Kirjoitettu

Vanhan kuolema ja irtipäästö – Maya-päivitys

Taivaanvaeltajan aaltojakso
23.10. – 4.11.

Tzolkinissa päivät / Kin 53 – 65

Aloitimme Taivaanvaeltajan myötä myös Valkoisen Linnajakson. ( Kesto 23.10. – 13.12.2021 ) Tunnelmat ovat edelleen sisäisiin pohdintoihin kääntäviä ja hivenen pysäytteleviä. Valkoinen energia-alue on erittäin puhdistavaa aikaa. Likapyykkiä pestään symbolisesti ja käytännössä.

Tarve päästää irti ja vapautua vanhasta niin konkreettisesti kuin psyykkisesti on monin tavoin pinnalla. Ulkoisen maailman tapahtumat paljastavat todellisen olemuksensa. Voit nähdä entistä rehellisemmin ja puhtaammin, mistä tässä kaikessa on kyse. Sinun on uskallettava luottaa intuitiiviseen tietoosi entistä vankemmin. Sinun on uskallettava ottaa myös entistä rohkeampia riskejä, saamatta vahvistuksia tulevaan.

Kollektiivisen kentän mylläkät heijastelevat yksilöiden tietoisuudessa ja arjessa. Nyt tarkistetaan sydämen arvot ja sisäisen korkean moraalin perustukset. Vain rehellisin ja totuudellisin kestää näissä kirkastusjuhlissa.

Taivaanvaeltajan planetaarinen kumppani on Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja. 5.11. alkaa myös samaisen Sillanrakentajan aaltojakso. Sen energiat leijuvat keskuudessamme siis noin kuukauden ajan, aina 17.11. asti. Muinaisille mayoille Sillanrakentajan jumaluus oli Cimi, pelätty kuoleman jumaluus.

Sillanrakentaja nostaa pintaan erityisesti yhteisöissä ja kaikessa yhteiskunnallisessa tekemisessä muhivan epäoikeudenmukaisuuden, vääryyden ja toimimattoman. Se paljastaa ihmissuhteissasi tai toimintaympäristöissäsi piilottelevat tukahtumat ja salaisuudet.

Olemme kasvotusten kuoleman kanssa niin kollektiivisesti kuin yksilöiden tasolla. Vanhan on kuoltava pois, että uusi voi virrata tilalle. Nyt on käynnissä se, mitä monet ovat odottaneet jo vuodesta 2012 asti.

Elämänpuusta karsitaan rankoin ottein kaikki kuiva ja kuihtunut niin, että se voi versoa uutta ja elinvoimaista. Lienet havainnut karsimisen energian ulkoisissa arjen puitteissa tai sisäisissä olotiloissasi. Sininen Yö tällä jaksolla tuikkii herkimpään hermoon ja salatuimpiin sopukoihin. Sen energia tarkistaa, ovatko elämäsi perustukset kalliolla vai tunnelukkojen juoksuhiekalla? Se myös paljastaa maailman epärehellisyyden ja salatun olemuksen, joten paljastuksilta ei voida välttyä.

Voit kuunnella aiheesta lisää online-luennollani, jossa kerron tarkemmin Valkoisen Linnan teemoista.

Valkoinen Linna -jakso: 23.10. – 13.12.
Punainen Taivaanvaeltaja – Elämänkokemus. Avaruuden lähettiläs. 23.10. – 4.11.
Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja – Yhteisöllisyys. Kuolema. 5.11. – 17.11.
Sininen Myrsky – Vanhan kyseenalaistaminen. Uudeksisyntymä. Muodonmuutos. 18.11. – 30.11.
Keltainen Ihminen – Vapaus. Vapaa tahto. Avoimesti näytetyt tunteet. 1.12. – 13.12.

Ripaus tietoa siitä, kuinka energiat tulevat vaikuttamaan juuri sinun Maya-syntymämerkkissäsi, vaikkei sitä ole yllä mainittu.

Lunasta luentotallenne tästä verkkokaupassani.

Sillanrakentaja on myös armon ja anteeksiantamisen voima. Yksi vahvin vapautumisen este vanhasta uuteen on anteeksiantamattomuus. Se on kuin köysi joka pitää kiinni vanhassa ja estää salakavalasti liikkeesi haluamaasi suuntaan.

