilliseen uhrautuvaisuuteen ja tästä syntyvään elämän tuskaan.

Jaksolla käsitelläänkin korostuneesti oman rajan vetämistä ja omassa voimassa pysymistä. Jos tunnistat itsessäsi maailmanpelastajan uhrautuvaisia laatuja, saatat joutua käsittelemään aihetta perin pohjin, kun marttyyrin tunteet nousevat pintaan.

Onko nyt aika oivaltaa, että lastesi ja läheistesi on käytävä omat mutkansa ja haasteensa hetket läpi itse voidakseen kasvaa viisauteensa ja elämänkokemukseensa?

Päästä vapaaksi, omille siivilleen, kaikki ne ihmiset, joista olet kantanut suurta huolta tai vastuuta. Luota, että elämä kantaa. Kun parannat itsesi, parannat kaikki sukupolvet menneeseen ja tulevaan.

Kotka opettaa monin tavoin, mitä tarkoittaa kollektiivinen kenttä, maailman mieli ja sen kautta virtaava telepaattisuus. Nämä ovat kaikki yhteydessä toisiinsa, ja niiden merkitys korostuu uudella tietoisuuden aikakaudella.

Maailman mieli on kuin pilvi, kollektiivinen tajunta, jonne me kaikki olemme koko ajan yhteydessä. Jokainen ajatus, sana, toive, oivallus, teko, tunne tai toimesi siirtyy tuohon pilveen. Se on samantien kaikkien käytettävissä kaikkialla Maa-planeetalla. Oma mieli yhtyy kaikkien planeetan asukkaiden mieliin.

Kun saat oivalluksen tai keksit jotain mielestäsi uniikkia, on inspiraatiosi lähde kollektiivinen kenttä. Jonain päivänä tuo sama keksintösi tai kirjoituksesi tulee sinua vastaan, aivan kuin olisit itse laatinut sen. Ajattelet, että ehkä joku kopioi sinua.

Oivalluksesi on sinun, mutta se on kaikkien käytössä. Lopulta et voi tietää, oliko joku keksinyt sen jossain päin maailmaa jo ennen sinua. Olet saanut kokemuksen maailman kollektiivisesta kentästä. Se virtaa sinusta muille ja muista sinulle.

Telepatia on kuin ottaisit puhelun jollekin paitsi, että voit kertoa asian usein paljon avoimemmin kuin konkreettisessa keskustelussa. Voit lähettää vaaleanpunaista rakkausvaloa tai kannustavia viestejä ihmiselle, jota rakastat tai joka ei suostu fyysisesti puhumaan kanssasi.

Telepatian taajuudella puhutaan sydämen taajuudella.

Ota vastuu siitä, mitä sinä pumppaat kollektiiviseen tietoisuuskenttään toimillasi ja tunteillasi: valoa vai pimeyttä, itsen arvostusta vai vähättelyä, kannustusta vai tuomitsevaisuutta.

Keskity täyttämään omat tarpeesi muiden pelastamisen ja itsesi uhraamisen sijaan. Näin olet auttamassa kaikkia muita kollektiivisen kentän kautta, vaikka et tekisi kenellekään fyysisesti mitään. Pelasta itsesi ja pelastat koko maailman!

Mieli on yksi tärkeimmistä luomisvoimistasi. Sinulla on kymmeniä tuhansia ajatuksia päivässä, ja ne herättävät tunteita, joista suurin osa on aivan turhia aiheuttaen jopa fyysisiä oireita. Valjasta mielesi toimimaan omaksi parhaaksesi. Anna vääristyneiden ja pelottavien mielikuvien mennä menojaan.

Käytä mielen voimaa visualisointiin ja haaveiden kehittelyyn. Luo positiivisia päämääriä. Kaiken, minkä voit mielikuvituksessasi nähdä, voit myös toteuttaa.

Toivo ja toiveikkuus ovat jakson kantavia voimia. Usko itseesi ja villeimpiinkin unelmiisi. Älä menetä uskoa itseesi heikoimmallakaan hetkellä. Kotka tuo käyttöösi toivoa. Niin pitkään kuin on toivoa on myös uskoa.

Sulje silmäsi ja nouse mielikuvien siivin korkealle. Näe Maa-planeetta allasi. Huomaat, että mielen kehittelemät ongelmat ovatkin melkoisen pieniä suuressa mittakaavassa.

