Kirjoitettu

Sielun pimeä yö vai valon kirkkain hehku – Maya-päivitys

 

SINISEN YÖN AALTOJAKSO
15.6. – 27.6.
Tzolkinissa KIN / Pv 183 – 195

 

Kesäpäivänseisaus
21.6.21

 

Tähän päivään ja koko aaltojaksoon kohdistuvat valtavat energiat, joista on hyvä olla tietoinen.

Tänään, kun kirjoitan tätä viestiä, on kesäpäivänseisaus, planeetta Maan tärkeä vedenjakajahetki,
jolloin valoisa aika on pisimmillään pohjoisella pallonpuoliskolla.

Tänään ollaan myös Sinisen Yön aaltojakson vedenjakajalla, on 13 päivän mittaisen aaltojakson keskimmäinen eli 7. päivä. Päivän nimi ja numero on Kin 189, Punainen Resonoiva Kuu.

Tänään on myös galaktisen aktivaation porttipäivä. Yhteydet ovat täydellisen auki kaikkeuden korkeimpaan Lähteeseen ja tähtimaailmoihin. Resonoiva sointu tarkoittaa intuitiivisen kanavansa äärelle virittäytymistä ja säätymistä maa-taivas-yhteyteen. Tällä kertaa tuo kanava ei olekaan mikä tahansa vaan erityinen virityspiste syvimpien kykyjesi ja itsesi tuntemisen ytimeen.

Lataa Tzolkin alta, ja näet tummennetut ruudut, porttipäivät ja niiden muodostaman pyöreähkön kuvion kalenterin keskellä. Ollessamme tuon kuvion muodostamalla alueella, joka tänään myös alkaa ollaan linjautumassa poikkeukselliseen galaktiseen yhteyteen. Yhteys on auki neljän päivän ajan ( kin 189 – 192 ) Pääsyoikeus kaikken salatuimpaan tietoon on käytössäsi, jos niin valitset.

Tämä tieto on tallennettuna kehoosi ja alitajuiseen muistiisi, eikä sitä järjellä voi aina määritellä. Punainen Kuu on erityinen laatu, joka herättää kyllä muistamaan tässä hetkessä sinulle tärkeimmän. Tapahtumat tulevat opastamaan sinut kohtaamaan juuri sen, mitä sinun on nyt kohdattava ja käsiteltävä. Ei siis tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan. Vaikka tunnelmat ovat huipussaan ja energiaherkät ihmiset kovilla, löytyvät tärkeimmät opasteet ihan lähipiiristäsi tai sisältäsi. Tunteistasi.

Tzolkin
Symbolit ja sointujen selitykset

Vahvat tunteet ja jopa vellovat emootiot ovat tuon muistin nostamia viestejä ja signaaleja, joita tulisi nyt rohkeasti kuunnella. Herkistyminen, liikuttuminen ilman syytä tai kehon kipuilut, varsinkin selän ja niskan alueella ovat olleet pinnalla. Kuu on universaalin veden muisti, joka resonoi kehosi soluvesissä. Muistipankki avautuu ja aiheuttaa outoja oloja, niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Viime yönä ei uni meinannut tulla tai nukkumiseen liittyi erityisiä unikokemuksia sekä unettomuutta. Syynä saattoivat ollakin nämä poikkeukselliset energiat, vaikka hellesääkin on tuonut oman osansa tähän muutenkin erikoiseen keitokseen.

Kumpaa sinä ruokit sisälläsi, valoa vai varjoa?

 

Erityisen äärimmäiset tunnelmat siis vaikuttavat tähän jaksoon, joka jo muutenkin on erittäin haastava ja syväluotaava. Sininen Yö merkitsi muinaisille mayoille jaguaaria, pimeän salamyhkäistä eläintä. Siihen liitettiin myös hämärä tai pimeä rakennus, talo tai temppeli. Jaksolla on siis jo kuusi päivää tutkittu pimeyttä tavalla tai toisella. Hidas, läpitunkeva, raahaavan raskas ja elämäsi perustuksia tökkivä energia ei ole jättänyt mitään piiloon eikä ketään kylmäksi.

Paljon muutakin Yön energiaan liittyy, mutta siitä ja sen vaikutuksista voit lukea tarkemmin OmaMaya-jäsenpalvelussa.

Planeetan valo on seisauspäivänä syvimmillään, ja samaan aikaan jaksolla tutkitaan myös syvintä pimeyttä. Melkoisen paradoksaaliset ja äärimmäiset tunnelmat välittyvät myös maailmamme tapahtumissa ja informaation tulvassa.

