Kirjoitettu

Syntymä Aurinkotietoisuuteen – Maya-päivitys

Keltaisen Auringon aaltojakso 23.1. – 4.2.2021
Tzolkinin päivät / Kin 40 – 52

Syntymä rakkaustietoisuuteen

Olemme synnyttäneet uutta ja ideoineet tulevaa Punaisen Linnan alueella. Se aloitti myös uuden kalenterikierroksen 15.12.2020 Tzolkin-kalenterin päivällä no 1. Luottamusta on punnittu. Itsetuntemusta on haastettu mitä erityisimmin tavoin. Tunteen usvaisilla vesillä olet vain voinut luottaa, että se minkä koet itsellesi oikeaksi, sitä on nyt seurattava hinnalla millä hyvänsä.

Erityinen parantuminen on ollut käynnissä kuluneella Sinisen Käden aaltojaksolla, joka loppuu perjantaina 22.1. Tunnetason puhdistuminen on ollut käynnissä jokaisella hyvin yksilöllisellä tavalla. Oudot olot ja kehon reaktiot ovat olleet erityisiä, ja monet aivan poikkeuksellisia.

Et ole myöskään päässyt eteenpäin sellaisissa projekteissa, jotka eivät olekaan enää sinua varten. Et vain saa aikaiseksi tai et jaksa. Väsymys ja unen tarve onkin korostunut vuodenvaihteen tienoilla. Saamattomuus ja turhautuminen vuorottelevat. Tehokkuus ei vain toimi kuten yleensä tällä synnytyskierroksen aloittamisen alueella.

Toisaalta galaktiset energiat ja Maa-planeetan omat värähtelyt ovat nyt sitä luokkaa, että ei ihme, jos myös ihmisen voimat ovat vähissä. Öiseen aikaan taidamme ladata tähtikoodeja tai opiskella muutosvoimia kaukaisissa maailmoissa. Kun prosessi on valmis, voidaan tähtiopit tuoda maanpäälliseen olemukseen.

Energiaa ei riitä enää hereilläolon tekemiseen kuten ennen. Säädymme uuteen tietoisuuteen, ja koko keho on työn alla. Itse olen huomannut, että parasta on keskittyä vain yhteen asiaan kerrallaan. Läsnäolon merkitys korostuu. Kun antaa huomionsa kulloinkin käsillä olevaan, tuntuu energiatasapaino pysyvän paremmin koossa. Kaikki mahdollisuudet tai tekemättömät työt eivät silloin vyöry ylitse, eivätkä stressitasot nouse liikaa. Luonto on erittäin tärkeässä roolissa. Se auttaa maadoittumaan ja säätymään sujuvammin uuteen tähtitietoiseen kehoon.

Keholliset oireet ovat olleet mitä eriskummallisimpia. Kuuman ja kylmän vaihtelua, erikoisia unia, selkotietoisia näkyjä ja etiäisiä tulevasta. Kehosi saatta reagoida toisen ihmisen energiaan poikkeuksellisen vahvana virtauksena. Saatat tunnistaa aistiesi herkistyvän ja haluat silloin olla mieluummin yksin ja vaalia omaa herkistyvää olemustasi. Toisilla suolisto oireilee ja ruokahalu heittelehtii.

Telepatia on entisestään herkistynyt, ja välillä saatat aistia kaukanakin olevan ihmisen tunnelmat tai mielenliikkeet. Ajantajun häviäminen ja muistamattomuus nousevat pintaan. Keskittymiskyvyttömyys ja tunne, että aika lipsuu käsistä ja häviää jonnekin. Olemalla läsnä yhdessä hetkessä ja toimessa kerrallaan on helpointa saada aika riittämään. Ajan virta on jälleen kiihdyttänyt tahtiaan, ja sen liike on saanut uuden sykkeen. Tunnistamme sen siitä, että kaikki tuntuu nopeutuvan ja kaaosmaiset tunnelmat lisääntyvät. Aika tuntuu entistä useammin loppuvan kesken. Et ehdi yhtä paljon enää samassa ajassa kuin ennen varsinkaan, jos menet johonkin tekemiseen kiireen tai hätäilevän tunteen myötä. Seinä nousee kyllä pystyyn tavalla tai toisella.

Ajan virta reagoi jokaiseen ajatukseesi tai tunteeseen samantien, ja toiveesi manifestoituvat entistä nopeammin. Nyt onkin erittäin hyvä aika kokeilla omaa luomisvoimaansa entistä tietoisemmin. Ajatuksesi on kuin taikasauva: mihin sen kohdistat, pian sen myös vastaanotat. Toisaalta se mikä nousee impulsiivisesti ajatuksiisi, on sillä hetkellä tärkeä tieto huomioitavaksesi.

Kaiken tämän keskellä ei ihme, jos väsyttää ja tuntuu, että kaikki on menossa ylösalaisin tai ainakin jotenkin uuteen suuntaan. Tuosta suunnasta ei vain vielä saa oikein järjellisesti kiinni.

Siispä edelleen luotetaan, että kaikki mistä innostuu tai mikä omassa elämässä virtaa, siihen suuntaan kannattaa mennä, vaikka järkisyyt olisivat sitä vastaan.

