_ OmaMaya-jäsenpalvelu _

Maya-astrologinen kalenteripalvelu

OMAMAYA -PALVELU KERTOO SINULLE:

 • Jokaisen päivän energian.
 • Henkilökohtaisen merkityksen jakson energioille.
 • Kasvu- ja haasteteemat.
 • Fyysiset ja psyykkiset tuntemukset.
 • Porttipäivät, voimapäivät ja erityiset tähtilinjauspäivät.
 • Lisävalikoissa olen avannut Maya-viisauden sinulle tuntemuksien ja tapahtumien ymmärtämiseksi.
 • Säännöllisesti uutta sisältöä mm. laskureita luonnetulkintoineen.
 • Jäsenetuja ja alennuksia mm. henkilökohtaiseen katselmukseeni.
 • Kaksi laskuria joilla selvität haluamasi Tzolkin päivän merkityksen ja tulkinnan.
  Esim. milloin oli hääpäiväsi tai jokin muu merkittävä päivä elämässäsi ja sen tulkinta.
 • Uusimmat laskurit ja henkilökohtaiset tulkinnat:
 • VUOSIENERGIALASKURI
  Vuosienergiasi vaihtuu aina syntymäpäivässä. Vuodet muodostavat 13:n vuoden syklejä. Vuosienergia laskuri kertoo mikä vuosi sinulla on nyt menossa. Saat laajan tulkinnan vuoden merkityksestä ja elämäntehtäväperheesi sisällöstä.
  Tämä tieto auttaa valtavasti ymmärtämään elämäsi tapahtumia nyt, menneessä ja tulevan suuntaviivoina.
 • PSI KRONO LASKURI – SIELUNTEHTÄVÄN MAYA-MERKKISI
  Ainutlaatuinen laskuri, jota et löydä miltään muulta nettisivustolta.

  PsiKrono eli Maya-voimamerkkisi kertoo mikä on intohimosi laatu ja mitkä ovat sieluntehtäväsi ydinlaatuja. Tästä laskurista saat selville PsiKrono Maya-merkkisi sekä sen laajan luonnekuvauksen.
 • Käytössäsi on huikea ja monipuolinen työkalupakki ajanlaadun seuraamiseen henkilökohtaisesti. Laskurit löytyvät OmaMaya-palvelun päävalikosta kohdasta ” Laskurit ”
  -OmaMaya-jäsenenä ne ovat aina vapaasti käytettävissäsi.

 

OMAMAYA-JÄSENPALVELUUN LIITTYMINEN ON HELPPOA

Tässä se on sinulle räätälöitynä, viimeisimmillä päivityksillä ladattuna.

Ota kalenteri käyttöön ja hallitse entistä paremmin elämääsi. Olet yhtä maailmankaikkeuden luovan inspiraation kanssa. Olet juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja keräät menestyksen satoa. Sinulla on käsissäsi luomisvoiman koordinaatit.

Saat OmaMaya-jäsenkirjeesi 13 päivän välein sähköpostiisi. Sähköpostin linkin kautta pääset tutkimaan palvelua. Tiedät jo aina pari päivää ennakkoon, millainen energia tulevassa 13 päivän aaltojaksossa sinulle on.

 1. Liityt jäseneksi Vello-palvelussa debit tai credit kortilla. Klikkaa tästä
 2. OmaMaya-jäsenyys on voimassa toistaiseksi. Jäsenmaksun maksuvälin voit valita kahdesta vaihtoehdosta:

  1 kk   9,90 €
  3 kk 27,90 €

 3. Odota sähköpostia 1 – 2 vrk liittymisen jälkeen, jolloin saat tervetuloa-kirjeen ohjeineen sekä ensimmäisen OmaMaya-jäsenkirjeen, joka sisältää linkin palveluun. OmaMaya-palvelu toimii sähköpostilla.
 4. Voit hallinnoida itse jäsenyyttäsi ja peruuttaa sen halutessasi. Säilytä tilausvahvistusviesti, jonka saat Vellolta liittyessäsi jäseneksi. VAIN sen sisältämän linkin kautta voit hallinnoida OmaMaya-jäsenyyttäsi.

