24.9. Online-maya-kurssi – TASO 2 Jatko

85,00 

Osasto:

Kuvaus

Klo 17–21.00

Illassa pääset tutustumaan voimamerkkiisi eli PsiKronoon. Tämä merkki kuvastaa intohimon laatujasi, ja sitä voisi kuvata myös sieluntehtäväsi laaduksi. Voimamerkkisi ja Maya-syntymämerkkisi muodostavat yhdessä hyvin mielenkiintoisia kuvioita persoonallisuutesi ilmaisussa.

Voit seurata OmaMaya-jäsenpalvelua tai yleensäkin maya-kalenteria tämän jälkeen myös voimamerkkisi valossa. Tästä illasta saat huikeat voimavarat itsetuntemukseen ja elämänhallintaan.

Mikäli olet jo perehtynyt maya-astrologian perusteisiin, tiedät maya-syntymämerkkisi ja olet hivenen tutustunut maya-kalenterin Tzolkinin käyttöön, soveltuu tämä ilta ehdottomasti sinulle.

Tutkimme myös vuosienergiaa lisää ja sitä, kuinka se vaikuttaa suhteessa voimamerkkiisi ja syntymämerkkiisi. Selitän tarkemmin, mitä tarkoittaa kvartetti. Voimme käydä läpi omia kysymyksiäsi maya-kalenterin rakenteista ja muusta sinua kiinnostavasta.

Tervetuloa syventämään omaa maya-tuntemusta iloiseen yhteiseen iltaamme 🙂
Ota mukaan kirjoittamani Maya-astrologian opiskelumateriaalisi tai tilaa se verkkokaupastani tästä
Ilta toteutetaan Zoomilla. Saat tarkat ohjeet sen käyttöön ja osallistumiseen verkkokaupasta tai minulta ilmoittautumisen jälkeen.