Kirjoitettu

Murroskauden ajatelmia – Maya-päivitys

Valkoisen Tuulen aaltojakso 26.12.2022 – 7.1.2023
Tzolkinissa Kin 222 – 234

Uusi vuosi on alkanut lennokkaissa ja impulsiivisissa Tuulen energioissa. Siksipä tästä viestistänikin näyttää tulevan jonkinsortin spontaani ”hajatelma”.

Tuulen ydinteemoja ovat läsnäolo hetkessä syntyville mahdollisuuksille ja ideoille. Se on ennenkaikkea vapautta ja vapaata itseilmaisua. Se on myös vapauteen sisältyvän vastuunsa tiedostamista.

Tuulen symboli on numero 2. Kaksinaisuus ja vastakkainasettelut saattavat näyttäytyä. Saatat löytää itsesi jopa paradoksaaleissa tilanteissa miettimässä, miten selvität tiesi ulos.

Valkoisen symbolin alueella mieli ja rationaalinen ajattelu ovat vahvasti läsnä. Et voi kuitenkaan ratkaista asioita vain mielellä ja järkevyydellä. Synkronismi on saattanut sinut tilanteeseen, jossa voit tehdä lopullisen ratkaisun kysymällä, mitä sydän haluaa?

Helposti tuomitsevaisuus erilaisuutta kohtaan on noussut esille. Annammeko jokaisen elää tavallaan tuomitsematta hänen uskontoaan, elämäntapaansa tai erityisyyttään?

Tuuli edustaa punnittua puhetta. Harkittua kommunikointia.

Valitettavasti toiset puhuvat, mitä sylki suuhun tuo harkitsematta, mitä sanoillaan saavat aikaan. Tai sitten vain paljastavat todellisen olemuksensa nurjat puolet.

Jos päädyt syytöksen tai haasteen kohteeksi, ole tarkkana kuuntelemaan, mitä toinen puhuu tai mistä sinua arvostellaan. Jokainen näet puhuu sisäisen totuutensa mukaan.

Se, mistä muita syytetään, sitä ollaankin itse. Jokainen meistä siis paljastaa todellisen sisimpänsä siinä, kuinka kommunikoimme. Se mitä on sisältä, sitä ilmentää ulospäin.

Tällä ymmärryksellä voimme ymmärtää toistemme motiivit aivan uudessa valossa. Haastavissa tilanteissa ei siis tarvitsekaan ottaa heti syytä itselleen ja alkaa miettiä, mitä teki väärin. Voi hahmotella, että onkohan toisella miten paha olla, kun tuollaista päästelee. Mahdollisuus aivan uudenlaiseen kommunikointiin saattaa saada alkunsa.

Olemme aloittaneet tinkimättömän ja käänteentekevän vuoden. On aika tulla tietoiseksi siitä, millaiset luomisvoimat sinulla on ja mitä tarkoittaa niiden vastuullinen käyttäminen.

Kuvittele vesipisara, joka putoaan järveen. Se saa aikaan laajenevat renkaat, jotka leviävät ja leviävät koko vesistöön. Kuvittele valtavan kokoinen kivenmurikka, joka putoaa mereen. Se saa aikaa valtavat aallot, jotka leviävät voimalla laajemmalle ja laajemmalle, kaikkiin meriin.

Sinä olet tuo vesipisara ja kivenmurikka. Jokainen sanasi, tekosi, ajatuksesi ja oivalluksesi laajenee ja laajenee ykseysverkostoon, kollektiivikenttään ja kaikkeuteen. Olet mikrouniversumi, joka vaikuttaa makrouniversumeihin tsunamin lailla.

Tinkimättömyytesi ja sisäinen kypsyytesi punnitaan siinä, kuinka käytät elämältä saamaasi leiviskää ja huikeita lahjojasi.

Olemme entistä enemmän itse vastuussa siitä, millaista energiaa buustaamme kollektiivikenttään, maailmankaikkeuteen ja fyysiseen lähiympäristöömme.

Miksi emme siis keskitä tsunamivoimiamme luomaan itsellemme parhautta. Keskitytään siihen, miten hyvin kaikki sujuu sen sijaan, että mietimme, miten mynkään homma voi mennä. Aletaan ”pelkäämään” parasta!

Luot ja synnytät voimillasi joko kypsää tai epäkypsää. Saat luomuksesi ja tulokset entistä nopeammin näytille ja koettavaksesi. Olet varmasti huomannut, että se mitä toivot, toteutuu entistä nopeammin ja yllättävin tavoin.