Mikäli tulee ongelmia tai kysyttävää, lähetä sähköpostia: omamaya(at)paivikaskimaki.com

Liity nyt OmaMayaan

KOKEMUKSIA OMAMAYASTA

Haluan kiittää sinua ihanista teksteistä — ja niin osuvista! Toisinaan haukon henkeä, sillä kuvaukset ja ennusteet ovat hämmentävän osuvia. -Heidi

Olen ollut nyt pari viikkoa OmaMaya tilaajana ja tykännyt syventyä näihin Maya asioihin todella paljon. Tulee kuunneltua itseä enemmän ja käännyttyä sinne sisäänpäin kysymään millaista elämää todella haluan elää ja Mayasta saa voimaa tehdä niitä omanlaisia ratkaisuja.

OmaMayasta löytyy myös selityksiä näille välillä oudoille väsymyksille ja sitten taas toisinaan oleville energiapiikeille.

Asiat rullaa myös paremmin, kun voi keskittyä johonkin tällaiseen itseä kiinnostavaan aiheeseen ja oppia koko ajan lisää.

Se vie myös huomion tästä turhanpäiväisestä hömpötyksestä mitä media ym. tahot lietsoo, kun keskittyy omia energioita nostattavaan Maya aiheeseen.

Innolla luen näitä OmaMaya jäsenkirjeitä ja palailen niihin tämän tästä. -Marjut

Hei Päivi!

Nämä Oma Maya-postaukset on kyllä niin huikeita tietopaketteja ja jollakin tavalla myös antaa suuntaa ja rohkeutta toteuttaa ja etsiä sitä omaa polkua. Päivien energioiden seuraamisesta on myös tullut jotenkin jo tapa, joskus illalla toteaa että no niin, näinhän sen piti mennäkin.

Ja oppii jotenkin päästämään irti siitä pakonomaisesta elämän hallitsemismentaliteetista ja antautumaan vaan virran vietäväksi. Ja joutuu tarkistamaan omia ihmeellisesti päässä jumittavia ajatuksia ja asenteita. Se on ihmeellistä!

Niin että suuret kiitokset Päivi sulle näistä OmaMaya-teksteistä joista saamme elämään eväitä matkallemme kun jaat tätä mayojen ikiaikaista viisautta.

Hyvää alkanutta viikkoa sulle ja kaikkea hyvää elämääsi. – Helena R

Liity nyt OmaMayaan

OMAMAYA-JÄSENPALVELU

Maya-astrologinen kalenteripalvelu.

Päivän energiat ja jakson merkitys sinulle.

Muinainen viisaus ”suomennettuna” käytännönläheisesti arkeesi.

SEURAA PÄIVITTÄIN VAIHTUVIA ENERGIOITA, HELPOSTI JA SUJUVASTI

Saat käyttöösi ennennäkemättömän työkalun itsetuntemukseen ja elämänhallintaan. Ymmärrät elämäsi tapahtumia, tunnetiloja ja energian muutoksia. Ymmärrät läheistesi reaktioita paremmin. Osaat suhtautua elämäsi tapahtumiin oikealla asenteella.

Saat uudistuneen perspektiivin arkeen ja itsesi kehittämiseen.

 

KÄSISSÄSI OVAT LUOMISVOIMAN KOORDINAATIT:

 • Ymmärrät itseäsi ja elämäsi tapahtumia.
 • Osaat ennakoida tekemisesi päivittäin sujuvaan toimintaan.
 • Saat huikeaa inspiraation voimaa.
 • Opit ymmärtämään, miksi joskus on flow’ssa ja toisinaan takkuaa.

Liity nyt OmaMayaan

INSPIROIDU ITSESTÄSI JA LOISTAT

Saat käyttöösi huikean työkalun itsetuntemuksen välineeksi. Se auttaa ymmärtämään omia olotilojasi ja myös sitä, miten energia voi olla hyvin erilaista eri päivinä.

Saat ymmärryksen oman Maya-merkkisi valossa siitä, mitä mahdollisuuksia kulloinkin vaihtuvat energiat tarjoavat juuri sinulle, ja mihin on tärkeä kiinnittää huomiota. Näin osaat säätää tekemisesi kosmoksen tahtiin.

Meillä jokaisella on tärkeä tehtävä uudessa tietoisuuden ajassa. OmaMayan kautta saat entistä paremmin kiinni omasta tehtävästäsi uudistuvassa maailmassa!