Helposti ajattelee mielen tasolla, että on antanut anteeksi, mutta kun vie tietoisuuden sydämeen katsomaan asiaa, niin eipä se olekaan tunnetasolla toteutunut. Sydämessä onkin anteeksiantamattomuuden jarru vielä päällä. ”Hauki on kala” -hokematyyppinen anteeksianto ei riitä. Se toteutuu vain mielen tasolla, mutta ei aitona tunteena sydämessä.

Tee mielikuvaharjoitus, jossa visualisoit ihmisen, joka on tehnyt sinulle joskus suurta vääryyttä. Millaisella tunteella kohtaat hänet? Miten hän ilmentyy sinulle? Tarkkaile, kuinka helppoa ja vapautunutta on sanoa hänelle:
Anna minulle anteeksi. Rakastan sinua. Olen pahoillani. Pyydän anteeksi. Kiitos. Saat anteeksi.

Tällä harjoituksella saat helposti selville, oletko todella pystynyt antamaan anteeksi sydämessäsi väärintekijälle. Vai oletko jäänyt vielä kiinni uhrin rooliin, jossa mieli hakee oikeutta pystymättä anteeksiantoon?

Istuin takan äärellä eilen ja huomasin tekeväni näissä puhdistavissa energioissa melkoista sisäistä syväpuhdistusta. Ihminen toisensa jälkeen kaukaa menneisyydestä nousi sielunvisioihin anteeksiantamisen ja -pyytämisen merkeissä. Aina, kun olin yhden kanssa kohdannut ja sydämessäni pyytänyt anteeksi, nousi heti perään uusi. Monia en ollut edes tietoisesti muistanut. Luulin jo antaneeni anteeksi, mutta sydämen tasolla en ollutkaan kokonaan.

Toisten kanssa prosessi oli helppo ja vapautunut. Toiset eivät halunneet ottaa anteeksipyyntöäni vastaan. Toiset olivat kohdelleet minua mitä julmimmin ja petollisimmin. Toiset olivat vain kevyitä ja hymyileviä irtipäästämisiä pikkujutuista. Kaiken irtipäästämisen ja anteeksipyytämisen jälkeen tuntui huikean vapauttavalta ja keventyneeltä.

Oivalsin, että nyt nostetaan esiin kaikki vielä uudestaan puhdistukseen, mikä on ollut piilossa ja sydämen tukkona. Kukaan ei pääse eteenpäin uudella syklillä, ellei sydämen sopukoita ole aivan pohjaa ja muinaista mennyttä myöten lopullisesti vapautettu. Valmistaudumme tärkeään planeettamme aikajanan vaihdokseen, eikä mikään saa olla enää esteenä.

Tämän syväluotauksen jälkeen sitten nukuinkin hyvin kokonaista kymmenen tuntia 🙂

Uskon, että monet elämäsi tilanteet kertovat sinulle juuri nyt selkeää kieltään. Ne kertovat, mistä sinun on aika tulla tietoiseksi tai mistä on aika vapautua. Oivallat, mille on vielä annettava anteeksi. Tiedostat, mikä vaatii vielä työstämistä ja huomioitasi. Antaudu siis prosessiin luottavaisesti, vaikka pelko välillä nostaakin päätään.

Lisävahvistuksia saat Maya-kalenteri Tzolkinista ja sen ihmeellisestä opastuksesta.

3.11. alkeiskurssille zoomilla; ehtii vielä mukaan tämän viikon ajan.
Lue esittely tämän viestin lopussa tai tästä linkistä

Liity OmaMaya-jäsenpalveluun.
Ymmärrät elämässäsi vaikuttavien voimallisten energioiden merkityksen perinpohjin.

Käytössäsi on ennennäkemätön työkalu itsetuntemukseen ja elämänhallintaan.

LIITY OmaMaya-JÄSENEKSI TÄSTÄ
OmaMaya-jasenyys

 

 

TAPAHTUMIA TIEDOSSA

3.11. ke. Online-kurssi aloittelijalle
Maya-astrologia ja maya-kalenteri Tzolkinin käyttö.

Klo 17–21

Saat erittäin hyvät perustiedot, miten kalenteria seurataan oman maya-syntymämerkkisi myötä. Saat käyttöösi huikean itsetuntemuksen työkalun. Alat ymmärtää myös läheisiäsi ja heidän käytöstään entistä paremmin, kun tunnet myös heidän maya-merkkinsä.

Opit maya-kalenterin rakenteet kuten aaltojaksot tai linnajaksot ja mitä ne kulloinkin merkitsevät. Kun seuraat maya-kalenteria, olet säätymässä galaktiseen ajan tahtiin. Hallinnoit omaa luonnollista rytmiäsi. Arkesi rytmittyy sujuvaan helppouteen ja ymmärrykseen kulloisestakin tapahtumasta.

