Kirjoitettu

Mitä käytännössä tarkoittaa ylösnousemus? – Maya-päivitys

KELTAISEN IHMISEN AALTOJAKSO
20.1. – 1.2.
Tzolkinissa kin 92 – 104

Ihminen on luotu jumalan kuvaksi. Ilmaisu on kaikille varmaan tuttu. Tällä jaksolla nuo jumalalliset kykymme pyrkivät päivittymään asteen verran lähemmäs alkuperäisiä kykyjämme. Vastaavasti tapahtumat ja ajan virran ennakoimattomuus pyrkivät näyttämään, mihin kaikkeen me jo nyt oikein pystymmekään!

Aika on uusi 5. ulottuvuus ja 5. elementti. Se on kaiken muutoksen ja uudeksisyntymän takana. Olet varmasti huomannut sen nopeutumisen ja tapahtumien tiivistymisen viime kuukausina?

AIKA on erityisen herkästi mukana tällä jaksolla Valkoisen Tuulen vaikutuksesta, joka on myös jakson haastevoima. Tuulen teemoilla muista, että olet syntynyt VAPAANA toteuttamaan huikeaa sielusi suunnitelmaa täällä ihmisen ihmeellisessä biologiassa.

Ihmisen KEHO kantaa käsittämätöntä viisautta. Ihmisbiologia sisältää valtavia voimia, jotka pitkään ovat olleet tukahdettuina. Mitä sisältäsi ja kehostasi kumpuaakin, luota sen viisauteen ja ohjaukseen.

Muista, että kaikki on nyt, ja että NYT-hetkessä syntyvät spontaanit visiot ja hetket sisältävät sielusi jumalallisen ohjauksen. Oletko vapaa reagoimaan hetken hurmassa syntyvään SYNKRONISMIIN? Toiset ovet avautuvat, toiset sulkeutuvat.

Suuntaa tahtotilasi sinne, missä virtaa helpoiten ja jonne synkronismin sujuvuus opastaa. Luovu vastavirtaan uimisesta tai tilanteiden sietämisestä ja kärsimyksestä. Elämän on tarkoitus olla helppoa, sujuvaa ja luonnollisesti etenevää.

Me ihmiset olemme tehneet töitä itsemme ja kehityksemme kanssa. Olemme aktivoineet valokehoissamme ja DNA:ssamme lepääviä kykyjämme sekä kurotelleet entistä vahvempaan kaikkeuden ykseyteen.

Tällä jaksolla on hyvä syventyä näkemään itsessään työnsä tulokset. Välillä on myös tuloksista nauttimisen aika.

Me värähtelemme jo hyvin korkealla oktaavilla. Olemme näin toimiessamme muuttaneet tämän planeettamme tulevaisuutta valtavin harppauksin. Et voi edes kuvitella, millaisia dramaattisia tapahtumia Maassa on jäänyt tapahtumatta valotyöskentelysi ansioista. Kehityksesi on nopeutunut nopeutumistaan viimeisen 12 vuoden aikana. Tuolloin 21.12.2012 ylitettiin merkittävä uuden tietoisuuden portaali.

Työskentelysi toteutuu juuri siellä, missä NYT OLET. Se ei vaadi erityisiä rituaaleja tai puskemista. Tunnista MINÄ OLEN -voimasi. Olet ihmisten keskellä jakamassa valoasi juuri siinä arkisessa hetkessä, työssä tai yhteisössä, jossa sinun valosi ankkuroituu kaikkien parhaaksi ja planeetan parhaaksi juuri nyt. Miksi siis väkisin pyrkisit pois, vaikka olisikin hankalaa? Yksi valaistunut omena valaisee koko korin!

Hankaluus häviää, kun tehtäväsi on suoritettu, ja sitten sinulle avataan luonnostaan uusi ovi, josta kulkea. Luota siis synkronismiin ja sen opasteisiin.

