Kirjoitettu

Sydämesi totuus paljastuu – Maya-päivitys

Valkoisen Koiran aaltojakso
8.4. – 20.4.
Tzolkinissa kin 170 – 182

Sydämesi erottelykykyisyys

Olemme tassutelleet nyt hetken aikaa Koiran aaltojaksolla. Tämä jakso on nostanut pinnalle erityiset energiansa, joiden keskiössä ovat oma voima, sydämen erottelukyky ja rohkeus seurata uskollisesti sydämensä kutsumusta.

Näinä aikoina ne, jotka elävät sydämensä totuuden mukaan, saattavat kokea vastustusta tai haastetta, kun taas ne, jotka toimivat egolla, näyttävät saavan ylimääräistä nostetta. Taustalla lienee valon ja varjon kamppailu planeettamme herruudesta entistä tiivistyvämpään tahtiin.

Parhaiten näissä tinkimättömissä energioissa luovii, kun pyrkii kaikessa välttämään vastakkainasettelua. Olet varmasti huomannut, kuinka äärimmäisen herkästi energia reagoi jokaiseen ajatukseen, sanaan, tunteen ailahdukseen tai jopa keskeneräisiin ajatelmiin. Toteutus tuodaan eteesi syöksyvirtauksella ja salamannopeasti.

Mitä vapaammin, itsenäisemmin ja positiivisuuden kautta elät, koet ja ilmennät itseäsi, sitä keveämmäksi tiesi käy. Huomaat saavuttavasi eräälaisen koskemattomuuden. Mikään epäkypsä ei läpäise timanttista energiaolemustasi.

Sydämesi erottelukykyä punnitaan ehkä äärimmäisissä tilanteissa. Äärimmäisyydet näyttäytyvät niin maallisissa kuin henkisissä toimissa ja ryhmissä. Saatat törmätä niin normiegon toimintaan kuin henkiseen egoon.

Mistä tunnistat henkisen egon? Siitä, että tunnet vastustusta tai kehollisia reaktioita ja pahaa oloa. Asia voi olla upea ja tärkeä, mutta jostain syystä sen esittäjä aiheuttaa negatiivisia tuntemuksia, jopa pahoinvointia. Tuntuu, että menetät vapautesi etkä saa toimia, kuten itse haluat tai koet, eli et tule hyväksytyksi sellaisena kuin olet.

Henkinen ego verhoutuu hyväntekijän rooliin, auttajaksi. Se puhuu minä-muodossa.  Se kertoo, että vain minä pystyn johonkin tai annan sinulle jotain, mihin yksin et pystyisi. Sen toiminta on piiloutunut auttajan rooliin, mutta huomaamattasi se kääntyy äärimmäisen hienovaraiseen manipulointiin. Useimmiten se ei myöskään kestä rakentavaakaan kritiikkiä. Rakkaus ei selittele, henkinen ego selittelee ja puolustelee.

Mitä muuta voit tehdä kuin kuunnella sydämesi totuutta ja seurata sen ääntä uskollisesti, vaikka et saisi vahvistusta ulkopuoleltasi. Tilanteet saattavat kärjistyä, ja kaikenlaista hässäkkää ja epävarmuutta voi olla ilmoilla.

Kaikissa tilanteissa voit aina kysyä suoraan omalta sydämeltäsi: laita vasen kätesi sydämen päälle ja kysy, onko tämä minulle totta tai onko tämä minua varten? Kysy kysymyksiä, joissa vastaus on kyllä tai ei.

Sydämesi vastaus tulee sekunnin sadasosassa, se on se ensimmäinen, jonka saat. Melkein samantien järki, ego ja mieli alkaa selittää ja ylikirjoittaa saamaasi vastausta. Älä jää mielen vatuloinnin vangiksi, palaa uudestaan ja uudestaan siihen vastaukseen, jonka sait sydämeltäsi heti ensimmäiseksi. Se on sinulle se ainoa ja oikea!

Toivotan huikean rohkeaa ja totuudellista oman sydämen tiesi seuraamista. Sitkeä työsi tullaan palkitsemaan!

– Päivi –

 

HENKILÖKOHTAISET
PUHELIN- JA ZOOM-KATSELMUKSENI
Selvätietoisesti kanavoiden ja Maya-astrologiaa yhdistellen

AJANVARAUS Zoom- ja puhelin-KATSELMUKSEEN

1.) Varaa aika nettikalenterista. 30 min tai 60min
2.) Maksa verkkokaupassa valitsemasi pituinen aika.
3.) Varattuna aikana soita numerooni 040 500 0050
– Zoom-linkin lähetän ennen katselmusta sähköpostiisi, jolla teit varauksen.
Verkkokaupassa useita erilaisia pankki- ja luottokortti- sekä osamaksutapoja.

Siirry tästä PUHELIN-katselmuksen ajanvarauskalenteriin

Siirry tästä ZOOM-katselmuksen ajanvarauskalenteriin

Voit varata puhelin- tai Zoom-ajan myös
sähköpostilla: info@paivikaskimaki.com
tai 040 500 0050 txt
Maksu tapahtuu pankin kautta ennen varattua aikaa.
Lähetän maksutiedot sähköpostilla.

Kaikki vapaat ajat nettikalenterissa tästä