Nyt jos koskaan on äärimmäisen tärkeä vahvistaa positiivisuutta ja uskaltaa soturin rohkeudella kuunnella sisäistä totuuttaan. Vaikka se olisi täysin ristiriidassa ulkoisen maailman totuuden kanssa.

 

Vanhaa intiaaniviisautta lainatakseni, kumpaa koiraa sinä sisälläsi ruokit, se vahvistuu. Meissä jokaisessa on se musta koira, varjomme ja pimeät puolemme. Meissä on myös valkoinen koira, sydämen rakkaustietoisuus.

Olet merkittävällä elämäsi vedenjakajalla valitsemassa leiriä, sitä mille sinä annat voimasi.

Se niin sanottu maailmanloppu on käynnissä nyt eikä 21.12.2012! Vuosien myötä tunnelmat ovat tiivistyneet ja maailmat ovat erkaantuneet. Vanha maailma on kuolemassa pois tehdäkseen tilaa uudelle. Tilanteet ovat tiivistyneet Tzolkin-kierrokselta toiselle, ja tällä hetkellä olemme aitiopaikalla keräämässä satoa niin tältä 260 päivän kierrokselta kuin koko kuluneelta reilun viiden tuhannen vuoden Long Count -kalenterin jaksolta.

Sinulta kysytään tiukkaan sävyyn, millaista maailmaa haluat luoda tästä eteenpäin!

Enää et voi pitää toista jalkaa veneessä ja toista laiturilla. Virtaus on niin vahva, että vene on jo lähdössä; oletko mukana vai jäätkö laiturille? Valitsetpa niin tai näin, ole tarkkana, että valitset sisäisen totuutesi mukaan, ei ulkopuolisia kuunnellen. Kaikki valinnat ovat yhtä oikeita, kunhan vain tunne on varmasti itselläsi vahva ja hyvänoloinen.

 

Kaiken keskellä on onneksi tiedossa ihanaa vertaistukea ja inspiroivaa tekemistä. Lämpimästi tervetuloa vaikka Lapinlahdelle minun ja Juurikkalan Kaijan kanssa
Maya-Gaya sielunmaalaus-työpajapäivään 3.7.
saamaan uusia koordinaatteja elämäsi sulostuttamiseksi. Iisalmessa ja Kuopiossa tiedossa myös voimaannuttavia elämän eväitä. Lue lisää viestin lopussa.

 

Sinisen Yön jakso kohdistaa voimansa sinuun erityisellä latauksella, mikäli Maya-syntymämerkkisi on jokin seuraavista: Sininen Yö Punainen TaivaanvaeltajaKeltainen Soturi Valkoinen Peili. Mikäli Maya-merkkisi väri on Valkoinen tai Keltainen, saattavat tilanteet kärjistyä, muille väreille jakso lienee hivenen suotuisampi. Saat tarkat selvennykset edelliseen OmaMaya-jäsenpalvelusta.

 

OmaMayan avulla säädyt oman voiman keskukseen ja hallitset tilanteet,
vaikka ympärilläsi tapahtuisi mitä tahansa.

 

Lue OmaMaya-esittely ja hyppää mukaan tästä

 

Se joka omistaa aikasi, omistaa mielesi.
Tunne mielesi ja omista aikasi.

 

 


30.6. IISALMI
KATSELMUSPÄIVÄ ja MAYA-ASTROLOGINEN ILTA

Teen henkilökohtaisia selvänäkö- ja/tai maya-astrologisia katselmuksia.
Voit miettiä kysymyksiä valmiiksi tai tulla ilman mitään erityistä syytä saamaan kanavoitua tietoa elämäsi tähän hetkeen. Voin tarvittaessa tutkailla maya-astrologista karttaasi ja sen vaikutusta nykyhetkessä sekä tulevia suuntaviivoja.
30 MIN 65 € / 60 MIN 110 €
Voit tallentaa omaan puhelimeen. Kortit ja käteinen.

 

30.6. Klo 18–20.30 MAYA-ASTROLOGINEN ILTA

Tutkimme maya-astrologista karttaasi oman perehtyneisyytesi mukaan. Tietoa omasta Maya-syntymämerkistäsi ja vuosienergiasta, jossa olet nyt menossa 13:n vuoden sykleissäsi. Soveltuu aloittelijoille tai jo perehtyneille.
Saat tietää tulevat ajanjaksot, jolloin energia on sinulle maya-merkkiesi myötä tärkeä.