Kysy mieluummin joka aamu, kuinka voit tänään osaltasi toimia kaikkeuden tahdon ja suuren suunnitelman mukaan. KYSY, älä yritä itse fiksata ja ratkoa yksin kaikkea. KYSY, ja sinulle vastataan.

Koska me värähtelemme korkeammin, aika reagoi energiaamme, ja se liikkuu entistä herkemmin tahtosi mukaan. Muistitko, TAHTO, joka on yksi voimallisimmasta luomiskyvyistäsi! SINÄ liikutat aikaa tahtosi ja rytmisi mukaan. Tahtosi toteutuu nopeammin ja herkemmin. Keskity tahtomaan parasta mahdollista.

Herännyt valotietoisuutesi säätyy uudelle aikavyöhykkeelle, sille vyöhykkeelle, jossa ylösnousseet mestarit, henkimaailma ja tähtiperheesi oleilevat. Saat heihin entistä herkemmin yhteyden.

Kehosi voi oirehtia monin tavoin. Tunnetilat aaltoilevat äärimmäisyyksien välillä tällä jaksolla. Liikuttuminen ja tunnekehon moninainen puhdistautuminen on käynnissä.

Nämä kaikki ovat osa ns. ylösnousemusoireita. Hermosto, tunnekeho, meridiaanit ja kehon erityinen muisti aktivoituvat. Elät keskellä työmaa-aluetta samaan aikaan, kun valtavat muutostyöt ovat käynnissä. KÄRSIVÄLLISYYTTÄ tarvitaan.

Me käymme ylösnousemusta läpi siirtymättä kuoleman portin kautta ja palataksemme takaisin pikkuvauvoina. Ei, me teemme sen täällä yhden inkarnaation aikana! Meidän valoamme tarvitaan täällä juuri nyt. Meillä ei ole aikaa kuolla ja palata aloittamaan uudestaan. Meidät halutaan pitää Maassa ankkuroimassa energiaamme sen ylösnousemiseksi.

Mutta mitä ylösnousemus on?

Se on kaikkea tätä, mistä edellä kirjoitan. Se tarkoittaa, että ihmisbiologia, ihmiskeho, joka on alunperin suunniteltu kestämään jopa 900 vuotta yhdessä inkarnaatiossa on aktivoitumassa jälleen! Alat huomata, ettet vanhene enää samalla nopeudella; ihmisten eliniän odotus on tilastollisestikin noussut. Tätä kohti me liu’umme. Toiset sielut valitsevat kuoleman, mutta yhä useampi valisee ylösnousemisen tällä puolella. Kaikkia valintoja kunnioitetaan ja kaikkia sieluja rakastetaan yhtä paljon.

Teemme ylösnousemuksen, uudeksisyntymän näissä kehoissa. Meistä on tulossa lasten kaltaisia, heitä, joita tänne inkarnoituu nyt valtavin joukoin. Me uudeksisynnymme heidän kanssaan ja tukemaan heitä heidän erityisessä valotehtävässään.

Lapset ovat karmattomia, ja heillä on kaikki jumalalliset kyvyt valmiina. Heillä on äärimmäisen vahva elämänvisio ja kyvykkyys jo syntymästä asti. Eikä heitä saada unohtamaan tehtäväänsä ja kykyjään millään nykymaailman aikansaeläneillä normeilla, säännöillä tai pakottamisella.

He ovat tärkeimpiä oppaitamme, miten tässä pitää alkaa elää! He edustavat uutta kultaista ihmisrotua, jollaiseksi mekin olemme nyt uudeksisyntymässä.

Suosittelen viettämään aikaa lasten ja nuorten kanssa ja oppimaan heiltä kysellen ja kuunnellen. Samalla herättelet sisäisen lapsesi viisautta jälleen käyttöösi.

Toivotan erinomaisen valoisaa ja herättävää Ihmisen aaltojaksoa, jonka henkilökohtaiset koordinaatit löydät OmaMaya-kalenteripalvelusta.

