Kirjoitettu

Nyt et pääse kuin koira veräjästä – Maya-päivitys

 

Sydämelliset ystävänpäiväonnittelut meille kaikille.

Romanttiset Valentinen päivän toivotukset Sinulle, joka vietät tätä rakastavaisten juhlaa sen alkuperäisessä merkityksessä.

Valkoinen Koira jatkaa rakkauden ja romantiikan latausta koko tulevan aaltojakson. Tämä tulee olemaan sinkuille oikein kulta-aikaa. Olemassa olevat rakkausliitot saavat uutta kipinää ja maustetta.

Valkoisen Koiran aaltojakso:
17.2. – 1.3.2022
Tzolkinissa Kin 170 – 182

Koira on lämpimän leppoisa laatu, joka pitää erittäin hyvää huolta omistaan, perheestä tai muusta ympärillään olevasta laumasta. Meille kaikille lienee tiedossa vihdoin ihanaa ja soljuvaa menoa koko tulevan jakson.

Koira osaa kyllä olla myös melkoinen mielensäpahoittaja tai omistuksenhaluinen mustis. Jakso ei siis päästä väistämään välienselvittelyjä tai tunnemurinaa, kun ne nousevat pintaan, halusit tai et. Kaiken on oltava sydämen sopukoista asti selkeää ja rehellisen aitoa. Haistat heti, jos jokin ei ole kunnossa ja vain tiedät, vaikka et tiedä, miksi tiedät. Silloin on parasta vain ottaa asia käsittelyyn ja puhdistettavaksi.

Jaksolla tehdäänkin tilit selviksi erityisesti lähimmän lauman eli perheenjäsenten ja suvun kanssa, varsinkin parisuhteissa. Puhtain rakkaus ja romantiikka voi virrata vain sydänten avoimuudessa ja yhteydessä. Asiat nousevat helposti käsittelyyn myös ystävien ja työkavereiden kanssa. Jos jokin vaatii asiaan puuttumista, silloin sydämesi viaton näkijä pakottaa sinut tulemaan esiin ja toimimaan, kuten oikeaksi tiedät. Nyt ei voi väistellä omaa vastuutaan ja murjottaa vilttiketjussa piilotellen.

Tällä jaksolla ilmaistaan omaa voimaa sen täydessä loistossa. Sydäntietoisuus on jakson ydinteema. Sydämesi ohjaus ei päästä enää sieltä, missä aita on matalin. Se on kaikki tai ei mitään! Oikeudenmukaisuus tai sen puute on käsittelyssä ja pinnalla. Epäaitoja alttareita ja toimimattomia, epätasa-arvoon perustuvia rakenteita järisytetään ja hajotetaan reippain ottein.

Tämä jakso tulee näyttämään myös hyvin selkeästi, oletko omassa voimassa ja kuka tai mikä sinua oikein ohjaa. Ota johtajuus ja tunnista erehtymätön sydämesi kutsumus. Seuraa tinkimättömästi omien arvojesi mukaista sydämen tietäsi. Tee rohkeuttakin vaativat ratkaisut.

Muista, että kaiken voi ottaa myös huumorilla ja keveästi. Elämää ei tarvitse rämpiä otsa rypyssä miettien koko ajan, että teinkö nyt oikein vai väärin.

Alitajunnassa leikkii Sininen Apina, joka tällä jaksolla muistuttaa meitä, että kaikesta selviää ihmeellisin tavoin. Ilo ja leikki ovat elämän peruseliksiirit. Luovuus virtaa ja elähdyttää ohjaten suoraan sielun yhteyteen. Ennennäkemättömät ratkaisut kuljettavat synkronistisesti hetkestä toiseen. Mitään ei tarvitse enää tietää etukäteen. Asiat ratkeavat viime hetkellä, joka on se täydellinen hetki.

