Kirjoitettu

Nousukiito vai täysi romahdus – Maya-päivitys

Sinisen Kotkan aaltojakso
6.8. – 18.8.2021
Tzolkinissa kin/pv 235 – 247

Olemme Tzolkin-kalenterin toiseksi viimeisen aaltojakson alueella, Vihreässä energian keräämisen ja siirtymän Linnassa. Tämä kierros alkoi 15.12.2020, ja sieltä asti jotain uutta on synnytetty niin yksilöiden kuin koko planeettamme tasolla. Nyt on viimeistään inventaarion aika oman luomistyösi tuloksista. On aika havahtua näkemään kaikki rehellisen selkeästi.

Elokuu on ollut monelle lennokkaaseen nousukiitoon lähtemistä. Visiot, ideat ja päämäärät lähtevät lentoon, ja ihmeellinen synkronismi kohottaa niitä hengästyttäviin näköaloihin. Kaikki, mihin energiasi olet keskittänyt, tuntuu saavan poikkeuksellisen vauhdikkaan nosteen siipiensä alle.

Kiitollisena voit sulkea illalla silmäsi nauttien luomuksestasi ja saavutuksistasi. Olet saavuttanut sen elämänlaadun, ne unelmat, joista unelmoit. Elämäsi kaikki palaset ovat loksahtaneet paikoilleen ja luovat upean, harmonisen kokonaisuuden. Onneksi olkoon rohkeudesta säilyttää visiosi tiukoissakin tilanteissa muiden arvostellessa tai elämän haastaessa. Et murtunut, kasvoit entistä rohkeammaksi ja luotit sielunsiipiesi voimaan. Nyt on sadonkorjuun aika, tuloksista nauttimisen hetki.

Esiin ovat nousseet myös ne tekijät ja tahot, jotka haluavat katkoa siipesi ja pitää sinut ahtaassa vankilassaan. Tukahtuneisuus nostaa päätään poikkeuksellisen vahvasti. Se näyttää todellisen luonteensa tavalla tai toisella. Negatiivisuus särähtää sydämeesi entistä herkemmin saaden kaipaamaan muutosta. Mitä enemmän olet antanut voimaasi vääriin projekteihin tai ihmissuhteisiin, sitä vahvemmin tulevat asiat nousemaan käsittelyysi.

Mitä enemmän välttelet totuutta, sitä tiukemmaksi tilanteet käyvät. Tunnetilat vievät synkkiin syvyyksiin, ja turhauttavat mielen maisemat avautuvat ahdistavina.

Olet vetänyt puoleesi kaiken sen, mitä olet sisäisessä olemuksessasi. Kaikki ei välttämättä tunnu enää hyvältä. Tämä ei tarkoita, että sinun pitäisi sukeltaa itsesyytökseen, päinvastoin. On erinomainen aika tarkastella luomustaan ja tehdä tarvittavia korjauksia.

Elämää ei voi suorittaa täydellisesti. Kukaan ei anna pisteitä tai numeroita tekemisistäsi. Mikään ei ole väärin tai oikein. On vain upea, sinun elämäsi ja sen luomus. Kotkan energioissa voit ottaa perspektiiviä ja nousta ylemmäs, katsoa asioita uudesta näkökulmasta ja tehdä tarvittavat uudistukset. Tunnista johtajuus omasta elämästäsi ja pidä hallituksen kokous, jossa määrittelet tulevan syklin uudistuvat tavoitteet.

On hyvä hetki miettiä, mitä haluat pitää mukanasi elämässäsi tästä eteenpäin. Se, mikä ei enää halua pysyä mukanasi, mistä on tarve irrottautua, siitä on hyvä nyt päästää irti.

Olen havainnut, että moni jättää sukupolvien aikaisista rooleista tai karmaläksyistä lopullisesti otteensa ja lopettaa aikansa eläneet toimintamallit. Isoja tunnetason puhdistuksia on käynnissä erikoisten ja haastavienkin tilanteiden kautta. Arkesi keskellä on käynnissä hyvinkin syväluotaavia tapahtumia, joissa joudut luomaan uusia ratkaisuja ja löytämään todellisen voimasi ja rohkeuden vaihtaa uuteen suuntaan.

Kun sitten lähdemme 1.9. uudelle Tzolkin-kalenterin synnytyskierrokselle, olet entistä tietoisempi, mihin aiot nyt energiasi kohdistaa. Olet puhdistunut ja vapautunut paljosta. Voit sydän keventyneenä lähteä matkaan tyhjältä pöydältä luomaan jotain vielä poikkeuksellisemman upeaa.

