Kirjoitettu

Soturin rohkeutta koetellaan – Maya-päivitys

KELTAISEN SOTURIN AALTOJAKSO
17.8. – 29.8.
Tzolkinissa KIN 196 – 206

Keltaisen Soturin jakso on alkanut. Yleensä heti näin jakson alussa sen tärkeimmät koordinaatit näyttäytyvät. Ne voivat olla ulkoisia tapahtumia, jotka laittavat liikkeelle tunnetiloja tai tietynlaista toimintaa. Sitä, mikä on kosmoksen mielestä sinulle parasta juuri nyt.

Ne voivat olla alkukantaisia ja vaistonvaraisia oivalluksia, jotka kumpuavat syvistä sisäisyytesi kerroksista. Oivalluksen lamppu syttyy, ja voima täyttää tietoisen hengen soturin entistä rohkeampaan itseilmaisuun.

Ole siis tarkkana, mikä nostaa päätään ja mihin sinun on voimasi kohdistettava!

Olivat tapahtumat tai tunnemat millaisia tahansa, ne ovat tulleet johdattamaan sinut oikeaan suuntaan, aikaan ja paikkaan. Kokemaan juuri sen, mikä sinulle on tärkeintä tässä elämäsi kasvuvaiheessa. Kohtaamaan itsessäsi juuri sen, mistä nyt on tultava tietoiseksi.

Soturin teemoilla ilmoilla voi olla melkoista tunneroihua syystä jos toisestakin. Punainen Käärme jakson alitajunnassa nostaa esiin tunteiden merkityksen ja niiden räjähtävät tulivuoret.

Olemme hyvin vahvalla sadonkorjuun alueella, jossa elämäsi luomus näyttäytyy kypsänä tai epäkypsänä. On myös inventaarion aika. Se, minkä on yrittänyt pitää piilossa, nousee vääjäämättä esiin. Soturin rohkeutta tarvitaan, jotta voisi katsoa itseään ja luomustaan rehellisesti.

Parhaimmillaan kaikki, mitä on työstänyt ja kehitellyt, nousee valmiina esittelyyn. Menestystä ja onnistumisia on ilmoilla. Kiitollisuuden osoittaminen valmistuneesta sadosta takaa, että runsaus jatkuu myös tulevaisuudessa.

Soturin mukana kulkee aina sen haastevoima Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja. Se oli muinaisille mayoille kuoleman jumaluus. Kuin luonnossa syksy saapuu ja vanhan on kuoltava pois tehdäkseen tilaa uudelle. Näin saattaa olla myös sinun elämässäsi. Mistä on luovuttava, että voit kasvaa mittaa ja voimaa tehden tilaa uudelle.

Sininen Yö jaksolla aktivoi unien näkemistä tai muuten uniaikaa voimallisin kokemuksin. Se on myös unelmoinnin kyky. Mitkä unelmat ovat tulleet valmiiksi? Millaisia uusia unelmia kumpuaa intuitiivisen tietäjäsi lähteestä?

Luota unelmiisi: niihin on kätketty ikuisuuden portit ja äärettömien rikkauksien aarteet. Jos voit unelmoida sen, voit myös vastaanottaa sen!

– Love Päivi –

 

AJANVARAUS puhelin- ja Zoom-KATSELMUKSEEN

Tervetuloa saamaan vahvistusta intuitiollesi tai vastauksia kysymyksiin.
Voit tulla myös ilman erityistä syytä kuulemaan, mitä kauttani sinulle juuri nyt kanavoituu.

* Menneet elämät ja niiden vaikutus tai pontentiaalisi.
* Ihmissuhteet ja työ
* Elämäsi suuntaviivat Maya-astrologisesti. Mennyt, tuleva ja nyt.
* Tähtiyhteydet, tähtipersoonallistuutesi piirteet tai henkisen kasvun potentiaalisi.

 

1. Varaa aika nettikalenterista. 30 min tai 60 min
2. Käy maksamassa verkkokaupassa valitsemasi pituinen aika.
3. Varattuna aikana soita numerooni 040 500 0050
– Zoom-linkin lähetän ennen katselmusta sähköpostiisi, jolla teit varauksen.
Verkkokaupassa useita erilaisia pankki- ja luottokortti- sekä osamaksutapoja.

Siirry tästä PUHELINkatselmuksen ajanvarauskalenteriin

Siirry tästä ZOOM-katselmuksen ajanvarauskalenteriin

 

Voit varata puhelin- tai Zoom-ajan myös:
info@paivikaskimaki.com tai 040 500 0050
Maksu tapahtuu pankin kautta ennen varattua aikaa.
Lähetän maksutiedot sähköpostilla.

Kaikki vapaat ajat nettikalenterissa tästä