Opit tunnistamaan ajan luonteen vaikutukset henkilökohtaisessa elämässäsi. Ymmärrät, miten eri päivinä ja jaksoina tietyt tunnetilat ja tapahtumat korostuvat.

Saat tietää, mikä on vuosienergiasi 13:n vuoden syklissä, joka vaihtuu aina gregoriaanisena syntymäpäivänä. Tämän tiedon avulla ymmärrät elämäsi tapahtumia nyt aivan uudesta perspektiivistä. Meillä on niin levon kuin aktiivisuuden kausia sekä irtipäästämisen jaksoja syklisesti elämässämme.

Sopii aloittelijalle tai asiaan perehtyneelle oman tiedon syventämiseen. Kurssi toteutetaan Zoomilla; saat tarkat tiedot sen käytöstä, kun varaat paikkasi verkkokaupasta.

Hinta: 135 € kurssimateriaalin kanssa ( materiaali postitetaan ennen kurssia, ilmoita postiosoitteesi, kun ilmoittaudut )
Hinta: 85 €, kun sinulla on jo aiemmin hankittuna kirjoittamani
Maya-astrologian opiskelumateriaali.

Ilmoittautuminen viimeistään 28.10.
ehtiäksesi saada opiskelumateriaalin postilla ennen kurssia.
Mikäli sinulla on jo opiskelumateriaali minulta aiemmin hankittuna, voit ilmoittautua myös 28.10. jälkeen.
(Mikäli ilmoittauminen menee viimetippaan, laita minulle mailia ja
toimitan sähköisen version, painettu tulee postilla myöhemmin. info(at)paivikaskimaki.com)

Ilmoittaudu tästä linkistä
( tai verkkokaupassa. Käytössäsi on useita erilaisia maksutapoja, mm. osamaksu. )

 

 

27. – 28.11. MAALAUSTA JA MAYAA – RETRIITTI MÄNTYHARJUSSA
Päivi Kaskimäki ja Kaija Juurikkala inspiraattorina vointinsa mukaan.
Jooga ja äänimaljat Hannah Weisenberg

Tutkimme tärkeitä maya-astrologisia voimavaroja ja tämän hetken voimavärejä maya-kartallasi henkilökohtaisesti. Vuosi-energia, sielunmerkki ja Maya-syntymämerkkisi avaavat koordinaatit ja symbolikielen käyttöösi pidemmäksikin aikaa.

Tule ja vapauta inspiraatiosi maalaamalla ja maya-astrologian aalloilla, olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari. Selvänäköinen katsaus jokaisen halukkaan työstä/töistä.

Avaamme kehon muistia lempeällä joogalla, joka sopii aloittelijallekin. Kohotamme värähtelyämme äänimaljojen soinnuilla.

Maalaamme sielunkuvasi saamamme tiedon avautuessa ja ohjatessa käden liikettä, sielusi jatketta. Teemme tähtimeditaatiomatkan ja ammennamme energiaa luonnosta.

Juhlistamme retriitin kautta Kaijan syntymäpäivää joka on 20.11.

Tiedossa upean luovasti rönsyilevä ja voimaannuttava työpajaviikonloppu.
Voit osallistua koko viikonloppuun tai toiseen päivään.
Päivät ovat itsenäiset kokonaisuudet.

Lämpimästi tervetuloa. Päivi, Kaija ja Hannah

Paikka: Kaija Juurikkalan ATELJEE VALO, Pertunmaantie 725, Mäntyharju

Aika:
La 27.11. klo 11–18
Su 28.11. klo 10–17

Ota mukaan: Omat maalaus- tai piirtämisvälineet.
Kaijan varastoissa on myynnissä taulun pohjia ja valikoima akryylivärejä, joita voi lunastaa paikanpäällä.

Majoituspaikkoja Mäntyharjussa (b&b):
Villa Aurora ( kysy alennusta Ateljee Valo koodinimellä)
Pinus, Linkkumylly

Hinta: Sisältää kasvislounaan/kahvit/teet/maya-astrologisen materiaalin.
Tuo halutessasi jotain yhteiseen juhlapöytään.
Koko viikonloppu 285€
La tai su, 1 vrk 165€

Ilmoittautuminen 22.11. mennessä: info@paivikaskimaki.com
tai Verkkokaupassa tässä linkissä