Kirjoitettu

Totuus esiin – Maya-päivitys

Punaisen Taivaanvaeltajan aaltojakso
Kin 53–65 Tzolkinissa
10.7. – 22.7. gregoriaanisessa

Heinäkuussa on hikoiltu muustakin syystä kuin helteiden vuoksi. Ainakin moni meistä tuntuu nyt Taivaanvaeltajan jakson energioissa tulleen sille viimeiselle portille.

Energia haastaa tavalla tai toisella kohtaamaan kipupisteensä ja puhdistautumaan lopullisesti vanhoista toimintamalleista. Syväluotauksessa on kaikki turha mitä olet mukanasi kantanut ehkä jo lapsuudesta asti.

Haitalliset, vaikkakin turvaa tuoneet toimintamekanismit paljastuvat persoonassasi ja käytöksessäsi. Saatat reagoida asioihin poikkeuksellisen herkästi jopa yliherkistyneesti. Tunnetason voimat nousevat pintaan ja et voi enää toimia kuten ennen, tai sinua ei saa enää kohdella kuten ennen.

Siinäpä tulee sitten puhuttua suunsa puhtaaksi tai tunteet valloilleen juuri niin aitoina kuin ne sisältäsi kumpuavat. Ympäristöä ei voi enää säästellä oman hyvinvointinsa tai sisäisen rehellisyytensä kustannuksella.

Taustalla vaikuttaa valkoisen linnajakson todella syväluotaavan puhdistavat energiat. Kaikki laitetaan tehopesuun ja valkaisuun, loppulinkousta unohtamatta. Täysikuu lataa 13.7. lisäksi paljastavat valovoimansa juuri näihin päiviin.

Seuraavaksi tiedossa kolme erityistä tähtiporttipäivää.

Tarkka ajankohta OmaMaya-jäsenpalvelussa jonne voit liittyä tästä.

Eipä siis ihme josko koet erityisiä tunnetason herätteitä, olet herkistynyt, räjähtelet poikkeuksellisesti, näytät tunteesi suoraan ja ketään säästelemättä, puhut sydämesi totuudesta voimalla jota et ehkä ennen tunnistanut. Toiset irrottautuvat työstä tai parisuhteesta. Toiset siivoavat ullakot ja kellarit symbolisesti tai konkreettisesti. Toiset oppivat vihdoin sanomaan EI! Nyt riittää. Minun rajani menee tässä, eikä sen yli enää tulla!

Tällä jaksolla todella kohdataan omat sydämen haavat ja kipukohdat. Antaudutaan niille ja katsotaan asioita rehellisesti omassa keskeneräisyydessä. Hyväksytään itsensä juuri sellaisena kuin ollaan. Täydellisinä luojan luomina yksilöinä joilla on tärkeä paikkansa kokonaisuudessa.

On käynnissä erittäin vahva omien rajojen vetämisen kausi ja todella puhdistava omaan voimaan ankkuroitumisen jakso. Tätä tarvitaan voidakseen toteuttaa omaa sieluntehtäväänsä tässä erityisessä ajassa, jossa kaikki on muuttumassa uudeksi pikakelauksella.

Toiset haluavat vetäytyä näissä energioissa yksinäisyyteen ja hiljentymiseen. Toiset lähtevät mieluummin pakoon erakkoluolaansa kuin kohtaavat itsensä ja omat heikkoutensa. Helpompi vetäytyä kuin työstää ristiriidat suoraan kasvoista kasvoihin.

Miten itse toimitkaan ole tietoinen että omien kasvukohtien ja kipupisteiden kohtaaminen on nyt todella tärkeää. Vasta sitten voit antautua itsellesi kokonaisvaltaisesti ja voit tehdä asioille jotain. Nyt ei siis kannata enää pidätellä sitä minkä on sisällään tunnistanut. Maton alle lakaistu tulee vyörynä entistä vahvemmin eteesi voidaksesi kohdata sen mikä on nyt kohdattava.

Huh, mitä aikaa elämme. Itse olen henkökohtaisesti ollut kyllä sellaisessa irtipäästämisen ja selkiyttämisen jaksossa että enpäs moista muista pitkään aikaan. Tunnetilat ovat nousseet niin vahvana että en voinut muuta kuin päästellä ne esiin juuri sellaisina kuin ne ovat tulleet.

