Matkat

 

ATLANTIS SPA MEDITATION
Atlantis mytologiasta lisää matkaesittelyn lopussa.

21. – 28.9 2023 MATKA HYVÄNOLON TASAPAINOON!
– ILLETAS, MALLORCA

Ilolla voin ilmoittaa että upea matkaryhmä on koossa, ja saimme vielä muutamia lisäpaikkoja matkalle. Voit ilmoittautua mukaan vielä 31.7. saakka.

Ilmoittautumiset:
[email protected]

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Unique Travel World Oy, Espoo

Matkanvetäjinä Päivi Kaskimäki ja Tarja Tirkkonen
Tällä matkalla haluamme tarjota sinulle parasta ravintoa niin sielulle,
mielelle kuin keholle.

Uniikki Hotel Bonsol Resort & Spa sijaitsee kauniilla paikalla Mallorcan saarella, Illetas-kylässä noin 25 minuutin ajomatka päässä Palman kaupungista. Hotelli tarjoaa rauhallisen ja rentouttavan ympäristön hyvinvoinnin ja rentoutumisen tavoittelijoille. Puutarhat ovat upeat ja täynnä rehevää vihreyttä, jotka tekevät hotellista erittäin miellyttävän paikan viettää aikaa.

 

Hotellin kylpylä on erittäin laadukas ja tarjoaa laajan valikoiman erilaisia hoitoja ja palveluita. Siellä voi rentoutua esimerkiksi hieronnan, kasvohoidon tai erilaisten kylpyjen avulla. Kylpylä on suunniteltu hoitamaan niin kehoa kuin mieltäkin ja auttaa matkailijoita löytämään rauhaa ja tasapainoa arjen kiireiden keskellä. Hotelli tarjoaa myös jooga-tunteja.

 

Illetas on pieni kylä, joka tarjoaa upeat maisemat ja upeat näkymät merelle. Alue on erittäin rauhallinen ja hiljainen, joten se on täydellinen paikka rentoutumiseen ja lataamiseen. Kylässä on muutamia ravintoloita ja kauppoja, mutta pääasiassa se on hiljainen ja rauhallinen paikka. Hotel Bonsol Resort and Spa tarjoaa myös erinomaista kasvisruokaa ja vegaanisia vaihtoehtoja, joten se on täydellinen paikka matkailijoille, jotka haluavat nauttia herkullisesta ja terveellisestä ruoasta.

 

Hotelli on idyllinen ja pieni, ja se sijaitsee aivan meren rannalla, joten vieraat voivat helposti kävellä rannalle ja nauttia uinnista ja auringonpaisteesta.

Nirvana SPA, kuten sen nimi kertoo… ”Nirvana on paikka täydelliselle rauhalle ja onnelle”, on paikka autuudelle, jossa voit ladata akkujasi ja paeta kiireistä elämäämme… Laajalla hoitovalikoimallaan se on täydellinen paikka irrottautua arjesta ja antaa hemmotella itseäsi juuri niin kuin haluat.

HYVINVOINTI 

Muistuttaen Marokon palatsin tunnelmaa, meidän kostea SPA-tilamme tarjoaa saunan, sanariumin, turkkilaisen höyryhuoneen, 2 jalkakylpyä, porealtaan, kylmän altaan ja viihtyisän auringonottoterassin. Se on ihanteellinen paikka rentoutua, puhdistautua, vahvistaa immuunijärjestelmääsi ja nauttia kaiken kaikkiaan tarvitsemastasi rauhasta ja hiljaisuudesta.

JOOGA 

Hotelli BonSol tarjoaa joogatunteja päivittäin asiantuntevien opettajiemme johdolla. Se kutsuu sinua huolehtimaan paitsi kehostasi, myös mielesi, sielusi… Namasté.

 

 

Matkan hintaan sisältyy: 

-Lennot Helsinki – Palma Mallorca – Helsinki

Meno 21.9. Helsinki 06:00 – Palma de Mallorca 09:00

Paluu 28.9. Palma de Mallorca 09:45 -Helsinki 14:45

– 7 yön majoituksen Hotel Bol Sol Resort & Spa hotellissa, Classic-huoneessa

– Puolihoito paketin; aamiainen ja lounas/illallinen

– Jooga

– Tilauskuljetuksen lentokentältä hotelliin ja takaisin lentokentälle

Hintaa sisältyvät myös Päivin ja Tarjan palvelut:

Päivin työpajat pienryhmässä Maya-astrologisesti persoonallisuutesi syvyyksiin.
Mitkä ovat parhaat potentiaalisi tai mikä on vielä esteenä ja mikä kaipaa huomiotasi.

