17.5. Maya-illan video-tallenne

19,90 

Osasto:

Kuvaus

Keskuskanava ja PsiKrono eli sieluntehtäväsi uuden maailman kynnyksellä

19.5. Tzolkin-kalenterissa alkaa kymmenen porttipäivän voimallinen jakso.
Sitä seuraa 3.6. – 22.6. kestävä Keskuskanavan eli Zuvuyan suoralinjaus Lähteelle ja Linnunradan keskukseen. Tämä on erittäin merkittävää aikaa, ja sen voimat saattavat tällä kertaa kohdistua poikkeuksellisin tavoin sinuun ja elämääsi.

Kun olet tietoinen galaktisen ajan laadun vaikutuksesta, osaat kohdistaa luomisvoimasi oikein. Kerron tallenteella jakson moninaisista merkityksistä ja vaikutuksista.

Sinun sieluntehtäväsi, Maya-astrologinen voimamerkki / PsiKrono
Olet synnyttänyt ja elänyt todeksi jo pitkään sydäntietoista 5D-maailmaa. Samaan aikaan vanha 3D-maailma on erkanemassa entistä kauemmaksi. Tietoisuutesi lipuu jo uuteen aikaan.

Nyt onkin hyvä hetki tarkastella, mikä on sinun sieluntehtäväsi eli PsiKrono-merkkisi uudella aikakaudella, myös tässä murroskaudessa. Saat tietää, miten PsiKrono-merkkisi näkyy persoonallisuudessasi ja samalla saat tietoa sieluntehtäväsi ydinlaaduista.

Saat tarvittavan materiaalin ja laskentaohjeen, kun lunastat tallenteen verkkokaupassa. Neuvon yksinkertaisen laskemisen tallenteella. Kerron jokaisen voimamerkin/PsiKronon persoonakuvaukset; saat oman ja läheistesi luonnekuvaukset.

Kerron videolla tarkemmin, mitä tarkoittaa 21.12.2032 ja siihen kohdistuva tärkeä seuraava rajapyykki koko ihmiskunnalle. Mayojen LongCount-kalenterissa koko ihmiskunta on ollut lähtöruudussa 21.12.2012 asti. Tilanteet tiivistyvät. Se, mitä odotimme tuolloin, on nyt tulossa esiin. Maailman muutosmylläkät ovat näkyvillä selkeinä. Ihmiskunta on ollut kuin tuulikaapissa hakien uutta suuntaa.

Mihin universumi ohjaileekaan sinua tänä äärimmäisen tärkeänä ajanjaksona touko–kesäkuussa?

Lämpimästi tervetuloa saamaan huikeita oivalluksia yleisesti ja henkilökohtaisesti voimamerkkisi/PsiKronon myötä.

Saat tarvittavan materiaalin voimamerkkisi laskemiseen, sen ydinteemoihin ja videon seuraamiseen. Suosittelen tulostamaan Maya-materiaalin seuraamista varten. Tähtimeditaatio ei sisälly tallenteeseen.