Rajat on nyt näytetty sisaruksille jotka möyhivät lapsuudenkotini manipuloivassa draamanäytelmissä. Minut on aina pitänyt alistaa ja nujertaa jostain kumman syystä. Olenkin sitten päätynyt huomaamattani sietämään jos jonkinlaista, ihan vain omaa kiltteyttäni. Kaikissa ihmissuhteissani. Vihdoin sain tehtyä lopun ja sanottua että ei enää, minulle riitti lopullisesti. Uskon että jatkossa tunnistan erittäin helposti josko samaa energiaa vielä yritetään tarjoilla. Poistuminen perhedraaman roolipuvustani vei vetämään selketä rajat myös parisuhteessa. Parisuhdekin on nyt loppu.

Ja aivan kuin ihana ja rakas Sinikontuni olisi tarjoillut juuri näille näytelmille sen oikean näyttämön. Nyt kun näitä elämänkasvu näytelmiä ei enää tarvita, tuntuu siltä että voisin luopua Sinikonnustakin. Muuttaisin lähemmäs perhettäni ja lapsenlastani. Niin että jos sinulle tulee vastaan ihana talo Orimattilan suunnalta järvenrannalla, saa vinkata 🙂 ( Luultavasti väriltäään se on vihreä )

Minulla on menossa yhdeksäs vuosi 13:n vuoden sykleissä maya-astrologisella kartallani. Solaarinen yhdeksäs vuosi onkin kulminaatio vuosi jossa kaikki oppi, tieto ja taidot tulevat käytäntöön ja toteutukseen. Kutsun tätä valaistumisen vuodeksi ja hyvin ymmärrän näitä energioita ja tapahtumia. Nyt tiedän kuka olen tämän kasvusyklin ajalta, missä ja miten minun tulee toimia tuodakseni kaikki oppini käytäntöön.

Vuosinergia vaihtuu aina gregoriaanisessa syntymäpäivässäsi. Vuodet muodostavat 13:n vuoden syklejä. Jos olet käynyt kursseillani tai katselmuksissani olen usein juurikin tätä sinulle avannut.

Näillä vapautuneilla energioilla ja tunnelmilla on ihanaa lähteä viettämään loppukesää. On se hyvä että välillä pitää lomaa, että on aikaa tehdä näitä tunnetyöpajoja ihan omassa kodissa.

22.7. ja 23.7. onkin sitten ihanaa lähteä tekemään Mäntyharjuun Juurikkalan Kaijan kanssa 13:n kuun henkilökohtaista maya-kalenteria. Tunnetakki on niin vapautunut ihanaan uuteen.

Kun piirtää, maalaa ja kirjoittaa kansilehtiä tulevaan vuoteen heinäkuusta 2022 heinäkuuhun 2023, tulee manifestoineeksi jotain upeaa tulevaan vuoteen itselleen. Sielusi tietää jo tulevaan ja ohjaa kätesi liikettä manifestoimaan itsellesi ihan super parasta!

Tässä ajassa meidän olisi oltava hyvin tietoisia siitä, millaiset luomisvoimat meillä on käytössä. Se toteutuu nopeutuvaan tahtiin mille annat ajatuksesi, luomisvoimasi ja tunteesi.

Mäntyharjussa pysähdymme kuuntelemaan sielusi viestiä ja tuomaan sen esiin henkilökohtaisessa kalenterissa, jossa ovat yhdistyneenä myös kaikki tärkeät maya-astrologiset ajanjaksosi voimaeläimineen.

Sujuvaa eheytymisen heinäkuuta ja lämpimästi tervetuloa Atejee valoon 🙂

 

 

Mäntyharju – Ateljee Valo
13:n kuun henkilökohtainen Maya-astrologinen kalenteri

22.7. pe
23.7. la

Sama työpaja sisältö kumpanakin päivänä, valitse itsellesi sopivin päivä.

Teemme henkilökohtaisen kalenterin jossa yhdistyvät:

– 13 kuun kiertoa (á 28 pv)
– Kuun voimaeläin
– Auringon kierto ( 365 pv)
– Henkilökohtaiset Maya-astrologiset tärkeimmät syklisi
(Maya-syntymämerkkisi ja PsiKronon, voimamerkin jaksot sekä näiden kasvujaksot)
– Sielusi luova ohjaus kalenterin kuvissa.

