Kirjoitettu

Universaalinen jackpot saatavilla – Maya-päivitys

VALKOISEN KOIRAN AALTOJAKSO
2.6. – 14.6.
Tzolkinissa KIN 170 – 182

 

Sydämellä näkee parhaiten

Universumi tarjoilee parasta runsauttaan juuri nyt, juuri sinulle, vaan näetkö mahdollisuutesi? Oletko tottunut elämään niukkuudessa etkä enää osaa vastaanottaa? Jos joku tarjoilee apua, et huomaa sitä tai kieltäydyt, koska se on helpompi ja rutiininomainen tapa toimia. Muilta avun pyytäminen on todella vaikeaa, eikä sellainen edes tulisi mieleenkään. Huomaamattasi olet määrännyt itsellesi niukkuutta ja siinä kärvistelyä. Ajatuksillasi ja tutuilla asenteilla vahvistat sitä joka päivä, joten universumi toimittaa sitä huomennakin lisää.

Nyt eletään aikaa, jolloin yksinäisyys, erillisyys, niukkuus ja pelkoenergia vievät loputkin uudistusmieliset energiasi. Meidät on suljettu pois laumastamme, ja yksinäisyydessä pelot siinä missä vanhat asenteet vain korostuvat.

Vastaanottamisen vaikeus lisääntyy.

Uskalla astua vanhasta ajattelutavasta ja rutiineista uuteen! Poistu draaman ja vastakkainasettelun mutapainista. Kirkasta sydämesi tunteet. Luota. Alat nähdä mahdollisuutesi aivan uudella tavalla. Eletään ihmeiden aikaa. Asiat myös rahan suhteen ovat muuttuneet. Se virtaa helposti, eikä sen eteen tarvitse raataa otsa hiessä, kuten ei minkään muunkaan asian. Kaikki on saatavillasi todella helposti ja sujuvasti.

Ainoa esteesi on mieli tai ego, jonka mielestä tämä on täysin mahdoton ajatus. Noh, sinulle tarjoillaan kyllä monia mahdollisuuksia vaihtaa pään sisäinen puheesi sallivaksi ja ihmeitä vastaanottavaksi.

Haasteiden keskellä, joita olet joutunut viime aikoina kohtamaan, on samaan aikaan universumin aarrearkku entistä avoimempi. Kosmos odottaa, milloin se voisi aloittaa virrattamisen juuri sinulle! Rahaa, ystäviä, työtä ja terveyttä, aivan kaikkea mitä juuri nyt tarvitset, sitä on käsiesi ulottuvilla.

Valkoisen Koiran energioissa on poikkeukselliset mahdollisuudet tunnistaa oma lauma, yhteisö ja auttajien sydänverkosto. Ilmoilla on erityiset energiat, joiden siivittämänä opit sujuvasti vastaanottamaan. Löydät sielunkumppanit, opastajat ja heimosisaret.

Koira edustaa johtajuutta ja omassa voimassa pysymistä. Se muistuttaa myös oman yhteisön tuesta. Ympäröivä tilanne on vahvistanut ”minä yksin olen vastuussa ja minun yksin on jaksettava” -tunnelmia. Et ole koskaan yksin, sydänten auttajien verkosto on aina lähelläsi. Havahdu näkemään piilotettu siunaus.

Tule ulos erillisyyden harhasta. Älä anna pelon ohjata sinua. Olemme siirtymässä ääriolosuhteissa ”minä olen” -tietoisuudesta ”me olemme” -tietoisuuteen. Vaikka meidät on eristetty laumasta, me olemme sydänten ykseysverkostossa yhtä. Luota sydämesi erottelukykyyn ja kuuntele sisäistä viisauttasi enemmän kuin ulkoista informaation tulvaa. Kaikki ei ole sitä, miltä se näyttää.

Niille, joille on helpompi antaa kuin vastaanottaa, tulee jakso opettamaan myös omien rajojen vetämistä.

OmaMaya-jäsenpalvelussa saat täsmätietoa, kuinka tämä jakso vaikuttaa elämääsi ja tietoisuuteesi. Ymmärrät tapahtumat eri perspektiivillä ja osaat säätää itsesi uudelle 5D-taajuudelle, jossa draamaa ja erillisyyttä ei enää ole. Haasteet laimentuvat, ja avaudut kanssaluojaksi runsauden ihmeille.

VoimaHalauksia

– Päivi-

 

Se joka omistaa aikasi, omistaa mielesi.
Tunne mielesi ja omista aikasi.

Lue OmaMaya-esittely ja hyppää mukaan tästä

 

OmaMayan avulla säädyt 5D-ajattomuuteen.
Läsnäolon täydelliseen hetkeen.

Koiran jakso kohdistaa voimansa sinuun, kun Maya-syntymämerkkisi on Valkoinen Koira, Keltainen Aurinko, Sininen Apina tai Punainen Kuu. Mikäli Maya-merkkisi väri on Valkoinen tai Keltainen, saattavat tilanteet kärjistyä, muille väreille jakso lienee hivenen suotuisampi.

– Päivi –

 


 

TULEVIA TAPAHTUMIA

 

1. – 2.6. LAPPEENRANTA
Henkilökohtaisia katselmuksia 2.6.
1.6. Maya-työpaja Jooga Siralissa 18.30 – 21.00
Maya-astrologinen sielunmerkkisi / Psi Krono
Lue lisää tästä

Ilmoittautuminen henkilökohtaisiin katselmuksiin: info@paivikaskimaki.com
Iltaan: www.vello.fi/joogasirali

 

3. – 4.6. KOUVOLA
Henkilökohtaisia katselmuksiani  3. – 4.6.
Maya-astrologinen ilta 3.6.
Lue lisää tapahtumakalenteristani tästä

Ilmoittautuminen iltaan ja ajanvaraus henkilökohtaiseen katselmukseen:
mintunmindia@gmail.com tai txt: 050 5790596

 

10. – 11.6. OULU
Henkilökohtaisia katselmuksia 10.
11.6.

10.6. TÄHTELÄISILTA Oulussa ja Zoomilla
Lue lisää tapahtumakalenteristani tästä
Ilmoittautuminen henkilökohtaisiin katselmuksiin: info@paivikaskimaki.com
Iltaan Oulussa paikanpäällä tästä
Iltaan etänä Zoomilla tästä