Kirjoitettu

Myrskyisä antautuminen lopullisesti – Maya-päivitys

Sinisen Myrskyn aaltojakso 3.3. – 15.3.2021
Tzolkinin päivät / Kin 79 – 91

Muinaisille mayoille Myrskyn jumaluus oli nimeltään Cauac. Se liitettiin sateeseen, ukkosen voimiin ja salamointiin. Sen planeetta on Pluto. Näitä aineksia tarjoillaan tällä jaksolla niin kollektiivisesti koko maailmalle kuin myös henkilökohtaisessa elämässäsi.

Olemme edelleen Valkoisen Linnajakson alueella puhdistavan energian keskiössä. Kosmoksen tehopesu on vielä käynnissä. Tällä jaksolla pääsetkin Sinisen energia-alueen vaikutuksesta tositoimiin. Varsinkin ellet ole aiemmin ottanut härkää sarvista. Nyt ei voi enää lekotella laakereillaan.

Myrsky tulee ja tuulettaa tavalla tai toisella kaiken pysähtyneen ja tukahtuneen. Puhdistava sade huuhtelee syvimmät alitajunnan kerrokset nostaen pintaan kaikkein piilotetuimmat tunnelukot. Salamoivat tunteet leiskuvat, joko äärimmäisestä rakkaudesta tai vihan roihauttamina liekkeinä.

Kaikki toimimaton kyseenalaistetaan ja tuodaan kirkkaaseen selvittelyyn. Kevätsiivous on käynnissä, symbolisesti tai konkreettisesti. Tunteiden ullakot ja alitajunnan pimeät kellarit myllätään voidaksesi ilmentää itseäsi raikkaan uudistuneena. Monenmoista rytinää ja leikkikehän rajojen rikkomisia on ilmoilla. Ihmissuhteissa natisee ja leiskahtelee.

Maya-symboli Punainen Kuu tällä jaksolla on meidän kaikkien haastaja ja vahvistaja. Se edustaa tunteiden äärimmäisyyksiä ja kehon vesien liikettä itkusta ilon kyyneliin. Salaperäinen elämän visio puskee tieltään tukoksia. Kontrolli häviää, ja pystyt vain luottamaan.

Tunne opastaa ottamaan rohkean seuraavan askeleen eteenpäin. Sisänen paine kasvaa juuri niin kovaan kuumenemispisteeseen, ettet voi pakoilla vastuunottamista itsestäsi ja elämäsi luomuksesta.

Mikäli Maya-syntymämerkkisi on Punainen Kuu, on tämä sinulle haasteen ja vahvistuksen tärkein jakso koko kalenterikierroksella. Samoin jos olet Sininen Myrsky, kaikki on mahdollista. Näille merkeille jakso on äärimmäisen intensiivinen tavalla tai toisella.

 

Valkoiset Tuulet ja Keltaiset Auringot ovat tärkeällä jaksolla. Poikkeuksellisen vahvan Myrsky-jakson merkitys yleisesti ja sinun Maya-syntymämerkkisi tai sen värin mukaan on kuvattu laajasti OmaMaya-jäsenpalvelussani. ( Ellet tiedä Maya-syntymämerkkiäsi, käy laskemassa sivuillani tästä )

Jaksolle sisältyy kolme erityistä tähtilinjaus- ja galaktisen aktivaation porttipäivää. Ne sähköistävät tunnelmia entisestään. Tervetuloa tapahtumiin (lista lopussa) saamaan lisätietoa jakson merkityksestä ja mahdollisuuksista sinulle.

Myrskyn jaksolla ihminen antautuu lopullisesti universumin täydellisesti uudeksisynnyttäville voimille. Pieni ihminen, ego-mieli ja tahto riisutaan paljaaksi, haavoittuvaiseksi, nöyräksi elämän edessä. On parantumisen aika!

Lempeää uudeksisyntymää meille kaikille.

