Kirjoitettu

Vapaana syntynyt – Maya-päivitys

 

Keltaisen Ihmisen aaltojakso
Kin 92 – 104

1.12. – 13.12.

Katselin tänään ikkunasta metsäkaurista, joka rauhassa tepasteli pihatiellä. Kiireettömästi se kaiveli lumen seasta syötävää. Mikä rauha ja luonnollinen vapaus sen myötä välittyikään. Minulla heräsi ajatus, että kunpa me kaikki ihmiset voisimme yhtä rauhassa ja vapaina elää luonnollisella tavallamme ja itseämme kuunnellen. Nykyisessä maailmassa se tuntuu olevan entistä tiukemmalla ja vapaus entistä rajallisempaa.

Mietteeni kiemurtelivat Keltaisen Ihmisen aaltojakson teemoihin sen alkaessa keskiviikkona. Ihminen edustaa vapautta, itsenäisyyttä ja luonnollista itseilmaisua. Sen haastaja on Valkoinen Tuuli. Tuuli edustaa kurkkutsakraa, informaatiota sekä kaikenlaista viestintää.

Tulevan jakso motto voisikin olla: olen syntynyt vapaana ilmentämään vapaata tahtoani ja sisäistä viisauttani omintakeisella tyylillä.

Nykymaailmassa informaation tulva on useimmiten pelkoa luovaa ja vapautta rajaavaa. Se tukkii monenlaisten viestintävälineiden kautta kurkkutsakraa ja luonnollista ilmaisua. Ei ihme jos kurkun alue välillä oirehtii tästä kaikesta.

Keltaisen Ihmisen jaksolla olisikin suotuisaa tarkistaa, miten avoimesti voit ilmaista itseäsi ja näkemyksiäsi. Pystytkö näyttämään herkätkin tunteesi tai kertomaan tarpeistasi toisille?

Tällä jaksolla toiset taas tulevat puhumaan suunsa puhtaaksi, varsinkin läheisissä ihmissuhteissa.

Vapaus on yksi arvokkaimmista synnyinlahjoistasi. Jakso muistuttaa, että sinulla on universaali lupa täällä vapaan tahdon planeetalla valita kaikki joka hetki uudeksi. Nyt onkin oivallinen hetki havahtua näkemään, oletko todella vapaa. Ellet ole, niin mille sinä annat vapautesi ja minkä vuoksi?

Olen kirjoittanut Keltaisen Ihmisen muista tärkeistä teemoista ja vaikutuksista laajemmin OmaMaya-jäsenpalvelun kirjeessä, jonka jäsenet ovat saaneet sähköpostiinsa 29.11. Kiitollisuus ja runsausajattelu on yksi niistä.

Tunnelmat ovat olleet viime aikoina väsyttävän masentavat ja todella haastavat syvine tunnesukelluksineen. Kiitollisuutta ja positiivisuutta on saanut hakemalla hakea tiukoissa tilanteissa. Edellinen Myrskyn jakso vielä mylläsi varmuuden vuoksi tunnekehoasi, että varmasti kaikki tunnelukot on työstetty. Vanhat haavat ovat nousseet pintaan ja uudestaan puhdistettaviksi. Keho on reagoinut todella voimakkaasti. Moni onkin käynyt syvissä vesissä haasteiden vyöryessä yli.

Mikäli näissä tilanteissa on pystynyt näkemään edes pienen positiivisuuden tai kiitollisuuden pilkahduksen, on huomannut myös, kuinka suuri vaikutus sillä on ollut. Tyylistä ei nyt anneta pisteitä, vain lopputulos ratkaisee. Tee kiitollisuuslistauksia ja etsi positiivisuutta pienistäkin asioista. Varjo kääntyy lopulta valoksi.

Matka 4D-taajuudesta rakkaudelliseen 5D-maailmaan käy näiden kipeiden haasteiden kautta. Ikäänkuin universumi kysyisi, oletko varmasti ottanut kaikki lahjasi ja henkiset työkalusi käyttöön? Ääriolosuhteissa se puristelee sinua juuri oikeista paikoista ja tunnenappuloista, että se kaikkein salatuin tai tukahdetuin nousisi tietoisuuteesi. Että voisit vapautua lopullisesti kaikesta, mikä vielä jarruttaa tai tukkii vapaan olemuksesi täydellisyyttä.