Teemme kartoituksen siitä millaisessa elämänvaiheessa olet 13:n vuoden henkilökohtaisissa vuosienergioissa. Oletko uuden alussa, vain irrottautumassa vanhasta tai toiminnan keskiössä?  Teemme myös 52 v Sirius-syklisi jossa avautuvat koko elämäsi syklinen luonne tähän hetkeesi asti.
Tiedossa järisyttäviä oivalluksia elämäsi tapahtumien merkityksestä ja niiden syklisestä luonteesta!

Keskitytään siihen mikä sinulle nyt on tärkeintä sisäisen hyvinvointisi ja itsetuntemuksesi kannalta. Et tarvitse aiempaa kokemusta Maya-astrologiasta. Sanoitan kaiken hyvin käytännöläheisesti jokaisen henkilökohtaiseen kokemukseen.

Käy tutustumassa ennakkoon Maya-astrologiseen luonteesi kuvaukseen linkissä
https://www.paivikaskimaki.com/maya/maya-merkki-laskuri/

Päivi tekee myös henkilökohtaiset selvänäköiset katselmukset jokaiselle.

 


Tarja Tirkkonen
on kehonhuollon ja hyvinvoinnin monipuolinen ammattilainen. Hän on kehittänyt Tarja Tirkkonen Concept menetelmän, jolla hän on tehnyt kymmeniätuhansia hoitoja sekä kouluttanut metodia hoitajaketjuunsa. Hän on perustanut BeneOne hyvinvointi keskuksen ja on myös Stressinhallinta-/Mind Coach®- valmentaja.

Matkan hintaan sisältyy henkilökohtainen Tarjan kehonhuolto mm. jäsenkorjauksen ja hierontamobilisaation avulla. Hän keskittyy siihen mitä kehosi juuri nyt kaipaa, juuri oikealla tekniikalla lempeän hoitavasti. Tarjaan voit tutustua hänen sivuillaan tässä: https://benestatera.com/

Benestatera on latinaa ja tarkoittaa hyvänolon tasapaino. Hyvänolon tasapainoa haluamme tarjoilla sinulle kaikin tavoin, sisäisesti ja ulkoisesti, matkamme aikana.

Uniikkiin Spa-hotelliimme voit tutustua jo ennakkoon tästä:
https://www.hotelbonsol.es/

Tiedustelut ja ilmoittautuminen 31.7.2023 mennessä.
Päivi Kaskimäki:
[email protected] 040 500 0050
www.paivikaskimaki.com

Vastuullinen matkanjärjestäjä Unique Travel World Oy, Espoo
www.uniquetravel.fi

Hinta:
2380€/hlö/2hh

Huom! liittyen 2 hh hintaan;
Voit lähetä matkaan yksin ja jakaa 2hh huoneen toisen samanhenkisen matkalaisen kanssa. Ilmoitatko toiveesi tästä ilmoittautumisen yhteydessä.

2765€/hlö/1hh

Varaustiedot:
250 euroa/hlö varausmaksu, loppumaksu 6 vk ennen matkaa.

 

 

Asiakaspalautteita

Hei Tarja! 

Olen kärsinyt monenlaisista vaivoista eri puolella kehoa jo usean vuoden ajan. Stressikin on hiertänyt mieltä. Monenlaisia hoitoja olen vuosien varrella kokeillut, en vieläkään voi kuin ihmetellä miten nopeasti sinun käsittelyssäsi sain avun vaivoihini.

Lempeä olemuksesi ja taitavaakin taitavammat kätesi tekivät todella hyvää, olen sydämeni pohjasta jopa liikuttuneen kiitollinen! Koen, että kehoni ja mieleni palikat loksahtivat kohdalleen. Tämä eläkeläisen kroppa tuntuu toimivan kuin nuorella tytöllä, uni on hyvää ja syvää, mieli on virkeä. Olen todella kiitollinen!

Toivottavasti vielä kohdataan! Lämpimin halauksin ja kaikkea hyvää Sinulle toivoen

Hei Päivi
Huomenta ja kiitos vielä kerran ihanista ja lohduttavista sanoistasi.
Autoit minua todella paljon prosessissani

Minulla on ihanan seesteinen ja lämmin olo ja hymyilyttää koko ajan. Ihan kuin olisin antanut nyt itselleni luvan olla onnellinen ja tehdä niitä asioita, jotka tuottavat minulle iloa dramaattisesta elämäntilanteesta huolimatta. Tuntuu jotenkin häpeälliseltä ja itsekkäältä enää surra ja miksi edes surisin? Voi että sinä olet kyllä ihana ihminen, enkä pysty sinua kylliksi kiittämään.

