Kirjoitettu

Oletko valmis menestykseen – Maya-päivitys

Keltaisen Ihmisen aaltojakso 16.3. – 28.3.2021
Tzolkinin päivät / Kin 92 – 104

Sinisen Myrskyn aaltojakso oli tunnetasoja puhdistava ja kaiken pintaan nostava. Toiset lipuivat virtaavissa ja ihanissa tunnelmissa läpi elämän myrskyjen ja ulkoisen maailman luomien pelkotilojen. Toiset sukelsivat todella pohjalle ja perimmäisten tunteiden juurien äärimmäisyyksiin.

Nyt olisi aika tulla esiin ja ilmentämään Myrskyn uudeksi synnyttämää aidointa itseään. Keltaisen Ihmisen kosminen arkkityyppi on viisas ja planeettana on Maa. Kuinka viisaana ja tunneälykkäänä voitkaan uudistunutta olemustasi Maan arjessa nyt ilmentää.

Tunnekerrokset on möyhitty ja puhdistettu. Nyt ei minkään pitäisi olla esteenä, kun luot itsellesi vain parasta. Yksi Keltaisen Ihmisen jakson teemoista on runsaustietoisuus. Katseletko elämääsi niukkuuden läpi vai näetkö ihanaa runsautta, jonka olet synnyttänyt tähän mennessä? Oletko tyytyväinen itseesi vai arvosteletko aikaansaannoksiasi? Oletko valmis menestymään ja vastaanottamaan kaiken, mistä olet unelmoinut?

Kaiken minkä tahdot, voit myös vastaanottaa. On oikein ja luonnollista nauttia tyytyväisenä elämästään juuri nyt. On oikein ja luonnollista haluta lisää ja tavoitella uusia onnistumisia.

Elämä on jatkuvaa spiraalimaista kasvua. Meidän ei ole tarkoitus pysähtyä paikoillemme ja alkaa nahistua tylsyyteen. Meidät on suunniteltu kasvamaan ja menestymään aina viimeiseen henkäykseen asti.

Valkoinen Tuuli jaksolla haastaa asettelemaan puheensa viisaasti ja oikein. Ilmaise itseäsi selkeästi toiveissasi kosmokselle. Pyydä ja sen myös saat. Ilmaise itseäsi viisaasti ja rehellisesti sanoissasi ja teoissasi. Näin muut voivat ymmärtää, mitä tarvitset tai miltä sinusta tuntuu. Arastelematta tai kursailematta voit vastaanottaa juuri sitä, mitä kulloinkin haluat.

Vapaus ja vapaan tahdon ilmaiseminen ovat jakson kantavia teemoja. Sisäinen tarve nostaa päätään vahvoina tunteina, ellet saa elää ja toteuttaa itseäsi vapaasti. Kukaan ei saisi takertua sinuun etkä sinä keneenkään.

Moni asia nostetaankin käsittelyyn ja puhdistettavaksi, varsinkin parisuhteiden rintamalla. Tukahtuneisuudet nostavat päätään ja ääneen lausumattomat sanat tulevat suoraan sanotuiksi. Tunnetilat voivatkin läikkyä niin hurmasta kuin raivosta.

Punainen Kuu tällä jaksolla nostaa tunteet pintaan. Kyyneleet nousevat herkemmin kuin normaalisti. Intuitiivinen aistiminen herkistyy. Vaistonvarainen tietäminen aktivoituu. Valmistaudumme pian alkavaan 10 galaktisen aktivaatioporttipäivän jaksoon ja kalenterin voimakkaimman energia-alueen energioihin. Tämän jakson teemoista voi tulla kuulemaan lisää Sieluntehtäväsi Online-iltaan ja tähtimeditaatioon 24.3. Esittely viestin lopussa ja tässä.
( Malmilla 24.3. muutama aika myös henkilökohtaiseen tapaamiseeni )

Jakso opettaa elämään vain yhdessä hetkessä kerrallaan. Ajan luonteen muuttuessa synkronismi ja ennustettavuus häviävät. Jokainen päivä elät yhä enemmän 5D-todellisuuden taajuuksissa. Verhot näkymättömän ja näkyvän välillä ohenevat. Voit keskittyä siis vain tähän yhteen ikuiseen  hetkeen, jossa kaikki mennyt ja tuleva on läsnä.

Tämä jakso voi haastaa sinut luopumaan liiallisesta suunnittelusta ja järkeilystä lopullisesti. Lennokkaat tapahtumat värittävät tunnelmia. Elämän kontrolli saattaa pettää. Mieli on hätääntynyt ja yrittää takertua vielä toisarvoisiin asioihin pelotellen, mitä tästä voikaan vielä seurata. Nyt voit todella vain luottaa ja antautua elämän leikkiin mukaan.