On selvää, että olemme inhimillisiä ja erehtyväisiä ihmisiä, joten välillä tulee taiottua sammakoita 🙂
Nekin tärkeitä opettajia omalla kasvutiellä. Antaa sammakoiden loikkia, ja yritetään uudestaan.

Sitkeä työ itsensä kehittämisen kanssa palkitaan, kun on sen aika.

Mikäli jokin vaatii vielä tarkistusta ja uuden suunnan määrittelyä, se tulee varmasti käsittelyysi.

Tämä vuosi saattaa olla tiukkojen valintojen vuosi voidaksesi elää näköistäsi elämää. Olet saattanut tehdä rohkeita valintoja jo aiemmin ja nyt alat nähdä niiden vaikutukset käytännössä.

SUOMEN MAYA-KARTTA 2023

Suomen ja meidän suomalaisten kannalta tämä on mielenkiintoinen vuosi. Suomen vuosienergia ajalla 6.12.22 -6.12.23 on Valkoinen Resonoiva Tuuli. Suomi on samassa energiassa, johon se tuli itsenäisyytensä 1-vuotissyntymäpäivillään 6.12.1918.

Resonoiva 7. vuosi on vedenjakaja vuosi 13:n vuoden syklissä. Kaikki punnitaan tiukalla seulalla ja laitetaan testiin, kuin suurennuslasin alle. Asiat voivat mennä äärimmäisyyksiin ennenkuin tasapaino löytyy, mitä tänä vuonna erityisesti haetaan.

Valkoisen Resonoivan Tuulen haaste on Keltainen Resonoiva Ihminen. Tämä sattuu olemaan myös itäisen naapurimme päämiehen Maya-syntymämerkki. Eivät ole valtionpäämiehemme viime aikoina tainneet paljon soitella toisilleen. Tiukkaa rajanvetoa käynnissä monilla tasoilla tässäkin, kuten vuoden yleisessä teemassakin.

Uusi vuosi starttasi Suomen omissa Valkoisen Tuulen energioissa. Tuulen jälkeen alkaa Sinisen Kotkan aaltojakso, ja Suomen Psi eli voimamerkki on Sininen Itsevalliseva Kotka.

Heti vuoden alussa ovat kotomaamme tärkeät laadut peräkkäin! Jännä seurata, millaiset alkutahdit tähän vuoteen lataantuvat. Joko suomalaiset löytävät rohkean ja vapaan äänensä Tuulen kommunikatiivisissa tunnelmissa?

Se kuuluisa sisu, käytetäänkö sitä tukahduttamaan omat mielipiteet vai tuomaan ne reilusti esille?

Suomen Maya-energioita yhdistävä tekijä on ehdoton vapaus ja itsenäisyys. Vapaana kuin tuuli ja kotka, omia ennustamattomia reittejään kuljeskellen ja liidellen. Kuinka vapaus sitten pääsee esille suomalaisessa päätöksenteossa, sitä voimme vuoden mittaan seurailla.

 

Tervetuloa katselmukseeni ja
tutustumaan henkilökohtaiseen vuosienergiaasi,
joka vaihtuu aina syntymäpäivänäsi.

Vuodet muodostavat 13:n vuoden syklejä.
Sinulla on myös elämäntehtäväperhe ja sen neljä erilaista Maya-symbolia,
joita käyt läpi aina vuoden pätkän kerrallaan.

Näitä tutkitaan selvänäköisesti ja Maya-kartallasi:
( Esittelyt linkeissä )

Puhelin/Zoom/ Skype-katselmuksissani.

20.1. pe Helsingissä henkilökohtaisella tapaamisella

21.1. la Helsingissä Mayaa ja Magiaa -työpajapäivässä.


 

 

Tähtimatkaajan
Maya-astrologinen vuosikalenteri 2023


Käytännöllinen kalenteri-fuusio ajanhallintaan

Kalenterissa yhdistyvät gregoriaaninen vuosi 1.1. – 31.12.2023
sekä Maya-kalenteri Tzolkinin 260 päivän kiertosyklit.
Seuraat helposti kumpaakin kalenteria ja
saat päivän energiat käyttöösi kätevästi yhdestä paikasta.

Hinta 39 €
sisältää postimaksun.

Lue esittely ja tilaa tästä