Käytössäsi on upea ja henkilökohtainen
voimakalenteri
koko tulevaan vuoteesi heinäkuusta 2022 heinäkuuhun 2023.

Käymme läpi Maya-merkkiesi sisältöjä, värejä ja merkityksiä.
Valmistaudumme intuitiiviseen piirtämiseen ja maalailuun meditatiivisesti.
Vapautamme sielusi ja annamme sen ohjata kätesi liikettä kun
luot 13 voimakuvaa ja voimalausetta tuleville 13 kuukaudellesi.

Käy jo ennakkoon tutustumassa merkkiisi.
Sivuiltani www.paivikaskimaki.com löydät maya-merkkilaskurin.
Saat maya-syntymämerkkisi nimen ja luonnekuvauksen.
Työpajassa saat tietää mikä on Voimamerkkisi (PsiKrono) maya-astrologisesti.

Aiempaa kokemusta mayasta tai piirtämisestä et tarvitse
tai voit olla jo pitkälle asiaan perehtynyt.

Tämä kurssi soveltuu niin aloittelijoille, kun konkareille.

Opaskalenteri auttaa elämään tietoista ja henkilökohtaista Aikaasi täysillä!
Kun katsot vuoden kuluessa kalenterikuviesi viestejä,
pysyt hereillä, näet ja koet syvemmin arkesi.

On ollut hyvin yllättävää huomata miten viime kesänä tehdyn kalenterin kuvat ja tekstit
ovat tulleet todeksi, antaneet ymmärrystä oman elämän tapahtumiin!

Klo 11–18

Paikka: ATELJEE VALO, Pertunmaantie 725, Mäntyharju

Hinta: 185 € Maksu käteisellä, pankkisiirrolla, pankki- ja luottokorteilla paikanpäällä
Hintaan sisältyy kasviskeitto lounas, teet ja kahvit, maya-astrologinen materiaali
Halutessasi tuo pieni herkku tai ruoka yhteiseen juhlapöytään

Ilmoittautuminen 19.7. mennessä:
info@paivikaskimaki.com
( Tiedustelut 040 500 0050 )
Verkkokaupassa tästä

Ota mukaan:
-13 kpl valkoisia kartonkiarkkeja. Koko A5 tai A4,
tai sen mukaan minkä kokoisen kalenterin haluat tehdä.
Yksi arkki on valmiissa kalenterissa yksi kuukausi.
-Vesivärit, värikyniä, aqua värikyniä, tusseja oman mieltymyksesi mukaan.

Majoituspaikkoja Mäntyharjussa (b&b):
Villa Aurora, Pinus, Linkkumylly
( Kysy alennusta nimellä Kaija Juurikkala / Ateljee Valo )

 

Taustatietoa
Kuu kiertää Maan noin 13 kertaa aurinkovuodessa eli 365 päivässä.
Kuukausia on todellisuudessa siis 13 kappaletta.
Jokainen kuukausi on 28 päivää pitkä.

Gregoriaaninen kalenterimme on vain aurinkokalenteri, sen pituuden ollessa 365 päivää.

Tämä kurssi perustuu Jose Argüellesin käynnistämään Dreamspell eli Uniloitsukalenteriin.

Uniloitsukalenteri sisältää 13 kuun kiertoa eli kuukautta,
aurinkovuoden 365 päivää,
sekä muinaisen Tzolkin kalenterin 260 pv.

Uniloitsukalenterin vuosi loppuu aina 25.7. ja tämä on nimeltään Vihreä päivä, päivä ajan ulkopuolella.
Uusi vuosi alkaa aina 26.7.
Uuden vuoden aloituskohta pohjautuu Siriuksen nousemiseen aamutähtenä
ennen aurinkoa Egyptissä.

Mikä upea ja erilainen kalenteri sinulla kurssin jälkeen onkaan tulevaan vuoteesi!
Ymmärrät luonnollisen ajanlaadun merkityksen itsellesi aivan uudella tavalla.

Tervetuloa viettämään pirskahtelevan upea päivä luovuutesi virtauksessa.
Kaija & Päivi