Kirjoitettu

Onko kärsivällisyys koetuksella – Maya-päivitys

Valkoisen Taikurin aaltojakso
14.9. – 26.9.

Tzolkinissa kin 14 – 26

Ajattomuudessa lekottelua vai syväsukellusta?

Taikurin aaltojakso on toinen 13:n päivän mittainen aaltojakso Tzolkin-kalenterissa. Ollaan edelleen jonkin aivan uuden äärellä. Lillutellaan luomisen alkumeren äärettömyydessä ja ajattomuudessa. Käynnistellään ja ideoidaan uutta, mutta päämäärät saattavat olla todella hakusessa ja piilossa. Näissä energioissa kärsivällisyytesi voi todella olla koetuksella.

Mieli säntäilee ja panikoi. Itsensä kritisoiminen ja eteenpäin pakottaminen taitavat olla monella käsittelyssä. Tunnelmat olivat syyskuun alussa huikean rakkaudelliset, kaikki rullasi kuin rasvattu kone. Sitten tuli kuin pysäytys, sukellus ja tietämättömyys.

Melankoliaa, surua, itkua tai muita syviä ja herkkiä tunteita pyrki nousemaan pintaan. Mitä ihmettä oikein tapahtui? Teinkö jotain väärin? Ei, et tehnyt. Energia on lähtenyt uudelle luomisen spiraalille, ja vielä ei ole aika toimia. Nyt tutkitaan sisäisiä maailmoja ja visioidaan uutta. Levätään ja annetaan asioiden tekeytyä omalla painollaan. Tiedät kyllä aikanaan, kun on toiminnan hetki. Jos nyt ei kulje eikä etene, ei kannata väkisin puskea.

Taikuri haastaa tutkimaan omaa varjopuoltaan. Se kääntää pysähtyneissä tunnelmissaan kohtaamaan tukahdutettuja tunteita tai omaa keskeneräisyyttä. Kehoon tallennetut tunnelukot pyrkivät pintaan. Negatiiviset tunteet täytyy vapauttaa ja tuntea ulos. Vasta sitten voit löytää anteeksiannon muita kohtaan, kun olet antanut ensin antanut anteeksi itsellesi. Vasta sitten löydät ilon ja onnen, kun olet ensin purkanut sydämen aidon tunteen tiellä olevat vihat ja raivot.

Lisää tietoa saat luentotallenteesta. Kerron videolla Punaisen Linnan vaikutuksesta syys–lokakuussa.
Linkki tallenteeseen tässä.

Muinaisille mayoille Taikurin yksi jumaluus oli IX, johon liitettiin jaguaari. Jakson energia kääntää kissamaiseen yksinoloon itsen äärelle ja omille salamyhkäisille poluille pimeään ja tuntemattomaan. Ei ihme jos tuntee olevansa vähän heikoilla jäillä ja epävarmassa epätietoisuudessa.

Jakson energia haastaa erityisesti Valkoisia Taikureita ja Keltaisia Siemeniä. Myös Punaiset Käärmeet ja Siniset Kädet ovat nyt kosmoksen valokeilassa. OmaMaya-jäsenpalvelussa on kerrottu tarkasti, miten energia vaikuttaa henkilökohtaisesti. Siellä kerrotaan myös esimerkiksi, kuinka sinä, jonka Maya-syntymämerkki on väriltään keltainen tai valkoinen, olet nyt jonkinlaisen kasvun eli vahvistumisen alueella.

 

Taikuri on ajattomuuden mestari, joka opettaa olemaan läsnä tässä ja nyt. Sen laadut sisältävät valtavasti arvokasta tietoa jota voit tulla ammentamaan myös 24.9. – 26.9. Orimattilan Valotalon maya-viikonlopun työpajaan tai henkilökohtaiseen katselmukseeni siellä. Ihanaa tehdä rumpumestari Arto Ukko Hämäläisen kanssa meditaatio päivän päätteeksi 🙂 Tietoa viestin lopussa lisää.

Mikäli haluat minun ja Zion Seraphian Sipolan kanssa tähtimatkameditaatioon, onnistuu se Oulussa Ilonvalkeat-messuilla. Iisalmessa pääset tutustumaan voimamerkkiisi eli PsiKronoon.

Tiedot kaikesta tämän viestin lopussa tai tapahtumakalenterissani nettisivuillani.

