Kirjoitettu

Se on menoa nyt! – Maya-päivitys


Punaisen Käärmeen aaltojakso 29.3. – 10.4.2021

Tzolkinin päivät / Kin 105 – 117

Lähtölaskenta kohti tietoisuuden seuraavan kerroksen avautumista on käynnistynyt. Punainen Käärme symboloi kaikkea, minkä liitämme käärmeeseen. Parantuminen, nahkanluominen, uudistuminen, aistit ja sensitiivisyys. Käärme on muinaisissa alkuperäiskulttuureissa symboloinut kundalinienergiaa, joka virtaa selkärangassamme. Se kiertyy kuin käärme spiraalimaisesti alhaalta juuritsakrasta ylöspäin kohti kruunutsakraa. Se on elinvoimamme kantaja ja tärkein luomisvoimamme.

Tämä on myös aistillisten nautintojen erityisaikaa. Seksuaaliset tarpeet tai niihin liittyvät tunnetukokset nousevat vääjäämättä pinnalle ja parannettaviksi. Aistisi saattavat herkistyä näkemään, kuulemaan tai tuntemaan mitä erityisimmin tavoin. Parhaimmillaan tämä on ihaninta aikaasi ikinä. Saat sielullesi siivet ja nouset elämässä seuraavalla kokemisen ja aistimisen taajuudelle.

Jakson mehevissä tunnelmissa pääset herkuttelemaan kanssani maku- ja tuoksunautintojen äärelle Lammilla Ruusulassa. Supervegekokki Mariia Kotila loihtii VegeMaya-illallisen perjantaina 16.4. Mariia on myös itse Maya-syntymämerkiltään Punainen Käärme. Ei siis ihme että hän tietää, kuinka toisia hemmotellaan aistien kautta. Alkupaloina tarjoilen tietoa tuolloin alkaneesta Keskuskanavan merkittävästä suorasta linjauksesta ja sinun maya-astrologisista tärkeistä teemoistasi. Myös henkilökohtaisia aikojani varattavissa.
Lue lisää ja ilmoittaudu täältä

Pahimmillaan törmäät tällä jaksolla alitajunnasta nouseviin käsittämättömiin tunnetiloihin tai kehollisiin kokemuksiin. Käärme nostaa pintaan salatuimmat ja tutkimattomimmat puolesi. Se paljastaa varjosi, epäkypsän, pelokkaan tai keskeneräisen puolesi. Sensitiivisyys ja ylireagointi suurella tunteella asiaan jos toiseen korostuu.

Tämä  saattoi käynnistyä jo heti jakson alussa 28.3., kun taivaalla loisti myös täysikuu jättämättä yhtään sydämen sopukkaa pimeäksi. Tunteiden rajuja äärimmäisyyksiä nousee hetkessä kuin tulen leimaus. Nyt et voi pidätellä itseäsi etkä venyttää sietokykyä muiden kustannuksella. Pää on tullut vetävän käteen. Sanoista tekoihin turhan vellomisen sijaan. On merkittävien ratkaisujen ja päätöksien tekemisen aika.

Jaksolla opiskellaan epävarmuutta, elinvoiman puutetta ja itsen unohtamista. Energia herkistää sinut aistimaan kollektiivisen kentän kakofoniaa entistä suoremmin. Nyt onkin äärimmäisen tärkeää säilyttää realismi ja pysyä oman voimasi keskuksessa. Keltainen Soturi jaksolla toimii alitajunnasta ja luo uskoa itseesi ja kykyihisi.

Sininen Kotka on jakson haastaja ja vahvistaja. Nouse siivillesi, jätä raskaaksi käyneet taakat pois, ole oman elämäsi visionäärinen johtaja.
Kotka luo taivasyhteyden, ja Käärme edustaa maayhteyttä.

Jaksolle sisältyvät myös poikkeukselliset 10 porttipäivää, jolloin galaktisen luovan säteen impulssit ovat täysillä toiminnassa. Näillä energioilla sinä voit linjautua suoraan korkeamman itsesi ja intuitiosi taajuudelle. Säädyt Maan ja taivaan väliseen yhteyteen koko kehollasi ja sen sisältämällä viisaudella. Valkoinen Taikuri jakson suotuisana laatuna muistuttaa kuuntelemaan sisäistä viisauttasi ja luottamaan itseen.

Nämä ovat vain pieniä maistiaisia siitä, mitä Käärme voi tarjoilla juuri sinulle ja millaisia asioita päädyt opiskelemaan tällä jaksolla. Nyt jos koskaan on tärkeää kuunnella kehosi viestejä ja vaalia sen vitaliteettia.

Käynnissä oleva ajanjakso on poikkeuksellisen vahva ja vaativa etkä voi enää unohtaa tai vähätellä alitajuisia viestejä sielultasi. On alkanut myös Sinisen Linnan energia-alue. On lähdettävä toimiin sen suhteen, että voisit toteuttaa sielusi kutsumusta. On uskallettava tehdä vaikeitakin valintoja, jotka tällä jaksolla saattavatkin tuottaa päänvaivaa.

Käärme haastaa sinut luomaan nahkaasi ja uudistumaan. Päättämättömyys ja jahkailu tuovat vain lisää tuskaa. Toteuta se, minkä olet jättänyt tekemättä aiemmin. Rohkaistu tekemään tarvittavat ratkaisut ja nauti täysillä elämäsi luomuksesta.

13.4. Kouvolan Maya-illassa kerron jakson merkityksistä tältä jaksolta ja 14.4. alkavalta poikkeukselliselta Keskuskanavan alueelta. Myös henkilökohtaisia aikoja varattavissa minulta.
Lue lisää tästä

Millaisiin mittoihin me ihmiset olemmekaan päättäneet kasvaa, ja nyt kun taivaskaan ei ole rajana sielumme vapaalle liidolle, tämä kaikki on mahdollista.