Pelko ja kaaos eivät enää tavoita sinua, vaan olet omassa tietoisessa voimassasi.

 

Liity nyt OmaMayaan

AJAN JA AVARUUDEN AVAIMET SUJUVAAN ELÄMÄÄN JUURI SINULLE

Saatat olla ensikertalainen Maya-maailmassa etkä tiedä Maya-kalenterista mitään. Voit siitä huolimatta helposti lähteä seuraamaan OmaMayaa ja ottaa päivän energiat haltuusi.

Olet kenties seurannut Maya-kalenteria jo pitkään, mutta OmaMayassa saat entistä syvennetympää tietoa käyttöösi sen tärkeistä kulminaatiopäivistä ja niiden vaikutuksesta. Havaitset, miten moniulotteinen ja alituiseen laajeneva lähde muinainen Maya-kalenteri on.

OmaMayassa tuon esiin erityiset voimapäivät ja kulminaatiojaksot, jolloin voit huomata aivan uuden aspektin Tzolkin-kalenteriin! Voit olla vasta-alkaja tai pitkälle perehtynyt Maya-kalenterin seuraaja. OmaMaya soveltuu kaikille.

Tarjoan käyttöösi erityisesti syvennettyä Maya-tietoa, jonka avulla pääset rytmittämään arkesi ja elämäsi luonnolliseen, galaktisen energian tahtiin. Kasvat tietoisesti aina korkeammalle ymmärryksen taajuudelle itsestäsi, potentiaalistasi ja mahdollisuuksistasi.

Maya-kalenteri koostuu useista eripituisista jaksoista ja erityisistä voimapäivistä. OmaMaya-jäsenpalvelussa näet, miltä nuo jaksot ja päivät näyttävät henkilökohtaisen Maya-syntymämerkkisi valossa.

Energiat ja tapahtumat vaikuttavat säännöllisesti juuri sinuun voimallisesti. Tietoisena ajanlaadusta olet keräämässä suurimpia aarteita universumista.

 

MAYA-ASTROLOGI JA OMAMAYAN LUOJA PÄIVI KASKIMÄKI

Olen Maya-astrologi ja psyykkinen näkijä Päivi Kaskimäki. Olen synnyttänyt työkalun Maya-kalenterin ja sen energioiden vaikutuksien seuraamiseen arjessasi!

Olen yli kymmenen vuotta kirjoittanut sähköpostilistalleni ajanlaadun kuvauksia Maya-kalenteri Tzolkinin syklisesti vaihtuvista jaksoista ja ajan luonteesta. Olen saanut upeaa palautetta lukijoilta siitä, kuinka moni tapahtuma, tunne tai olotila on selittynyt kirjeideni avulla. En ole kuitenkaan pystynyt sisällyttämään postituslistan kirjeisiin kaikkea sitä tietoa, jonka olen nyt koonnut yhdeksi kokonaisuudeksi OmaMayassa.

Olen seurannut Tzolkin-kalenteria 2000-luvun alusta ja voin todella syvällä kokemuksella kertoa, että se toimii! Samoin vakuuttavat tuhannet kalenterin seuraajat ympäri maailmaa.

Yhä uudestaan ja uudestaan saan havaita, miten ääretön aarrearkku Tzolkin-kalenteri on.

Se kertoo ajantasaisesti siitä, millaisissa kosmisten energioiden sykkeissä Maa-planeettamme on kulloinkin menossa. Se on muinainen kalenteri kuitenkin alituisesti uudistuen ja synnyttäen itseään uudeksi.

Kosmiset kangaspuut kutovat joka hetki uutta elämänkukkakudelmaa, johon kietoutuvat luomisen koodit; näistä Maya-kalenteri koostuu.

Värit, geometria symboleissa, numerot ja ääni eli soinnut Tzolkinissa, ovat ajan ja elämän kudelman aineksia. Tzolkin pitää sisällään spiraalimaisesti uudistuvan elämän luomisen koodin. Siksi se on ajan hermolla nyt ja aina.

Muinainen kalenteri heijastelee aikakaudesta toiseen vallitsevan ajan tietoisuutta. Oman tietoisuutemme avautuessa ymmärrämme sen kehittyvää luonnetta ja viisautta päivä päivältä paremmin.