Juttelemme jakson tunnelmista ja elämäsi huippuhetkistä kodassani avotulilla ja täydenkuun tunnelmissa 27.3. lauantai-iltapäivänä. Esittely viestin lopussa ja tässä

Mikäli Maya-syntymämerkkisi on Keltainen Ihminen tai Valkoinen Tuuli, on jakso sinulle hyvin merkittävä. Kasvua, haastetta tai upeita mahdollisuuksia tarjoillaan. Punaiset Kuut ja Siniset Kädet ovat tärkeällä jaksolla myös aistiensa ja kykyjensä aktivoituessa.

Mikäli Maya-syntymämerkkisi on väriltään valkoinen, voi jakso olla hivenen haastava ja kasvuun sysäävä. Saat merkityksen selville itsellesi tästäkin aaltojaksosta OmaMaya-jäsenpalvelussa. Tämä jaksohan sisältää onnen ja onnistumisen koordinaatit meille kaikille menestykseen. Joulukuusta asti on synnytetty uutta, ja nyt se tekee tuloaan valmiiksi. Kuinka sinun tuleekaan toimia voidaksesi olla täydellisessä synkassa kosmoksen tahdon kanssa? Sydämesi ja intuitiosi kyllä auttavat parhaiten.

Astele viisaasti elämäsi tiellä, kysellen ja kuunnellen.

Harmonista matkaa uuteen tietoisuuteen meille kaikille.
– Rakkaudella Päivi –

OmaMaya-jäsenpalvelu

    Kosmoksen koordinaatit menestykseen
SYNKASSA UNIVERSUMIN TAHDIN KANSSA

  • Sinulle tärkeät maya-kalenterin jaksot ja niiden kestot.
  • Fyysiset ja psyykkiset tuntemukset
  • Miten jakso vaikuttaa sinun Maya-merkissäsi
  • Erityiset voimapäivät
  • Galaktiset aktivaatio- ja tähtiporttipäivät
  • Tiedät, milloin on aika toimia ja milloin levätä
  • Tiedät, milloin ovat sinulle suotuisat jaksot ja milloin kasvun aika 

 

LIITY OmaMaya-JÄSENEKSI TÄSTÄ

 


24.3. MALMILLA katselmuspäiväni
Henkilökohtaisia katselmuksiani selvänäköisesti ja maya-astrologisesti.
Ajanvaraus: info@paivikaskimaki.com tai 040 500 0050
Paikka: Sielunkuu, Malminkaari 23 B, 2 KRS, 00700 Helsinki

24.3. Sieluntehtävän ja intohimon lähteellä – Maya-astrologinen ONLINE-ilta
Klo 18–20.30
Päivi Kaskimäki ja Tiina Pitkänen

Maya-kalenterin sykleissä lähestymme kierroksen voimakkainta aluetta, 10 porttipäivän energiajaksoa ja Keskuskanavaa, jolloin ihminen säätyy suorimpaan linjaukseen sieluitsensä kanssa. Tutkimme voimamerkkisi eli PsiKrono-merkin sisältämää viisautta ja voimia käyttöösi merkittävänä ajanjaksona. Ellet tiedä merkkiäsi, saat sen selville tässä illassa.

Teemoja myös: intohimosi ja sieluntehtäväsi lähde, naiseus, oma voima, pelko vai vapaus, kuun energiat, keskustelua.

Lopuksi tähtimeditaatio Linnunradalla äänimaljojen saattelemana.

Tule kokemaan, oivaltamaan, jakamaan ja virkistymään!

Ilta toteutetaan Zoomilla.
Illan tarkempi esittely tästä
Ilmoittautuminen ja esittely iltaan tästä

 

 

27.3. Lauantaina MAYA-ILTAPÄIVÄ KODASSA
Täydenkuun tunnelmissa
Klo 15 – 18

Kanavoitu viesti jokaiselle ja katsaus oman Maya-astrologisen merkin tärkeimpiin teemoihin. Vietämme tunnelmallisen iltapäivän kodassa avotulilla Lempäälässä.

Hämärässä hämyssä nautimme lempeästä energiasta turvallisesti pienen ryhmän kanssa. Voit tulla uudestaan, mikäli olet käynyt aiemminkin. Nämä ovat itsenäisiä kokonaisuuksia.

Jälleen saamme nauttia täydenkuun energiasta tulienergian äärellä Keltaisen Ihmisen jakson teemoja itselle tarkistellen ja vallitsevan ajan energiaa avaten. Kaikki mikä on tarpeellista sinulle, syntyy juuri tuossa hetkessä ja impulsiivisesti.

Ilmoittautuminen: info@paivikaskimaki.com tai 040 500 0050 txt
Paikka: Lempäälä/Kulju, noin 15 min. Tampereelta. Tarkka osoite ilmoittautumisen yhteydessä.
Lue lisää tästä