– Päivi –

31.1.24 Maya-astrologinen online-kurssi aloittelijalle Osa 1
Klo 18–20

Illan aikana opimme, kuinka ikiaikainen Tzolkin-kalenteri toimii:
millaista viisautta se pitää sisällään ja millaisista sykleistä se muodostuu.
Muinaiset mayat osasivat tämän kalenterin avulla aktivoida valokehonsa.
Millaisia työkaluja ylösnousemiseen se tarjoileekaan sinulle?
Tervetuloa ottamaan asiat haltuun, yksi päivä kerrallaan.

Saat käyttöösi kaikki Maya-astrologian perustiedot ja
ymmärrät, miten päivän energiaa seurataan oman Maya-merkkisi myötä.

Opimme, mikä on henkilökohtainen Maya-syntymämerkkisi ja kuinka se lasketaan.
Tiedät, milloin ovat sinulle tärkeät ajanjaksot.

Sinulla on neljä erilaista voimaa, jotka ilmentyvät persoonallisuudessasi.
Mitä ne ovat ja kuinka voit käyttää niitä oivalluksen ja itseoppimisen työkaluna.

Maya-kalenteri opettaa sinua tuntemaan itsesi ja elämäsi tapahtumat syvemmin.
Ymmärrät myös läheisiäsi ja heidän tapaansa reagoida paremmin, kun tiedät heidän Maya-merkkinsä.
Hinta 9,90
Sisältää tarvittavan materiaalin, jonka saat tilausvahvistuksessa, kun olet lunastanut paikkasi.
Mikäli et pääse iltaan mukaan, ei hätää:
kaikki, jotka ovat lunastaneet paikan verkkokaupasta,
saavat automaattisesti tallenteen kurssi-illasta sähköpostiinsa.

Osallistu Zoom-kurssille tästä

Maya-astrologinen vuosikalenteri 2024

Kalenterissa yhdistyvät gregoriaaninen vuosi 1.1. – 31.12.2024 sekä Maya-kalenteri Tzolkinin 260 päivän kiertosyklit.
Seuraat helposti kumpaakin kalenteria ja saat päivän energiat käyttöösi kätevästi yhdestä paikasta.

Yhdellä silmäyksellä näet:
– Mikä päivä on gregoriaanisessa
– Mikä PV/KIN Tzolkinissa

Lisäksi näet, milloin ovat:
– Galaktisen aktivaation porttipäivät
– Tähtilinjauspäivät
– Keskuskanava
– Kuun vaiheet
– Tasaus- ja seisauspäivät
– Tärkeimmät juhlapyhät

Jokaisen päivän kohdalla tilaa omille havainnoille päivän tunnelmista.
Kalenterin lopussa runsaasti tilaa tärkeimmille muistiinpanoillesi koko vuoden aikamatkalta.

Takasivulla Maya-symbolien ja -sointujen merkitykset sekä selitykset muille kalenterissa käytetyille symboleille.

Maya-symboliikka: Päivi Kaskimäki
Graafinen toteutus: Visual Creator / Paula Karjalainen

Koko: A4, rei’itetty seinäkalenteri

Hinta 29,90 € (sisältää postimaksun)

Tilaa omasi tästä

 

30.1. TAMPERE – HENKILÖKOHTAISIA KATSELMUKSIANI
Teen selvänäkijän ja maya-astrologin kanavoituja katselmuksia päivän ajan.
klo 10–18.30
Etenemme sinun kysymystesi mukaan. Esiin tulee kauttani kaikki se, mistä sinun on nyt hyvä olla tietoinen. Voit tulla myös ilman mitään erityistä syytä saamaan voimaannuttavia viestejä henkimaailmoista. Voimme tutkia maya-kartaasi ja sen tämän hetken tärkeimpiä koordinaatteja, mm. millainen vuosienergia sinulla on nyt menossa 13:n vuoden sykleissäsi.

Paikka: Ekokampaamo Oranssi, Palomäentie 30, Tre
Ajanvaraus: info@paivikaskimaki.com tai 040 500 0050