Olemme nyt lähdössä Keltaisen Auringon aaltojaksoon. Se edustaa rakkauden syvintä olemusta, pyyteetöntä rakkautta. Olemme syntymässä kultaiseen tietoisuuden aurinkokehoon. Sydämesi kyllä muistaa, millaiseen potentiaaliin olet aikonut tässä elämässä kasvaa. Voit luottaa sydämesi opastukseen, vaikka mieli ja järki eivät saisi mitään vahvistuksia.

Auringon tulienergia tarjoilee mahdollisuutta nähdä joitain suuntia tai asioita valmiimmassa muodossa. Se mitä on synnytelty vuodenvaihteen ajan, alkaa hahmottua hivenen paremmin. Valkoinen Koira on tällä aaltojaksolla haastajana muistuttaen, ettemme saa tinkiä omasta syvämen kutsumuksesta tippaakaan.

Jaksolla erityisesti ne, joiden Maya-syntymämerkki on joko Keltainen Aurinko tai Valkoinen Koira, ovat energian keskiössä. Toisaalta he voivat olla myös tiennäyttäjiä toisille. Koirille tämä jakso on erittäin merkittävä oman haasteen ja kasvun jakso. Parhaimmillaan upea sellainen. Mikäli Maya-syntymämerkkisi väri on valkoinen, on tämä jakso myös sinulle vahvistava ja haastaa kasvuun. Keltaiset maya-merkit voivat olla nyt kokemassa upeita hetkiä, vaikka toisinaan ne syntyvätkin kiperien tilanteiden myötä.

On tärkeää terävöittää omat päämäärät, mutta tällä jaksolla on myös osattava olla armollinen ja lempeä itselleen. Me jokainen opiskelemme sitä, ettemme saisi olla liian vaativia itseämme tai läheisiämme kohtaan. Olisi suotuisaa olla realisti, hyväksyä inhimillisyys ja luopua liian täydelliseen tähtäävistä tavoitteista.

Punaiset Lohikäärmeet ja Siniset Myrskyt ovat myös tärkeällä energia-alueella. Uudistuminen, parantuminen ja itsensä vaaliminen ovat meille kaikille näiden laatujen myötä tärkeässä roolissa. Anna itsellesi rakkaudellista hoivaa ja vaali omaa elinvoimaasi. Ideat ja uudet alut voivat olla kutsuvia, mutta niitä ei voi väkisin puskea eteenpäin. Muutos tulee ajallaan.

Aaltojakso alkaa erityisellä tähtilinjauspäivällä, joka voi osaltaan laittaa liikkeelle erityisiä kokemuksia. Jaksolla on myös muita merkittäviä energian aktivaatiopäiviä. Tällä jaksolla synnymme aurinkotietoisuuteen. Kuka tietää, millaisia heräämisiä ja kohtaamisia se tuokaan tullessaan?

Vaikka mieli ja järki eivät saisi mitään vahvistuksia,
voit luottaa sydämesi opastukseen.

– Päivi-

 

 

OmaMaya-jäsenpalvelu

OmaMayan avulla saat selville sinulle tärkeät ajankohdat

  • Sinulle henkilökohtaisesti tärkeät maya-kalenterin jaksot ja niiden kestot.
    Tieto siitä, kuinka ne vaikuttavat juuri sinun elämässäsi ja fyysisinä tuntemuksina tai kasvuteemoina
  • Erityiset voimapäivät, jolloin on tärkeää olla ajan hermolla omien päätösten kanssa
  • Galaktiset aktivaatiopäivät ja tähtiporttipäivät
  • Tiedät, milloin on aika toimia ja milloin levätä
  • Tiedät, milloin sinulle suotuisat jaksot ovat ja milloin on kasvun aika
  • SEURAAT LUONNOSTAAN MAYA-KALENTERIA

 

LIITY OmaMaya-JÄSENEKSI TÄSTÄ

OmaMaya-jäsenyys

 


 

 

PUHELIN- JA SKYPE-KATSELMUKSET
Selvänäköisesti ja/tai maya-astrologisesti

Kanavoitua tietoa tämän hetken elämäntilanteeseen.
Uutta tietoa tai selvennystä tapahtumiin, vahvistusta omien päätöstesi tueksi.
Voit miettiä kysymyksiä tai tulla ilman erityistä syytä.
Yleensä saan tiedon ennen puhelun alkua siitä, mikä on tärkeä viesti ja tieto asiakkaalle.

Ajanvaraus nettikalenterissa tästä
Varaa haluamasi aika ja käy maksamassa verkkokaupassa.
TAI
Kysy vapaata puhelinaikaa sähköpostilla
Ajanvaraus: info@paivikaskimaki.com tai txt 040 500 0050

 

 


 

 

17.2. ONLINE-MAYA-kurssi – TASO 1 Alkeet


Maya-astrologia ja maya-kalenteri Tzolkinin käyttö.
Klo 17–21
Saat käyttöösi huikean itsetuntemuksen välineen.
Sopii aloittelijalle tai asiaan perehtyneelle oman tiedon syventämiseen.

Kurssi toteutetaan Zoomilla

Ilmoittautuminen ja esittely TÄSTÄ