Nyt onkin erittäin suotuisa hetki lähteä mukaan OmaMaya-jäsenpalveluun. Olet tietoisessa siirtymässä lopusta alkuun, syklin taitteen ajan hermolla. Pääset havainnoimaan tämän hetken merkitystä ja olet täydellisesti synkassa ajan virran kanssa, kun lähdemme syyskuussa synnyttämään jälleen aivan uutta. Tämä on erittäin tärkeä syklin taite, jossa meitä kaikkia tullaan testaamaan. Elätkö, kuten opetat, oletko yhtä sisältä ja ulkoa? Mestarivihkimystä tarjoillaan yhdelle jos toiselle — niin maallisissa kuin ns. henkisissä piireissä.

Ota siis sitkeän rohkeasti tai keveän iloisesti vastaan kaikki tällä jaksolla eteesi tulevat kipeän haastavat tilanteet tai huikeat mahdollisuudet. Ne sisältävät kirkkaimmat timantit ja kasvun mahdollisuudet tulevalle syklille ja loppuelämääsi.

Nyt ei kannata todellakaan jarrutella, vaikka välillä päätä huimaakin tai tuntuu, ettei selviä taakkojensa alla. Voima sisälläsi sykkii jotain uutta ja tuntematonta ohjaten toimimaan vapaasta tahdosta käsin. Tarvittaessa pistämään koko elämäsi paletin uuteen järjestykseen.

Levitä siipesi, luota, että ne kantavat ja heittäydy liitoon.

Sinisen Kotkan jakso kohdistaa voimansa sinuun erityisellä latauksella, kun Maya-syntymämerkkisi on jokin seuraavista:
Sininen Kotka Punainen KäärmeKeltainen Siemen Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja

Mikäli Maya-merkkisi väri on Sininen tai Punainen, saattavat tilanteet kärjistyä, muille väreille jakso lienee hivenen suotuisampi. Saat tarkat selvennykset itsellesi OmaMaya-jäsenpalvelussa.

OmaMaya on elämänhallinnan työkalu menestykseen!

Lue OmaMaya-esittely ja hyppää mukaan tästä

 

Se joka omistaa aikasi, omistaa mielesi.
Tunne mielesi ja omista aikasi.

 Selvänäkijä ja Maya-astrologi

Puhelin- ja Skype-katselmukset henkilökohtaisesti

Varaa aika henkilökohtaiseen katselmukseen kanssani. Voimme tutkia sydämelläsi olevia asioita tai erityisiä kysymyksiäsi. Usein saan henkimaailman viestit sinulle välitettäväksi jo ennen puheluamme.

Voit tulla katselmukseen ilman erityistä syytä tai kysymyksiä. Kauttani kanavoituu juuri tarvittava tieto elämäsi tähän hetkeen.

Katselmuksiani on esitelty sivuillani tässä

Jokainen katselmus on aina täsmätyötä juuri sinulle ja ennalta usein määrittelemätöntä.
Kuitenkin aina yhtä upeaa ja voimaannuttavan inspiroivaa.

Tarvittaessa voin katsoa yleisiä Maya-astrologisia karttasi tähtikoordinaatteja ja
niiden sisältämää opastusta käyttöösi. Voimme tutkia, millainen vuosienergian sykli sinulla on menossa, oletko uuden alussa tai irrottautumassa vanhasta, lepokaudessa vai toiminnan keskiössä. Millainen G-voima sinulla on käytössä tämän vuosienergian myötä selviää tarvittaessa myös.

Ajanvaraus nettikalenterissani tässä

tai
info@paivikaskimaki.com

Tapaaminen Lempäälässä, Sinikonnussa
Varaa aika tapaamiseen ja katselmukseen kanssani Sinikonnussa. Aika voi olla 30–90 min tai oman toiveesi mukainen. Osoite tarkemmin ajanvarauksen yhteydessä.

Ajanvaraus: info@paivikaskimaki.com


28.8. la klo 13–17
Sadonkorjuujuhlat Sinikonnussa Lempäälässä.

Tarkat tiedot päivittyvät sivuilleni tapahtumakalenteriin pian.
Hinta: 65 €
Ilmoittautuminen käynnissä jo nyt:
info@paivikaskimaki.com