Taikurin aaltojaksolle sisältyy poikkeuksellisen monta erityisenergiapäivää. On tähtilinjauspäivät ja galaktisen aktivaation porttipäiviä. Psyykkisiä kokemuksia ja intuitiivisen kanavan aktivointia on käynnissä monin tavoin. Siksi on niin tärkeää ottaa aikaa ja tilaa itselle selittelemättä muille tekemisiään. On edettävä omaan tahtiin ja pakottamatta itseään. Ulkopuolelta tulevat energiat on pidettävä kauemapana, että voit keskittyä sisäisen taikurin herkistyvään viestintään. Tarkat tiedot OmaMayassa tulevista porttipäivistä, joista 20.9. on yksi tärkeimpiä.

Vinkkinä kertoilen, että olen tekemässä Maya-vuosikalenteria vuodelle 2022. Siinä yhdistyvät sekä gregoriaaninen että Tzolkin-päivät, kuun vaiheet ja porttipäivät. A4-seinäkalenteri tulee verkkokauppaani myyntiin lokakuussa. Siinä on tilaa omille merkinnöillekin. Saatavilla jo ehkä Oulun Ilonvalkeat -messuosastollani. Joten ei kannata ostaa vielä ensi vuoden kalenteria, jos haluat saada tämän upouuden käyttöösi 🙂

Taikurin jaksolla itseluottamustasi ja itsetuntemustasi punnitaan, jopa haastetaan. On selkiytettävä omat päämäärät ja pysyttävä entistä vahvemmin oman voiman keskuksessa. Tapahtumat tulevat tavalla tai toisella testaamaan ja opastamaan sinua löytämään voiman keskuksesi.

 

OmaMaya-jäsenpalvelu
Lähde seuraamaan ajan laadun vaikutuksia heti syklin alusta.
Mitä Taikuri haluaa tarjoilla Sinulle?

Osaat suhtautua jakson tapahtumiin oikealla asenteella.
Saat käyttöösi ennennäkemättömän työkalun itsetuntemukseen ja elämänhallintaan.
Ymmärrät tuntemuksia ja energian muutoksia.

 

LIITY OmaMaya-JÄSENEKSI TÄSTÄ
OmaMaya-jasenyys

 

 

 

24.9 – 26.9. ORIMATTILA – VALOTALO – MAYA-VIIKONLOPPU

 

Päivi Kaskimäki pitää maya-astrologisen työpajan ja tekee henkilökohtaisia tulkintoja.
Voit valita toisen – tai molemmat!

25.9. la Maya-astrologinen työpaja klo 11–18

Opit tuntemaan henkilökohtaisen Maya-syntymämerkkisi, joka on galaktinen allekirjoituksesi. Se sisältää valtavasti tietoa omista voimavaroistasi ja myös kasvun alueista elämäsi polulla. Tämä tieto antaa huikeat itsetuntemuksen ja itsen kehittämisen työkalut käyttöösi päivän aikana.

Selvitämme vuosienergiasi, joka vaihtuu aina gregoriaanisena syntymäpäivänä.

Vuodet muodostavat 13:n vuoden syklejä ja 52-vuotiaana sinusta tulee Maya-aikuinen. Elämän tapahtumat virtaavat spiraalimaisesti, ja kun tiedät, millaisessa syklin vaiheessa olet nyt menossa, ymmärrät niin mennyttä kuin tulevaa sekä tämän hetken merkitystä elämäsi kasvuspiraaleilla.

Tiedossa erittäin mielenkiintoinen työpaja, joka sopii niin vasta-alkajille kuin asiaan jo perehtyneille.

Opit käyttämään Maya-kalenteria henkilökohtaisessa arjessa seuraten, miten energiat vaihtuvat päivittäin ja ymmärrät omia tuntemuksia entistä paremmin.

Noin klo 18.30 rumpurentoutus päivän päätteeksi.
Vetäjänä Arto Ukko Hämäläinen.
Rentoutuksen aluksi ohjausta mielikuvamatkalle. Sen jälkeen rentouttava rummutus, jonka aikana voi uppoutua mielensä maisemiin.

Työpajapäivän hinta 119€ sisältäen keittolounaan, kahvin/teen, Maya-työpajan sekä rumpurentoutuksen.

