Kirjoitettu

Myrskyn merkeissä – Maya-päivitys

Hei ja hyvää Sinisen Myrskyn aaltojaksoa.
Sen kesto on 5.8. – 17.8.
Myrskyn planeetta on Pluto, ja sen kosminen arkkityyppi on maailman muuttaja.

Näillä aineksilla olet saattanut jo huomata, että jokin uudistumisen tarve on käynnistynyt. Kenties asiat ovat menneet uuteen järjestykseen isojen mylläköiden kautta tai alkaneet muuntautua pienesti.

Oli miten oli, nyt on parasta vain antautua muodonmuutoksen voimille, jotka eivät aina kysy lupaa, haluatko vai et. Sinut saatetaan repiä juuriltasi kohti tuntematonta kuten minut.

Nyt sitten vain luotetaan, että vielä parempaa ja upeampaa on tulossa vapautuneeseen tilaan. Myrsky on oma haaste-energiani Punaisena Kuuna, ja sen alkamisen päivänä allekirjoitin Sinikonnun myyntisopimuksen. Uudesta kodista ei ole vielä haisuakaan, ja unelmani siitä ovat jälleen kerran kuulemma vähän liian utopistiset. Luotan, että se ihana koti Orimattilan suunnalta tai läheltä sitä löytyy yhtä ihmeellisesti kuin Sinikontu aikoinaan.

Manifestaatiokykyäni siis jälleen testataan ja hetkessä elämisen taitoa. Yksi asia kerrallaan kosminen domino loksauttelee palaset eteenpäin ja oikeaan järjestykseen.

Myrsky vaikuttaa meihin kaikkiin syvien tunnetason puhdistusten kautta. Myrskyn haaste on Punainen Kuu, joka edustaa tunteiden syvyyksiä. Näitä energia pyrkii nyt saattamaan virtaavan raikkaiksi ja vapautuneiksi. Turhat asiat, ihmiset, addiktio, pysähtyneet rutiinit nousevat käsittelyyn reippain ottein. Fyysiset, psyykkiset tai hermostolliset oireet voivat nostaa päätään tällä sähköisen energian jaksolla.

Sähläystä ja hermostuneen keskittymätöntä energiaa saattaa löytyä itsestäsi tai ympäriltäsi.

Tiedätkö, mikä on Maya-syntymämerkkisi? Sen voi käydä laskemassa tästä, ja saat myös luonnekuvauksen. Mikäli merkkisi on Myrsky, Kuu, Tuuli tai Aurinko, onkin tämä jakso sinulle erittäin merkittävä.

Mikäli olet mukana OmaMaya-jäsenpalvelussa, oletkin jo saanut Myrskyn jäsenkirjeen, jossa kerron, mitkä ovat moninaiset vaikutukset yleisesti ja sinulle henkilökohtaisesti. OmaMaya-jäsenpalvelun esittely ja liittyminen tässä.

Alkavan syksyn kunniaksi on hyvä hetki lähteä seuraamaan Maya-kalenteri Tzolkinia oppimalla siitä lisää.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Online-kurssi-iltaan tai henkilökohtaiseen katselmukseeni.
Ajanvaraus katselmuksiini tässä

T Päivi 🙂

 

 

23.8. ALOITTELIJAN Online-Maya-kurssi
Maya-astrologia ja maya-kalenteri Tzolkinin käyttö.

Klo 17–21

Opit, mistä henkilökohtainen Maya-syntymämerkkisi koostuu, mistä se lasketaan, ja millaiset voimavarat se antaa käyttöösi.

Sinulla on mm. neljä erilaista voimaa, jotka kulkevat mukanasi ja ilmentyvät persoonallisuudessasi.

Saat erittäin hyvät perustiedot, miten kalenteria seurataan erityisesti oman maya-syntymämerkkisi myötä. Näin kalenterista tulee huikea elämänhallinnan ja oivalluksen työkalu, kun siitä tulee henkilökohtainen kalenterisi.

Saat käyttöösi huikean itsetuntemuksen välineen. Alat ymmärtää myös läheisiäsi ja heidän käytöstään entistä paremmin, kun tunnet myös heidän maya-merkkinsä.

Opit maya-kalenterin rakenteet kuten aaltojaksot tai linnajaksot ja mitä ne kulloinkin merkitsevät. Kun seuraat maya-kalenteria, olet säätymässä galaktiseen ajan tahtiin. Hallinnoit omaa luonnollista rytmiäsi.

Opit tunnistamaan ajan luonteen vaikutukset henkilökohtaisessa elämässäsi. Ymmärrät, miten eri päivinä ja jaksoina tietyt tunnetilat ja tapahtumat korostuvat.

Saat tietää, mikä on vuosienergiasi 13:n vuoden syklissä, joka vaihtuu aina gregoriaanisena syntymäpäivänä. Tämän tiedon avulla ymmärrät elämäsi tapahtumia nyt aivan uudesta perspektiivistä.

Meillä on niin levon kuin aktiivisuuden kausia sekä irtipäästämisen jaksoja syklisesti elämässämme.

52-vuotiaana on elämäsi tärkein syklin taite, kun tulet Maya-aikuiseksi. Opit, mitä tämä tarkoittaa ja miten se ilmentyy elämässäsi toisinaan rajuinakin muutoksina.

Sopii aloittelijalle tai asiaan perehtyneelle oman tiedon syventämiseen.

Kurssi toteutetaan Zoomilla; saat tarkat tiedot sen käytöstä, kun varaat paikkasi verkkokaupasta.

Hinta: 145 € kurssimateriaalin kanssa.
Materiaali postitetaan ennen kurssia
Hinta: 95 €, kun sinulla on jo aiemmin hankittuna kirjoittamani
Maya-astrologian opiskelumateriaali.

Klo 17–21

Ilmoittautuminen viimeistään 17.8.
ehtiäksesi saada opiskelumateriaalin postilla ennen kurssia.

Mikäli sinulla on jo opiskelumateriaali minulta aiemmin hankittuna, voit ilmoittautua 23.8. asti.

Jos ilmoittautuminen menee viimehetkeen, ota yhteyttä.
Toimitan materiaalin sähköisesti.
Saat nidotun version postilla myöhemmin, mutta voit osallistua jo nyt.
Ota tuolloin yhteyttä : [email protected]
Ilmoittautuminen tästä