Noh, näissä tunnelmissa ja valkoisella energia-alueella Koiran tunnelmissa saattaa mieli sählätä menneessä ja tulevassa aiheuttaen turhia pelkoskenaarioita. Ota vastuu tunteistasi ja tunnista, miten mielesi toimii.

Opi hallitsemaan mieli, ja selviät kaikesta, mitä jakso eteesi kuljettaa. Olipa se haastavaa ja upean ihanaa, kaikki on mahdollista, kunhan vain annat itsellesi luvan. Kukaan muu ei sitä sinulle anna, joten ei kannata siis kysellä lupaa tai neuvoja muilta. Tämä on yksi Koiran opetuksista.

Ole elämäsi johtajakoira sen sijaan, että myötäilisit muita lauman häntäpäässä luimistellen.

Jakso kohdistaa voimansa erityisesti sinuun, kun Maya-syntymämerkkisi on:
Valkoinen Koira
Keltainen Aurinko (haastejakso)
Sininen Apina
Punainen Kuu

Tai jos Maya-syntymämerkkisi väri on Keltainen tai Valkoinen, jakso voi olla hyvinkin merkittävä.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan koko Keltaisen Linnajakson vaikutuksista
ONLINE-Iltaan 16.2. klo 18.00 – 20.00
Täydenkuun tunnelmissa.
Kerron zoom-illassa jälleen mm. tämän jakson tärkeistä energiapäivistä ja tähtiporttipäivistä, joita varsinkin Koiran aaltojaksolle osuu.

Lisäksi kerron neljästä aaltojaksosta, jotka sävyttävät niin yleisesti kuin henkilökohtaisesti kevättämme. Teemme myös upean tähtimeditaation illan päätteeksi.
Lue lisää ja varaa paikkasi tästä

Koiran aaltojakson kasvuteemat OmaMaya-jäsenpalvelusta maistiaisena tässä:

Sydämellisen Koiran energian varjopuolella näyttäytyvät vastakkaiset laadut:
omistuksenhalu, kateus ja mustasukkaisuus.
Jaksolla opiskellaan myös liiallisen uhrautumisen teemoja ja oman voiman antamista toisille.

Voimattomuus, saamattomuus ja väsymys ilmentyvät heti, jos yrität mennä väärään suuntaan tai et toimi oman sydämen tahtotilasta käsin.

Latautuneita tunnereaktioita ja omasta tunnekehosta vastuunottamista opiskellaan jaksolla hyvinkin syvissä tunteen vesissä uiden. Erityisesti läheiset ihmissuhteet ja perheenjäsenten väliset jännitteet näyttäytyvät.

Mielensäpahoittamisen tunnelmia tutkaillaan. Draamaa on ilmoilla syystä jos toisesta. Sinun on valittava, kumpaa koiraa sisälläsi ruokit, mustaa vai valkoista. Se, mille annat voimasi, valolle vai varjolle, se lisääntyy elämässäsi.

Jakson kasvuteemoina näyttäytyvät epäluotettavuus ja epärehellisyys. Monet paljastukset niin lähipiirissäsi kuin maailmalla nousevat pintaan. Negatiivisuus ja väärinkäytökset eivät pysy piilossa sydäntietoisuuden kirkkaassa valossa.

Sydämen erottelukykyä punnitaan kenties hyvinkin haastavissa olosuhteissa voidaksesi elää entistä enemmän itsesi näköistäsi elämää. Jyvät erotellaan nyt akanoista, eikä puuha ole aina helppoa, mutta lopulta se on äärimmäisen palkitsevaa.

Sinun on otettava vastuu ja johtajuus omassa elämässäsi varsinkin, jos olet vältellyt sitä aiemmin. Tutki johtajuuden taitojasi. Pidätkö omat päämääräsi kirkkaina sydämessäsi, vaikka joudutkin luovimaan muiden huomioimisen verkostoissa.

Uskallatko tulla esiin ja ilmaista omat näkemyksesi vai jäätkö vilttiketjuun jupisemaan ja keräämään lisää passiivista kiukkua sisällesi?