Hinta sisältää tarvittavan Maya-astrologisen materiaalin.

Ilmoittautumiset Maya-työpajaan: La 25.9.
valotaloinfo@gmail.com
tai osta paikkasi suoraan
www.valotalo.fi/p/paivi-kaskimaen-maya-astrologinen-tyopajapaiva

24.9. Pe ja 26.9. Su
Henkilökohtaisia katselmuksia Valotalossa
Katselmus voi olla selvänäköinen, maya-astrologiaa tai näiden yhdistelmä. Kummastakaan et tarvitse aiempaa kokemusta.
Lämpimästi tervetuloa kuulemaan, mitä sinulle kanavani kautta välittyy elämäsi inspiraatioksi ja tienviitoiksi tässä hetkessä ja tulevaan. Voit miettiä kysymyksiä valmiiksi tai tulla ilman mitään erityistä syytä.
Universumilla on asiaa sinulle.

30 min 70€
60 min 110€
Voit tallentaa omaan tallennusvälineeseen, esim. puhelin.
Maksuvälineinä käteinen/kortit.

Ajanvaraus henkilökohtaiseen katselmukseen:
info@paivikaskimaki.com tai 0405000050

Paikka: Valotalo, Koskustentie 1115, 16280 Orimattila 050 3649905.
www.valotalo.fi

 


29.9. – 30.9. IISALMI
KATSELMUSPÄIVÄ ja MAYA-ASTROLOGINEN ILTA

Teen henkilökohtaisia selvänäkö- ja/tai maya-astrologisia katselmuksia.
Voit miettiä kysymyksiä valmiiksi tai tulla ilman mitään erityistä syytä saamaan kanavoitua tietoa elämäsi tähän hetkeen. Voin tarvittaessa tutkailla maya-astrologista karttaasi ja sen vaikutusta nykyhetkessä sekä tulevia suuntaviivoja.
30 MIN 70 € / 60 MIN 110 €
Voit tallentaa omaan puhelimeen. Kortit ja käteinen.

29.9.
Klo 18–20.30 MAYA-ASTROLOGINEN ILTA

Tutkimme illassa, mikä on sinun voimamerkkisi eli PsiKrono. Tämä laatu kertoo sielullisesta puolestasi, intohimosi laaduista ja sieluntehtäväsi teemoista. Voit olla ensikertalainen. Ilta on sujuvaa jatkoa edelliselle illallemme, jossa tutkimme maya-syntymämerkkiäsi. Nämä kaksi merkkiä luovat persoonaasi erityisiä kuvioita ja toimivat yhdessä ja erikseen elämäsi eri vaiheissa. Tervetuloa saamaan upeaa ja inspiroivaa tietoa sielusi kehityssuunnista ja henkilökohtaisesta potentiaalistasi.
Materiaalit sisältyvät hintaan.

Teemme sävähdyttävän, musiikillisen tähtimeditaation illan päätteeksi.

Illan hinta: 49€

Ilmoittautumiset Maya-iltaan ja ajanvaraukset henkilökohtaiseen katselmukseen:
Johanna txt tai soita 0443325967
Paikka: Valontupa, Savonkatu 12, 74100 Iisalmi

 

 

2.–3.10. OULU – ILONVALKEAT-MESSUT

Teen messuilla henkilökohtaisia katselmuksia kumpanakin päivänä.
Ajanvaraus ennakkoon messukatselmukseen: info@paivikaskimaki.com
tai txt 040 500 0050
Messuajat ovat 20 min

La klo 16.00 – 16.45 Tähtimeditaatiomatka
Zion Seraphina ja Päivi Kaskimäki

Kerron tähti-ihmisten erilaisista persoonallisuuden piirteistä.
Sitten lähdemme huikealle meditaatiomatkalle eri tähdistöihin ja kosmokseen. Minä ohjaan matkaamme, kun sukkuloimme eri tähtien energioissa. Zion luo äänimaisemat kanavoiden kunkin tähdistön energiaa. Tiedossa hoitava ja parantava matka, jollaista voit vain hyvin harvoin kokea.
Ilmoittautuminen tähtimeditaatiomatkalle linkissä alla
(tai messujen infopisteessä jos paikkoja jäljellä).

http://ilonvalkeat.info/1_13_ty-pajat.html