Samalla tuntuu, että aika jarruttaa tai vaihtaa suuntaansa ennakoimattomasti. Peruutuksia, suunnitelmien muutoksia ja yllätyksiä on riittänyt. Kaikki tuntuu olevan epävarmaa ja huteralla pohjalla.

Valkoinen linnajakso päättyy 13.12., ja sitten lähdetään toiminnan alueelle Siniseen linnaan. Uskon, että tapahtumat nytkähtävät jo vuodenvaihteessa liikkeelle. Joulun alla Punaisen Käärmen aaltojakso tuo todennäköisesti vahvat uusiutumisen ja liikkeellelähdön energiansa käyttöömme. Vuosi 2022 aloitetaan poikkeuksellisesti Keskuskanavan ja erityisporttipäivien voimilla. Tiedossa onkin melkoinen vuodenvaihde.
Olethan jo tilannut Maya-astrologisen vuosikalenterin vuodelle 2022?
Löydät sen tästä

Kerron näistä voimallisesti vaikuttavista vuodenvaihteen energioista Online Maya-illassa 9.12. Käsittelyssä ovat Sinisen linnajakson yleiset teemat ja vaikutukset meille kaikille. Illan päätteeksi on tähtimeditaatio.
Illan tarkempi esittely ja ilmoittautuminen tässä ja viestin lopussa.

 

Tervetuloa myös henkilökohtaiseen katselmukseen kanssani
Kuopiossa 14.12.
Lapinlahdella Luovassapuussa 15.12.
Iisalmessa Runnin kylpylässä 16.12
Runnilla myös hyvän olon Maya-ilta 16.12.

Esittelyt ja tarkat tiedot tapahtumakalenterissani ja tässä linkissä.

 

 

Liity OmaMaya-jäsenpalveluun tästä.
Ymmärrät elämässäsi vaikuttavien voimallisten energioiden merkityksen perinpohjin.

 

LIITY OmaMaya-JÄSENEKSI TÄSTÄ
OmaMaya-jasenyys

 


 

 

Puhelin- ja Skype-katselmukset
Selvänäköinen kanavointini.
Usein saan tiedon jo ennen puheluasi, millaiset voimat tai tekijät elämääsi nyt vaikuttavat. Tarvittaessa yhdistelen Maya-astrologiaa selvänäkökatselmukseen. Tulevaisuuden suuntaviivat selviävät esim. vuosienergiasi kautta.

Voit miettiä kysymyksiä valmiiksi. Voit tulla ilman mitään erityistä syytä saamaan voimaannuttavaa tietoa henkisen kasvusi tueksi ja elämän hallintaan.
Ajanvaraus: Nettikalenterissa tästä linkistä sivuillani

Tapaaminen Lempäälässä
Ajanvaraus:
[email protected]
Tekstiviestillä: 040 500 0050

Esittelyt katselmuksiin: www.paivikaskimaki.com


9.12.
Maya-ilta Online Klo 18–20
Toteutus Zoomilla

Suunnittelusta tositoimeen!
14.12.2021 – 3.2.2022 olemme Sinisen linnajakson alueella. Vuosi vaihtuu erittäin poikkeuksellisissa energioissa, ja tuleva vuosi 2022 alkaa äärimmäisen intensiivisesti.

Syyskuun alusta on synnytelty ja haettu suuntia. On puhdistauduttu, selkiytetty päämääriä ja haettu voiman keskusta kipuilevissa ääriolosuhteissa. Jotain erityistä on synnytelty, ja nyt se jokin on valmis tulemaan esiin. Kosminen liike vyöryy voimalla eteenpäin. Niin vyöryvät jakson tapahtumatkin kaikessa ennustamattomuudessaan.

Tulet varmasti huomaamaan, miten energia nytkähtää liikkeelle erityisesti Keskuskanavan alueella 30.12.21 – 18.1.22, kun linjaudumme suoraan yhteyteen Linnunradan keskustan kanssa.

Jaksolla on myös kaksi voimallista kymmenen porttipäivän jaksoa. Ne eivät jätä ketään kylmäksi valobuustillaan.

Sinisellä linnajaksolla on neljä aaltojaksoa, jotka vaikuttavat meihin kaikkiin erityisillä voimillaan:

Lue lisää ja lunasta paikkasi tästä linkistä