Sen kehitys ei lopu koskaan, sillä se kasvaa kanssasi aina uusiin ulottuvuuksiin. Spiraalimaisesti aikakaudesta toiseen sen kehitys laajenee ja avaa uusia maailmoja seuraajilleen.

Ajan virta on näkymätön ja äänetön, mutta sillä on luonne! Ajan luonne vaihtuu päivittäin, ja se vaikuttaa hyvin eri tavoin eri päivinä. Tzolkin-kalenteri kertoo, miten ja millä tavalla ajan luova virtaus toimii.

Tietoisena tästä voit säätää tekemisesi juuri oikeaan tahtiin ja olet aina ajan aallon harjalla, sujuvassa synkronismissa. Huomaat, miten aikaa tuntuukin nyt olevan loputtomasti, ja se riittää kaikkeen tarpeelliseen tekemiseen!

Liity nyt OmaMayaan

MAYA-ASTROLOGIA

Muinainen Tzolkin-kalenteri on saanut alkunsa arvioiden mukaan jopa 3500 vuotta sitten Väli-Amerikassa. Kukaan ei tiedä, miksi tämä kalenteri on alun perin luotu, mutta tuhannet kalenterin seuraajat ovat huomanneet sen toimivan huikean osuvalla tavalla nykyihmisen elämässä.

Maya-kalenteri Tzolkin auttaa meitä säätymään nopeutuvan ajan sykleihin, jotka vaikuttavat planeetallamme ihmisiin sekä tietoisuudessa että kehoissamme. Elämme murrosaikaa, jonka vaikutukset näkyvät selkeästi maailmassamme kaaoksena ja pelon energiana.

Long Count -kalenterin 5125 vuotta päättyi 21.12.2012. Ihmiskunta ja sen yksilöt ovat lähtöruudussa aina vuoteen 2032 asti.

Asetamme päämääriä uudelle sydäntietoisuuden ajalle. Maapallolle ja meille se tarkoittaa jonkin hyvin uuden heräämistä. Uuteen syntymä ei aina käy kivuttomasti, ja asiat menevät äärimmilleen. Sitä koet ja näet nyt ympärilläsi, maailmassa ja itsessäsi.

Tzolkin, josta kirjoitan OmaMayassa, on yksi aikayksikkö em. Long Count (Pitkän Laskun) -kalenterille.

Yksi kierros Tzolkin-kalenteria kestää 260 päivää, eli se on noin 9 kuukautta pitkä. Sen tärkein rytmi on ihmisen gestaatioajan pituus; maya-vanhimmat kutsuvatkin sitä Ihmisen kalenteriksi. Yksi kierros on kuin uuden synnyttämisen jakso omassa elämässäsi, ja tämä jakso jakautuu erilaisiin vaiheisiin.

Jokaisella kierroksella sinä synnytät itseäsi uudeksi, yhä uudestaan. Ensimmäisestä henkäyksestäsi viimeiseen synnytät elämää, itseäsi.

On alkuja, joita seuraavat erilaiset välivaiheet, sitten onkin jo toiminnan aika, lopulta asiat valmistuvat. Irtipäästäminen ja lepokausi sulkevat ympyrän, kunnes lähdetään jälleen uudelle synnytyskierrokselle.

Näiden syklien ymmärtäminen auttaa ymmärtämään oman elämän tapahtumia: sitä miksi välillä asiat sujuvat, mutta välillä ei pääse eteenpäin oikein mitenkään. OmaMayan avulla tiedät, millainen tekeminen on kulloinkin suotuisinta juuri sinulle.

Tzolkin on aikafraktaali Long Count -kalenterille. Tzolkinin pitkät jaksot heijastelevat ihmisen evoluutiota ja ihmiskunnan historiaa niiden alkuhetkistä asti. Tässä kalenterissa yhdistyvät mennyt ja tuleva täydellisessä nyt-hetkessä.

SE, JOKA OMISTAA AIKASI, OMISTAA MIELESI.

HALLITSE MIELESI JA OMISTA AIKASI.

– Maya-tutkija Jose Argüelles –

Liity nyt OmaMayaan

Lähde seuraamaan OmaMayaa Instagramissa ja Facebookissa.


Facebook: OmaMaya
Instagram: OmaMaya_palvelu