10.6. Tähteläisilta – Oulu

52,00 

Osasto:

Kuvaus

Klo 18.30 – 21.00
Tähteläisilta Oulussa paikanpäällä.

Illan vetäjät Päivi Kaskimäki ja Piritta Sipola
Lämpimästi tervetuloa ennen kokemattomalle matkalle Linnunradan ja kosmoksen äärettömiin maailmoihin.

Päivin ja Piritan yhteinen Tähtimeditaatio, jossa Päivi saattaa eri tähdistöihin. Piritta avaa äänellä ja omalla kanavallaan tähtienergioita käyttäen valokieltä, äänitaajuuksia ja eri soittimia.

Päivi kertoo tähteläisten erityispiirteistä ja siitä, miltä tähtitietoisuus tuntuu ihmisyydessä. Saat tietoa siitä, kuinka voit hyödyntää erityistä potentiaaliasi ja tähtivoimiasi.

Meissä jokaisessa on monien tähdistöjen piirteitä, ja meidät kaikki on tehty tähtipölystä, tähdistöjen alkuaineista. DNA:si muistaa ja on näissä erityisissä energioissa avautumassa tuoden tietoisuuteesi aivan uudenlaisia asetuksia mahdollisuuksistasi. Mitä tämä kaikki tarkoittaa arjessasi, ja miltä se tuntuu kehollisesti.

Nopeutuva ajan luonne vaikuttaa myös poikkeuksellisin voimin olemukseesi. Illassa lisätietoa ja käytännön koordinaatteja, kuinka edetä ja toimia itsellesi parhaalla tavalla. Keskusteluosuus jossa voi esittää kysymyksiä tai omia havaintoja.

Tähteläisilta on vapaamuotoinen ilta, jossa sielusi tähtilaulu avaa sinulle aivan uudenlaisen ymmärryksen itsestäsi ja voimavaroistasi. Lämpimästi tervetuloa mukaan tähtimatkalle.

Illan hinta: 52 €

Klo 18.30 – 21.00

Paikka Tähteläisiltaan: Valoilona, Merikoskenkatu 7 A 49, Oulu

Kysy myös vapaata aikaa henkilökohtaiseen katselmukseen Päiville 10. – 11.6.
[email protected]