Jakso tulee näyttämään, ettet voi omistaa ketään. Et voi myöskään muuttaa ketään toista, voit muuttaa vain itseäsi. Kateus ja omistushalu nousevat siellä, missä sydämen aito vapaus ei virtaa.

Kannattaakin luopua ylitäydellisyyteen tähtäämisestä niin itsesi suhteen kuin muille asettamissasi odotuksissa, erityisesti parisuhteessa.

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan OmaMaya-jäsenpalveluun.
Saat syvällisen ymmärryksen elämäsi tapahtumiin ja
esiin nouseviin tunteisiin tälläkin jaksolla.
Tiedät, miten vahvat Koiran jakson energiat vaikuttavat
henkilökohtaisesti ja yleisesti.

 

LIITY OmaMaya-JÄSENEKSI TÄSTÄ
OmaMaya-jasenyys

 


 

Puhelin- ja Skype-katselmukset
Selvänäköinen kanavointini.
Usein saan tiedon jo ennen puheluasi, millaiset voimat tai tekijät elämääsi nyt vaikuttavat.
Symboliset kuvat ja tieto kertovat, mihin on tärkeä keskittyä nyt.

Tarvittaessa yhdistelen Maya-astrologiaa selvänäkökatselmukseen.
Tulevaisuuden suuntaviivat selviävät esim. vuosienergiasi kautta.
Vuosienergiasi vaihtuu aina gregoriaanisena syntymäpäivänäsi.
Ne muodostavat 13:n vuoden syklejä elämäsi spiraalimaisessa luomuksessa.

Voit miettiä kysymyksiä valmiiksi.
Voit tulla ilman mitään erityistä syytä saamaan voimaannuttavaa tietoa
henkisen kasvusi tueksi ja elämän hallintaan.
Ajanvaraus: Nettikalenterissa tästä linkistä sivuillani

 


 

MAYA-ASTROLOGINEN VUOSIKALENTERI 2022

Kun haluat seurata Maya-kalenteria päivä kerrallaan energiaa tutkaillen.
Soveltuu erinoimaisesti OmaMaya-jäsenpalvelun rinnalle.
Upea työkalu jokaiselle, niin aloittelijalle kuin konkarille.

Maya-astrologinen vuosikalenteri 2022
– käytännöllinen kalenterifuusio ajanhallintaan

Tilaa tästä

Kalenterissa yhdistyvät gregoriaaninen vuosi 1.1. – 31.12.2022
sekä Maya-kalenteri Tzolkinin 260 päivän kiertosyklit.
Seuraat helposti kumpaakin kalenteria ja saat päivän energiat käyttöösi kätevästi yhdestä paikasta.

Yhdellä silmäyksellä näet:
– mikä päivä on gregoriaanisessa
– mikä PV/KIN Tzolkinissa
– mikä on päivän PsiKrono ( Maapallon kollektiivinen muistikenttä )

Lisäksi näet, milloin ovat:
– Galaktisen aktivaation porttipäivät
– Tähtilinjauspäivät
– Keskuskanava
– Kuun vaiheet

Jokaisen päivän kohdalla tilaa omille havainnoille päivän tunnelmista.
Kalenterin lopussa runsaasti tilaa tärkeimmille muistiinpanoillesi koko vuoden aikamatkalta.

Takasivulla Maya-symbolien ja -sointujen merkitykset.
Selitykset muille kalenterissa käytetyille symboleille.

Kuvat: Kaija Juurikkalan tekemiä sielunmaalauksia yksityishenkilöiden kokoelmista.
Maya-symboliikka: Päivi Kaskimäki
Grafiikka ja taitto: Kati Kanniainen

Koko: A4
Rei’itetty seinäkalenteri

Hinta 31,50 € sisältää postimaksun.
Tilaa tästä Ale-hinnalla