Kirjoitettu

Salakavala vapauden riisto – Maya-päivitys

Keltaisen Ihmisen aaltojakso
Tzolkinissa Kin 90–104

18.8. – 30.8.

Oletko todella vapaa?

Heips ja hyvää Ihmisen aaltojaksoa.
Heti aaltojakson alussa on hyvä kiteyttää päämääriään ja tutkailla aaltojakson ydinteemoja omassa elämässään.

Ihmisen ydinlaatu on vapaus ja vapaa tahto. Helposti ajattelemme, että olemme todellakin vapaita. Kun ryhtyy tarkemmin miettimään, saattaakin huomata, kuinka helposti on ohjautunut antamaan vapautensa jostakin erittäin hyvästä järkisyystä toisen ihmisen tai asian käyttöön.

Meitä ohjaavat kello, kalenteri, toisten toiveet, työnantaja, informaatio, uutisointi, bonuskortit, raha, vahvat sisäiset uskomukset ja vaikka mitkä ulkoiset tekijät.

Erittäin hienovaraisesti teknologia on ottanut meistä yliotteen, ja se ohjaa suurinta osaa arkisista toimistamme. Huomaamattasi luet somen ohjailevaa ja jopa manipuloivaa tietovirtaa. Päädyt tekemään ratkaisuja, joita eivät ohjaa vapaat tarpeesi vaan tunteisiin vetoava tai manipuloiva viestintä.

Taiteilu oman vapaan valinnan ja ulkoa tulevan informaatiotulvan välillä onkin melkoista puuhaa tässä ns. informaatioyhteiskunnassa, jossa sillä on kuitenkin tärkeä paikkansa. Aika monta hommaa menee vaikeaksi, jopa mahdottomaksi, ilman nettiä ja tekniikkaa. Valinnan vapauden haaste onkin siinä, kuinka teknologiaa käyttää ja mitä sillä tekee. Sen ainakin voi itse päättää, mitä seuraa ja millä ajatuksensa täyttää.

Informaatio herättää tunteita ja tunteet ohjailevat valintojasi. Tällä jaksolla Punainen Kuu on alitajuisan tasapainottajana ja tunteiden merkitys korostuu herkästi. Se, jonka päästät tunnekerroksiisi, sille annat vapautesi.

Informaatio ohjailee meitä nostaen pintaan pelkoa tai muita negatiivisia tunteita. Se, joka osaa painaa oikeaa tunnenappulaasi, ohjailee myös toimintaasi.

Nyt onkin hyvä hetki tarkkailla itseään, omia reaktioitaan ja toimintasi motivaatioita. Ovatko toimesi itsenäisiä ja kutsumuksesi mukaisia, vai ohjaako niitä jokin ulkoa tuleva manipuloiva taho.

Vapaus on synnyinlahjasi, jota sinun ei tarvitse luovuttaa kenellekään. Sinulla on vapaus valita joka hetki kaikki uudeksi ja itsesi näköiseksi.

Tutkaile sisäisiä uskomuksiasi, joilla mieli yrittää estää vapaata tahtoasi toimimasta itsellesi parhaalla tavalla. Uskotko olevasi voimaton, rahaton tai jollain muulla tavalla kykenemätön toimimaan kuten haluat? Elämme ihmeiden aikaa, jossa suuret mahdollisuudet toteutuvat erityisen nopeasti. Tunnista, että olet vapaa, jumalallinen olento, joka pystyy unelmoimaan mahdottoman todeksi.

Tällä jaksolla nousevat pinnalle ihmissuhteet ja erityisesti parisuhdeteemat. Joko niissä on selviteltävää tai ne kukoistavat erityisen voimallisesti. Uusia liittoja solmitaan.

Jakson haastajana on Valkoinen Tuuli, joka edustaa ilmaisun vapautta, suorapuheisuutta ja tunteidensa avointa näyttämistä. Jaksolla onkin tilanteita, joissa tulee sanoneeksi ääneen sen, mitä ei ennen ole tohtinut sanoa tai näyttää.

Keltaisen Ihmisen arkkityyppi on ”viisas”. Kuinka sitä osaisikaan asetella sanansa ja tekonsa viisaasti mutta itseään uhraamatta, lähtemättä mukaan kollektiivin hässäköihin.

Siinäpä pähkinää purtavaksi tällä jaksolla monen muun asian suhteen, joita se tulee nostamaan päivänkirkkaaseen tarkasteluusi.

Jakson vaikutus, kun Maya-syntymämerkkisi on:
Keltainen Ihminen: erittäin merkittäviä tapahtumia sinulle;
Valkoinen Tuuli: tärkeä haaste ja kasvun jaksosi voi nostaa huipulle tai syvyyksiin;
Punainen Kuu: täydentävä jakso nostaa pintaa jotain erityistä;
Sininen Käsi: kiertääkö energiasi todella vapaana?

Jakson vaikutus, kun Maya-merkkisi väri on:
Valkoinen: haaste- ja kasvujakso;
Keltainen: mitä vain voi tapahtua;
Punainen: herkistävä ja kontrollista luovuttava;
Sininen: toiminnan jakso.

Ajan virta on näkymätön ja äänetön, mutta sillä on luonne.
OmaMaya-jäsenpalvelu kertoo, mitä se saa aikaan sinun elämässäsi.

Tule mukaan OmaMaya-jäsenpalveluun

Käytössäsi ovat muinaisten mayojen kalenteriinsa koodaamat ajan ja avaruuden avaimet.

 

 

LIITY OmaMaya-JÄSENEKSI TÄSTÄ OmaMaya-jäsenyys

 


 

Puhelin- ja Skype/Zoom-katselmukset
Katselmus on selvätietoinen kanavointi, johon yhdistän tarvittaessa Maya-astrologisen ajan laadun katsauksen.

30 min. tai 60 min.
Ajanvaraus nettikalenterissa tässä
Tai
Sähköpostilla: [email protected]

Sydämen viisautta sinulle <3

– Päivi –