Jaksolla käsittelyyn nousee perfektionismi ja täydellisen maailman tavoittelu. Tämä voi näkyä ihmissuhteissa tai muissa elämäsi ympäristöissä. Mikäli olet jäänyt oman mielesi kehittelemään jääräpäisen kangistuneeseen käsitykseen itsestäsi tai toisista, olisiko aika katsoa asioita ja itseäsi aivan uudesta perspektiivistä.

Erityisesti, jos olet antanut kaikki energiasi muiden auttamistyössä, saattaa pettynyt marttyyri jurottaa luolassaan nuolemassa haavojaan. Jos näin käy, on aika herätä itsensä hoivaamiseen muiden sijasta.

Jakso tarjoilee vahvaa itsetuntemuksen oppia. Näe itsessäsi se, minkä muut jo näkevät. Astu itsesi ulkopuolelle ja katsele aivan kuin jonkun muun silmin.

Venytä rajojasi. Riko turvaa tuovia rajoitteita. Kyseenalaista normit. Katso asioita, itseäsi uudesta, laajemmasta perspektiivistä. Keskity olennaiseen, itseesi. Näe rajattomat mahdollisuutesi.

Oma mielikuvituksesi on ainoa rajoitteesi. Mielen avulla voit visualisoida mahdottomasta mahdollista. Haasta itsesi. Luo selkeä elämän visio, jossa positiiviset lopputulokset näyttäytyvät. Tällä visiolla olet pian lähdössä uuteen kalenterikierrokseen. Visualisoinnille kannattaakin antaa jo nyt riittävästi aikaa.

Usko unelmiisi ja mielesi maiseman näkyihin. Tutki tuntematonta.

Heittäydy kuin kotkan poika ensi lennolleen korkealta pesästään luottaen siipiinsä, jotka kyllä kantavat.

– Päivi-

Mitä Sinisen Kotkan energia tulee merkitsemään sinulle,
olipa Maya-merkkisi mikä tahansa?

Liity OmaMaya-jäsenpalveluun.

Vaikutukset ja merkitys
henkilökohtaisesti ja yleisesti.

 

LIITY OmaMaya-JÄSENEKSI TÄSTÄ
OmaMaya-jasenyys

 

Toukokuussa minullakin on kotkan siivet ja liitelen Rovaniemeltä Poriin,
unohtamatta Oulua ja Tamperetta.
Lue alta lisää tai tapahtumakalenteristani tästä

27.4. TAMPERE Katselmuksia tapaamisella
Teen henkilökohtaisia selvänäkökanavointeja ja maya-astrologisia katselmuksia.
Paikka: Ekokampaamo Oranssi, Palomäentie 30, Tampere.
Ajanvaraus: [email protected] tai 040 500 0050
Lisätiedot tästä

 


5.5. Oulu –
Katselmuspäivä – Tähtimeditaatio ja Maya-astrologinen ilta.
Teen päivällä henkilökohtaisia katselmuksia selvänäköisesti ja
maya-astrologiaa sopivasti yhdistellen.

Klo 18–20 Tähtimeditaatio ja Maya-astrologinen ilta.

Ajanvaraus katselmukseen ja ilmoittautuminen iltaan:
[email protected]
040 500 0050 (txt)
Paikka: Valonvintti, Ketokatu 8,
2. krs, päädystä sisäänkäynti

Ilonvalkeat-hyvinvointimessut Oulussa 7. – 8.5.
Teen messukatselmuksia ja 2 työpajaa
Lisätiedot ja esittelyt tästä

 


12.5.
Merkittävä syklin taite.
Maya-astrologinen ONLINE-ilta ja tähtimeditaatio
Maya-kalenteri Tzolkinissa on uuden syklin alku 19.5.
Se vaikuttaa radikaalisti jokaiseen planeettamme yksilöön.
Klo 18–20
Toteutus: Zoom
Ilmoittautuminen ja esittely:
Verkkokaupassa tästä
 


14. – 15.5. PORI – 
Maya-työpaja Feeniksissä
Kaikki sinusta ja Maya-astrologisesta kartastasi.

Paikka: Hyvinvointikeskus Feeniks, Sepänpellontie 2, Pori
Ilmoittautuminen: Pia 0465962344 / viesti / whatsapp
Esittelyt tästä

 

19.5. ROVANIEMI – Katselmuspäivä
Teen henkilökohtaisia katselmuksia selvänäköisesti ja maya-astrologiaa tarvittaessa yhdistellen.

Paikka: Hoitohuone Kyläkrouvin tiloissa.
Sinetänkentäntie 2, Rovaniemi
Ajanvaraus: [email protected] tai 040 500 0050
Lisätiedot tästä