Kirjoitettu

Zuvyua – Supertärkeä ajanjakso käynnissä – Maya-päivitys

Maya-kalenteri Tzolkinissa on menossa Keskuskanavan jakso
Kin/Pvm 121 – 140
14.4. – 3.5.
ja
Valkoisen Peilin aaltojakso
Kin/Pvm 118 – 130
11.4. – 23.4.

Kin = yksi pvm = yksi ruutu kuvassa olevassa Tzolkin-kalenterissa
Tulosta oma Tzolkin tästä
Tulosta symbolien ja sointujen kuvaukset tästä
Tulosta laskentaohje tästä

Lähde seuraamaan yksi ruutu eli päivä kerrallaan kalenteria. Päivät vaihtuvat numerojärjestyksessä ja etenevät ylhäältä alas. Kun tullaan päivään nro 260, aloitetaan uusi kierros alusta.
Tervetuloa oppimaan lisää Online-kurssille 20.4. maya-alkeita kanssani, vielä pari päivää aikaa ilmoittautua.
Esittely ja ilmoittautuminen tässä
klo 17.00
Nyt on huikea hetki päästä henkilökohtaisen ajan hermolle keskuskanavan haastavissakin energioissa.

Muinaiset mayat ymmärsivät elämän syklisen luonteen ja sen, että asiat tapahtuvat tietyssä järjestyksessä, toistuvina tapahtumina. Tietyt teemat toistuvat yhä uudestaan niin lyhyellä aikavälillä kuin miljardien vuosien evoluutiosykleissä. Näille sykleille he loivat monet kalenterinsa jättäen ne meille perinnöksi. Tzolkin yhdistää kaikki nuo kalenterit yhdeksi aikamatriisiksi. Kun seuraat tätä kalenteria, olet seuraamassa kaikkia aikakehyksiä menneessä ja tulevassa: planetaarisessa, galaktisessa ja kosmisessa perspektiivissä. Yhdessä ruudussa on mukana ihmiskunnan ja planeetan historia koko sen kehityksen kaarelta.

Kun seuraat kalenteria, alat huomata, miksi elämässäsi tietyt päivät tai vuodet toistuvat tietyssä järjetyksessä. Elämän tapahtumat toistuvat vaikkakin erilaisina opetuksina mutta samoilla asetuksilla. Sinullakin on toistuvat syklit, ja mm. vuosienergiasi ymmärtäminen antaa käsityksen, miksi asiat tapahtuvat 13:n tai 7:n vuoden sykleissä.

Riittää, että keskityt yhteen ruutuun/päivään kerrallaan ja elät ihmisenä Maassa, Maan tavalla. Kaikki on läsnä tuossa yhdessä hetkessä ja päivässä, mennyt, tuleva ja koko evoluutiosi ihmisyydessä, sielullisena olentona. Keskuskanavassa tähtitehtäväsi Maassa tulee näkyväksi. Mihin sinut nyt ohjataankaan? Ainakin nyt on oltava hyvin tietoinen ja hereillä.

Kukaan ei lopultakaan tiedä, miksi mayoilla oli tämä kalenteri, ja mitä he ovat siihen alunperin merkinneet. Itselleni se on kertonut kahden vuosikymmenen ajan valtavasti henkilökohtaisesti merkittävää tietoa. Monen oivalluksen lisäksi se kertoo, milloin minkäkinlainen tekeminen on kannattavaa tai milloin erityiset tähtiaikaikkunat ovat auki meille.

Kukaan ei myöskään tiedä tarkalleen, millaisiin yhteyksiin muinaiset mayat pääsivät tällä keskuskanavan alueella, mutta sinulla on nyt mahdollisuus saada siitä henkilökohtaiset maistiaiset seuraamalla kehosi ja intuitiosi viestejä. Tarkkailemalla elämäsi arkisia tapahtumia ja synkronismia oivallat oikean suunnan ja otat haltuun ajan tarjoilemat avaimet, koodit ja symbolit.

Aistisi ovat yhteytesi korkeimman tietosi vastaanottamisen taajuudelle. Luota aisteihin ja vaistoihin vankkumattomasti, erityisesti tällä jaksolla.

Keskuskanava tarkoittaa, että olemme nyt aloittaneet kalenterin keskimmäisen pystysuoran kanavan, joka on 7. kanava. Siinä ei ole tummennettuja, lilan värisiä ruutuja/päiviä lainkaan. Lilat ruudut ovat galaktisen aktivaation porttipäiviä, erityispäiviä nekin.

Olemme nyt suorassa galaktisessa linjauksessa, koko planeetta ja sen yksilöt. Aikaikkunat ovat avoinna kaikkein korkeimpaan viisauteemme, sieluitseemme ja Linnunrata-galaksin keskustaan.

Muinaisille mayoille keskuskanava, Zuvuya, oli mystinen synnytyskanava. Hiilipojainen elämä yhtyy vetypohjaiseen, korkeavärähteiseen elämään. Ihminen yhtyy Luojaansa. Keho fuusioituu sielullisen olemukseen. Muisti herää ja kehon vedet liikkuvat. Railakkaat ja räjähtelevät tunteet ovat pinnassa. Keho kipuilee, turpoilee, vatsa reagoi, huimaa, ja unimaailmat näyttäytyvät aivan uudenlaisina kokemuksina. Syvä väsymys tai suunnaton energisyys vaihtelevat.

Vanha palaa pois tehdäkseen tilaa uudelle. Valkoisen Peilin herättämissä energioissa keskuskanava alkoi rehellisellä ja suorapuheisella irtiottojen, välien selvittämisen teemoilla. Nyt viimeistään tehdään tilit selväksi ja irrottaudutaan kaikesta tukahduttavasta.