 

Kerron kuluvan jakson merkityksistä ja tuntemuksista. Olemme vahvalla Soturin jaksolla, jossa jokainen päätöksesi tullaan punnitsemaan äärimmäisellä rohkeudella ja sydämen erottelukyvyllä. Hyvä saada ymmärrystä tapahtumiin ja osata ennakoida omaa tekemistä kosmoksen kanssa samaan synkronismiin näissä energioissa.
Materiaalit sisältyvät hintaan.

Teemme sävähdyttävän, musiikillisen tähtimeditaation illan päätteeksi.

Illan hinta: 49 €

Ilmoittautumiset Maya-iltaan ja ajanvaraukset henkilökohtaiseen katselmukseen:
Johanna txt tai soita 0443325967
Paikka: Valontupa, Savonkatu 12, 74100 Iisalmi

 

 


1.–2.7 LAPINLAHTI – LUOVAPUU – Katselmuspäivät
Teen henkilökohtaisia selvänäkö- ja/tai maya-astrologisia katselmuksia.
Voit miettiä kysymyksiä valmiiksi tai tulla ilman mitään erityistä syytä saamaan kanavoitua tietoa elämäsi tähän hetkeen. Voin tarvittaessa tutkailla maya-astrologista karttaasi ja sen vaikutusta nykyhetkessä sekä tulevia suuntaviivoja.
30 MIN 65 € / 60 MIN 110 €
Voit tallentaa omaan puhelimeen. Kortit ja käteinen.
Paikka: Luovapuu, Pajuharjuntie 16, 73100 Lapinlahti
Ajanvaraus: [email protected] tai 040 500 0050

 

3.7. MAYAA JA MAALAUSTA -TYÖPAJA

Päivi Kaskimäki ja Kaija Juurikkala inspiraattorina vointinsa mukaan.
Jooga ja äänimaljat, Hannah Weisenberg

Tutkimme tärkeitä maya-astrologisia voimavaroja ja tämän hetken voimavärejä maya-kartallasi henkilökohtaisesti.
Vuosi-energia, sielunmerkki ja Maya-syntymämerkkisi avaavat koordinaatit ja symbolit käyttöösi pidemmäksikin aikaa.

Avaamme kehon muistia lempeällä joogalla, joka sopii aloittelijallekin. Kohotamme värähtelyämme äänimaljojen soinnuilla. Maalaamme sielunkuvasi puutarhan siimeksessä saamamme tiedon avautuessa ja ohjatessa käden liikettä, sielusi jatketta.
Tiedossa jo toistamiseen upean luovasti rönsyilevä ja voimaannuttava työpajapäivä.
Lämpimästi tervetuloa.
Klo 10.30 – 17.00
Hinta: 155 €
Kortit ja käteinen.

Luovanpuun kahvilasta saatavilla herkullisia kahvia/teetä + leivonnaisia ja lounasta erikseen ostettuna.
Paikka: Luovapuu, Pajuharjuntie 16, 73100 Lapinlahti

Ilmoittautuminen työpajaan:
Hannah Weisenberg: [email protected] tai 044 5953301


4.7. KUOPIO – Katselmuspäivä
Teen henkilökohtaisia selvänäkö- ja/tai maya-astrologisia katselmuksia.
Voit miettiä kysymyksiä valmiiksi tai tulla ilman mitään erityistä syytä saamaan kanavoitua tietoa elämäsi tähän hetkeen. Voin tarvittaessa tutkailla maya-astrologista karttaasi ja sen vaikutusta nykyhetkessä sekä tulevia suuntaviivoja.
30 MIN 65 € / 60 MIN 110 €
Voit tallentaa omaan puhelimeen. Kortit ja käteinen.
Paikka: BeneOne / Tarja Tirkkonen,
Kuopion uusi matkakeskus / Kuopion portti, Puutarhakatu 9 B,  3. kerros
Voit tulla kahta reittiä:
– Matkaajanpolku: ovi B 1/1  ( Ovisummeri )
– Autolla parkkihalliin ( Ovisummeri )

Ovisummerin käyttö:
Vasen nuoli selaa BeneOne/Tarja Tirkkonen ja soita kelloa. Tule 3. kerrokseen.
(Mikäli näytössä on asuntojen numeroita, palaa oikealla olevalla nuolella)
Tarvittaessa soita Päivi: 040 500 0050

Ajanvaraus: [email protected] tai 040 500 0050