Kuinka sait minut nykäistyä kokonaan tälle upealle tielleni kulkemaan suoraan. Ettei minun tarvitse enää horjua pientareen puolelle, vaan voin ottaa itsevarmoja ja kevyitä askeleita kohti selkeyttä, valoa ja rakkautta.

Kiitos!! Iloa ja valoa päivääsi.

 

Lämpimästi tervetuloa kanssamme hyvänolon tasapainoon ja
nauttimaan elämästä kaikilla aisteilla <3

Päivi ja Tarja

 

 

 

 

Turquoise waters in Mallorca. Pilota cove. Mediterranean coastline. Spain

 

ATLANTIS SPA MEDITATION
ATLANTIS MYTOLOGIAA minun muistinin mukaan

Atlantiksen Mediterra eli Keskimaa, on nykyään Mediterranean sea eli Keskimaan meri.

Muistini ja esoteerin tiedon mukaan Välimeri ( Mediterranean sea) ovat muinaisen Atlantiksen mannerta. Kun manner tältä kohtaa vajosi, ja vesimassat vyöryivät erityisesti nykyisen Gibraltarin suunnalta, jäivät sen korkeat vuoren huiput nykyisen Välimeren saariksi.

Monien Välimeren ympärillä olevien maiden muinaiset korkea kulttuurien juuret ovat olleet Atlantikselta turvaan viedyn tiedon säilyttäjiä. Mm Egyptin ja Kreikkan muinainen viisaus tieteissä ja taiteissa heijastelee Atlantiksen perintöä. Itseasiassa missä tahansa saarella tai Välimeren alueella voit aistia menneen maailman, Atlantiksen tunnelmia.

Maltalla olevat megaliittiset temppelit heijastelevat Atlantiksen kulta-aikaa. Matkoillani olen voinut aistia Maltan mytologisen Atlantis energian näissä temppeleissä ja maanalaisessa Hypogeumissa. Olen aistinut energian myös Rodoksella, Kreikan muilla pikku saarilla ja Kreetalla.

Temppeli ritarit ovat rakentaneet palatsejaan mm Maltalle ja Rodokselle, ilmeisestikin juuri samasta syystä, Atlantiksen energia on vielä tallella saarilla. Temppeli ritarien tärkein aarre, jota he vartioivat ja säilyttivät, oli Maria Magdalenan muisto, ilmeisesti myös hänen balsamoitu ruumiinsa.

Graalin malja, heidän mystinen aarteensa, jota kirkko ja vallanpitäjät kuumeisesti etsivät, oli feminiinisen mysteerin aarre ja sen säilyttäminen ihmiskunnalle.

Atlantiksella feminiini ja maskuliini olivat täydellisessä tasapainossa. Se sama tasapaino, jota tänään harjoitamme ja vahvistamme, voidaksemme jälleen säätyä henkilökohtaiseen tasapainoomme.

Nyt olemme lähdössä Mallorcan saarelle. Sen voidaan nähdä olevan Atlantiksen mantereen vuoren huippu, joka on jäänyt pinnalle vajoamisen jälkeen.

Tietoisena tästä energiasta voimme virittyä sen Atlantis-taajuudelle ja muistaa, mikä on tehtävämme tässä hetkessä henkilökohtaisesti ja planeetan kehitysvaiheessa. 

Mayojen Long Count kalenterin pitkä sykli, 5125 vuotta päättyi 21.12.2012. Samalla päättyi myös noin 26 000 vuoden kehitys sykli, Maa planeettamme prekessio kierto.

Olemme lähtöruudussa uudelle 5125 vuotta pitkälle luomissyklille.
Seuraavaan vaiheeseen siirrymme 21.12.2032.

Olemme samanlaisessa Maa planeetan pitkän kehitys syklin vaiheessa, jollaisessa olemme olleet ilmeisesti myös tuolloin kun Atlantis vajosi. Tällä planeetalla on aina suuria mullituksia ja muutoksia sen kuoressa näiden pitkien syklien taitteessa.

Atlantiksella feminiini ja maskuliini olivat täydellisessä tasapainossa. Äiti Maa ymmärrettiin fertiilinä ja uutta synnyttävänä feminiinisenä laatuna.