Muinaiset mayat olivat ajan mestareita, ja he tiesivät ihmiseen kätkeytyvästä käsittämättömästä potentiaalista.

He tiesivät, milloin aikaikkunat ovat auki ja miten ihmisen kasvu tapahtuu syklisesti. He merkitsivät nämä tärkeät hetket kalenteriinsa. Nyt on jälleen ison kasvun askeleen ottamisen aika. Halusit tai et, jokin pyrkii sisältäsi näkyväksi. Anna uudistuksen tapahtua.

Maya-viisautta olen kirjoittanut ja sanoittanut näillä postilistan kirjeilläni myös sinulle. Olen tuonut sitä entistä syvemmin esiin OmaMaya-jäsenpalvelussani. Sen avulla sinäkin saat tietää, milloin ovat erityiset voimapäivät ja aaltojaksojen tärkeät opetukset sinulle.

Mikäli Maya-syntymämerkkisi on Punainen Käärme, on tämä merkittävä jakso sinulle.
Sinisille Kotkille tämä on tärkein jakso, sillä olet haasteen tai kasvun alueella nyt.
Keltaiset Soturit ovat mystisen ajan äärellä.
Valkoiset Taikurit saattavat vain nauttia suotuisesta alueestaan.

Nautinnollista uudeksisyntymää ja uudistavaa nahan luomista kevätauringon paistaessa sydämeesi.

– Rakkaudella Päivi –

 

”Olen seurannut nyt tätä OmaMayaa ja se tuntuu hyvältä avulta elämän jäsentämiseen ja rytmittämiseen.”
Virpi

 

OmaMaya-jäsenpalvelu

Kosmoksen koordinaatit menestykseen
SYNKASSA UNIVERSUMIN TAHDIN KANSSA

  • Henkilökohtaisesti tärkeät maya-kalenterin jaksot ja niiden kestot.
  • Fyysiset ja psyykkiset tuntemukset
  • Miten jakso vaikuttaa sinun Maya-merkissäsi
  • Erityiset voimapäivät
  • Galaktiset aktivaatio- ja tähtiporttipäivät
  • Tiedät, milloin on aika toimia ja milloin levätä
  • Tiedät, milloin sinulle suotuisat jaksot ovat ja milloin kasvun aika

 

LIITY OmaMaya-JÄSENEKSI TÄSTÄ

 

 


PUHELIN- JA SKYPE-KATSELMUKSET
Selvänäkijä ja maya-astrologi Päivi Kaskimäki

Inspiraatiota ja viestejä kosmokselta maanläheisesti sanoitettuna.
esittely ja ajanvaraus tästä

Vapaita aikoja nettikalenterissa mm. 31.3. 8.4. 15.4. 20.4.


 

 

13.–14.4. KOUVOLA
Henkilökohtaisia katselmuksiani ( 13.–14.4. )
Maya-astrologinen ilta ( 13.4. )

Teen henkilöhtaisia katselmuksia molempina päivinä.

13.4. ti Maya-astrologinen ilta Keskuskanavan teemalla.
Suora linjaus kosmokseen.
Sielunmerkkisi maya-astrologisesti.

Klo 18–20.30
Aloitamme 14.4. Maya-kalenteri Tzolkinissa sen tärkeimmän jakson. Olemme suorassa linjauksessa galaksin keskustaan ja kosmokseen. Olot ja tunnelmat voivat olla erityiset, ja tunnetilat ovat saattaneet läikkyä jo aiemminkin.

Paikka molemmille: Hamarinkatu 12, 45720 Kuusankoski
Ilmoittautuminen iltaan: mintunmindia@gmail.com
tai txt: 050 5790596

Ajanvaraus henkilökohtaiseen katselmukseen: info@paivikaskimaki.com
tai txt 040 500 0050

LUE LISÄÄ TÄSTÄ

 

 


16.4. LAMMILLA
VEGEMAYA-ILLALLINEN ja KATSELMUKSIANI

Klo 10–17

Henkilökohtaisia selvänäkö- ja
maya-astrologisia katselmuksia Ruusulassa.
Ajanvaraus: info@paivikaskimaki.com
Katselmuksen yhteydessä saatavilla Mariian vege-kahvilan suolaista ja makeaa.
30 min 65 € / 60 min 110 € / 90 min 155 €

VegeMaya-illallinen
Klo 18–21

Alkupaloina tutkimme maya-astrologisen karttasi salaisuuksia ja tiedossa olevia tärkeitä ajankohtia sinulle henkilökohtaisesti.

Olemme aloittaneet juuri 14.4. Maya-kalenterin tärkeimmän ajanjakson, Keskuskanavan alueen. Olemme suorassa linjauksessa Linnunrata-galaksimme keskustaan, ja melkoiset energiat ovat valloillaan.

VegeMaya-illallinen on kokonaan vegaaninen ja gluteeniton, ja se tarjotaan buffet-tyylisesti. Illallinen sisältää erilaisia herkullisia salaatteja, monipuolisesti lämmintä ruokaa, lisäketahnaa ja siemennäkkäriä sekä suussa sulavat jälkiruoat kahvin/teen kera. Jos ruokia jää, saat erillisellä kilohinnalla ostaa niitä myös mukaan illan päätteeksi.

Hinta: 69 € sisältää koko illan ohjelman, materiaalit ja vege-illallisen.
Paikka katselmuksille ja illalliselle:
Piianpiha 10, FI-16900 Lammi, Suomi

Ilmoittautuminen:
Päivi: info@paivikaskimaki.com
Mariia: mariiashealthjourney@gmail.com
Verkkokaupassa tästä

LUE LISÄÄ TÄSTÄ