– Rakkaudella Päivi –

 

 

OmaMaya-jäsenpalvelu

Kosmoksen koordinaatit menestykseen
SYNKASSA UNIVERSUMIN TAHDIN KANSSA

  • Henkilökohtaisesti tärkeät maya-kalenterin jaksot ja niiden kestot.
  • Fyysiset ja psyykkiset tuntemukset
  • Miten jakso vaikuttaa sinun Maya-merkissäsi
  • Erityiset voimapäivät
  • Galaktiset aktivaatio- ja tähtiporttipäivät
  • Tiedät, milloin on aika toimia ja milloin levätä
  • Tiedät, milloin sinulle suotuisat jaksot ovat ja milloin kasvun aika

 

LIITY OmaMaya-JÄSENEKSI TÄSTÄ

 

 


 

PUHELIN- JA SKYPE-KATSELMUKSET
Selvänäkijä ja maya-astrologi Päivi Kaskimäki

Selvänäköisesti ja maya-astrologisesti. Voin yhdistellä näitä tarpeen mukaan. Erityisesti syntymäpäivän aikoihin on hyvä tarkastella alkavaa vuosienergiaasi 13:n vuoden syklissä ja sen opasteita. Aiempaa kokemusta et tarvitse kummastakaan.
Kanavoitua tietoa intuitiosi tai päätöstesi tueksi.

Inspiraatiota ja viestejä kosmokselta maanläheisesti sanoitettuna.

esittely ja ajanvaraus tästä

Tai: info@paivikaskimaki.com

 


 

 

MAYA-GAYA-VIIKONLOPPU
MAYAA JA MAALAUSTA ATELJEE VALOSSA 13. – 14.3.2021

La 13.3. klo 11–18
Su 14.3. klo 11–17

Kaija Juurikkalan ATELJEE VALO, Pertunmaantie 725, Mäntyharju

HENKILÖKOHTAINEN SIELUNMAALAUKSESI
Voit tutkailla Maya-syntymämerkkiäsi, sielunmerkkiäsi, vuosienergiaasi ja näiden vuorovaikutusta.

Maya-merkkien symbolikieli on äärimmäisen kiehtova ja värien merkitys voimallinen. Teen jokaiselle lyhyen kanavoinnin maalauksesi pohjalta.

Voit osallistua koko viikonloppuun tai vain toiseen päivään. Päivät ovat itsenäiset kokonaisuudet.

Ilmoittautuminen 6.3. mennessä: info@paivikaskimaki.com

Esittely tässä

 


24.3. MALMILLA katselmuspäiväni
Henkilökohtaisia katselmuksiani selvänäköisesti ja maya-astrologisesti.

Ajanvaraus: info@paivikaskimaki.com tai 040 500 0050
Paikka: Malminkaari 23 B, 2 KRS 00700 Helsinki

24.3. Sieluntehtävän ja intohimon lähteellä – Maya-astrologinen ONLINE-ilta
Klo 18–20.30
Päivi Kaskimäki ja Tiina Pitkänen

Maya-kalenterin sykleissä lähestymme kierroksen voimakkainta aluetta, 10 porttipäivän energiajaksoa ja Keskuskanavaa, jolloin ihminen säätyy suorimpaan linjaukseen sieluitsensä kanssa.

Tutkimme voimamerkkisi eli PsiKrono-merkin sisältämää viisautta ja voimia käyttöösi merkittävänä ajanjaksona. Ellet tiedä merkkiäsi, saat sen selville tässä illassa.

Teemoja myös: intohimosi ja sieluntehtäväsi lähde, naiseus, oma voima, pelko vai vapaus, kuun energiat, keskustelua. Lopuksi tähtimeditaatio Linnunradalla äänimaljojen saattelemana.

Tule kokemaan, oivaltamaan, jakamaan ja virkistymään!

Ilta toteutetaan Zoomilla.
Illan tarkempi esittely tästä

Ilmoittautuminen ja esittely iltaan tästä

 

 

27.3. Lauantaina MAYA-ILTAPÄIVÄ KODASSA
Täydenkuun tunnelmissa
Klo 15 – 18

Vietämme tunnelmallisen iltapäivän kodassa avotulilla Lempäälässä. Hämärässä hämyssä nautimme lempeästä energiasta turvallisesti pienen ryhmän kanssa. Voit tulla uudestaan, mikäli olet käynyt aiemminkin. Nämä ovat itsenäisiä kokonaisuuksia. Jälleen saamme nauttia täydenkuun energiasta tulienergian äärellä Myrskyn jakson teemoja itselle tarkistellen.

Kaikki mikä on tarpeellista sinulle, syntyy juuri tuossa hetkessä ja impulsiivisesti.

Ilmoittautuminen: info@paivikaskimaki.com tai 040 500 0050 txt

Paikka: Lempäälä/Kulju, noin 15 min. Tampereelta. Tarkka osoite ilmoittautumisen yhteydessä.

Lue lisää tästä