Jakso on kuin peilien sali, rinnakkaiset todellisuudet, jotka avautuvat käyttöösi kerros kerrokselta, ikuisesti ja äärettömästi. Elämä luo itseään kuin fraktaalinen geometria synnyttäen yhä uusia muotoja ja luoden ennennäkemätöntä uutta. Luonto synnyttää jatkuvasti uutta ja uudistaa itseään. Kuin luonto, myös ihminen luo, avautuu kerros kerrokselta, kehittyy ja avautuu uudelle tiedolle.

Jokin sinussa uinaileva on tekeytymässä auki. Sielu, keho ja sydämesi kyllä muistaa, vaikka mieli ja järki eivät vielä muista. Voit vain luottaa siihen, minkä koet. Ainoa oikea totuus on itsessäsi.

Käsittämätöntä ja järjenvastaista, kuitenkin jotain, jonka ihminen haluaa jälleen muistaa, joka on luonnollinen osa häntä. Olet palannut alkuun, todellisen, alkuperäisen olemuksesi lähteelle: kanssaluojaksi, jollaiseksi sinut on suunniteltu kehittymään.

Maskuliinen maailmamme on saanut meidät unohtamaan. Nyt suomut putoavat silmiltä, ja alat nähdä eteesi kätketyn totuuden. On merkittävä hetki kehityksessäsi todellisen potentiaalisi tullessa näkyväksi ja osaksi arkeasi.

Tällä jaksolla KAIKKI maya-syntymämerkit ovat erittäin tärkeällä alueella.

Parasta ja kirkkainta sinua synnytellään. Kaikki aloitukset, päätökset ja ratkaisut nousevat poikkeuksellisen merkittävään rooliin. Yksityiskohdat on tutkittava tarkkaan, ja jokainen valinta on punnittava sydämen puntarilla. Nyt jos koskaan on pysyttävä omassa voimassa ja seurattava herkeämättä intuition opastusta.

Tällä jaksolla
Valkoiset Peilit ja Keltaiset Tähdet ovat jakson tienraivaajia.
Punainen Lohikäärme tuo luottamuksen.
Sininen Yö avaa unelmien rikkaudet ja toteutumisen.

 

Mistä tiedät, mitä tämä sinulle merkitsee?
Saat selville Peilin jakson ja keskuskanavan henkilökohtaisen vaikutuksen,
opetukset,
haasteet, mahdollisuudet,
merkityksen, keholliset oireet,
psyykkiset vaikutukset,
voimapäivät ja jaksojen kestot.
Tiedät, milloin ollaan aivan keskuskanavan ja kalenterin keskustassa,
elämänkukan ytimessä.
Voit seurata vaihtuvia energioita päivittäin.

Liittymällä OmaMaya-jäsenpalveluun

Lue esittely ja liity mukaan tästä.

 

 

Tietoista surffausta Zuvuyassa Sinulle.

– Päivi –

 

Käy liittymässä Facebook-ryhmääni
Ajatuksia ajasta, maya-ryhmä Päivi Kaskimäki
ja osallistu keskusteluun.

 

 

20.4. Online-kurssi Kurssi TASO 1 Alkeet
Maya-astrologia ja maya-kalenteri Tzolkinin käyttö.

Klo 17–21

Saat erittäin hyvät perustiedot, miten kalenteria seurataan oman maya-syntymämerkkisi myötä. Saat käyttöösi huikean itsetuntemuksen työkalun. Alat ymmärtää myös läheisiäsi ja heidän käytöstään entistä paremmin, kun tunnet myös heidän maya-merkkinsä.

Opit maya-kalenterin rakenteet kuten keskuskanavan merkityksen, aaltojaksot tai linnajaksot ja mitä ne kulloinkin merkitsevät. Kun seuraat maya-kalenteria, olet säätymässä galaktiseen ajan tahtiin. Hallinnoit omaa luonnollista rytmiäsi. Arkesi rytmittyy sujuvaan helppouteen ja ymmärrykseen kulloisestakin tapahtumasta.

Opit tunnistamaan ajan luonteen vaikutukset henkilökohtaisessa elämässäsi. Ymmärrät, miten eri päivinä ja jaksoina tietyt tunnetilat ja tapahtumat korostuvat.

Saat tietää, mikä on vuosienergiasi 13:n vuoden syklissä, joka vaihtuu aina gregoriaanisena syntymäpäivänä. Tämän tiedon avulla ymmärrät elämäsi tapahtumia nyt aivan uudesta perspektiivistä. Meillä on niin levon kuin aktiivisuuden kausia sekä irtipäästämisen jaksoja syklisesti elämässämme. Saat selville mikä on elämäntehtävä perheesi ja sen merkitys.

Sopii aloittelijalle tai asiaan perehtyneelle oman tiedon syventämiseen.
Kurssi toteutetaan Zoomilla; saat tarkat tiedot sen käytöstä kun varaat paikkasi verkkokaupasta.

Hinta: 130 € kurssimateriaalin kanssa ( materiaali postitetaan ennen kurssia )
Hinta 85 €, kun sinulla on jo aiemmin hankittuna kirjoittamani Maya-astrologian opiskelumateriaali.

Ilmoittautuminen viimeistään 16.4.
ehtiäksesi saada opiskelumateriaalin postilla ennen kurssia.

Mikäli sinulla on jo opiskelumateriaali minulta aiemmin hankittuna, voit ilmoittautua myös 20.4. asti.

Mikäli ilmoittauminen menee viimetippaan, laita minulle mailia
ja toimitan sähköisen version, painettu tulee postilla myöhemmin. [email protected]

Lunasta osallistuminen verkkokaupassa tästä