Mallorcalla meditoimme yhdessä esiin sen, mikä meidän on nyt tärkeä muistaa tehtävästämme. Olemme tarkoituksella syntyneet tähän merkittävään ja poikkeukselliseen ajanjaksoon auttamaan Äiti Maata kohti uutta, korkeammin värähtelevää ja sydäntietoista Maata.

Mitä sinä olet tullut synnyttämään henkilökohtaisesti ja oman arkesi myötä? Kuinka olet auttamassa Äiti Maata sen synnytyksessä kohti uutta Maata?

Tämä planeetta on luotu olemaan paratiisi, 5 D sydäntietoisuudessa värähtelevä planeetta. Sinulla on henkilökohtainen tähtitehtävä sen toteutumiseen. Miten, millä tavalla ja kuinka, tehtäväsi nyt pyrkii tietoisuuteesi ja mikä on seuraava askeleesi? Tätä ja kaikkea aiheeseen liittyvää pohdimme, meditoimme ja muistamme tällä huikealla matkalla, samalla hellien ja vaalien sekä energisoiden myös kehoa ja sen muistia.

Kehosi kantaa valtavaa muistia ja tietomäärää. Soluvedet, kallon luu ja seuraavan muistikerroksen avautuminen DNA:ssa, tätä herättelemme aisteja ja fyysistä kehoa hoitaen ja raviten. Mieltä ja sielua unohtamatta. Aistien kautta kulkee yhteytesi kosmiseen viisauteen ja kaikkeuden tietoon, Ykseyteen ja Luomisen Lähteelle.

Täydellinen tasapaino syntyköön yksilöllisellä tavallasi.

Lämpimästi tervetuloa Atlantikselle kanssamme.
Päivi ja Tarja

 

MATKOJA AIKAISEMMILTA VUOSILTA

MATKA HAVAIJILLE maaliskuussa 2019
Big Island/Havaijin saari ja Kauain saari

Huna tervehdys

 

Laavarantainen hotellimme Big Islandilla, eli Havaijin saarella.

 

Uiskentelu päivä villien delfiinien kanssa

 

Merilounas

 

Iltajuhla ja näytös Big Islandilla

 

Valas ja delfiini retki

 

Laavatunnelin sisällä Big Island

 

Havaijin saarten kauneutta
Saniaiset

 

Havaijin saaren luonto loi upeat puitteet vesiputous retken lounaalle.

 

Kauain saari ja hotellin maisemat

 

MATKA SYDÄMEN TIELLE PERUSSA 14.11. – 29.11.2016

Machu Picchu

 

 

 

Ollantaytambon Inka-tytöt

Aramu Murun tähtiportti Titicaca-järvellä

Titicaca-järven kelluvat kaislasaarien kylät

 

 

TÄHTIMATKA UUTEEN-SEELANTIIN 1.–15.11.2014

Cathedral Cove, Coromandel
Maori-kylän vanhin oppaanamme
Vierastalo Marai
Palmerston North ja lampaat
Kuuma höyry purkautuu korkeuksiin maan syvyyksistä Rotoruassa
Rotorua, Maori-museo ja elävä Maori-kylä

 

Stonehenge Aotearoa, täydellinen kivikehä taivaan tarkkailuun astrologisine merkkeineen.

 

MAYA-MATKA MEKSIKOON JA GUATEMALAAN 23.3. – 9.4.2013

Bonampak, maya-naiset ja heidän tekemänsä siemenkorut.
Chichen Itza, Päivi ja cosmo-vision maya-opas Enrique.
Tulum ja Karibia
Palenque ja kirjoitusten pyramidi, josta löydettiin maya-kuningas Pacal Votanin hauta erikoisine kansineen.
Misol Ha

 

Yucatanin korkeimman pyramidin, Nonoch Mulin huipulla Cobassa, Meksikossa
Mayapan ja observatorio
Guatemala, Tikal ja Jaguaarin pyramidi hallintokaupungin aukioilla
Uxmal, Meksiko, astronomian maya-temppeli. Alueella koulutettiin myös ylimystöä, papistoa ja opetettiin maanviljelystä.
Guatemalan maya-vanhin, Don Alejandro Sirilio De Perez, tekemässä meille maya-rituaalia Imximchen muinaiskaupungissa.
Wandering Wolf, Don Sirilio
Guatemalan maya-vanhin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Don Sirilion tervehdysviesti suomalaisille.

 

Näiden matkojen lisäksi olen ollut vetämässä ryhmiä myös Maltalla 2012 ja Skotlannissa 2010.